Eşim bu konuda bencil davranio ..(+18)

genelde erkekler böyle galiba ,ya da benimki de ,biz de sürekli böyle bir durum yok ama çok ara verince ya da çok istekli olunca erken boşalıyor ama ben de bekliyorum ki beni öyle bırakmasın ,sarılıp yok şöyle böyle demekle yetiniyor ,uzun öpüşmüyor bile ,o zaman kendimi şişme kadın gibi hissediyorum valla çat çatta söylüyorum sonra bozuluyor tabi ,ama düzenli olduğunda çok uzun tutuyor ön sevişmeyi bazen de ben kuruyorum acele ediyorum ,bende de bir problem var sanırım .....

genelde erkekler böyle galiba ,ya da benimki de ,biz de sürekli böyle bir durum yok ama çok ara verince ya da çok istekli olunca erken boşalıyor ama ben de bekliyorum ki beni öyle bırakmasın ,sarılıp yok şöyle böyle demekle yetiniyor ,uzun öpüşmüyor bile ,o zaman kendimi şişme kadın gibi hissediyorum valla çat çatta söylüyorum sonra bozuluyor tabi ,ama düzenli olduğunda çok uzun tutuyor ön sevişmeyi bazen de ben kuruyorum acele ediyorum ,bende de bir problem var sanırım .....
Yok benimki on sevismede guzel hazirlio beni pat diye girdirmio tabi ama iate sonrasi aorun bizde :)

Hem doktora gitmeli hem de spor yapmalı. Kilosu da çok engelliyor.
O kadar çok kırmamak istediğinden bahsetmişsin ki ama konuşmadan çözümü yok bunun. Hiç talepkar olmamışsın bugüne kadar.
Birlikte olma ki anlasın senin de ne kadar kırıldığını..

Başka sorunumuz yok ne demek daha ne sorununuz olabilir ki?
Adam onca yıl sizi tek bi kez düşünmemiş geri kalan nolursa olsun iyiliğini başına çalsın yani.Siz ev arkadaşı mısınız karı kocasınız böyle davranmaya sizin isteklerinize kulak tıkamaya hakkı yok.

Ya hissettiriorum tabi cabuk bosaldgni rahatsiz oldgmu sakayla karisik ama oda sakayla karsilik vererek kapanio konu ..cok viddiye almio yada daha dogrusu oyle gosterio
Şakayla karışık söylemeyin işte.
Ciddi olun,sizin için de ihtiyaç olduğunu anlatın en azından.
O kadar rahatsız etmiş ki, konu açmışsınız,ona da bu rahatsızlığınızı açık açık söylemeden anlamayacak.

Erkeklerin kadınları şişme bebek gibi görmesi ne kadar itici . Oldu paşam sen zevkini al keyfine bak iş karşı tarafa gelince takma umursama.

Abaza flan degil asiri zevkten cabuk bosalio zaten tutamio kendini .. sadece yatakta boyle onun haricinde her zaman ilk dusundgu ben oluyorm baska seyde bencil degil.. elinden geldgnce gonlumu hos tutar, kirmaz,kizmaz,bagirmaz, kufuru yok, evine, bana kizina bagli, huyu ahlaki yumusak-guzel .. niye cekilmesinki ..
Eğer ilişki anlamında kocan tatmin olmasaydı emin ol seni aldatırdı. Önemli birşey seninde zevk Alman lazım o yüzden çekilmez

adam erken boşalıyor ve bunu bir sorun olarak bile görmüyor, inanılmaz bencilce.
acaba siz ilişki esnasında, o orgazm olmadan, hadi bitti eyvallah diyip kalksanız buna kaç kere dayanabilir?
tedaviye zorlayın, durumu laf sokarak değil ciddi ciddi konuşarak çözmelisiniz.
bi de 2-3 dakikada ne yorulması ya, sırtında tuz mu taşıyor?

adam erken boşalıyor ve bunu bir sorun olarak bile görmüyor, inanılmaz bencilce.
acaba siz ilişki esnasında, o orgazm olmadan, hadi bitti eyvallah diyip kalksanız buna kaç kere dayanabilir?
tedaviye zorlayın, durumu laf sokarak değil ciddi ciddi konuşarak çözmelisiniz.
bi de 2-3 dakikada ne yorulması ya, sırtında tuz mu taşıyor?
Dizinin yan baglari kopmustu ondan sebep yuk bindiremio fazla onun icin yoruluyo

Durumun ciddiyetinin farkında değil ve bencil. Bidaha birlikte olmayın, o zaman anlayacaktır sizin durumunuzu. Sorarsa da tedavi olması gerektiğini söylersiniz.
Yani sonuç olarak iki yıllık evlisiniz ve hiç orgazm olmadınız mı?
Orgazm olmamak pek çok kadının sorunu bence , bende hiç zevk almadım şimdiye kadar :/

Bu kadar deraya lüzum yoktu. Eşimde erken boşalma sorunu var ve hiç umursamıyor deseniz de anlardık.

Konuyu gorunce ayni benim durumum dedim. Bizde ilk bastan beri ayni durumdaydik. Benimki de rahatsizligi kendinde bulmaz ne kadar denerse denesin husran olurdu sonu. Eger problem varsa ne yapsan bos kendi doktora gitmedigi surece.
Bizde kendi eksikligini bana yukledi surekli olur olmadik kavga cikarip beni kapi disari eder ailemin yanina gonderirdi. Herkez beni ona yakistirmazken, asagilanmadigim hakarete ugramadigim gün kalmadi. Siddet dahi gördum. En azindan siz aile icinde anlasmazlik yasamiyosunuz. Insaallah esiniz duzelir. Acikca kendinizi ifade edin ve sizin de isteklerinizin,ihtiyaciniz oldugunu dile getirin. Allah yardimciniz olsun.

X