• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

Sen telefon sapıgınla ugras korkudan babana bıle anlatamıssın hanı gecmıstekı pisliklerını döker ortaya
dıye sevgılını de savcılıkta ıstemıyorsun kımbılır bu yasta artık ne hatalar yaptıysan korkudan ödun pörtlemıs:)))))

KIZLAR BUNDAN SONRA BU TARZ INSANLARA YORUM YAPMIYORUM BANLANMALARI ICIN NE YAPMAM
GEREKIYOR YAZAR MISINIZ????

Ayrıca farkında mısın?gerçekleri yüzüne vurunca nasıl çıldırıyosun?suçlu psikolojisi diyolar buna.yanlış anlamışsın işte yanlışşş üstüne bide çemkirmişn kadına.bi özür be bi özür. İnsandan hiç bişey eksiltmez tam tersi yüceltir ;)

Evet cnm cok uzak orası olmaz

BU ARADA KONUMU DAGITIP SACMA YORUMLAR YAZANLAR YAZMASIN ARTIK CUNKI ONLARI YOK SAYIYORUM
HIC DE TAKMIYORUM ..

Cedısh,Sevgimiz ve mıkado teşekkurler anlayısınız ıcın kızlar ,evet cedısh ben de telefon ederlerse acacagım,o 2 gun
çok kötuydum .Ama bgn kaymakamlıktan fakırlık kagıdımı ve barodan avukatla randevumu aldım rahatladım.
Dayım teyzem vs de burdaydılar beni sakinleştirdiler..Çok iyiyim hatta,asla kimseyi kırmamaya çok dikkat
edeceğim ,zaten hayat kısa ..

Konuştuk,eşim bu sabah dayımı aramış ve ''dayı benim biraz daha zamana ihtiyacım var şu anda onunla konusamam,
2hafta sonra arayacagım toparlanıp''demiş.Bugun bebegımızı görmeye geldıgınde annem de ''ne olacak durumunuz,
bebegınız ıcın soruyorum ''Demiş.O da ''gerçekten düşüneceğim,ben de onun için kararımı tekrar gözden geçireceğim''
demiş.Cok ılımlıymıs bu defa...Ben netleşip rest cekınce mı böyle oldu kızlar?Ya da yıne mi idareten konusmalar
bunlar?

burda yazılacak tek konu benım hayatım senın sacmalıkların degıl bos bos gundem yaratmayın
............................................................................

yenıden yenıden koyacagım sorumu !!!

Çok yazık çok. Annesin sen öyle mi?Allah büyük be güzelim sen genç kızın hakkında atar tutar hakkına girersin bakalım sonucu ne olur?he evet ben bu yaşımda hatalar yaptım babamdan da korkuyorum inanır mısın sevgilimi bile aldatıyorum.istersen felaket senaryolarında sana biraz daha yardımcı olabilirim?
Komik duruma düşüyosun yapma kendine bunu.hadi canım bu sana son cevabım çünkü çirkinliğin çirkefliğin sonu yok. Benim ve o bayanın hakkına girdin Allah yardımcın olsun ;)

Konu senin sorunlarınsa niye benim eski konularımdan bahsediyosun bayan çelişki?hadi ben gidiyorum sen şimdi sinirden say dök.yakışır sana. Güle güle

Kızlar bakın ben buraya dürüstçe içimi döküp derdimi paylaştıysam ilerde kendını bilmezler
benim yüzüme vursun hakaret etsin diye paylaşmadım.Burayı da dertleşmek için açtım.
,Ama canı sıkılan gelip bana laf ediyor.Çok bunaldım bu insanlardan gerçekten !!!!
Yeter artık,gidin başka konulara laf söyleyın ben burda beni gerçekten okuyup anlayan
insanların yorumları için açtım bu sayfayı sacma sapan 2-3 kelimeyi uzatıp sakız yapıp
konumu dağıtmanızdan bıktım !!!!!!

MİKADO evet vazgectım yok şifre kırma dıye bırsey ..Ailesı eger öyle derse benı mı oyalıyorlar yanı anlamadım
he he deyıp gecıyorlar mı laf olsun dıye konusuyorlar gıbı mı demek ıstedın?Bgn aradılar açmadım ,yeter artık
ben de kendıme geleyım dedım kımseyle konusmak ıstemıyorum.Babamlar da geldı bgn ,onlara da söyledım,
''onunla ılgılı bana yorum yapmayın toparlanamıyorum etkılıyorsunuz'' dedım:((
ABUKSUBUK haklısın cnm zaten 5kılo fazlam kaldı 4ayda 10kılo verdım bırsey yok,ama onunla görusseydım
dedıgın gıbı yapardım ama artık asla görusmeyı dusunmuyorum:(

BUGUN OLANLAR :
Facebooktan bebeğin ihtıyaclarını istediğim mesaj vardı ya eşim öyle bir cevap vermiş ki yeniden beni
başa döndürdü ve tartıştık.Yine aynı şeyler;aybaşına kadar idare et,ben sana para konusunda sıkma de-
medım mi,düzgün harcasaydın bana mı güvendin,araba konusunda düşüncene şaşırdım 4 yılını paylaştıgın
bana nasıl güvenmezsın ,3 kurusa sattıgım arabada senı notere götururum o zaman,ama kızımın altınlarını
verdıkten sonra arabanın kalan kredısını kapatıp para kalırsa ıkıye bölerım.Araba ortak borc da ortak demez
miiii...Ben de ''ara benı'' dedım.''Seninle anlaşmalı bosanma konusunda ASLA anlasamayacagımız cok acık,
yarın aç şu davayı da bu lanet evlılık bıtsın bır an önce''dedim.O da onayladı .1200 verecekmiş ikimize ben
1750 istiyorum..Yok anlaşamıyoruz,ortaya da yanaşmıyor.Masraflarını borçlarını anlatıyor..! Ya ben
çok sinirlendim kızlar,dedim ki ''ben bu yenı x i hiç tanımıyorum ve tanımak da istemiyorum,sen benım için
gittiğinde yaptıgın kazayla öldün ,bır daha senınle görusmeyecegım.Vicdanın varsa para yatırırsın aybasında''
dedım.Hattımı da degıstırecegım bu ara.Asla onunla ılgılı bırsey ıstemıyorum ınanamıyorum.Haa öğrenım kredı
taksıdımı öduyordu ,''baban ödesın artık onu da ''demez mı 2ayda bır 200TL'nin lafını yaptı.Ben de açtım
agzımı yumdum gözumu bütün ona verdıgım altınlarımı,komsuya verdıgımız yarı fıyatlı kirayı vs vs..Rezalet-
tik yani..Neyse öyle oldu kızlar çok sinirim bozuldu.İkimiz de facebookları kapattık.!

AKŞAM dayım aradı 3,5 saat konuşmuşlar.Dayım ''bana şikayet anlatma,evliliğinizdekı olaylar beni ilgilendir-
mez;burada bir evlilik söz konusu ve bal gibi de tatlı bir bebeğiniz var.Ben buna bakarım sadece,bence ikiniz
de şimdi araya giren zamandan ötürü soğukluk yaşıyorsunuz,kendınızı haklı bulup karşıyı sucluyorsunuz;
ama gercekten sırf kavgadan bıtecekse bu cok sacma.Birbirinize bır şans vermelısınız,al sen git onları yenı
evıne deneyın bır bakalım belkı duzelecektır.Sana 3 gun süre verıyorum ıkınızın yanında konusmasını ıstedıgın
bırını sec ve benı ara.Evlılık ıcın bırbırınızden beklentılerınızı yüzyüze saygı cercevesınde konusup bır karara
varmanızın taraftarıyım.''demiş.O da düşünürüm demiş.Dayım ''o da boşlukta,bgn konustugunuzu söyledı,
ama tartıstık demedı .Boşluktayım,ne yapacagımı ne yaptıgımı bılemıyorum ,kafam çok karısık.Daha boşanma
kararı vermedım.''falan fılan demiş.''Bence ılımlı ,olur bu iş.Aramazsa da ben arayacagım,görüştürecegım.Yapmanız
gereken tek şey herşeyi sıfırlayıp unutup gecmısı acmadan bastan denemek..Konusmada yapıcı olmanı
rica edıyorum''dedi.Offf..Hiç de ınanmıyorum arayacagına,aynı annelerıne verdıgı söz gıbı bırsey olduguna
da emınım,ama dayım kararlı illa konusturacakmıs.Evlilik mesajla tartısarak bıtemezmıs.En azından beklentılerınıze
evet dersenız denemıs olursunuz falan dıyor.Ama aramayacak cunku ben net bır sekılde onu bır daha bebek
için bıle görmeyı dusunmedıgımı söyledım ve hattımı da gercekten degıstırecegım iş basvurularıma bastan
baslayacagım bu durumda ,ama olsun.Yeter kı hıc görusmeyelım ..

eşine sürekli para ile ilgli üstüne gelme bunalıyor bence. araba konusunu faceten niye açtın ki, böyle şeyler yazışma ile olmaz karşına alıp konuş, şu anda görüşmek istemiyorum diyosun ok ama facebook tan aaraba parası ile ilgili msj atınca antipatik görünmüştür. sen ona güvenmiyosun haklısın ama daha fazla tartışmayın bu konularda hakkını artık yasal olarak ara

bu arada ögretmenlikten başka iş beğenmiyormuş diye kızanlar, beğenmiyor olabilir herkesin bi hayat standardı var zor çalışma koşulları istemiyor gece mesaiye falan kalmak istemiyor ben olsam ben de istemem. eşi de asgari ücret alan biri değil ki çok muhtaç olsa yapardı belki. hem de başka iş bulsa tam zamanlı bakıcı tutmak zorunda kalır aldığı para bakıcıya gider.

Evet ben de artık hiçbir konuda görüşmeyeceğim artık araba da ne olursa olsun bilmıyorum.Merak
etme cnm zaten baska ıs yapmama gıbı bırsey demedım burda okuma bılmeyenlerın uydurdugu
seylere cevap verme bosver .Ben öncekı işimde pazar tatıl oldugumuzu bıle cmtsı aksam 8-9da
cıkarken öğrenırdık 21 gun ara vermeden calıstıgımı bılırım.Hatta eşimle bu yuzden cabuk evlendık,
cunku hıc görusemıyorduk.Su an durum dedıgın gıbı kızım ıcın en azından 9-6 normal bır iş
düşünüyorum,sonucta ona da vaktım kalsın ıstıyorum .Zaten gelince 2-3 saat kalacak ,cmtsı de
büyük ihtimalle çalışacagım bir iş olacak .O yüzden uzun mesaili istemiyorum .Haklısın bu tarz
konularda mesaj atmak yok artık .

Konunun ortasını ıstemıssın ama nerde kaldın bılmıyorum kı konumun ortası neresi:)
Artık allak bullak bırseyler olup duruyor,ama bu2-3 hafta cok da bırsey olmayacak
nadas dönemı sanırım.
Bu arada ablası aradı açtım kızlar merak ettık falan dedı,
ben de iyi olmadıgımı telefn kullanmadıgım ıcın acamadıgımı söyledım.Bana ,onların
beni aramasının tek sebebi durum konusunda eşimden bilgi alamadıkları ve öğrenmek
istediklerini benden öğrendikleri için arıyorlar gibime geldi.Ne zaman arasalar direk
onu soruyorlar.Sanırım eşim onlarla konusmuyor bu konuda,onlar da beni arıyor
sadece meraktan :( Nasıl davranmamı önerırsınız onlara.Mıkado verdıgın fıkrı
annesınde uygulayacagım sabah aradı daha aramadı .

süper o zaman böyle devam et:) zaten bu adam ılımlı konuşunca o da yumuşuyor. gerçi erkeklerin çogu böyle. gitmesinin en büyük nedeni kavgalardan bıkmasıydı, senden uzaktayken evet haklı çıktım demesin ona böyle bir fırsat verme tam tersi yakaladığın iç huzurun yansısın o da görsün sensiz de nasıl mutlu olabildiğini. bide daha tam karar vermedim filan diyormuş şu aşamalar biraz nazik. belki geri dönmeye yönelecekse bile böyle yapınca tamamen ters yöne itmiş olursun. geri barışmayacaksan bile en azından bu kapıyı hemen kapatmamış olursun

eski işin rezaletmiş ya:( benim de şuanda çalıştıgım yerden önceki işim öyleydi pazar çalışmazdık ama mesailer falan çok etkiliyordu beni ki o zaman 20li yaşların başındaydım. sen 32 yaşında bebek sahibi bi annesin insanın tahammülü kalmıyor artık enerjisi de sınırlı.

cnm bence telefonu acmamakla ailesini de karsina almis olursun

sen telefonu ac bilmiyorum haberim yok de

ikinizden de haber almamalari hicbirseye fayda etmez ama haberlerinin olmasi faydali olabilir

siyazbeyaz 2012 merhaba, bana özel mesaj atmıştınız ama henüz özel mesaja cevap verme yetkim yok. İnternetten arama yaparsanız size yardımcı olacak birisini mutlaka bulursunuz

Siyahbeyaz hangi şehirdesin ?

İstanbul Avrupa yakasındayım.
Evet ailesiyle görüşmem gerek,ama kızlar devamlı onu soruyorlar devamlı benim kararımmış gibi bana ''keşke
barışsanız''diye etkiliyorlar :(( Bir de benim ailemle o hiç görüşmüyor,kendi ailesini de konuda uzak tutturuyor,
yani herkes benle konusuyor ve ben bırakmış da olsaydım yıne herkes benle bunları konuşuyor olacaktı yani
anlam veremiyorum .Onu görmediğim dönemde onunla ilgili de kimseyle görüşmesem daha rahat geçer gibi geliyor
bana.Onu hatırlatmaları zorluyor:(( Çalışma konusunda da ilk işim öyleydi gerçekten korkunctu,hatta ordaki bir
arkadasımla görustum kızla gece 11de bulusabıldık hala aynılarmış çok kötü,o da gitmek istiyor.Ben o işe
rağmen babamın para konusunda bana laf etmemesi için resmen karın tokluğuna öyle bir yerde çalıştm,
bundan sonraki her iş ondan hafif ve iyi gelecektir.En azından dayanma gücüm ve sabrım oldu .İşime sımsıkı
sarılıp hiç şikayet etmeyecegıme inanıyorum.O yüzden de geçici olmayan birşey istiyorum hayırlısı bakalım.

merhaba siyahbeyaz. baştan sona okudum konunu ve sanırım anladım durumu. ben yorum yaparken objektif olmaya çalışıyorum öncelikle, eğer kıracak birşey söylersem şimdiden özür dilerim, çünkü çok hassas bir dönemden geçiyorsun. başlıyorum :)
1- sen kocanı seviyorsun, ve geri istiyorsun, bu belli, hiç öyle değil deme, yoksa aldattığı zaman postalardın zaten
2- burada pek çok arkadaş yanlış yorumlar yapmışlar, keşke onları dinleyeceğine mantığını dinleseydin, sen sadece duygularınla hareket ediyorsun, onlar da malesef çok fevri
3- burada sorun senin mutluluğun. onun için öncelikle tavırlarına bir çeki düzen vermelisin. aileni tanımıyorum, ama sana destek oluyorlar, annen gelip bakıyor çocuğuna gündüz, yardım ediyor sana, onlardan zamanında borç almışsınız vs. yani aslında onlar sana yardım ediyor, ama sen bunu görmüyorsun. sadece kendi istediğin olsun diye tutturmuş gidiyorsun, ama bu olmaz,sen annesin artık, sadece annenlerin çocuğu değilsin. ve alıştığım markadan neden ödün vereyim vs filan demişsin, tamam anlıyorum kimse konforundan geçmek istemez ama mecbur kalırsan pekala da vazgeçersin allah kimseyi düşürmesin. kocandan da hep ilgi görmüşsün, o sana yüz çevirince sen de tamamen fevrileşmişsin. şımarık yetiştirildim diyorsun, ama bırak artık bu tavırlarını. ailenin desteği olmasa hala böyle davranmaya devam edemezdin, o nedenle artık aileni suçlamaktan vazgeç.
4- bu ters davranışlarından bıkmış kocan, bak o da dönmek istiyor, yoksa şimdiye bu iş biterdi, ama senin bu tavrından bıkmış, habire diken üstünde adam. yani onu tanımıyorum, savunmuş gibi oldum yazdıklarımı okuyunca, ama adamlar böyle güzelim dırdıra gelmezler. sıkıntıya gelmezler. bunu kabul etmek lazım. evet yardım edebilirler evde falan filan ama bu iş kadınların omuzunda, öyle olmayınca da boşanıyor insanlar. illa bi taraf çekicek yani. bu da genelde kadınlar oluyor yazıkki.
5- biraraya gelecekseniz önce bu suçlayıcı tavırları bırak. yoksa gelseniz bile bir işe yaramaz, ilk tartışmada yine aynı duruma dönersiniz. sen farkında değilsin sanırım ama çok ters tepkilerin. biraraya gelmeseniz bile bunu kendin ve kızın için yap, bu tavrın onu da mutsuz edecek ileride.
6- kocan eve dönsün diye de uğraşma artık -son mesajları bilmiyorum, artık okuyamadım onları, bebek huysuzlaşınca-, sn mesaj attıkça daha da kaçıyordu, bırak kendi haline. olursa olsun, olmazsa ne ala.

ben böyle diyorum, umarım anlatabildim. sen de lütfen artık mantığını kullan, aklın sana doğrusunu gösterir zaten.

İstanbul Avrupa yakasındayım.
Evet ailesiyle görüşmem gerek,ama kızlar devamlı onu soruyorlar devamlı benim kararımmış gibi bana ''keşke
barışsanız''diye etkiliyorlar :(( Bir de benim ailemle o hiç görüşmüyor,kendi ailesini de konuda uzak tutturuyor,
yani herkes benle konusuyor ve ben bırakmış da olsaydım yıne herkes benle bunları konuşuyor olacaktı yani
anlam veremiyorum .Onu görmediğim dönemde onunla ilgili de kimseyle görüşmesem daha rahat geçer gibi geliyor
bana.Onu hatırlatmaları zorluyor:(( Çalışma konusunda da ilk işim öyleydi gerçekten korkunctu,hatta ordaki bir
arkadasımla görustum kızla gece 11de bulusabıldık hala aynılarmış çok kötü,o da gitmek istiyor.Ben o işe
rağmen babamın para konusunda bana laf etmemesi için resmen karın tokluğuna öyle bir yerde çalıştm,
bundan sonraki her iş ondan hafif ve iyi gelecektir.En azından dayanma gücüm ve sabrım oldu .İşime sımsıkı
sarılıp hiç şikayet etmeyecegıme inanıyorum.O yüzden de geçici olmayan birşey istiyorum hayırlısı bakalım.

Canim valla olayi yasayan sensin tum insanlari taniyan sensin simdi ailesinin telefonunu acmamani dogru bulmuyorum ama niye cunku ailesini tanimiyorum.Sen diyorsun ailesini karistirtmiyor onlarda bir nevi belki iyi olursunuz diye kari koca arasina girmek istemiyor olabilirler belkide esine cok israr etseler geri tepecegini bile dusunuyor olabilirler.Tabi haklisinda olmasi gereken kaynananin senin yanina kosarak gelmesiydi ama herkes dusunemiyor cehalet nebiliyim en iyi niyetle dusunmeye calisiyorum.Sen yinede bence ailesine karsi daha llimli ol derim, saygini koru.Kul bilmezse malik bilir diye bir laf var, ailene gelince ailelerimizi secme sansimiz yok en azindan onlarin evinde para almadan oturuyorsun oyle degil mi?baban sana gel bizim eve orayida kiraya veriyim diyebilir bu surecte bekliyorlar degil mi?yasadiklarin zor seyler herkesin yaptigi fazlasiyla agrina gidiyor olabilir biraz daha sakin ofkeni kontrol etmeye calis, iyi dusun ve iyi seyleri cek.esinle konusursan eger cocugu one atma sen sizin probleminizi cozun tabiki cocuk icin bir kere daha dusunmelisiniz ama sadece cocuk icin barisirsaniz yine biter.Birbirinize deger vermeyi ve sevginizi gostermeyi ogrenmelisiniz.Kalp kirici , suclayici olmak aranizda daha fazla zirh olmasina sebep olur

Back