- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.381
Merhaba, metafizik cozum için birisinden destek aldınız mı
Benim iyice gardım düştü ,aşırı mutsuzum..Bu ailemin anlayışsızlıkları,beni anlamamaları,
dinlememeleri her geçen günümü daha da çekilmez ve mutsuz kılıyor.Benim hiç fikrimi
sormadan çocuğa bez ve biberon almışlar en ucuz,kalitesiz olanlardan ! Geçen bez için
aynısını yaptıklarında mecburen kullandım ve çocuğun pişikleri bile hala geçmedi( Ama
yok,akılları sıra yardım ediyorlar ve ben nankörüm,ama ben bu çocuğu bu şekilde nasıl
büyüteceğim.Ne desem dinlenilmiyor,otoritem hiç yok,yüz kere aynı lafları anlatmaya
uğrasmaktan çok yoruldum,artık gerçekten sadece uyumak ya da sadece ölmek istiyorum(((
Sonucta sırf aptal bır babası vardı gitti diye kullandıgım markalardan neden tavız vereyım kı?
Zaten pahalı birşey de değil,ama 5tllik biberon kullanmalarını da istemıyorum haksız mıyım(
O sinirli anımda eşime de mesaj attım ve ''5tllık biberonla çocugumu beslemek zorunda kalıyorum,hıc vicdanın yok mu,
nasıl birine dönüştün sen böyle yeter artık ''dedim.O cevap attığında da ''cevap atma,silecegım.Cevap vermen için
yazmıyorum''dedim.Tabi ki zor durumda oldugunu anlatan her zamankı safsata bır mesaj atmış.5 dk sonra aradı ,
ağlarken açtım.''Patrondan borc alıp ıstedıklerını alıp yrn kızımı görmeye gelebılır mıyım ,öğlen 11-3 arası boşum''
dedı.Sinir oldum ,araya sıkıştırıyor resmen kızımı görmeyi( ''Anneme git ,o bebeği almaya gelsin,ben senle
görüşmek istemiyorum.Hattımı da bu hafta değiştireceğim''dedim.Yarın getirecek,en azından çocugumun yaşam
kalitesını onun yüzünden düşürmemeyi düşünüyorum ,onu en iyi şekilde yetiştirmek bakmak istiyorum ben,
haksız mıyım kızlar.?Sonucta sırf aptal bır babası vardı gitti diye kullandıgım markalardan neden tavız vereyım kı?
Zaten pahalı birşey de değil,ama 5tllik biberon kullanmalarını da istemıyorum haksız mıyım(
bence de çok nankörsün!!!
çocuğun babası aybaşında bez diyorken,
ailen sana bez almış ama sana yaranamamışlar
bence çok paracısın.
çünkü para kazanmanın zorluğunu şu an yaşamıyorsun
Caramello, merhaba. Bunu gayet arkadaşça ve samimi bir şekilde yazıyorum lütfen kırılma. Senin yazdığın diğer yazıları da okudum ama şu yazdıkların çok tuhaf. Belli ki daha önceki yazışmalardan siyahbeyaza kızgınsın. Burada sen haksız o haklı gibi şeyler söylenemez, bu benim üstüme vazife değil. Sadece şu dönemlerden geçen bir insana yöneltilecek ağır bir tarzın olduğunu düşündürdü son yazdıkların. Siyahbeyazın bu şekilde üstüne gitmekle neyi amaçlıyorsun? Bir insana nankörsün, paracısın demek için o insanı çok iyi tanımak gerekir. Bunu geçtim, diyelim ki siyahbeyaz öyle biri (ben de onu tanımıyorum senin gibi) bu suçlamaların onu yaralamaktan başka ne işe yarar? Amacın onu yaralamaksa bu neyin öfkesi?
Bu durumdaki insana, "siyabeyaz iyi olan 5tlik biberonlar da var önyargılı olmamak gerekir" demek yerine "nankörsün", "paracısın" demek...İnsan bu, hedef tahtası değil ki oku fırlatasın. Sen akıllı bir hanımsın bence ve beni çok iyi anladığını düşünüyorum.
Senin gibi yazan diğer arkadaşlara da sesleniyorum. Siyahbeyaz fevri biri olabilir ama şu dönemde ona doğrudan suçlayıcı şeyler yazmak sadece kendinize "oh içimde kalmadı söyledim" tarzında bir rahatlama getirir o kadar. O da olmayıversin.
Bıktım artık bu dönemeçten,
ben de dik dururdum hatta gecen hafta çok iyiydim,ama anlamamaları ve benim arkamda durmamıs
olmaları,onun aılesının de kılını kıpırdatmaması ,olayın bu kadar uzaması ve dönulmeyecek
noktaya gelmesı herkesın hatası var açıkca ortada.Ama hala herkes suclu arıyor,olayı aşmama ızın
vermıyorlar,
cocuguma yansıyor ve olan bize oluyor bıktım bundan( Ailesı de 2 gundur arıyor açmıyorum,aç-
mayacagım asla !
canım muhasebe bölümüne ihtiyaç varmış kardeşim orda müdür,tecrüben yoksa bile öğrenirdin ama sana uymayacağını düşündüm, çünkü yol bayağ mesafe gerçi oranın çocuk bakım yeride vardı yanında götürebilirdin miniğini. ancak oraya yakın bir yerde oturman gerekiyor.
Bilmiyorum siyahbeyaz ama rest çekmek işe yarıyor.Kaçan kovalanır ben bunu bilirim bunu söylerim.Barodan randevu aldığını falan bilmiyor sanırım.Evet cnm cok uzak orası olmaz
BU ARADA KONUMU DAGITIP SACMA YORUMLAR YAZANLAR YAZMASIN ARTIK CUNKI ONLARI YOK SAYIYORUM
HIC DE TAKMIYORUM ..
Cedısh,Sevgimiz ve mıkado teşekkurler anlayısınız ıcın kızlar ,evet cedısh ben de telefon ederlerse acacagım,o 2 gun
çok kötuydum .Ama bgn kaymakamlıktan fakırlık kagıdımı ve barodan avukatla randevumu aldım rahatladım.
Dayım teyzem vs de burdaydılar beni sakinleştirdiler..Çok iyiyim hatta,asla kimseyi kırmamaya çok dikkat
edeceğim ,zaten hayat kısa ..
Konuştuk,eşim bu sabah dayımı aramış ve ''dayı benim biraz daha zamana ihtiyacım var şu anda onunla konusamam,
2hafta sonra arayacagım toparlanıp''demiş.Bugun bebegımızı görmeye geldıgınde annem de ''ne olacak durumunuz,
bebegınız ıcın soruyorum ''Demiş.O da ''gerçekten düşüneceğim,ben de onun için kararımı tekrar gözden geçireceğim''
demiş.Cok ılımlıymıs bu defa...Ben netleşip rest cekınce mı böyle oldu kızlar?Ya da yıne mi idareten konusmalar
bunlar?
Caramello, merhaba. Bunu gayet arkadaşça ve samimi bir şekilde yazıyorum lütfen kırılma. Senin yazdığın diğer yazıları da okudum ama şu yazdıkların çok tuhaf. Belli ki daha önceki yazışmalardan siyahbeyaza kızgınsın. Burada sen haksız o haklı gibi şeyler söylenemez, bu benim üstüme vazife değil. Sadece şu dönemlerden geçen bir insana yöneltilecek ağır bir tarzın olduğunu düşündürdü son yazdıkların. Siyahbeyazın bu şekilde üstüne gitmekle neyi amaçlıyorsun? Bir insana nankörsün, paracısın demek için o insanı çok iyi tanımak gerekir. Bunu geçtim, diyelim ki siyahbeyaz öyle biri (ben de onu tanımıyorum senin gibi) bu suçlamaların onu yaralamaktan başka ne işe yarar? Amacın onu yaralamaksa bu neyin öfkesi?
Bu durumdaki insana, "siyabeyaz iyi olan 5tlik biberonlar da var önyargılı olmamak gerekir" demek yerine "nankörsün", "paracısın" demek...İnsan bu, hedef tahtası değil ki oku fırlatasın. Sen akıllı bir hanımsın bence ve beni çok iyi anladığını düşünüyorum.
Senin gibi yazan diğer arkadaşlara da sesleniyorum. Siyahbeyaz fevri biri olabilir ama şu dönemde ona doğrudan suçlayıcı şeyler yazmak sadece kendinize "oh içimde kalmadı söyledim" tarzında bir rahatlama getirir o kadar. O da olmayıversin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?