Eşim bu konuda bencil davranio ..(+18)

1 gecede 6 defa nasıl boşaldı ben onu anlamadım tek ilişki ile?
Neyse..
sorun çok sık birliktelik yaşamamanızdan kaynaklanıyor. iki günde bir birlikte olun zamanla düzelir bu durum.
Ilk gecenin heycaniyla sanirsam dedgm gibi son 6 aydr boyle oda dogum yaklasmasi,olmasi,sonrasi sebep..yoksa oncesi dedgnz gbi ama hep ayni

Sizi başka şekilde de tatmin edebilir aslında,illaki birleşme olmasına gerek yok...tamamen bencil ve de bana kalırsa cinsellik konusunda bilinçsiz..

Eşiniz kaç kilo?
Yaşınız genç diye düşünüyorum, sevişmeyi bırakacak kadar yoran kilosu varsa öncelik kilo vermek olmalı.

Bide ön sevişmeyi uzun tutun o da geciktirir. Adam tecrübesiz besbelli ilişkiye girmeyi bilmiyor.
Ama siz de tecrübesizseniz okuyarak neler yapabileceğini öğrenirsin. Hemen içine girmeye çalışıyorsa birden erken boşalması normal zaten 2 hafta birliktelik olmuyor diye bişey okudum.
Üstte durduğunuzda daha geç boşalır ama daha sık ilişki yaşadığınız zaman olur o. Şimdi direk üstte de dursanız adam yine boşalıcak..

Siz eşinize dediniz mi ben de rahatlamak istiyorum diye?
Başka şekli de vardır elbet,öyle yardım eder,ay ne bilim saçmaladım mı bilmiyorum ama olay sizin rahatlamanız,onun erken boşalması sebeptir belki ama sorun olduğunu düşünmüyorsa bunu değiştiremeyeceksiniz sanki.

Ilk gecenin heycaniyla sanirsam dedgm gibi son 6 aydr boyle oda dogum yaklasmasi,olmasi,sonrasi sebep..yoksa oncesi dedgnz gbi ama hep ayni

Hemen düzelmez zaten. 1 ay sürebilir bu süreç. Alışması lazım sık ilişkiye. İlişkiye girdiğinizde dediğim gibi ön sevişme uzun olsun. İlişki sırasında konuşabilirsiniz o da kafasını dağıtır ve daha uzun sürmesini sağlar. Yok eğer bunları yaptıktan donra da değişmezse eğer o zaman dra gitmesi gerekir.

Eşiniz kaç kilo?
Yaşınız genç diye düşünüyorum, sevişmeyi bırakacak kadar yoran kilosu varsa öncelik kilo vermek olmalı.
Esim 28 yasinda 1.72 boyu kilosuda 89 cok asiri kilolu degil ama cook yogun calisio surekli kostrmali onun icin o kilosunu yani sira yorgunlugunada baglio ..

En boşalmayı duyardımda bu kadar erkenini duymamıştım..
Bitkisel yöntem deneyebilirsiniz canım Allah yardımcın olsun..

O değilde adam öperek koklayarak boşalıyorsa bence Abaza. one öyle gir çık boşal :oha: ne diyim sana da yazık . Adamın zevk almak gibi bir derdi Yok demekki ihtiyaçtan herhalde . Amann sinir oldum asla çekmezdim böyle bencil bir kocayı

Hemen düzelmez zaten. 1 ay sürebilir bu süreç. Alışması lazım sık ilişkiye. İlişkiye girdiğinizde dediğim gibi ön sevişme uzun olsun. İlişki sırasında konuşabilirsiniz o da kafasını dağıtır ve daha uzun sürmesini sağlar. Yok eğer bunları yaptıktan donra da değişmezse eğer o zaman dra gitmesi gerekir.
Inanin her yolu denedim onunla .. on sevismeyi uzun tuttugumuz zaman daha iliskiye girmeden bosalio .. sonrasnda cok zevk aldgni beni cok begendigni onun icin kendini tutamadgni soyluyo aklini baska yere ver dedgmde oldu tabi sen boyelyken nasil veririm dio.. bisy diyemiorum ..

Esim 28 yasinda 1.72 boyu kilosuda 89 cok asiri kilolu degil ama cook yogun calisio surekli kostrmali onun icin o kilosunu yani sira yorgunlugunada baglio ..

Ben de 110-120 falandır dedim kiloyu söyleyince...
Doktora gitmesi şart.
Sizin ona evde yapabileceğiniz şeyler çözüm olmayacaktır.
Sık ilişki, sizin üstte olduğunuz pozisyonlar, sizi de tatmin etmesi gerektiği konusunda ısrar gibi bir şeylerle denemeye devam...

Merhaba. ...bir şekilde soruna care bulunması lazım. ..iki hafta çok uzun bir süre bence..o sebeple de hemen boşalıyor olabilir...Bu sorunla yaşamaya alışma bence çünkü kötü olur iyiye gitmez. Bitkisel ilaç falan değil direkt son konuşmayı yapın ve Dr şartı koyun...zaten çok uzun süre sabretmissiniz. ..ama asla diyalogunuzu bozmayin. Cinsellik iyi giden evlılıgınızi bozmasin bence. ..hal diliyle yumuşaklık ile olsun bence...cinsellik de evliliğin şartı çünkü. ..şimdiden geçmiş olsun...

O değilde adam öperek koklayarak boşalıyorsa bence Abaza. one öyle gir çık boşal :oha: ne diyim sana da yazık . Adamın zevk almak gibi bir derdi Yok demekki ihtiyaçtan herhalde . Amann sinir oldum asla çekmezdim böyle bencil bir kocayı
Abaza flan degil asiri zevkten cabuk bosalio zaten tutamio kendini .. sadece yatakta boyle onun haricinde her zaman ilk dusundgu ben oluyorm baska seyde bencil degil.. elinden geldgnce gonlumu hos tutar, kirmaz,kizmaz,bagirmaz, kufuru yok, evine, bana kizina bagli, huyu ahlaki yumusak-guzel .. niye cekilmesinki ..

Inanin her yolu denedim onunla .. on sevismeyi uzun tuttugumuz zaman daha iliskiye girmeden bosalio .. sonrasnda cok zevk aldgni beni cok begendigni onun icin kendini tutamadgni soyluyo aklini baska yere ver dedgmde oldu tabi sen boyelyken nasil veririm dio.. bisy diyemiorum ..
Hayır öyle bir şey yok.Bu tamamen bir rahatsızlık ve çok sık görülen bir durum.
Mutlaka bir doktora gidecek.
Cem Keçe 'nin erken bosalmayla ilgili bi kitabı vardı onu alın da okusun bari .
Ve zorlayın mutlaka doktora gitmesi için birlikte de olmayın reddedin.
Bu haliyle kimle aldatacak sizi allah aşkına?
Ayrıca kilo vermeli ve spor yapmalı mutlaka.

Siz eşinize dediniz mi ben de rahatlamak istiyorum diye?
Başka şekli de vardır elbet,öyle yardım eder,ay ne bilim saçmaladım mı bilmiyorum ama olay sizin rahatlamanız,onun erken boşalması sebeptir belki ama sorun olduğunu düşünmüyorsa bunu değiştiremeyeceksiniz sanki.
Ya hissettiriorum tabi cabuk bosaldgni rahatsiz oldgmu sakayla karisik ama oda sakayla karsilik vererek kapanio konu ..cok viddiye almio yada daha dogrusu oyle gosterio

Ayrıca 1.72 boya 90 kilo çok gayet de kilolu bu da çabuk yorulmasina neden oluyor.

:) o zaman ciddi bir sorunu var ve bunun üstünü örtmek için sizi öne sürüyor.. acilen gitmesi gerekir dra..

Merhaba. ...bir şekilde soruna care bulunması lazım. ..iki hafta çok uzun bir süre bence..o sebeple de hemen boşalıyor olabilir...Bu sorunla yaşamaya alışma bence çünkü kötü olur iyiye gitmez. Bitkisel ilaç falan değil direkt son konuşmayı yapın ve Dr şartı koyun...zaten çok uzun süre sabretmissiniz. ..ama asla diyalogunuzu bozmayin. Cinsellik iyi giden evlılıgınızi bozmasin bence. ..hal diliyle yumuşaklık ile olsun bence...cinsellik de evliliğin şartı çünkü. ..şimdiden geçmiş olsun...
1 gun durup 1 gun yaptgmz cooook zaman oldu tabi ama iki haftada dursa oyle 2 gunde dursa oyle .. farki olmuyo yinede tesekkur ederim tavsiyeniz icin

:) o zaman ciddi bir sorunu var ve bunun üstünü örtmek için sizi öne sürüyor.. acilen gitmesi gerekir dra..
Ustunu ortmek icin yaptgni sanmiorum cunku bunu her an dile getirir sabah kalktgnda ise gittgnde eve geldgnde sarildgnda her an soyler ama iste yinede bilemem tabi dr. Sart biliorm

Ayrıca 1.72 boya 90 kilo çok gayet de kilolu bu da çabuk yorulmasina neden oluyor.
Bende kilolu diorm zaten ama oyle asiri bi katliligi yok her tarafi yag et baglamis gbi durmuyo tabiri caizse .. daha cok gobekli doyelim

X