• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

GİZANT senın adına sevındım . Demek kı ders alabılen ve degısenler de oluyormus.Zaten eşimin
fazla kötu alıskanlıgı yok,sadece fevrı ve kımseyı dınlemedıgı ıcın sımdı olmasa ılerde yıne pişman
olacaktır ama kendı secımı ben hayatıma devam edıyorum tek yasayacak sekılde,aıleme de
söyledım BU EVDEN CIKMAM KIZIMLA BURDA KALACAGIM dedım rahatım artık belırızlıkların
cogu aZALDI ,yakında iş de oldugunda tamamlanacak boşluk ..

Bundan sonra bana tanımadan atıp tutanlara laflarımı söyleyıp deşarj olacagım kızlar hıc
kusura bakmayın ve kızmayın.Demek böyle rahatlanıyor .Eskı konularından baktım sana
ne dertlerın var hala benle ugrasacagına psıkolojık tedavı gör sen YUSNES!Oturmus evınde
ahkam kesıyor super evlılıgın var ya !

günlerdir hep bakıyorum konuna bir ilerleme yok belirsizlik ve ne yapacağını bilememek daha çok üzüyor değil mi insanı. Umarım en kısa zamanda işini bulur ve yoluna en güzel şekilde devam edersin... Kızına ve sana güzel günler dileğimle... ( eşinin aklı başına gelip dönsede düzene oturtacağın hayatındaki fikirlerinden vazgeçmemeni tavsiye ediyorum görüyoruz kimseye güvenilmiyor bugün varlar yarın meçhul) hayırlısı olsun

Bundan sonra bana tanımadan atıp tutanlara laflarımı söyleyıp deşarj olacagım kızlar hıc
kusura bakmayın ve kızmayın.Demek böyle rahatlanıyor .Eskı konularından baktım sana
ne dertlerın var hala benle ugrasacagına psıkolojık tedavı gör sen YUSNES!Oturmus evınde

merhaba arkadaşım;
konunuzu ilk günden itibaren takip ediyorum. inanın diyecek bir şey bulup da yazamadım. sadece eşinizi Allah ıslah etsin diye dua ediyorum. bir de size nacizane bi tevsiyem var. boş verin boş boş konuşanları. herkes heybesinde ne varsa onu döküyo. size tepkili olanlara cevap verip de boş yere banlanmayın. hatta onların yorumlarını dahi okumayın. bu arada bana özelden bölümünüzü yazarsanız belki iş konusunda elimden bir şey gelir. sevgiler...

Bir de rıca edıyorum konu dısında mesajlar yazılmasın ben kac gundur ne olsa gelısmelerı
dakıka dakıka paylasıp yorum beklıyorum,ama sacma sapan ınsanlar araya gırınce konu dagılıyor
kımse yazdıklarıma cevap vermıyor ..!???Dun yazdıgıma cevap yazılırsa memnun olurum.Bir de
ben hakaret yıyorum ama ben banlanıyorum nasıl sacmalıksa.Bu banlamanın baska yöntemımı
var da ben mı anlamadım?
Özelden mesaj atarım sagol.Diğer arkadas aynı dedıgın gıbı kararlarımdan asla vazgecmem
burda bır iş buluo da o barıstı dıye onun oturdugu dag basına tasınmam merak etme farkındayım
artık kımseye guvenmeyecegımın.

Evet cnm cok uzak orası olmaz

BU ARADA KONUMU DAGITIP SACMA YORUMLAR YAZANLAR YAZMASIN ARTIK CUNKI ONLARI YOK SAYIYORUM
HIC DE TAKMIYORUM ..

Cedısh,Sevgimiz ve mıkado teşekkurler anlayısınız ıcın kızlar ,evet cedısh ben de telefon ederlerse acacagım,o 2 gun
çok kötuydum .Ama bgn kaymakamlıktan fakırlık kagıdımı ve barodan avukatla randevumu aldım rahatladım.
Dayım teyzem vs de burdaydılar beni sakinleştirdiler..Çok iyiyim hatta,asla kimseyi kırmamaya çok dikkat
edeceğim ,zaten hayat kısa ..

Konuştuk,eşim bu sabah dayımı aramış ve ''dayı benim biraz daha zamana ihtiyacım var şu anda onunla konusamam,
2hafta sonra arayacagım toparlanıp''demiş.Bugun bebegımızı görmeye geldıgınde annem de ''ne olacak durumunuz,
bebegınız ıcın soruyorum ''Demiş.O da ''gerçekten düşüneceğim,ben de onun için kararımı tekrar gözden geçireceğim''
demiş.Cok ılımlıymıs bu defa...Ben netleşip rest cekınce mı böyle oldu kızlar?Ya da yıne mi idareten konusmalar
bunlar?

Evet burdakı yazdıklarıma cevap verırsenız sevınırım teşekkurlker

Bence ayrılmalısın . Nasıl mı bu kadar net konuşuyorum ? Anlattıklarına bakınca sana ilgisi sevgisi kalmamış birde utanmadan gitmiş aldatmış. Bu adam iflah olmaz düzeldim dese de inanma sakın tekrar yapar. Sevsende devam etseniz bile hiç mutlu olamayacak stresli bir hayat geçireceksin sürekli şüphelenceksin. Artık yalnız değilsin unutma bebeğin var tüm hayatını onun üzerine kur. Güçlü olmak zorundasın artık bence o adam için üzülme bile!!!

YUSNES senın gıbılere cevap vermıyorum ama haddını fazla aştın.Sen oruçlu oruçlu halinle
aldıgın gunahlarımla boş yere oruc tutma sevap mevap alamazsın,defol gıt benım konumdan şimdi hain sensın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Senin gibi kocasına kölelık ederek evlılıgını ayakta tutan bırı olacagıma yalnız mutlu olurum
daha ıyı ..Kimse benım moralımı bozamaz!Senın gıbı bır hıc asla!

sen ALLH mısın orucumun hesabını tutuyosun terbiyesizz sana günlerce ettiğim dualara haline kızına üzüldüğüm günlere yazıkk...senin kanında nankörlük varr...ben kocaama köle olurum kocam o herşeyim yalnız mutlu olduğunda görülmüyo illede kocam diye ağlayı durdun sayfalarcaa kocansız mutluysann öyle davran hadsiz bi insansınn..ii yazsam ii olurdun...DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLARRR

Evet cnm cok uzak orası olmaz

BU ARADA KONUMU DAGITIP SACMA YORUMLAR YAZANLAR YAZMASIN ARTIK CUNKI ONLARI YOK SAYIYORUM
HIC DE TAKMIYORUM ..

Cedısh,Sevgimiz ve mıkado teşekkurler anlayısınız ıcın kızlar ,evet cedısh ben de telefon ederlerse acacagım,o 2 gun
çok kötuydum .Ama bgn kaymakamlıktan fakırlık kagıdımı ve barodan avukatla randevumu aldım rahatladım.
Dayım teyzem vs de burdaydılar beni sakinleştirdiler..Çok iyiyim hatta,asla kimseyi kırmamaya çok dikkat
edeceğim ,zaten hayat kısa ..

Konuştuk,eşim bu sabah dayımı aramış ve ''dayı benim biraz daha zamana ihtiyacım var şu anda onunla konusamam,
2hafta sonra arayacagım toparlanıp''demiş.Bugun bebegımızı görmeye geldıgınde annem de ''ne olacak durumunuz,
bebegınız ıcın soruyorum ''Demiş.O da ''gerçekten düşüneceğim,ben de onun için kararımı tekrar gözden geçireceğim''
demiş.Cok ılımlıymıs bu defa...Ben netleşip rest cekınce mı böyle oldu kızlar?Ya da yıne mi idareten konusmalar
bunlar?

tüm samimiyetimle söylüyorum eşiniz afedersiniz de it gibi piişman olacak. erkekler evliliği çocuk oyuncağı sanıyo. kendilerini vazgeçilmez hissedince akıllarınca artislik yapıyolar. başlarda sizin üzüntünüz onun egosunu iyice şişirdi. bensiz yapamaz moduna girdi. ama sizin net tavrınız, asil duruşunuz ve kendiniz vve bebeğinizi için çaba harcamanız onun acabalarını getirdi aklına. "o bensiz yapıyomuş da ben onsuz nasıl yapacam" demeye başladı. ev tuttu kendine. ama kaşam geldiğinde kapısını açan yok. sıcak bir yemek, sıcak bir gülüş yok... dahası yatağa girince sizin gibi vicdani rahat da değil. ben yaptım diyodur kendine. bunu ben yaptım ama gerçekten var mıydı bir sebep? yok... işin özü cancağazım bu adam geri dönecek bence. belki egosundan gururundan kızım içn diyecek ama eşşek gibi de sizin için dönecek. ha sonrası sizin bileceğiniz iş. inş güzel olur her şey

bundan sonra bana tanımadan atıp tutanlara laflarımı söyleyıp deşarj olacagım kızlar hıc
kusura bakmayın ve kızmayın.demek böyle rahatlanıyor .eskı konularından baktım sana
ne dertlerın var hala benle ugrasacagına psıkolojık tedavı gör sen yusnes!oturmus evınde

ben süper evliliğim var demedim çok şükür ii kendi yağımızda kavruluyoruzz sen tedavi ol ailenle kızınla kocanla kocanın ailesiyle bi tuhafsınn dertsiz insanda olmaz bunu bil herkes hak ettiği gibi yaşar senin hakkında böyle demekkiiiiiiiii:20:

İki yorum yapan arkadasa da çok çok teşekkür ederim,fikirleriniz benim için çok önemli dikkate
alacağıma emin olabilirsiniz.Teşekkürler.Mide bulandırıcı küçük sineklere de cevap yazmayacağım,
nasılsa seviyemi o kadar indiremem gerek yok ,zaten bgn çok mutluyum hiçbirşey de bozamaz
moralimi :))))))))

Kızlar şimdi karar verdim yapacaklarıma;

1-Önce düğünden sonraki altın hesabımı kapattırcam yarın (zaten çok bir mebla değil,
ama kızımın eğitim dönemi için çalışırken de para eklemeyi düşünüyordum.)
2-Bayramda da eşimi soranlara ayrıldık diyeceğim,kabul ettim çünkü.
3-Bayramdan hemen sonra en yakın baroya gidip avukat talep edeceğim ve
haklarımı öğreneceğim
4-Çocuguma alınacakları ertelemeyip babamdan alacağım borçla alacağım,sonra
eşimden isteyeceğim
5-ev konusu açılırsa mahkeme sonuçlanana kadar haksız olmamam için evden çıkmamam
lazım deyip oyalayacağım;zaten düzenim oturduğu için kimse çık da diyemez
6-Ay başında hemen kira ve faturaları ödeyip evi 1 ay daha garantileyeceğim
7-Hemen başka iş alanlarından da iş başvuruları yapacağım
8-İnternete sadece kızımla ilgili şeyler,onu güzel yetiştirmek için gireceğim
9-Onu bu zamanında yalnız bırakmayacağım
10-Eşime mesaj vs asla atmayacağım
11-Ve tabi bu ay biterken sigarayı da bırakacağım acilen!

Şimdi baktım kızlar yaptıklarım çoğu bitmiş kendımı tebrık ettım gerçekten sadece sigara
kısmı kalmıs o da yakında inşallah baroya da haftaya degıl sonrakı hafta randevum var o da
tamam,evı de garantıledım şükür.Ohh.Şimdi yenı yapacaklarım da :

1-Sigarayı bırakmak
2-İşe girmek
3-Eşimle görüşmemek onunla ılgılı kımseyle konusmamak yok saymak
4-Görusmedıgım arkadaslarımla görusmek
5-Acıkögretımden kımlık ve paso cıkarttıracagım
6*-Sakin biri olacagım
7-Psikologa gıdecegım
Birşey kalmamıs artık bayagı yol katetmısım .

Bugun de kımse yazmıyor,2 gundur yazdıgım seylere yorum beklıyorum en cok da
hep takıp edenlerden ama hala 2-3 yorum ve fıkır alabıldım.Nerelerdesınız kızlar
arkadaslarım nerdesınız:((

Siyahbeyaz YusNes isimli arkadaş hain dememiş çok üzüldüm haline yazarken yanlışlıkla l harfini atlamış ne bu hakaretler ya?kusura bakma ama sen sanki evliliğin süper git tedavi ol falan diyerek o senin için dua eden kadına HAİNLİK ETMİŞ OLDUN!
İnsanlar kalkmış bide seni koruyo niye canınız yakıyosunuz bilmem ne.
Sanki sen iyilik meleğisin de aman yazık dicez.zehirli resmen senin dilin.yazık ya...
Kalk şimdi bana da çemkir.yanlış okumuşum yazmasaymış kafam zaten dolu bık bık bık konuş bissürü.farklı birşey beklenemez senden!

Canım son günlerde anlattıklarından ben şunu çıkardım, eşin sanırım gerçekten kararsız. Yani yalnızda mutlu olamamış bence. Eğer gerçekten hayatında biri olsa gününü gün ederdi, kafası karışık olmazdı, dayınla daha farklı konuşurdu. Bence en başta parasal konular, yeni bebeğin problemleri, ailenle aynı apartmanda oturmanız, herkesin işinize burnunu sokması...vb. gibi şeyler hepsi biraraya gelince dayanamamış ve kaçıp gitmeyi tercih etmiş. Tüm bunların suçunu ise sana yüklemiş, mutlaka bir suçlu bulunur ya her zaman. Seni terk ederse mutlu olurum sanmış ama bence oda çok mutsuz. Minnacık bebeğini mutlaka ki çok özlüyordur, bir yabancı gibi ziyarete gelmek onu da sarsıyordur.

Benim sana tavsiyem, bir süre sinirlerine hakim ol ve para konusunu açmamaya çalış. Ez azından iki hafta kadar. Konuşmak zorunda kaldığında da onu suçlamak yerine ben dilini kullan. Yani bizi zor durumda bıraktın demek yerine çok zor durumdayız demek gibi... Ben dilini biraz araştır faydası varmış, karşındakini suçlarsan savunmaya geçer ama kendi durumunu anlatırsan seni anlar... İşte böyle canım, ben hala umutluyum ama bu aralar nasıl davranacağın çok önemli. Sinirlerine hakim olmaya çalış, bir anlık sinirle herşeyi yakıp yıkma. Belki kurtarılacak birşeyler kalmıştır...

Bu arada bende 6 yıllık evliyim, eşim aynı senin eşin gibi çok sinirlidir, bağırır çağırır, gözü birşeyi görmez. Hatta ortalığı yıkar döker... Bende senin gibi haksızlığa gelemiyorum. Ama son zamanlarda ya sabır demeyi, bağırmak yerine yutkunmayı, kırıcı olmadan eleştirmeyi daha çok becerebiliyorum. Çünkü benimde 3,5 yaşında kızım var ve sürekli kavga eden anne ve babası olsun istemiyorum. Gözüm kararıp kavga ettiğimde ve ağzıma geleni söylediğimde yine zararlı çıkan ben oluyorum çünkü.

Bi yanlış anlamışım özür dilerim demek çok mu zor "be"?
Sen bu üslubunla hiç bi yerde barınamazsın.
İş,evlilik...zor...

Son düzenleme:
Sevgimiz senın gıbı bana destek olan ınsanları tum içtenlıgımle sevıyorum gercekten ...Demek sen bu
yüzden benı daha ıyı anlayabılıyorsun şimdi anladım ..Evet aybaşında para yollarsa toplu yollayacak
ve param bitse de onu aramayacagım,1 ay hiç görusmeyecegım .Kendisiyle kalsın,bebeğimi de isteyince
annemlerde görsün ..Eğer biri yoksa dediğin gibi davranırım,ama biri olup da geldiyse bilmiyorum.Onu da
öğrenemedım ya henüz bakalım artık.Bu dönemde aramızda cıkacak en derin sorun;arabayı sattığı zaman
ödemeyeceklerı olacak gibime geliyor.Hiç sormayacagım dedıgın gıbı susma vakti.Ben diliyle ilgili site
varsa yollar mıısn linkini özelden canım?

Bi yanlış anlamışım özür dilerim demek çok mu zor "be"?
Sen bu üslubunla hiç bi yerde barınamazsın.
İş,evlilik...zor...

ne oldu kocanla mı tartıstın da bana sarıyorsun defol gıt saracak baska adam bul !!!!'!
benım konuma yazma kadın kımsın sen be! O biberon konusunda sacmalayan herkes
benı yanlıs anladı kım özur dıledı bır de acıklama mı yapacagım senın gıbılere.Depresıf
sacmasapan ınsanlarsınız o kadar derdım arasında sızın gıbı sanal çirkeflerle mı ugrasacagım
ben gıt kocana sar,kıme kızgınsan ona sar! Sen kımsın kı benı tanımadan laf edıyorsun
konularına bakar ortaya dökerım burda fazla konusma cık git!Üstelık bekar ögrencı!
Sen kımsın de bana laf edebılıyorsun cocuk aklınla!

Son düzenleme:
Hasta mısın sen?bak dök neyi döküceksin ortaya zaten herkese açık olan şeylerin neyiyle tehdit ediyosun sen beni?
İnanır mısın birazcık senin gibi olsam çirkefleşirim ama malesef Allah bana senin çirkefliğinden nasip etmemiş oh çok şükür ki etmemiş hihoytttt :)

Back