• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

birde kargoyla bez yolluyor her şey tamam oluyor sanki bebeğin tek ihtiyacı bez mi.

Ay yok artik ona akil veren birileri var bence ve bu durum kolayina gelmis.Bu nasil is ya aileler nerde bir tane aile buyugu yok mudur ya bu kizi sokaktan mi aldilar sen onlarin namusu emanetisin ailene toplanip gelsinler birde cekinip saygi duydugu birileri olsun aileside utansin ondan sonra cekip gitsinler.Bende zamaninda sorun yasadim agbim cok sinirli olmasina ragmen sakince dediki bizde kadin namustur ve biz once Allaha sonra size esine onu emanet ettik dedi ben kardesim barisirsa babasina dediki ona degil size emanet ediyorum birdaha birsey olursa benim kapima kimse gelmesin ne ben sizi taniyorum nede siz beni dedi.Ailesi hepsi esime kizdi.Cok kritik noktalarda ailenizin agirligini hissettirin alirken iyi, birakmakda kolay olmasin artise bak sanki ergenlik cocuk olmadi ben gidiyorum.Herkes ana baba evladi kimsenin nankorlugu kimsede kalmaz.

Selam kızlar ,bugün derdim öyle büyük ki derdimi anlatacak yer ararken burayı buldum...Sizlerin beni anlayabileceğine ve yardımcı olabileceğine ınandım ve yazmaya karar verdım.Çunkı derdımı kımseye anlatamıyorum ,içim dopdolu acıyla taşacak gibiyim:((
Eşimle 3,5 yıldır evlıyız ve 8 aylık bır bebegımız var.Çok severek kısa sürede evlendık.Bebeğimiz doğduktan sonra sanki benden soğudu gibi yani artık onun karısı değilim de çocuğunun annesi gibi hissediyorum.Eskiden olduğu gibi davranmıyor çok değişti,hamıleyken cınsellık yasamamıstık sımdı de o yaklasmıyor,benimle ilgilenmiyor,güzel bir laf etmiyor,kıskanmıyor,umursamıyor gibi..Hatta yok gibiyim..

Ben her şekilde düzeltmeye çalıssam da 8aydır hıcbırsey duzelmıyor..

Bana göre bu hale gelışımızdekı sebepler:
1.Ailemle uzun zamandır aynı apartmanda olusumuz,
2.Doğum sonrası değişimi (babalıga adapte mı olamadı)
3.Benı kılolu bulması
4.Cinsellık yasamayısımız
5.Bebegımızın uyku sorunu

Ona göre ıse; sık sık yaptıgımız kavgaların bırıkımı ve bu durumdayken cınsellık dusunemıyormus..Bense kardes gıbı oldugumuzu,cınsellıgın önemlı oldugunu söyluyorum ama nafıle..

En son 1hafta önce konustuğumuzda ,bana ne istediğini ne hissettigini bılmedıgını,hıcbırseyden mutlu olmadıgını,içinden bırsey gelmedıgını,hayattan zevk almadıgını söyledi..Ben de ''benı sevmıyor musun'' dedım ,''sevıyorum dıyemem '' lafı benı bıtırdı ...
Anladıgım kadarıyla EŞİM; devamlı yaptıgımız kavgaların hep surecegıne ve bırlıkte olmamızın gereksız olduguna ınanıyor..
Kendıne yenı ve kafası rahat bır hayat planlıyor..Uyku sorunu olmadan, bebegı olmadan tek yasayıp kafa dınleyecegı,huzurlu
olabılecegı bır hayat..
BEN; bebegım ıcın devam etmek istiyorum,hatta aşık oldugum ıcın de ...Onsuz olmak ıstemıyorum ,cunkı özunde harıka bırıdır ve uzerımde cok emegı vardır..Böyle bırını kaybedersem bır daha kendıme gelemem,bebegıme tek basına aılemle bakamam..Kızımın gelecekte bır uvey babası-annesı olmasına dayanamam..Ama,kavgalarla onu korkutarak saygısızca da bır yere kadar gıder..Eninde sonunda o gitmeyı kafaya koymus,bense bırakmıyorum ..
O gun ben ''Benı sevmeyen ,ilgilenmeyen bırıyle ben de olamam ama bebegımızın sana da ıhtıyacı var,bu zor dönemlerını beraber atlatalım,aıleme söylemem ıcın zaman ver onları uzmek ıstemıyorum''dedım,o da kabul etti.Yani pamuk ipliğine bağlıyız ve ınsanlara rol yapacagız bırkac ay duracak,sonra da gidecek: ((
En son dunden önceki gunkı kavgada eve gelip eşyalarını alıp gideceğini söyledi,ben de ''bu evden birşey alamazsın o zaman çöpe atarım eşyalarını''dedim.Bütün gün kavga küfür mesajlastık ,bu da bahanesı oldu ''bir daha asla dönmem'' dedi;ben de ablasına anlattım
(bu arada 6 aylık hamıleyken benı evlı cocuklu lıse askıyla mesajlasarak aldatmıstı,yakaladıgımda da ayrı sehırde olduklarını ve sadece eslerını cekıstırdıklerını söylemıstı) benı aldattıgından ıtıbaren dogumdan sonrakı değişimine kadar herşeyi..O da onunla konustu ,ama maalesef ''çok sinirliyim konusmak ıstemıyorum ''deyıp kapatmış:(

Hala nedensiz bir umut ıcındeyım ve kaybetmek ıstemıyorum onu..(Çünki en son bayramda duzeldıgımız zaman eskısı gıbı bırıne dönusmus her dakıka benı öpen bırı olmustu) Ama ne yapabılecegımı de hıc bılmıyorum kızlar..Küçük genc kızlık odama mınık bebegımle gerı dönmek bana cok agır gelıyor,meslegım olsaydı asla durmazdım ama bulacagım ıs bebegıme yetmemı veya onunla tek yasamamı saglayamaz..Kurulu duzenımı bozmak,sevdıgım adamı ellerımle baska kadınlara teslım etmek ıstemıyorum..İntiharı bıle dusundum ,ama bebegım ıcın yasıyor,herkese mutlu rolu yapıyorum ..Kimseyle paylasamıyorum..Bana fıkır verebılır mıısnız kızlar,sız olsanız ne yapardınız?Yuva kurmak kolay,ama yıkmak cok zormus özellıke de mınık bır bebekle :((

Eşini ikna et ve bir evlilik terapistine gidin, herşey çözülecek..

Ben eşinin ailesine taktım kafayı...Bu süreçte kalkıp gelmeleri gerekiyordu aslında...Aradığında sana söyledikleri vardı ya..Eğer samimiyse kalkıp gelmeli..Şimdiye kadar evdeki gerginlikten dolayı belki sana gelmeye çekindi...Ama artık oğlu evde tuttu...Ben olsam hemen çıkar gelirdim...Ve duruma olumlu katkılarda bulunmaya çalışır birde torunumu öper koklardım :)
Hem bir ihtiyacın varmı diye destek olurdum en azından...Senin araman çağırman gerekmiyor ki....Torun var ortada be...! Eni sonu hepsi seninle yüzyüze gelmek zorunda....

Ben de ailesının umursamazlıgına çok taktım,ama teyzem ''boşveer ilerde diyecek lafın olur torunumuzu
getır falan derlerse''dedi,ben de yuttum herşeyi.Sankı anama babama yaptılar çocugu hedıye bıraktılar.
Aile aile degıl exim koca da baba da değil..Nasıl insanlara düşmüşüm anlamadım ve emınım 10yıllık evli
eltime böyle birşey olsa sülalece evıne gıderlerdı !!! Beni tanımadıkları için dışladılar ve kendı aılem bıle
benım arkamda durmamısken yapacak dıyecek lafım da yok boşverdım cnm:(( Kötü günümde kimin ne
oldugunu öğrendım ya,çevremde zaten az insan vardı kalan yarısı da bu olayla gönderdım azaldım ..
Huzur buldum..

fevri çıkışlarım konusu konu sahibinin isteği ve özel durumu sebebi ile kaldırılmış ....estetik editör sorularınızı özelden sorabilirsiniz demiş geçen sene

Son cümlenı analayamadım cnm estetik editör kısmını?

Eşini ikna et ve bir evlilik terapistine gidin, herşey çözülecek..
Cnm 2 aydır yok adam ev tuttu ne iknası tamamen bıtırdık coktan ..

SUNA cnm var bılgısayarı bende ,ne yapabılırım kı bılgısayarı bendeyken özelden yazar mısın??
YSMC işte cnm benım öyle bır aılem yok,aılem bunu yapmadı;dayım bıle aıleme cok kızmıs bu kızım arkasında
kımse yok mu dıye:((( Ama olan oldu ,ailesı de utanacak ınsanlar degıl demek kı herkes rahatca hayatını yasıyor!
ALYAEMİRİ bence bunu yapmam gerekıyor ve bu kararı da SADECE ben verırım ok!

Kızlar bu arada SORULARIMI hergun yazayım da belkı cevap bulurum kımse cevaplamıyor?

1-EMAİL ŞİFRE KIRMAYI BİLEN VAR MI?
2-ÜCRETLİ ÖĞRETMENLIKLE ILGILI TORPIL BILEN VEYA BU KONUYU NEREYE YAZABILECEGIMI
BILEN VAR MI?

Teşekkür ederim..

Bugün kendımleydım,teyzeme bırakıp kızımı dolaştım;bir araştırma firmasında toplantıya
katıldım ,süslendım püslendım,annelerle ilgiliydi ve şok oldum en bakımlı anneydim:))
Çok sevdim kendımı aferin bana :)) Tek kocayı kaçıran olunca ınsan bakımlı oluyor
galıba hehe:)) Yolda bı ögrencı estetık merkezı tanıtıyordu kart verdı gerı verdım,
o da ''sende kalsın çirkin bir arkadasına ver senın hıc ıhyıtacın yok çünki''dedi ve
öyle sevındım kı uzuuun yıllardır (hamılelıgımın basından berı resmen)hıc ıltıfat alma-
dıgımı ve buna ne kadar ıhtıyacım oldugunu gördum..KADIN olarak demek ıstedıgımı
anlamıssınızdır umarım sacmaladıgımı dusunmezsınız,yoldakı ufak cocugun bı lafı
bıle benı keyıflendırdı ..Çok eksık bırakılmısım anladım,2 yıldır öpüşmedık bıle bız
kocamla bunları fark ettım..Ne sabır taşıymısım da böyle bır ılıskıyı BEBEGIM
hatrına sürdürmeye calısmısım = Salakmışım ..Artık kendıme hiç üzülmeyeceğim
bakkala da gitsem hep süslü bakımlı olacağım..Ben kendımı sevsem ,kızım sevse
bana yeter artar bile ..

Hayatinda bir baskasi oldugu kesin bu adamin sosyal paylasim sitelerinde adresi yok mu?Yorum yada begenileri biraz kurcala valla adami takip edip hafiyelik yapma potansiylei gordum kendimde.Ben cok zor gunler atlattim esim saf demistin bir yrde aynen benimkide cok saf yani zayif karakterli benim sansim esimin ve benim ailem arti o insanlarin yuzlerini erken gostermeleri resmen saglam bir osmanli tokati yedi bence Allah carpti cok pisman ve yaptiklarina utaniyor o insanlari oldurucem diyor vve intihar etti zorla hastaneye goturdum.Benim arkamdan ablam ayni sekilde dogumdan sonra ortada es namina bir insan yok ve ekstra bir telefon buldu bir suru kaadinla mesajlar bir tanede degil sapik gibi.O yuzden senin durumun benim bile canimi acitiyor, belkide o insan sana cok buyuk bir iyilik yapti o kadar zayif karakterli sana sahip cikmayan adam senin istemenle sana donse seni cok ezerdi birde bukadar lafin ardindan onu yatagina almak insanin gururunu bitiren birsey.Sana tek tavsiyem kendine bak kendini salma cok sakin ol ve bence aldatma varsa ortaya cikarmaya calis ki bence kesin var.Ailesine gereken lafi simdi et derim cunku birda istesende edemiceksin icinde kalmasin kavga et demiyorum ama ben sizin kiziniz degil miydim bu cocuk sizin torununuz degil miydi de yani.Bilmiyorlarsa ogrenecekler diceksin bende ana baba evladiyim birileride cikip noluyor desin.

YSMC senın kocan da mı aldattı anlamadım o ınsanlar dedıgın kım oluyor?Cnm ben ne dıyeyım
aılesıne hepsı bırbırınden yuzsuz ''gelsenız ıyı olur'' dedım bın kere,biri bile gelelım demedı şe..fszlerin
Kımbılır orda neler anlattı hakkımda da ıkna ettı demek onları sahtekar..Benım aılemı kandırdı da
kendı aılesını mı kandıramaycak ?Ne dememı önerırsın dogru aslında ya nıye hersey benım ıcımde
kalsın kı arıycam yrn annesıne ''bu durum eltımın basına gelseydı hepiniz kosarak oraya gıtmıstınız
coktan''dıyım mı??Ya diyorum ya bu adam benım eşim olan,beni ve bebegımı seven o adam hiiç
değil.Bunun altında var bır b.k %100 ve tabi ki öğrenmek zorundayım neden içimde sorular
kalsın kı ..! Facebook şifresi bende oldugu ıcın hala evlı yazıyor ve ıkımızın resmı duruyordu
ben kaldırdım resmımızı sıldım .Yanı facebooktan yazısmaz baska bısey cıkar ama ne işte.
Eve gel dıye sırf bundan cagırmıstım ayrıldıktan sonra bı gece kalsa telınden dökuman cıkarırdım kesın..:(
Msn şifre bılmıyorum ve kart dökumu oraya gelıyor ordan hemen anlardım o yuzden de şifreyı
kırmak ıstedım ama yok olmuyor ..sana özelden yazcaktım msj kutun doluymus.
Az önce başımıza öyle bir saçmalık geldi kii off eşimi aramak zorunda kaldım :(( Sifon bir anda
patladı ve deli gibi oluk oluk sular doldu banyoya ,teyzemle panik olduk ama vanayı bulamadık .
Ben de arayıp o gıcıga sordum gecenın bu saati :(( Ona bir konuda ihtiyac duymak hıc hosuma
gıtmedı .Amcamı arayamazdım cunku esımı evde sanıyorlar,mecbur aradım .Kimse yok apartmanda
dedım,sonra da belkı annemı aramıstır yalan ortaya cıkar dıye msj atmak zorunda kaldım ''herkes
cenazede,amcamlar da baska bıryere gıttı 2 gun yoklar sagol ,mecbur olmasam asla aramazdım ''
dedım.İyi yapmıs mıyım?Aslında msj atmak zorunda kalmasaydım ıyı olurdu ,ama yıne yanlış anlar
dıye atmak zorunda kaldım ufff cok korkunctu ve evde teyzem olmasaydı ve coktan uyumus olsaydık
(kızım uyusaydı 11de yatacaktım) kesınlıkle duymazdım ben bu sesi ..Evim harap olurdu benı hemen
annemler yukarı tasırdı ayy dusunmek bıle korkunc ..

Son düzenleme:
YSMC senın kocan da mı aldattı anlamadım o ınsanlar dedıgın kım oluyor?Cnm ben ne dıyeyım
aılesıne hepsı bırbırınden yuzsuz ''gelsenız ıyı olur'' dedım bın kere,biri bile gelelım demedı şe..fszlerin
Kımbılır orda neler anlattı hakkımda da ıkna ettı demek onları sahtekar..Benım aılemı kandırdı da
kendı aılesını mı kandıramaycak ?Ne dememı önerırsın dogru aslında ya nıye hersey benım ıcımde
kalsın kı arıycam yrn annesıne ''bu durum eltımın basına gelseydı hepiniz kosarak oraya gıtmıstınız
coktan''dıyım mı??Ya diyorum ya bu adam benım eşim olan,beni ve bebegımı seven o adam hiiç
değil.Bunun altında var bır b.k %100 ve tabi ki öğrenmek zorundayım neden içimde sorular
kalsın kı ..! Facebook şifresi bende oldugu ıcın hala evlı yazıyor ve ıkımızın resmı duruyordu
ben kaldırdım resmımızı sıldım .Yanı facebooktan yazısmaz baska bısey cıkar ama ne işte.
Eve gel dıye sırf bundan cagırmıstım ayrıldıktan sonra bı gece kalsa telınden dökuman cıkarırdım kesın..:(
Msn şifre bılmıyorum ve kart dökumu oraya gelıyor ordan hemen anlardım o yuzden de şifreyı
kırmak ıstedım ama yok olmuyor ..sana özelden yazcaktım msj kutun doluymus.
Az önce başımıza öyle bir saçmalık geldi kii off eşimi aramak zorunda kaldım :(( Sifon bir anda
patladı ve deli gibi oluk oluk sular doldu banyoya ,teyzemle panik olduk ama vanayı bulamadık .
Ben de arayıp o gıcıga sordum gecenın bu saati :(( Ona bir konuda ihtiyac duymak hıc hosuma
gıtmedı .Amcamı arayamazdım cunku esımı evde sanıyorlar,mecbur aradım .Kimse yok apartmanda
dedım,sonra da belkı annemı aramıstır yalan ortaya cıkar dıye msj atmak zorunda kaldım ''herkes
cenazede,amcamlar da baska bıryere gıttı 2 gun yoklar sagol ,mecbur olmasam asla aramazdım ''
dedım.İyi yapmıs mıyım?Aslında msj atmak zorunda kalmasaydım ıyı olurdu ,ama yıne yanlış anlar
dıye atmak zorunda kaldım ufff cok korkunctu ve evde teyzem olmasaydı ve coktan uyumus olsaydık
(kızım uyusaydı 11de yatacaktım) kesınlıkle duymazdım ben bu sesi ..Evim harap olurdu benı hemen
annemler yukarı tasırdı ayy dusunmek bıle korkunc ..

E annenleri arasaydin? Ayrica kocanin acaba annenler evde mi degil mi diye annenleri arayacagini sanmam, normal insanlar genelde ole seyler yapmazlar. Vananin yerini soleyip sonra geri uykuya dalmistir merak etme :))

Son düzenleme:
mesaj sayısından dılayı özelden size cevap yazamıyorum...

uğraşma demek için yazdım hesap sorar gibi neden yorum atıyorsun ki arkadaşım ...

onun özeli ne gerek var ki buna siz çok jasusluk filmleri izlemişsiniz sanırım etkilenmeyin bu kadar ya..

herşeyin hayırlısını dileyin bebeğinize konsantre olun bence..

siz burada konunuzu paylaşıyorsanız bende saygılı bir şekilde yorum yaparım gerekir yada gerekmez hiç yorum istemiyorsanız yada neden bunu yazdın diye soracaksanız konunuzu kapatabilirsiniz...

Konumu senın gıbıler ıcın kapatacak degılım ıkınıze de cevap vermeyı dusunmuyorum ,çünkü
beni gerçekten anlayan burada destek olan insanlara söz verdim .Böyle
ınsanlar benım konuma yazmasın mümkünse!

Son düzenleme:
siyahbeyaz arkadasa kesinlikle katiliyorum, nispet yapar gibi ben biliyorum ama söylemem tarzi yorumlar gercekten sinir bozucu. sizde bu arkadasin yerinde olsaniz sebebini aciklamadan kundakta yavrusunu logusa sayilacak karisini terkeden kocasinin bu sebepsiz gidisiyle ilgili her sekilde nedenini bulmak istemesi kadar dogal bisey olamaz, bir yuvadan bahsediyoruz kurulmasinin zor oldugu kadar dedikleri gibi bosamasi hickolay olmuyor, gerci bekara koca bosamak kolaydir lafi cok yerinde olur sayet bekarsaniz, biraz empati yapin ve lütfen düzgün yorumlar yapin cünkü cok hassas bir konu.

Son düzenleme:
Bugun onunla evlenmeden önce ıs arkadası olan bır akrabam konusmus ona da ''kafam cok karısık,
evde duramadım ,dısarda kalmamak ıcın de ev tuttum .Kızımı cok özluyorum.Onun da üstüne gıtmesınler
o da ne yapacagını bılmıyor kafası karısık .''demiş.Arkadası da terapist önermıs,''gerek yok,zaten daha
tam karar vermedım bosanıp bosanmayacagıma''demiş.Acayip sinirlendim kızlar,bu onun kararına
kalmıs bırsey mı sankı ben onu gerı mı alacagım vazgectı dıye ınanamadım ne rahatlık bu !

Bir de kardesımle konustuk ,o da ''arabanın parasını sana vermeyecektır borclarına verır ,senı oyalar''
dedi.Hiç aklıma gelmemıstı bu,acaba ne yapsam kı garantı alsam bılemedım.

siyahbeyaz o zaman hiç üstüne gitme kendi haline kalsın ve geri dönerse bir gün sen de onu geri alıp almayacağına karar verirsin. şimdi bu söyledklerine sinirlnip ona tavır alma cool ol boşver napıosa yapsın:)

ama senle de ilgilenmeyi unutmaması lazım maddi açıdan demek istiyorum
kendim özel olarak bilmiyorum şşifre kırmayı ama pc sndyse bi bilgisayarcıya filan götürsne kesin bulunur birşeyler eşime ait dersin yaparlar bence.

kardşinin söyldiği de çok mantıklı bu adam bankalardan mimli değil mi, demek ki finansal konularda iyi değil çekip çeviremiyo, borcu da varsa direk ona gider.

Bugun onunla evlenmeden önce ıs arkadası olan bır akrabam konusmus ona da ''kafam cok karısık,
evde duramadım ,dısarda kalmamak ıcın de ev tuttum .Kızımı cok özluyorum.Onun da üstüne gıtmesınler
o da ne yapacagını bılmıyor kafası karısık .''demiş.Arkadası da terapist önermıs,''gerek yok,zaten daha
tam karar vermedım bosanıp bosanmayacagıma''demiş.Acayip sinirlendim kızlar,bu onun kararına
kalmıs bırsey mı sankı ben onu gerı mı alacagım vazgectı dıye ınanamadım ne rahatlık bu !

Bir de kardesımle konustuk ,o da ''arabanın parasını sana vermeyecektır borclarına verır ,senı oyalar''
dedi.Hiç aklıma gelmemıstı bu,acaba ne yapsam kı garantı alsam bılemedım.

gitmesi ve boşanmak istemesi senin kararın değildi onun kendi başına vermiş olduğu bir karardı ve şimdide bunu bu şekilde söylemesini abes bulmamalısın, elbet başka bir kadın yoksa hayatında kafasına dank edip pişman olup dönecek eğer içinde ona karşı biraz sevgi ve umut kalmış olursa bir kez daha denemenden yanayım ben sadece güçlü olmaya çalış, arama hasret kalsın size.

araba mevzusuna gelince ortak olarak senide ruhsata yazdırsın bu şekilde satış yaptığı zaman seninde olman gerekicek noterde, ve parayı aldığı gibi hakkın olanı isteyeceksin.

dedi.Hiç aklıma gelmemıstı bu,acaba ne yapsam kı garantı alsam bılemedım
.

Arabaya tedbir falan konmuyor mu acaba ? konuda bilgisi olan arkadaşlar destek çıksa ne iyi olacak...

Ya senin eşinle kesinlikle aile büyüğü değil ama her ikinizinde değer verdiği sözü sohbeti dinlenir birinin konuşması lazım..Yokmu ya hiç öyle biri çevrenizde...Ama barıştırma amaçlı değil...Olayın ne olduğunu tam anlayabilmek için...

siyahbeyaz;
Benim aklım şuna takıldı
hani bir aralar eşinle konusmuştunuz ve 3 ay kadar birlikte kalmaya karar vermiştiniz
bebeğin buna ihtiyacı olduğu için.
sonra ne olduda bu adam gitti ev tuttu
aradakileri ben mi kaçırdım, yoksa aranızda olanların dışında bi sürtüşme geçtimi (msj ve telefon yoluyla)??
yani senin düşündüğün gibi aldatma olayı olsaydı sizinle tekrar yaşamayı kabul etmezdi

canim madem seviyorsun biraz sabirli ol en azindan kavga etmeyin belki duzelir
adamin kafasi karisik eski sevgilisi aklini bulandirmis anlattiklarindan esinin depresyonda oldugunu dusunuyorum
sen esine evde huzur verirsen emin ol duzelir. erkekleri evin en kucuk cocugu olarak kabul edin diye bosuna demiyorlar
onlarin zekalari bizden 10-15 yil geriden geliyor:1: ailenle oturmanizda sinirlerini bozmus olabilir
o kendini pasif hissediyordur. erkekler boyle seyleri cok kafalarina takarlar

siyahbeyaz;
Benim aklım şuna takıldı
hani bir aralar eşinle konusmuştunuz ve 3 ay kadar birlikte kalmaya karar vermiştiniz
bebeğin buna ihtiyacı olduğu için.
sonra ne olduda bu adam gitti ev tuttu
aradakileri ben mi kaçırdım, yoksa aranızda olanların dışında bi sürtüşme geçtimi (msj ve telefon yoluyla)??
yani senin düşündüğün gibi aldatma olayı olsaydı sizinle tekrar yaşamayı kabul etmezdi

Canım biz taa o gitmeden 3 gün önce böyle konusmustuk o da kabul etmişti,ama 3 gün sonra hiçbirşey
olmadan birdaha gelmicem dedi ve gerçekten de o gün bu gündür bu evde hiç kalmadı;yani aldatma
olacağı açık aslında...

Mikado haklısın böyle birşey bilen var mı,sonucta ben arabanın varlığını nasıl kanıtlayacağım belkı mahke
mede yok diyecek hiç para vermeyecek ,di mi?Sebepsiz giden adam herşeyi yapar!Aramızda böyle biri
yok,ama yarın dayım çok çok sert bir konuşma yapacakmış onunla işyerine baskın yapıp mecbur
etcekmiş konuşmaya.Şu an en sinirli olan dayım .Ben de istediğini yapabileceğini,artık umrumda
olmadığını söyledim.Barıştırma amaçlı konusmamasını da söyledım.

Kızlar merak etmeyin en az 1 ay asla aramayacağım son kez kızımın ihtiyaçları için facebooktan yazmak
durumunda kaldım dün o kadar,o da aybaşına kadar bekletilmek durumunda kalmamak için.Beni ilgi-
lendirmiyor onun parasız olması ,bebeğimin bakımına öncelik vermesini ve bu sebeple de bebeğimle
ilgili aybaşında verdiği sözlerini benim tekrarlamama gerek kalmadan yapmasını rica ettim,onunla bu
tarz konularda bile irtibatta olmak istemediğimi ve görüşmeyeceğimi yazdım .Bir de arabayı satarken
notere beni de çağırması gerektiğini,ona bu konuda da güvenmediğimi söyledim.Babamı gönderirrim.
Annem, cenazede olduğundan ona söyleyip aratamadım,zaten ne desem birşey buluyor.Hiç iyi bir
aracı değil annem de ..Neyse artık.En az 20-30 Aralık'a kadar yüzümü göstermeyeceğim ve muhatap
olmayacağım hiçbir konuda.Hem kendi yolumu rahat çiziyor olurum,hem de baro,iş vs her gereken işlerimi
rahatça bitirmiş olurum ve bebeğimiz için görüşme zorunluluğuna hazır olurum .Kendimi topluyorum ve
ondan bahsetmedikçe,onunla konuşmadıkça da çok rahat ediyorum.

hmm benim o konusmayı sanki gittikten sonra yapmıştınız diye aklımda kalmış.

canım bide ücretli öğretmenlikte bildiğim kadarıyla okula gittiğin gün kadar sigortan yatıyor.
ayrıca ücretler çok düşük.
onun yerine, eğer branş öğretmeniysen özel ders merkezleri var.
hem çalışma şartları sana uygun olur özel ders oldukça kurum sana haber veriyor bir gün önceden
kendini ona göre ayarlıyorsun. ücret yarı yarıya paylaştırılıyor.
arkadaşım istanbulda bu şekilde çalışıyor. 1 dersten 60 tl alıyor. haftada 5 saat versen aylık 1200 tl bence seni rahatlatır.
hemde bebişinden saatlerce ayrı kalmamış olursun diye düşündüm.

Konumu senın gıbıler ıcın kapatacak degılım ıkınıze de cevap vermeyı dusunmuyorum ,çünkü
beni gerçekten anlayan burada destek olan insanlara söz verdim .Böyle
ınsanlar benım konuma yazmasın mümkünse!

böyle insanlar derken ne yaptık ki ...
hakaret mi ettik daha kötü olun mu dedik birşey yazmışsınız msn şifresini kırmayı bilen,,

bende okudum biliyorum ama bence buna gerek yok dedim ama araştırmak uğraşmak size kalmış ne var bu yorumda...

tamam psikolojiniz bozulmuş şuanki durumdan çok hırçın olabilirsiniz anlamaya çalışıyorum ama bu tavırlarla inanın çok yalnız kalırsınız...

gerçi siz bu ayrılık olmadan öncede böyle sinirli , küfür falan eden biriydiniz kendiniz anlattınız değil mi yalan yok...

o yüzden size bu tarzınız normal gelebilir ama psikolojik destek alın lütfen şimdi bunu söyledim diye ben deli değilim yorumu yapacakmışsınız gibime geliyor ,

ama benim sizede sizin konunuzada saygızılık ettiğim yok yolunuz açık olsun inşallah islah olursunuz...

Back