MİKADO evet vazgectım yok şifre kırma dıye bırsey ..Ailesı eger öyle derse benı mı oyalıyorlar yanı anlamadım
he he deyıp gecıyorlar mı laf olsun dıye konusuyorlar gıbı mı demek ıstedın?Bgn aradılar açmadım ,yeter artık
ben de kendıme geleyım dedım kımseyle konusmak ıstemıyorum.Babamlar da geldı bgn ,onlara da söyledım,
''onunla ılgılı bana yorum yapmayın toparlanamıyorum etkılıyorsunuz'' dedım
(
ABUKSUBUK haklısın cnm zaten 5kılo fazlam kaldı 4ayda 10kılo verdım bırsey yok,ama onunla görusseydım
dedıgın gıbı yapardım ama artık asla görusmeyı dusunmuyorum
BUGUN OLANLAR :
Facebooktan bebeğin ihtıyaclarını istediğim mesaj vardı ya eşim öyle bir cevap vermiş ki yeniden beni
başa döndürdü ve tartıştık.Yine aynı şeyler;aybaşına kadar idare et,ben sana para konusunda sıkma de-
medım mi,düzgün harcasaydın bana mı güvendin,araba konusunda düşüncene şaşırdım 4 yılını paylaştıgın
bana nasıl güvenmezsın ,3 kurusa sattıgım arabada senı notere götururum o zaman,ama kızımın altınlarını
verdıkten sonra arabanın kalan kredısını kapatıp para kalırsa ıkıye bölerım.Araba ortak borc da ortak demez
miiii...Ben de ''ara benı'' dedım.''Seninle anlaşmalı bosanma konusunda ASLA anlasamayacagımız cok acık,
yarın aç şu davayı da bu lanet evlılık bıtsın bır an önce''dedim.O da onayladı .1200 verecekmiş ikimize ben
1750 istiyorum..Yok anlaşamıyoruz,ortaya da yanaşmıyor.Masraflarını borçlarını anlatıyor..! Ya ben
çok sinirlendim kızlar,dedim ki ''ben bu yenı x i hiç tanımıyorum ve tanımak da istemiyorum,sen benım için
gittiğinde yaptıgın kazayla öldün ,bır daha senınle görusmeyecegım.Vicdanın varsa para yatırırsın aybasında''
dedım.Hattımı da degıstırecegım bu ara.Asla onunla ılgılı bırsey ıstemıyorum ınanamıyorum.Haa öğrenım kredı
taksıdımı öduyordu ,''baban ödesın artık onu da ''demez mı 2ayda bır 200TL'nin lafını yaptı.Ben de açtım
agzımı yumdum gözumu bütün ona verdıgım altınlarımı,komsuya verdıgımız yarı fıyatlı kirayı vs vs..Rezalet-
tik yani..Neyse öyle oldu kızlar çok sinirim bozuldu.İkimiz de facebookları kapattık.!
AKŞAM dayım aradı 3,5 saat konuşmuşlar.Dayım ''bana şikayet anlatma,evliliğinizdekı olaylar beni ilgilendir-
mez;burada bir evlilik söz konusu ve bal gibi de tatlı bir bebeğiniz var.Ben buna bakarım sadece,bence ikiniz
de şimdi araya giren zamandan ötürü soğukluk yaşıyorsunuz,kendınızı haklı bulup karşıyı sucluyorsunuz;
ama gercekten sırf kavgadan bıtecekse bu cok sacma.Birbirinize bır şans vermelısınız,al sen git onları yenı
evıne deneyın bır bakalım belkı duzelecektır.Sana 3 gun süre verıyorum ıkınızın yanında konusmasını ıstedıgın
bırını sec ve benı ara.Evlılık ıcın bırbırınızden beklentılerınızı yüzyüze saygı cercevesınde konusup bır karara
varmanızın taraftarıyım.''demiş.O da düşünürüm demiş.Dayım ''o da boşlukta,bgn konustugunuzu söyledı,
ama tartıstık demedı .Boşluktayım,ne yapacagımı ne yaptıgımı bılemıyorum ,kafam çok karısık.Daha boşanma
kararı vermedım.''falan fılan demiş.''Bence ılımlı ,olur bu iş.Aramazsa da ben arayacagım,görüştürecegım.Yapmanız
gereken tek şey herşeyi sıfırlayıp unutup gecmısı acmadan bastan denemek..Konusmada yapıcı olmanı
rica edıyorum''dedi.Offf..Hiç de ınanmıyorum arayacagına,aynı annelerıne verdıgı söz gıbı bırsey olduguna
da emınım,ama dayım kararlı illa konusturacakmıs.Evlilik mesajla tartısarak bıtemezmıs.En azından beklentılerınıze
evet dersenız denemıs olursunuz falan dıyor.Ama aramayacak cunku ben net bır sekılde onu bır daha bebek
için bıle görmeyı dusunmedıgımı söyledım ve hattımı da gercekten degıstırecegım iş basvurularıma bastan
baslayacagım bu durumda ,ama olsun.Yeter kı hıc görusmeyelım ..