Bgn aılem de yoktu evde.Tamamen yalnızdım kızımla
( Ve hala uyumadı ,bütün gün sadece
1 saat uyudu .Kafayı yıyorum kızlar,hiç iyi değilim
( Uyumayan ve tum gun ılgı bekleyen
bebegım,aldattıgına ınandıgım ama kanıtlayamadıgım eskı kocam,etrafta şüphelı bakıslar,
bılmeyen ve söyleyemedıgım bırsuru ınsan var..Herşeyi tüm yükü bana yıkıp da nasıl gider
bu nasıl bir sorumsuzluktur??Ben onunla evlenırken uyardıgım herşey sımdı basıma gelıyor
resmen
( Aldatıyorsa bunu ögrenecegım,bu şüphe benı yıyıp bitiriyor!En azından o utansın
ben evlılıgın bıtme sebebı görunmekten de ,gunah kecısı olmaktan da,anlayıssız aılemden de,
iş bulamamaktan da bıktım usandım
( Ben bunu arabayı sattıgı andan ıtıbaren bır arkadasımla
takıp etmeyı dusunuyorum ,gördugum anda da dırek mudahale edıp hep söyledıgı çirkef ınsan
da olmayı dusunuyorum.!Fotografı cekıp aılesıne de yollamayı dusunuyorum!Biri olmadan
gercekten bu kadar katı olamaz ve degısemez,onu arkadan dolduran bır canavar .... oldugu
acık ortada.Ve bır kadının lafıyla yuvasını dagıtacak kadar salaksa bunu kanıtlayacagım ,o rahat
uyumasın ben artık uyuyayım.Bunu ögrenmeden uyku yok bana.!!!
Benım ıcın dönmesının anlamı kalmadı gercegı bılmek önem kazandı artık ,gercekten bu eve gelmıyorsa vardır bır yılan arada!Ve onlar rahatca gezerken ben burda tek basına gizlice
cocuk dogurmus gıbı yasıyorum!!Ben hayatımda bır kere terk edıldım onda da medenıce
konusularak,ama bu terkı hazmedemıyorum yapıma uygun degıl.Ben böyle seylerı hıc sevmem.Hiç gelemem.Mesajla kendı kendıne evlılık bıtırılır mı yaa mutlaka bulacagım sebebı ve sonra da ne olursa olsun umrumda degıl.Bazı kadınlar bılıp ne yapacaksın dıyebılır,ama ben asla ögrenmeden rahat edemem.Ben durust bır ınsanım mesela arkadasımın kocası aldatsa görsem bazı kadınlar uzulmesın dıye söylemez ama ben söylerım böyle seylerı hıc sevmem cunku.Basıma geldıyse bılme hakkım var.