- Konu Sahibi Milkshake007
Rabbim sana önce sabır sonra huzur versin canım çok zor bi durum nasıl kelimelere dokecegmi bilmiyorum içim sızladı rabbim kimseye yaşatmasın böyle bi durumu her dakika acı ile boğuşmak çok zor namaz kılıyormusun bilmiyorum ama eğer kılmıyorsan başlamak için elinden geleni yap canım rabbimin sevgisini büyüklüğünü gördükçe içinde o huzuru yaşadıkça bi nebze birseyleri kabullenmek daha kolay olacak senin içinde biliyorum ki bazen olacak o yanında olsun bile isteyeceksin görmek isteyeceksin kimseye soyleyemesen bile aklından geçecek bunların hiç birini düşünmemeye çalış elinden geldiği en büyük ölçüde kalbinin yumuşamasnı sağlar bunlar elbette ki kötü halini en son yaptıklarını da hatırlayp nefret etme ondan nefrette bi sevgi belirtisidir.herşeyde vardır bi hayır demişler canım belki daha kötü şeyler yaşayacaktn birinin duası sayesinde evlenmeden kurtuldun belki de kim bilir canım benim.düşün bak hayatta olan bi annen var Allah uzun hayırlı ömürler versin düşün onlara bile birşey olsa o acıya bile katlanıyorz rabbim yardım ediyor.Rabbim yar ve yardımcn olsun... sen tamamen herşeye sunger çektiğin zaman mutlu olmayı tekrar ogrendiginde bi gün karşına çıkacak elbet senden helallik istemek için o gün iyi ki güçlü kaldım ve bu günü gördüm diyeceksin o gün geldiginde sana öyle laflar soyleyecekki o bütün çektiğin acılar içinden akıp gidecek. Yapılan zerre kadar iyiliğin de zerre kadar kötülüğünde hesabını verecegimz bi yer var sen sadece gönlünü ferah tut arkadaşım...