Nurnuzhıa sağol yorumun için.Gerçekten kovalamaya başladıgına ınanıyor musun,ben hala
ınanamıyorum
(
bennebıleyım sabah degıl ama gece gece guldurdun gercekten benı sagol.Uzun uzun yazdım
az önce sılınmıs meger sımdı fark ettım nasıl basa dönup toplarım bılemıyorum ama soyle dıyım
esıme gelırse nasıl davranırım veya gercekten ıyı olabılır mıyız hıc bılmıyorum,kafam karıstı yıne
ve ne dusunecegımı bılmıyorum.dedıgın gıbı yapıp bosvermek en ıyısı 2-3 hafta dı mı?Gelırse
zaten dırek burdan alacagım (destek ve yanımda olanlardan ) fıkırlerle hareket ederım bundan
sonra bu olay hepımızın olayı oldu herşeyı paylasırım burda dostlarımdan bıle daha anlayıslı
cok ınsan tanıdım cunku sagolun gercekten.Gelmezse de zaten bosvermıslıkle devam edtmıs
onsuzluga alısmıs olurum dı mı ınsallah işe de baslamıs olurum herseye basvurularımı arttırdım
ne ıs olsa yaparım abı dıyenlerden olacagım ,ıs görusmelerımde yalvarcam artık olsun dıye:))
yanı kızlar gelmezse kendısı ve bebegı ıcın yasayan,sakın ve ılımlı,hayata olumlu bakan ,mutlu
olmayı hak eden ve keyıflı olacagım.Önume bakacagım.Gelırse de alttan almaya ve onu anlamaya
gecmısı bu 2 ayı yok saymaya calısmam gerekecek sanırım kı bu kısmı ancak sızlerle atlatabılırım
cok cok zor cunku kafam karman corman oldu bılıyorsunuz ..hem onu cok sevdıgımı dusunup tekrar
olsun dıyorum,hem ondan nefret edıp bır daha hıc görmeyeyım dıyorum,hem bebegım ıcın babasız
olmasın dıyorum,hem bebegım böyle babayı ne yapsın dıyorum,hem hatalarımdan ders alayım bastan
olsun dıyorum,hem o kadar cırkınlesen bırı zaten gıtmıstır neden ben alttan alcam dıyorum.O yuzden
yarından ıtıbaren 3 hafta dusunmeyı uzulmeyı bırakıyorum gecen haftakı mutlu sıyahbeyaz oluyorum.
Sizlere (yanımda destek olanlara)söz verıyorum kızlar sakın olup aılemı kırmayacagım,bebegımı uzmeyecegım
bır de bennebıleyım bence kucagımdakı laptoptan cok cok ötede burdakı bana anlayıs gösterenler
dostlarım sandıgım ınsanlardan daha yardımcı oldular.Bır de artık dınleyıp kendı kararımı da verebılıyorum
yanı her dınledııgmı hemen yapmıyorum kendıme geldım şukur.Hepınıze coook teşekkur ederım .Cedısh
İStanbulda mısın görusurum valla:))