• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

CEDİSH okumadın herhalde ben zaten 1 haftadır görusmuyorum uzun sure de görüşmeyecegım
benı aramamasını söyledım.Annemi arıyor ve orada sevecek görmeye geldıgı zamanda da.Ama
evden cıkartmasına gezdırmesıne ızın vermem.Zaten birlikte çıkınca bıle beceremıyordu altı
hep pis kalıyordu cocugun .Gelsın annemde görsun,cıkartcaksa annemle cıkartır benı ılgılendırmıyor.
Zaten memnunum o yuzden 1 haftadır daha iyiyim ya psikolojim o yüzden düzeldi,kendimle
ilgileniyorum,bebeğimle ilgileniyorum.Rahatım.Seninki haftasonları mı alıyor?

Son yazan arkadaş; BEN ÖYLE RAHAT EDECEĞİM ,HİÇ DE YIKILMAM.HERKES GIBI VEYA HER
KADIN GIBI KALDIRAMAYACAK BIR YAPIDA DEGILIM,BU BENIM ICIN DAHA İYİ OLUR.UTANMASA
DA UTANMASIN.Zaten onu düşünüp üzüldüğüm yok o da farkındadır artık görüşmüyorum,ama
ihtiyacları oldugu zaman da bir türlü söyleyemedıgım ıcın hala eksık dolu bebegımın ıhtıyaclarında,
bu benı sinir edıyor.Annem de aradıgında söylememıs .Aynen cogu kişinin dediği gibi rahata
alışıp sorumlulugunu da unutmasından korkuyorum!Umarım bu hafta annemı hıc aramaz,cunku
yok kimse ve gelmesını ıstemıyorum!

BU KONUDA LUTFEN ARTIK BIRAK ÖGRENME DIYE YAZMAYIN .BEN BUNU İSTİYORUM VE KIMSE
FIKRIMI DEGISTIREMEZ ZATEN,HERKESIN YAPISI FARKLI.

marjinaly kimdi o arkadas nıckını hatırlıyor musun?Ben de ısterım benzer seylerı yasayanlarla
ders almak.Şöyle söyleyeyım ben ona zaten artık umrumda değilsin mesajını tamamen kendıme
döndüğüm zaman görusmeye basladıgımda rahatca verecegım ,buna eminim.Hatta 1 haftadır
görüşmedıgım ve kımseyle de bu konuyu cok konusmadıgım halde bıle su an bomba gıbıyım.
Hiç üzüntüm kalmadı ,nefretım de yok,yanı o yok saydım.Sankı hıc olmamıs gıbı rahatım ...

Ve belki inanmayacaksınız ama;
o bugun geri gelmek istese ben dönmem ona asla,bebeğim için asla dönmeyeceğim.
Bunu da sizin desteklerinizle,yanımda olanların desteğiyle kararlaştırdım.Onun baba veya
koca olmaya layık olmadığını sayenizde gördüm,kendi değerimin farkına vardım.
Bebeğimin öyle bir insana ihtiyacı olmadığını çok iyi biliyorum artık..Onu sevmememi
ve üzülmememi sağlayan herkese de teşekkürler..

marjinaly kimdi o arkadas nıckını hatırlıyor musun?Ben de ısterım benzer seylerı yasayanlarla
ders almak.Şöyle söyleyeyım ben ona zaten artık umrumda değilsin mesajını tamamen kendıme
döndüğüm zaman görusmeye basladıgımda rahatca verecegım ,buna eminim.Hatta 1 haftadır
görüşmedıgım ve kımseyle de bu konuyu cok konusmadıgım halde bıle su an bomba gıbıyım.
Hiç üzüntüm kalmadı ,nefretım de yok,yanı o yok saydım.Sankı hıc olmamıs gıbı rahatım ...

"uaydın" idi nicki.. Hala üyeliği devam ediyor mu bilmiyorum..

"uaydın" idi nicki.. Hala üyeliği devam ediyor mu bilmiyorum..

Tşk ,bulamadım yok sanırım artık.Neyse artık ,hatırladıgın benzer seyler olursa yazarsan sevınırım.
Bgn sinir krizi gibi birşey geçirdim az önce..Artık öyle dolmuşum ki,bir de tekim.Yarın teyzem gelcek
bebeğime bakacak işlerimi halletcem,ama 2 günü kızımla tek geçirip o ağladıkça uyumadıkca ıyıce
dolmuşum çok kötü hissettim kendimi..Yalnızlık çok zor ,ailem bari hemen gelseler:(

Canim öncellikle Rabbim sabir versin sana ve insallah hakkinizda hayirlisi olur.

Ben malesef cevremde ve burda da bu gibi konulari cok görüyorum ve okuyorum. Cok üzücü malesef ve insan ne dese bos aslinda. Erkekler nedense cocuktan sonra farkli duygular icinde oluyor.
Babalik görevi mi agir geliyor yoksa kendilerine karsi güvenlerimi olmuyor bilemiyorum.

Fakat bebeginde varmis bence hemen pes etme. Arayida sogutma, konusmaya calis. Bebeginizin oldugunu, onu onsuz büyütmek istemedigini. Onu sevdigini söyle. Konusmaya calis yani.

Ve dimdik ayakta durmaya calis sonucta bebeginin sana ihtiyaci var.

Rabbim yardimcin olsun.

Canim peki seni aldattigini nerden biliyorsun? Hem öyle birsey varsada emin ol onlar günlük kadinlar, sana geri dönücektir emin ol.

Haklısın çok fazla değişti ,ama artık konuşulacak birşey yok canım ;herkesin araması da onu daha
da şımarttı ve kendine güveni arttıkça arttı.Asla onunla görüşmek istemiyorum,unutabilmek için
ve bebeğime sağlıklı bir ilişki sunabilmem için böyle yapmam gerekiyor şu anda..Ona ihtiyacım yok,
artık bebeğimin kötü bir babayla büyümeyeceğini düşünüp kendimi böyle teselli ediyorum,iyi
oldum yani..Aldatması hamılelıgımde olmustu su an emın değilim,ama bu feci rahatlık,bana ettiği
hakaretleri,daha önceden şüphe duyduğum bazı belirtiler ve şımarıklığı,değişmesi bunu gösteriyor
bana ...

siyahbeyaz,farzet ki peşine düştün eşinin,neler yaşadığını öğrendin ve durum pek de senin tahmin ettiğin gibi değil,belki zamanın da konuşma ilgi duyma vs gibi bişeyler yaşadıysa da ufak çaplı boşluktandır ondandır bundandır falan ama evden gitmesinin sebebi başka bir kadın değil diyelim,düşüncelerin ne şekilde değişir.ok bu adam seni ona en fazla ihtiyaç duyacağın zamanda bıraktı gitti bu telafi edilemez biliyorum,ama merak ettiğim gitme sebebi başka bir kadın değilse ne olur senin açından merak ettim.

Benim açımdan değişen birşey olmaz ,o zaman bekarlık ve gezmek tozmak için gitmiş olur .Benim
için aynı şey bunların hepsi basit bahaneler..Zaten aklı varsa bu aşamada gizlice görüşür biri
varsa da evine falan alır yani pek yakalama ihtimalim olacağını da sanmıyorum,ev olmasa belki..
Benim bunu merak etmemin tek sebebi = Aptal gibi güvenip telefonuna bile hiç bakmadığım adam
aniden gitti ya,işte bu eğer eskiden aldattığı kadın içinse ne kadar salak olduğumu anlarım çünkü
kafamda diğer kadın fikri hiç çıkmıyor ve bu kafamdaki sesleri susturmazsam kurtulamam onu
düşünmekten,rüyamda bile hep bu tarz şeyler görmeye başladım..
Ama bak görüşmüyorum ya kendime yoğunlaşmak çok iyi geldi,uygun bir yer bulursam Spor
Salonu'na yazılacağım ve işe başlayınca hep istediğim epilasyon yaptıracağım..Kızımı her Pazar
ona ihtiyaç duymadan gezdirip eğlendireceğim..vs..vs ..Açıköğretim sınavlarıma yoğunlaşırım
zamanı geldiğinde falan filan..Yani KENDİME DÖNDÜM bir hafat gibi kısa bir sürede bile,hatta
kimse ondan konuşmazsa kesinlikle daha iyi olurum ve bunu sağlayacağım..KIZIMA da değil,
bak İLK kez kendıme döndum ve ESKİ MUTLU BEN olmam için ne gerekiyorsa yapmaya karar
verdim ..Yani,artık aman başkaları üzülür yapmayayım falan gibi düşüncem ASLA olmayacak,
kimse için yaşamayacağım bu BENİM HAYATIM !!!

Son düzenleme:
Ücretli öğretmenlik konusunda bana yardımcı olabilecek kimse yok mu veya bu konuda
forumun neresınde konu açabilirim?İLÇE MİLLİ EĞİTİMDEN tanıdık olması gerekiyor,eskiden
oturduğumuz semtte bu şekilde girebilmeyi başarmıştım.Ama Kağıthane,Başiktaş,Sarıyer,
Şişli gibi semtlerde yok maalesef tanıdık.

Fiyatı çok iyi olmasa da sigorta yönünden ve çalışma saatleri açısından yine de kendime
daha uygun olacağını düşünüyorum;çünkü başka işe girsem aynı parayı alacağım,ama çalışma
şartları çok daha zor olacak :((

Ücretli öğretmenlik konusunda bana yardımcı olabilecek kimse yok mu veya bu konuda
forumun neresınde konu açabilirim?İLÇE MİLLİ EĞİTİMDEN tanıdık olması gerekiyor,eskiden
oturduğumuz semtte bu şekilde girebilmeyi başarmıştım.Ama Kağıthane,Başiktaş,Sarıyer,
Şişli gibi semtlerde yok maalesef tanıdık.

Fiyatı çok iyi olmasa da sigorta yönünden ve çalışma saatleri açısından yine de kendime
daha uygun olacağını düşünüyorum;çünkü başka işe girsem aynı parayı alacağım,ama çalışma
şartları çok daha zor olacak :((

ben yardımcı olayım canım:51:.

AYŞEVEAYSE yook her fikrimden vazgeçerim ama onun ne b.k yediğini öğrenmeden boşanma asla!!
Bunu öğreneceğim ki o ''salağa bak hiçbirşey anlamadı ben neler yapıyorum''demeyecek REZİL ETCEM
onu,o bunu hak etti ..Haa o o kadar salak ki ilk ilgi duyan ,kendını masum gösteren o..puyu karım
dıye alır koynuna hıc endısem yok emınım hatta bosandıktan 1 yıl gecmeden evlenecegıne;ama benleyken
başladıysa bu iğrenclık bunu ögrenecegım kaçarı yok!! Yıllar sonra gerçeği duyup yıkılmaktansa sıcagı
sıcagına ögrenır,ele güne rezil eder davam sonuçlandırırım!!

SUNA cnm ben vermiyorum bebeğim daha ufak,onun bütün gün bebeğimle olmasını istemiyorum tek başına
olmasına izin vermiyorum,ben de şu an görüşmedıgım için ve kış olduğundan eve gelip görecek ! Maaşa
tedbir nasıl koyduruluyor ,bunu bilmiyordum???Sen boşandın mı ,fakirlik belgesini muhtardan ne götürüp
alabilirim??Davayı ben açmayacağım ,o açacak martta ...Dava açan haksız oluyor genelde,bir de avukat
mahkeme masraflarını karşılıyor .O yüzden ben boşanmak istemedim asla açmam.Ama eve gelmediğini
tabi ki belgeleyeceğim.Eve dön ihtarı çektireceğim,arar sorarsa ''görüştüğüm avukat boşanmayı kolaylaştırır
dediği için çektirdim,dönmen için değil ''diyeceğim.

MSN ŞİFRE KIRMA BİLEN VAR MI???

Bilgisayarı yanında olsa bi sürü şey yapardın ama uzaktan bilmiyorum tek yapabileceğin tahmin etmeye çalışmak
Ben evli bile değilim henüz, maaşına tedbir koyma nasıl yapılır bilmiorum maalesef sadece aklıma gelen bi fikirdi, sonuçta senin şu anda hala eşin yasal olarak hiçbişey yapmadınız senin de masraflarını karşılayamıyor. Bi başvuruda bulunabilirsin bence en iyisi avukata gidip haklarının hepsini öğren bi an önce en iyisini onlar bilir.. Alışverişi ben yapıcam diyormuş. Bence sana para versin sen yap sen onun keyfini mi bekleyeceksin ki. Tamam kadının da görevidir eve ekmek getirmek ama senin çalışmadığının farkındaydı bu durumdayken bırakıp gitti en azından iş bulana kdr magdur bırakmaması lazım
Bu noktaya nasıl gelindiği ile ilgili olarak yapılan yorumları okudum haklılık payları da olabilir ama tamamen kadın da suçlanamaz bence neden yani o kdr süre şikayet etmemiş sonradan hamileliğin üstüne bunalıp gitmiş yani.
Anladım bebeği vermiyosun bakamıyo diye o da annenin evine gelmek istemiyodur zaten nazik durumlar.. yine de istese görmek için bahane yaratabilirdi insan kendi canından bu kd nası ayrı kalabilriki

Ben eşinin ailesine taktım kafayı...Bu süreçte kalkıp gelmeleri gerekiyordu aslında...Aradığında sana söyledikleri vardı ya..Eğer samimiyse kalkıp gelmeli..Şimdiye kadar evdeki gerginlikten dolayı belki sana gelmeye çekindi...Ama artık oğlu evde tuttu...Ben olsam hemen çıkar gelirdim...Ve duruma olumlu katkılarda bulunmaya çalışır birde torunumu öper koklardım :)
Hem bir ihtiyacın varmı diye destek olurdum en azından...Senin araman çağırman gerekmiyor ki....Torun var ortada be...! Eni sonu hepsi seninle yüzyüze gelmek zorunda....

Canim peki seni aldattigini nerden biliyorsun? Hem öyle birsey varsada emin ol onlar günlük kadinlar, sana geri dönücektir emin ol.

günlük kadınlar diye birşey olabilirmi yahu..bu nasıl felsefedir...bir kadının hayatında günlük adamlar diye birşey olsa onlan neler yapar biliyormusun...adam karaktersiz arkadaşım...pes etmiş...sorumluluk sevgi aile nedir bilmiyor...çocuk olmuş...buna hazır hissetmemiş gitmiş...aklı havalarda...böylesini eşi affetse...doğru yolu göstermeye çalışsa ne olur...yine yapar...küçükken alması gereken terbiyeyi almamış bu adam ..kusurlu yani...sorumluluk eksikliği bu karısından öğrenemez...geç kalınmış vak a...annesi küçükken verecekmiş bu adama böyle duyguları...

günlük kadınlar diye birşey olabilirmi yahu..bu nasıl felsefedir...bir kadının hayatında günlük adamlar diye birşey olsa onlan neler yapar biliyormusun...adam karaktersiz arkadaşım...pes etmiş...sorumluluk sevgi aile nedir bilmiyor...çocuk olmuş...buna hazır hissetmemiş gitmiş...aklı havalarda...böylesini eşi affetse...doğru yolu göstermeye çalışsa ne olur...yine yapar...küçükken alması gereken terbiyeyi almamış bu adam ..kusurlu yani...sorumluluk eksikliği bu karısından öğrenemez...geç kalınmış vak a...annesi küçükken verecekmiş bu adama böyle duyguları...

Günlük kadın yada ömürlük kadın herhangi biri varsa konu geri dönmesi değil zaten artık..Geri dönse bile siyabeyaz istermi onu ? Hem aldatmanın günübirliği olmaz bencede .....

AYŞEVEAYSE yook her fikrimden vazgeçerim ama onun ne b.k yediğini öğrenmeden boşanma asla!!
Bunu öğreneceğim ki o ''salağa bak hiçbirşey anlamadı ben neler yapıyorum''demeyecek REZİL ETCEM
onu,o bunu hak etti ..Haa o o kadar salak ki ilk ilgi duyan ,kendını masum gösteren o..puyu karım
dıye alır koynuna hıc endısem yok emınım hatta bosandıktan 1 yıl gecmeden evlenecegıne;ama benleyken
başladıysa bu iğrenclık bunu ögrenecegım kaçarı yok!! Yıllar sonra gerçeği duyup yıkılmaktansa sıcagı
sıcagına ögrenır,ele güne rezil eder davam sonuçlandırırım!!

SUNA cnm ben vermiyorum bebeğim daha ufak,onun bütün gün bebeğimle olmasını istemiyorum tek başına
olmasına izin vermiyorum,ben de şu an görüşmedıgım için ve kış olduğundan eve gelip görecek ! Maaşa
tedbir nasıl koyduruluyor ,bunu bilmiyordum???Sen boşandın mı ,fakirlik belgesini muhtardan ne götürüp
alabilirim??Davayı ben açmayacağım ,o açacak martta ...Dava açan haksız oluyor genelde,bir de avukat
mahkeme masraflarını karşılıyor .O yüzden ben boşanmak istemedim asla açmam.Ama eve gelmediğini
tabi ki belgeleyeceğim.Eve dön ihtarı çektireceğim,arar sorarsa ''görüştüğüm avukat boşanmayı kolaylaştırır
dediği için çektirdim,dönmen için değil ''diyeceğim.

MSN ŞİFRE KIRMA BİLEN VAR MI???

ben biliyorum ama malesef söyleyemem .. bence bunu yapmanıza hiç gerek yok ...

Back