• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bi akıl verin lütfen hemen kızgınlıkla bısey yapmak ıstemıyom :((

ilgilendıgınız ıcın hepınıze teşekkür ederım bugun alttan alarak yumuşakça konuşmayı denedım olmadı kocam bana kızdı yıne sen ayrılık kelımesını ağzına alamazsın alırsan da bıter dedı. kavga esnasında demıstım ayrılırım dıye. sımdı surf by yüzden bana tavır aldı ve bana yaklasmıyo konuşmak ıstemıyo hep bana acı cektırıyo :(( ezılıp bükülmekten yoruldum o böyle yaptıkc a ıcımde bıseyler kopuyo neden onu bu kadar cok sevıyorum ya neden :((erkek olduğu ıcın mı böyle davranıyor yoksa benı sevmıyo mu anlamıyorum aslında ayrılamazsın benden demesı de hoşuma gıttı ama bu tavır ınat nereye kadar kendısı onun ıcın yapmayacağım sey yoktur cok ıyı bılıyo bunu. herseye razı oldum kabul ettım evlenirken goz onune aldım herseyı ama kavga esnasında bunun bu tavırları cok yıpratıyor benı taamam kadınız susaı alttan alalaım da ınsanız, bı de çocuk olduğundan berı hıc ezde vakıt gecırmıyo hep dısarda evde ya yemekte ya uyurken goruyorum kocamı bunu defalarca solesem de kendıne dınlemıyo anlamıyo cok arada kalıp ıkılem yasıyorum sevse benı evınde vakıt gecırır bı günde dımı ??

O zaman sende güçlü ol. Birdaha öyle disariya gittiginde evi kilitle, anahtarida üstüne birak ki giremesen. Yalvarirsa bile kapiyi açma. Evin otel degildir, istedigi gibi gel git olmaz. O gece nerede geçiriyorsa geçsin. Sen aynisini yapmis olsaydin, emin ol, daha bir gün senin ile evli kalmazdi.

Kadinsin diye altan almak zorunda degilsin. Elbette bu demek degilki hersey sorun yapacaksin, dengeyi kuracaksin fakat hiç bir insan esek ile esdeger görülmeyi hak etmiyor!

Ayrica "sinirlendigimde gözüm dönüyor" bir yalan! O patronuna, annesin, bacisina bir esek desin bakalim, bi bagirsin, çagirsin bakalim. Yapamiyor degilmi? Sikiyor biraz o kadarini, degilmi? Hirsini sadece senden almayi biliyor cünkü seni güçsuz olarak biliyor!

Ve son söylemek istedigim sey, iyi düsün. Cocugun durmadan kavga olan bir evde nasil saglikli büyüsün? Esini seviyon diye gururunu ayaklar altina alma. Bakma burdaki kadinlara, normal diyorlar fakat normal degil. Herkez sinirlenebilir fakat herkez esine küfür edip, esek demiyor canim.

Bir müddet herşeyi oluruna bırak.duygularını değil mantığını önplana çıkart.çocuğuna yoğunlaş ve onu çok fazla önemsemediğini belli et.sonra da bana dua et

Back