- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bence doktor sart :))Ya hakikaten denek ki size dayanamıyor adamda büyük bi problem yok bence :))
Yok bence doktor sart :))
Yok benimki on sevismede guzel hazirlio beni pat diye girdirmio tabi ama iate sonrasi aorun bizde :)genelde erkekler böyle galiba ,ya da benimki de ,biz de sürekli böyle bir durum yok ama çok ara verince ya da çok istekli olunca erken boşalıyor ama ben de bekliyorum ki beni öyle bırakmasın ,sarılıp yok şöyle böyle demekle yetiniyor ,uzun öpüşmüyor bile ,o zaman kendimi şişme kadın gibi hissediyorum valla çat çatta söylüyorum sonra bozuluyor tabi ,ama düzenli olduğunda çok uzun tutuyor ön sevişmeyi bazen de ben kuruyorum acele ediyorum ,bende de bir problem var sanırım .....
Şakayla karışık söylemeyin işte.Ya hissettiriorum tabi cabuk bosaldgni rahatsiz oldgmu sakayla karisik ama oda sakayla karsilik vererek kapanio konu ..cok viddiye almio yada daha dogrusu oyle gosterio
Kesinlikle +1000Acik bir son konusma yap. "Ben zevk almiyorum, sen tedavi olana kadar da yapmayacagim." Bu kadar basit. Obje misin sen?
Eğer ilişki anlamında kocan tatmin olmasaydı emin ol seni aldatırdı. Önemli birşey seninde zevk Alman lazım o yüzden çekilmezAbaza flan degil asiri zevkten cabuk bosalio zaten tutamio kendini .. sadece yatakta boyle onun haricinde her zaman ilk dusundgu ben oluyorm baska seyde bencil degil.. elinden geldgnce gonlumu hos tutar, kirmaz,kizmaz,bagirmaz, kufuru yok, evine, bana kizina bagli, huyu ahlaki yumusak-guzel .. niye cekilmesinki ..
Dizinin yan baglari kopmustu ondan sebep yuk bindiremio fazla onun icin yoruluyoadam erken boşalıyor ve bunu bir sorun olarak bile görmüyor, inanılmaz bencilce.
acaba siz ilişki esnasında, o orgazm olmadan, hadi bitti eyvallah diyip kalksanız buna kaç kere dayanabilir?
tedaviye zorlayın, durumu laf sokarak değil ciddi ciddi konuşarak çözmelisiniz.
bi de 2-3 dakikada ne yorulması ya, sırtında tuz mu taşıyor?
Dizinin yan baglari kopmustu ondan sebep yuk bindiremio fazla onun icin yoruluyo
Orgazm olmamak pek çok kadının sorunu bence , bende hiç zevk almadım şimdiye kadar :/Durumun ciddiyetinin farkında değil ve bencil. Bidaha birlikte olmayın, o zaman anlayacaktır sizin durumunuzu. Sorarsa da tedavi olması gerektiğini söylersiniz.
Yani sonuç olarak iki yıllık evlisiniz ve hiç orgazm olmadınız mı?
en fazla 1-2 dkka uzatio fazla degil yine cozum degilÜstte sen olmayı denesen?
Siz nekadarlik evlisinizOrgazm olmamak pek çok kadının sorunu bence , bende hiç zevk almadım şimdiye kadar :/
3 sene oldu , ikinci çocuğuma hamileyim . Eşime hiç çaktırmadım , orgazm olmak ne demek bilmiyorum maalesefSiz nekadarlik evlisiniz