• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

Yok cnm brans ögretmenı degılım sadece lısans mezunuyum ama kendı mezun oldugum ısı
yapma sansım yok ,o yuzden de hangı ıse gırersem gıreyım en cok bın falan alırım ,ögretmenlık
daha önce ucretlı yapmıstım ,parası az ama daha önce pazar dahıl calıstırıldıgım gecem
gunduzum olmayan işimden bın kat ıyıydı ,sonucta hem yarım gün,ham sıgortanın yarısı
da olsa yatıyor.Şimdi tecrubesız bır ıse baslasam hem sıgorta ıcın deneme süresı der
oyalarlar,hem calısma saatlerı cok mesaılı olma ıhtımalı olur,üstüne bır de bu öğretmenlıkten
alacagım parayla aynı parayı alırım.O yuzden bu daha rahat bır iş şimdilik yapmak
istedıgım bu aslında :(

Canım biz taa o gitmeden 3 gün önce böyle konusmustuk o da kabul etmişti,ama 3 gün sonra hiçbirşey
olmadan birdaha gelmicem dedi ve gerçekten de o gün bu gündür bu evde hiç kalmadı;yani aldatma
olacağı açık aslında...

Mikado haklısın böyle birşey bilen var mı,sonucta ben arabanın varlığını nasıl kanıtlayacağım belkı mahke
mede yok diyecek hiç para vermeyecek ,di mi?Sebepsiz giden adam herşeyi yapar!Aramızda böyle biri
yok,ama yarın dayım çok çok sert bir konuşma yapacakmış onunla işyerine baskın yapıp mecbur
etcekmiş konuşmaya.Şu an en sinirli olan dayım .Ben de istediğini yapabileceğini,artık umrumda
olmadığını söyledim.Barıştırma amaçlı konusmamasını da söyledım.

Kızlar merak etmeyin en az 1 ay asla aramayacağım son kez kızımın ihtiyaçları için facebooktan yazmak
durumunda kaldım dün o kadar,o da aybaşına kadar bekletilmek durumunda kalmamak için.Beni ilgi-
lendirmiyor onun parasız olması ,bebeğimin bakımına öncelik vermesini ve bu sebeple de bebeğimle
ilgili aybaşında verdiği sözlerini benim tekrarlamama gerek kalmadan yapmasını rica ettim,onunla bu
tarz konularda bile irtibatta olmak istemediğimi ve görüşmeyeceğimi yazdım .Bir de arabayı satarken
notere beni de çağırması gerektiğini,ona bu konuda da güvenmediğimi söyledim.Babamı gönderirrim.
Annem, cenazede olduğundan ona söyleyip aratamadım,zaten ne desem birşey buluyor.Hiç iyi bir
aracı değil annem de ..Neyse artık.En az 20-30 Aralık'a kadar yüzümü göstermeyeceğim ve muhatap
olmayacağım hiçbir konuda.Hem kendi yolumu rahat çiziyor olurum,hem de baro,iş vs her gereken işlerimi
rahatça bitirmiş olurum ve bebeğimiz için görüşme zorunluluğuna hazır olurum .Kendimi topluyorum ve
ondan bahsetmedikçe,onunla konuşmadıkça da çok rahat ediyorum.

Bir kaç gündür okuduğum kafama takılan şeyleri topluca yazayım dedim...
Siyahbeyaz sanada yolladığım 2-3 hukuk sitesinden okuduğum kadarıyla boşanma davası açmadan tedbir koydurulamıyor yada tedbir koydurduktan sonra 2 hafta içinde boşanma davası açılmalı gibi 2 sonuç çıkardım ben...Tabi en doğrusu işin uzmanından yardım almak...Ve bu konuda aceleci davranmakta fayda var....

Dayının konuşması iyi olur..Ama sanada her zaman söylediğim gibi sert ama kontrollü bir sertlikte konuşması daha doğru olur...Kavgaya meydan vermemek de lazım...Ben en çok kayınvalidenlere kızıyorum..Açıp sitem edebilirsin ama bence eltini ve eltinin evliliğini karıştırma bu konuya...Sorun şu anda eşinle senin evliliğin..Bir başkasıyla kıyas yapmak gereksiz olur...Nazik ve kırgın bir tonda içindekileri dök...Eğer bu seferde tepki vermezlerse yani ay canım cicim üzüldüm pis oğlum demek dışında....O zaman seni oyalayıp bu süreci atlatmak istediklerinden emin olabilirsin...
Bu arada msn şifresi kırmak suç diye biliyorum...
"TCK 243,244 den yargılanacak.
Alıcağı ceza için kanunu okuyunuz" Bunu yine bir hukuk sitesinden aldım...Boşanma davalarında bu ve benzeri şifre kırmalar için baya bi davada açılmış görülüyor o sitede...
Bir takım bilgiler edinmek uğruna bu riske girmeye değmez bence...Zaten bir müddet sonra istesende istemesende öğreneceksin...Bu süreçte kafanı bunlara hiç yorma bence ...

çok zor bır durumla karsı karsıyasın canım,ancak hersey bıtmıs degıl,bıraz kafanı dınle stressız sakın kafayla dusun nerede yanlıs yaptım dıye cunkı bellıkı sende bır yerde bırseylerı eksık yada yanlıs yapıyorsun.Erkekler bızım gıbı degıller bız onlar kılolarıyla sakallarıyla gobeklerıylede sevebılırız ama onlar ılk evlendıgımzıdekı formumuzu daıma korumamızı beklerler,o yuızden sakınce once kendıne ıyı davran acılen ama saglıklı bır sekılde dogum kılolarından kurtul ,karsılasmalarınızda bıraz rahat gorun (aıleme anlatıp onları uzmek ıstemıyorum )gıbı kelımeler erkege acız oldugunu hıssettırır.bunu yapma,erkekler guclu kadınları severler guclu oldugunu goster,ama asla surat asma guler yuzlu ol sıcak ol normal arkadasınmıs gıbı ol şasırt onu.

MİKADO evet vazgectım yok şifre kırma dıye bırsey ..Ailesı eger öyle derse benı mı oyalıyorlar yanı anlamadım
he he deyıp gecıyorlar mı laf olsun dıye konusuyorlar gıbı mı demek ıstedın?Bgn aradılar açmadım ,yeter artık
ben de kendıme geleyım dedım kımseyle konusmak ıstemıyorum.Babamlar da geldı bgn ,onlara da söyledım,
''onunla ılgılı bana yorum yapmayın toparlanamıyorum etkılıyorsunuz'' dedım:((
ABUKSUBUK haklısın cnm zaten 5kılo fazlam kaldı 4ayda 10kılo verdım bırsey yok,ama onunla görusseydım
dedıgın gıbı yapardım ama artık asla görusmeyı dusunmuyorum:(

BUGUN OLANLAR :
Facebooktan bebeğin ihtıyaclarını istediğim mesaj vardı ya eşim öyle bir cevap vermiş ki yeniden beni
başa döndürdü ve tartıştık.Yine aynı şeyler;aybaşına kadar idare et,ben sana para konusunda sıkma de-
medım mi,düzgün harcasaydın bana mı güvendin,araba konusunda düşüncene şaşırdım 4 yılını paylaştıgın
bana nasıl güvenmezsın ,3 kurusa sattıgım arabada senı notere götururum o zaman,ama kızımın altınlarını
verdıkten sonra arabanın kalan kredısını kapatıp para kalırsa ıkıye bölerım.Araba ortak borc da ortak demez
miiii...Ben de ''ara benı'' dedım.''Seninle anlaşmalı bosanma konusunda ASLA anlasamayacagımız cok acık,
yarın aç şu davayı da bu lanet evlılık bıtsın bır an önce''dedim.O da onayladı .1200 verecekmiş ikimize ben
1750 istiyorum..Yok anlaşamıyoruz,ortaya da yanaşmıyor.Masraflarını borçlarını anlatıyor..! Ya ben
çok sinirlendim kızlar,dedim ki ''ben bu yenı x i hiç tanımıyorum ve tanımak da istemiyorum,sen benım için
gittiğinde yaptıgın kazayla öldün ,bır daha senınle görusmeyecegım.Vicdanın varsa para yatırırsın aybasında''
dedım.Hattımı da degıstırecegım bu ara.Asla onunla ılgılı bırsey ıstemıyorum ınanamıyorum.Haa öğrenım kredı
taksıdımı öduyordu ,''baban ödesın artık onu da ''demez mı 2ayda bır 200TL'nin lafını yaptı.Ben de açtım
agzımı yumdum gözumu bütün ona verdıgım altınlarımı,komsuya verdıgımız yarı fıyatlı kirayı vs vs..Rezalet-
tik yani..Neyse öyle oldu kızlar çok sinirim bozuldu.İkimiz de facebookları kapattık.!

AKŞAM dayım aradı 3,5 saat konuşmuşlar.Dayım ''bana şikayet anlatma,evliliğinizdekı olaylar beni ilgilendir-
mez;burada bir evlilik söz konusu ve bal gibi de tatlı bir bebeğiniz var.Ben buna bakarım sadece,bence ikiniz
de şimdi araya giren zamandan ötürü soğukluk yaşıyorsunuz,kendınızı haklı bulup karşıyı sucluyorsunuz;
ama gercekten sırf kavgadan bıtecekse bu cok sacma.Birbirinize bır şans vermelısınız,al sen git onları yenı
evıne deneyın bır bakalım belkı duzelecektır.Sana 3 gun süre verıyorum ıkınızın yanında konusmasını ıstedıgın
bırını sec ve benı ara.Evlılık ıcın bırbırınızden beklentılerınızı yüzyüze saygı cercevesınde konusup bır karara
varmanızın taraftarıyım.''demiş.O da düşünürüm demiş.Dayım ''o da boşlukta,bgn konustugunuzu söyledı,
ama tartıstık demedı .Boşluktayım,ne yapacagımı ne yaptıgımı bılemıyorum ,kafam çok karısık.Daha boşanma
kararı vermedım.''falan fılan demiş.''Bence ılımlı ,olur bu iş.Aramazsa da ben arayacagım,görüştürecegım.Yapmanız
gereken tek şey herşeyi sıfırlayıp unutup gecmısı acmadan bastan denemek..Konusmada yapıcı olmanı
rica edıyorum''dedi.Offf..Hiç de ınanmıyorum arayacagına,aynı annelerıne verdıgı söz gıbı bırsey olduguna
da emınım,ama dayım kararlı illa konusturacakmıs.Evlilik mesajla tartısarak bıtemezmıs.En azından beklentılerınıze
evet dersenız denemıs olursunuz falan dıyor.Ama aramayacak cunku ben net bır sekılde onu bır daha bebek
için bıle görmeyı dusunmedıgımı söyledım ve hattımı da gercekten degıstırecegım iş basvurularıma bastan
baslayacagım bu durumda ,ama olsun.Yeter kı hıc görusmeyelım ..

hergün okudum konunu, ama ilk defa yazıyorum
sana bazen kızdım bazen hak verdim
ama bu son face mesajı var ya, yok artık ya, nasıl bir adamla evlendin sen ya
öyle sinirlendim ki, benim de kızım şu an 1 yaşında, beziydi, mamasıydı, yemeği, vitamini, üstü başı, ee bi de kış geliyor, hastalıklar kapıda. nasıl bir vicdansız, hala nikahı olan karısını, bebeğinin annesini, bu kadar muhtaç bırakır ya
kendi babasına bile olsa nasıl muhtaç eder, bilmez mi ki, onlardan para istersen, kendi hayatını onlara bloke edeceksin, elin dilin bağlanacak, mecbursun onlara çünkü. normalde babandır boşver derdim, ama sen ailemden de destek görmüyorum diyorsun
istanbuldasın dimi, hemen git bir işkura. kurslar var meslek edindiren, sonrasında da işe giriyorsun, kurs süresince ücret de veriyorlar.
onlardan kendine uygun olan bir tanesini seç hemen, bugün miladın olsun
anlaşılan sana bu adamdan hayır yok
ve maalesef anlaşılan minik bebeğine de hayır yok:5:

MİKADO evet vazgectım yok şifre kırma dıye bırsey ..Ailesı eger öyle derse benı mı oyalıyorlar yanı anlamadım
he he deyıp gecıyorlar mı laf olsun dıye konusuyorlar gıbı mı demek ıstedın?Bgn aradılar açmadım ,yeter artık
ben de kendıme geleyım dedım kımseyle konusmak ıstemıyorum.Babamlar da geldı bgn ,onlara da söyledım,
''onunla ılgılı bana yorum yapmayın toparlanamıyorum etkılıyorsunuz'' dedım:((
Yani bu süreci seni sakin tutarak atlatmaya çalışıyolar gibi..Bununla ilgili onları çok da suçlamamak lazım çünkü nede olsa oğulları..Hoş bebiş de onların torunu ama bu işler bir tuhaf olur herzaman bende kaynana psikolojisini anlamadım anlamadım gitti.....18 olmak üzere oğlum...İbret alarak okumaya çalışıyorum forumdaki yazılanları..Nede olsa geleceğin kayınvalidesiyim...İnşallah benimki yada buradaki diğer olumsuz kayınvalideler gibi olmam......

Benim iyice gardım düştü ,aşırı mutsuzum..Bu ailemin anlayışsızlıkları,beni anlamamaları,
dinlememeleri her geçen günümü daha da çekilmez ve mutsuz kılıyor.Benim hiç fikrimi
sormadan çocuğa bez ve biberon almışlar en ucuz,kalitesiz olanlardan ! Geçen bez için
aynısını yaptıklarında mecburen kullandım ve çocuğun pişikleri bile hala geçmedi :(( Ama
yok,akılları sıra yardım ediyorlar ve ben nankörüm,ama ben bu çocuğu bu şekilde nasıl
büyüteceğim.Ne desem dinlenilmiyor,otoritem hiç yok,yüz kere aynı lafları anlatmaya
uğrasmaktan çok yoruldum,artık gerçekten sadece uyumak ya da sadece ölmek istiyorum:((((

Benim iyice gardım düştü ,aşırı mutsuzum..Bu ailemin anlayışsızlıkları,beni anlamamaları,
dinlememeleri her geçen günümü daha da çekilmez ve mutsuz kılıyor.Benim hiç fikrimi
sormadan çocuğa bez ve biberon almışlar en ucuz,kalitesiz olanlardan ! Geçen bez için
aynısını yaptıklarında mecburen kullandım ve çocuğun pişikleri bile hala geçmedi :(( Ama
yok,akılları sıra yardım ediyorlar ve ben nankörüm,ama ben bu çocuğu bu şekilde nasıl
büyüteceğim.Ne desem dinlenilmiyor,otoritem hiç yok,yüz kere aynı lafları anlatmaya
uğrasmaktan çok yoruldum,artık gerçekten sadece uyumak ya da sadece ölmek istiyorum:((((

sakın ama sakın ölüm kelimesini bir daha kullanma, bebeğini nasıl annesiz bırakmayı düşünebiliyorsun... o kocan olacak adi ölsün,
kendine düzgün bir iş bul ve kimseye minnetin olmasın herşey emin ol çok güzel olacak.

sana iş konusunda baktım ama kağıthaneye uzak bahçeşirde uymaz dimi?

Bu lafı sakın etme bir daha ...Çocuğunun pişiği için bile içi yanan bir anne olarak bunu söylemen düşünmen bile ne kadar yanlış farkındamısın ?..Çocuğun bebeğin kızın yavrun ne yapar sen olmazsan ? Sana ne kadar ihtiyacı var biliyorsun değilmi..? Hemen kendine gel bence git bir kahve yap sana pozitif enerji verebilecek birilerini ara... Geelsinler yanına...Valla yakın olsam kalkıp gelcem haa...! Ve acil cevap yaz lütfen............

böyle insanlar derken ne yaptık ki ...
hakaret mi ettik daha kötü olun mu dedik birşey yazmışsınız msn şifresini kırmayı bilen,,

bende okudum biliyorum ama bence buna gerek yok dedim ama araştırmak uğraşmak size kalmış ne var bu yorumda...

tamam psikolojiniz bozulmuş şuanki durumdan çok hırçın olabilirsiniz anlamaya çalışıyorum ama bu tavırlarla inanın çok yalnız kalırsınız...

gerçi siz bu ayrılık olmadan öncede böyle sinirli , küfür falan eden biriydiniz kendiniz anlattınız değil mi yalan yok...

o yüzden size bu tarzınız normal gelebilir ama psikolojik destek alın lütfen şimdi bunu söyledim diye ben deli değilim yorumu yapacakmışsınız gibime geliyor ,

ama benim sizede sizin konunuzada saygızılık ettiğim yok yolunuz açık olsun inşallah islah olursunuz...

Arkadas msn sifresini kirmayi bilen varmi diye sordu, gerek olup olmadigini sormadi ki size. Biliyorum ama soylemem bence gerek yok yazmaniz kime ne fayda sagladi? Demek size de lazim olmus ki arastirip ogrenmissiniz... Birde burda herkes psikolog olmus karakter tahlili yapiyor. Bunu yaparken biraz da empati kursaniz iyi olur.

Cnm dayın güzel konuşmuş..doğruları tarafsızca söylemiş..
eşin eğer gerçekten dönecek olsaydı,dayın oan elini uzatmışken ondan yardım isterdi bence çünkü seninde onu istemediğini düşünüyor artık...
şimdi diyelimki ,gerçekten pişman ve kararsız ..ozaman neye güveniyor bu ben geldim özürdilerim deyince seninde gel buyur canım olur böyle şeyler diyeceğinimi
ya senin karşı çıkışlarını blöf sanıyor kendine güveniyor yada dayınıda oyalıyor

para konusundada sakın ondan anlayış ve vicdan bekleme,mal varlığı sadce arabaysa ve borcu yoksa onu satıp paraya çevirir ve hak idda edemessin,tedbir koydurman lazım
onun içinde dava açman lazım
başka bişeyleriniz varmı ev vs.. varsa hemen tedbir koydurman lazım yoksa onlarıda satabilir
böyle durumlarda duygusallığı bir kenara bırakıp mantıklı ve hızlı davranmak lazım
hı eğer hiçbirşey yoksa akışa bırak gitsin

canım eşinin yaşı kaç?
tamamen okuyamadım sayfaları..allah sabır versin..
herşey olduğu gibi kalmaz..ayakta kalmak zorundasın..dünya güzeli masum bir bebeğin var..
o bunları hissetmemek zorunda senin sayende..bol bol dua et..
bak eminim eşin dönücek sana..sadece psikolojisi bozulmuş geliyor..
sende böyle yaparsan o yavrucak nasıl mutlu olucak..
hiç bozma moralini..gerekirse sabah akşam senin yanında olup dinleriz seni..
çok üzüldüm ama ben kendimi salmazdım sende dik dur..
çok öpüyorum.

sakın ama sakın ölüm kelimesini bir daha kullanma, bebeğini nasıl annesiz bırakmayı düşünebiliyorsun... o kocan olacak adi ölsün,
kendine düzgün bir iş bul ve kimseye minnetin olmasın herşey emin ol çok güzel olacak.
sana iş konusunda baktım ama kağıthaneye uzak bahçeşirde uymaz dimi?

uzak cnm bayagı,ne işi baktın ki?
MİKADO haklısın cocugum ıcın guclu olmaya calısıyorum ama aılem buna ızın vermıyor kı :(( Deliriyorum..
Mesajına cevap yazacagım bırazdan cnm.
JAVELİN baska mal falan yok borc dolu zaten ,arabanın borcu da ıkı tarafa mı düşüyor boşarken
gercekten?Tabı kı dayımı da oyalıyordur baska ne yapacak.
Eşim 29yasında,çok küçük degıl mı?

Sağolun kızlar iyi ki burdasınız gerçekten iyi oluyorum.Ama,ailem çok garip ya bir anlamış gibiler,
baska gün tamamen karşı taraftalar..Hep aynı saçmalık,artık bıktım.Çocuğa bakmalarını bile
devamlı laf ediyorlar.İş görüşmesine bile zar zor gidebiliyorum.Ne desem tamam diyorlar,ama
dinlemedikleri sonradan ortaya çıkıyor işte:(( (Tıpkı ex eşim gibi)..Bıktım artık bu dönemeçten,
ben de dik dururdum hatta gecen hafta çok iyiydim,ama anlamamaları ve benim arkamda durmamıs
olmaları,onun aılesının de kılını kıpırdatmaması ,olayın bu kadar uzaması ve dönulmeyecek
noktaya gelmesı herkesın hatası var açıkca ortada.Ama hala herkes suclu arıyor,olayı aşmama ızın
vermıyorlar,
cocuguma yansıyor ve olan bize oluyor bıktım bundan :(( Ailesı de 2 gundur arıyor açmıyorum,aç-
mayacagım asla !

Son düzenleme:
canım hiç bişey kötü devam edemez..
bak ben inanıyorum eşin hatasını anlıcak ve yuvanız tekrar kurulcak..
ailenide anla biraz..hem bu durumdan üzüntülüler hemde biraz sinirliler..
alışık olmadıkları bi durum..hiç öyle düşünme..bak güçlü durursan ailen bile sana karşı
değişir emin ol..sakın salma kendini..herkes anlar hatasını..bu vicdanla gezemez eşinde ..
gün gelir ayağına kapanır..sadece azcık sabret..ailenlede çok tersleşme canım..onlar böyle birşey
görmedikleri için alışık değiller..ana baba başımızın tacıdır her zaman..onlar olmasa kime sığınırdın..
hoş gör ..alttan al..bebişin için herşeye değer..
güçlü olmak en başta yapman gerekn şey..ben inanıyorum mutlu olacağına..

O sinirli anımda eşime de mesaj attım ve ''5tllık biberonla çocugumu beslemek zorunda kalıyorum,hıc vicdanın yok mu,
nasıl birine dönüştün sen böyle yeter artık ''dedim.O cevap attığında da ''cevap atma,silecegım.Cevap vermen için
yazmıyorum''dedim.Tabi ki zor durumda oldugunu anlatan her zamankı safsata bır mesaj atmış.5 dk sonra aradı ,
ağlarken açtım.''Patrondan borc alıp ıstedıklerını alıp yrn kızımı görmeye gelebılır mıyım ,öğlen 11-3 arası boşum''
dedı.Sinir oldum ,araya sıkıştırıyor resmen kızımı görmeyi:(( ''Anneme git ,o bebeği almaya gelsin,ben senle
görüşmek istemiyorum.Hattımı da bu hafta değiştireceğim''dedim.Yarın getirecek,en azından çocugumun yaşam
kalitesını onun yüzünden düşürmemeyi düşünüyorum ,onu en iyi şekilde yetiştirmek bakmak istiyorum ben,
haksız mıyım kızlar.?Sonucta sırf aptal bır babası vardı gitti diye kullandıgım markalardan neden tavız vereyım kı?
Zaten pahalı birşey de değil,ama 5tllik biberon kullanmalarını da istemıyorum haksız mıyım:((

cnm dogru dıyorsun da ben hıc salmadım kı kendımı,salsaydım bebegımı verır gunlerce uyuyarak
unutmayı secerdım,ama hergun bebegıme görevlerımı yerıne getırdım,bayramdan beri de baro vs
gibi işler için birşeylerle ugrasıyorum,iş görüşmelerim çok az da olsa oluyor,zaten benim derdim
para yok hiçbirşey yapamıyorum.Mesela ''bgn cıkıp arkadasımla bulusayım kafamı dagıtırım'' dıyorum,
sonra da ''ama ay sonunda para kalmaz bebegıme bırsey gerekır boşver'' deyip vazgeçiyorum.
Zaten iş görüşmesi için çıktıgımda bile 5te babam arayıp gece oldu nerdesın dıyor.Çıldırıyorum!
Bir de gecen ay borç vermıstı hala lafını yapıyor,annem bebege bakmanın lafını yapıyor.Kimse
''sen iyi değilsin,biraz kafanı dagıt,bız kızınla ılgılenırız''demıyor :(( Yani en azından konuyu hiiç
açmasalar onun ailesi nasıl sustuysa benim ailem de bana sussa,yaptıklarını gözüme sokmadan
yapsalar olmuyor mu?O zaman ben en güçlü halimden en ezik bitik halime geri dönüyorum ve
artık öyle birikmişim ki 2 gündür patlama yaşıyorum,bugun sinir krizi geçirdim resmen ...Neden
ben de onun gibi yapayalnız düşünme gezme tozma fırsatı bulamıyorum,neden ben hep 4duvara
sıkışıp herkesin çenesini çekmek durumunda kalıyorum,üstelik bebegım için dik durmam gerekirken
kendı kendımın doktoru olup düzeltmeye ugrastıgım psikolojıyı dibe indiriyorlar:((

Eşin sormuyor mu hiç eksik gedik var mı diye.?
Nasıl bi baba bu.Sorumsuz ilgisiz alakasız.
Aklım almıyor.
İnsan merak etmez mi hiç evladının ihtiyaçlarını.
Böyle herkesin baba sıfatını haketmesini dayanamıyorum....

Back