• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

kv senden yana olmasına ne kadar çok sevindim anlatamam.sen kendini hiç üzme aklına getirme başka bi kadın meselesini
senin dik duruşuna hayranım
dualarım seninle :nazar:

Annesi aradı eve gelmediğini söyleyince çok ağladı yazık kadın ''torunum öksüz mü
büyüyecek şimdi,sen ona de ki al bebege bak ben yenı hayat kuracagım de o sorumsuz
bakalım ne dıyecek''dedi.Ama dıyemem ben blöfu bıle korkutucu..:( Neyse öyle
işte.Bilmiyorum,şimdilik içim rahat.Aramayacagım zamana bırakıp kendı ıslerımle ve
bebegımle mesgul olurum.Napacaksa yapsın bakalım.Kesın baskası var gıbı gelıyor
bana .

Cedish ben tabı kı istiyorum dönmesını ama ona dön dıyecek kadar gurursuz degılım
bu kadar ugrasımdan sonra benım yapacagım bırsey yok.:( Baskası varsa onunla
ilişki yaşayıp dönecegıne hıc gelmesın,ama yoksa hatalarını görup gelmesı ıyı olur.

Canım bebeğin olduğu için gurur yapma derim. Hem ileride kızına, annen de istememişti zaten diyemesin ya da sana sen de istememiştin isteseydin düşünürdüm falan diyemesin. Benim görüşüm bu. Bu konuda tüm sorumluluk bırak ona kalsın. Bu senin kocanı Allah yola getirsin

Yapcak bırsey yok artık ben nadastayım.En tahammül edemediğim şey annesının dediği
gibi ;herşeyi tek başıma yapıyor olmam.Sanki gizlice bebek doğurdum da onun haberi
yoktu kaçtı gibi davranması,bebeğin sorumluluğunun umurunda bile olmaması .!Dün
bir arkadasıma üstünkörü anlattım o da diyor herkes diyor ''en azından 3yasına gelene
kadar durup destek olması lazım tek olmaz''dıyor herkes.Ama anlamıyor,anlamıyorum.

Canım tavırları,bakışları nasıldı?
pişmanlık sezdinmi hiç
anlamışsındır birşeyler az çok

belki de dönmeyi teklif edecekti ama senin tepkini bekledi

birde bu 3 aylık süreç ne için,anlaşmalı boşanma içinmi zman verdi
3 ay sonunda anlaşmalımı boşanalım dediniz? anlayamadım ben

Canım tavırları,bakışları nasıldı?
pişmanlık sezdinmi hiç
anlamışsındır birşeyler az çok
belki de dönmeyi teklif edecekti ama senin tepkini bekledi
birde bu 3 aylık süreç ne için,anlaşmalı boşanma içinmi zman verdi
3 ay sonunda anlaşmalımı boşanalım dediniz? anlayamadım ben

Pişmanlıgı sadece polısevınde 3-5 adamla aynı odada uykusuz kalmaktı o perişanlıgıydı o kadar.
Benle ılgılı bırsey sezmedım.Sanmıyorum dönecegını dıyoruz ya dönmuyorsa da baskasıyla zına
ıcındır!!Ne halı varsa görsun.Ben iş bulup bebegıme tek bakacak duruma gelene kadar nafakayı
nasıl verecegıne ve eve ne kadar ıhtıyacım olacagına bakmak ıcın bebegım 1 yasına gelene kadar
davana karsılık vermeyecegım dedım,o zaten avukatla falan görusmemıs kabul ettı.Belkı aklı
basına gelır gelmezse de en azından işim olunca ona muhtac olmadan da bebegıme yeterım .

Bgn tamamen yapayalnızım kızlar sız bıle bırsey yazmamıssınız:(((

arkadaşım neden öyle diyorsun.... buradaki herkes birşekilde birilerine yardımcı olmaya çalışıyor... bende seni takip edenlerden ve senin için dua edenlerdenim...umarım herşey senin için hayırlısı olur....eşinin nasıl bu kadar değişebildiğine nasıl o kadar ilgisisleşebildiğine hala inanamıyorsun galiba... ama ne yazık ki erkekler kafalarında bir ilişkiyi bitirdiler mi kesinlikle hiçbişeyiyle ilgilenmiyorlar.. nasıl desem biraz vicdansızlar.. kadınlar ayrılsalar bile herşeyi yoluna koymaya çalışırken, erkekler ardına bile bakmadan kaçıyorlar... arkalarında kalan değil eşlerini çocuklarını bile gözleri görmüyor... ÖZELLİKLEDE BAŞKA BİR KADIN VARSA...sende böyle olmayablir ama ne yazık ki boşanan birçok arkadaşımda ve bende de gördüğüm kadarıyla eşle boşanan çocuktanda boşanıyor...
umarım senin ve çocuğun için hala umut vardır...ama olmuyorsa da zorla oldurmaya çalışma... bırak gitsin..inan mutsuz evli bir annedense mutlu bekar bir anne olmak çocuğunun çk daha mutlu ve güvenli yetişmesini sağlar...

Bgn aılem de yoktu evde.Tamamen yalnızdım kızımla:(( Ve hala uyumadı ,bütün gün sadece
1 saat uyudu .Kafayı yıyorum kızlar,hiç iyi değilim :(( Uyumayan ve tum gun ılgı bekleyen
bebegım,aldattıgına ınandıgım ama kanıtlayamadıgım eskı kocam,etrafta şüphelı bakıslar,
bılmeyen ve söyleyemedıgım bırsuru ınsan var..Herşeyi tüm yükü bana yıkıp da nasıl gider
bu nasıl bir sorumsuzluktur??Ben onunla evlenırken uyardıgım herşey sımdı basıma gelıyor
resmen:(( Aldatıyorsa bunu ögrenecegım,bu şüphe benı yıyıp bitiriyor!En azından o utansın
ben evlılıgın bıtme sebebı görunmekten de ,gunah kecısı olmaktan da,anlayıssız aılemden de,
iş bulamamaktan da bıktım usandım:(( Ben bunu arabayı sattıgı andan ıtıbaren bır arkadasımla
takıp etmeyı dusunuyorum ,gördugum anda da dırek mudahale edıp hep söyledıgı çirkef ınsan
da olmayı dusunuyorum.!Fotografı cekıp aılesıne de yollamayı dusunuyorum!Biri olmadan
gercekten bu kadar katı olamaz ve degısemez,onu arkadan dolduran bır canavar .... oldugu
acık ortada.Ve bır kadının lafıyla yuvasını dagıtacak kadar salaksa bunu kanıtlayacagım ,o rahat
uyumasın ben artık uyuyayım.Bunu ögrenmeden uyku yok bana.!!!

Benım ıcın dönmesının anlamı kalmadı gercegı bılmek önem kazandı artık ,gercekten bu eve gelmıyorsa vardır bır yılan arada!Ve onlar rahatca gezerken ben burda tek basına gizlice
cocuk dogurmus gıbı yasıyorum!!Ben hayatımda bır kere terk edıldım onda da medenıce
konusularak,ama bu terkı hazmedemıyorum yapıma uygun degıl.Ben böyle seylerı hıc sevmem.Hiç gelemem.Mesajla kendı kendıne evlılık bıtırılır mı yaa mutlaka bulacagım sebebı ve sonra da ne olursa olsun umrumda degıl.Bazı kadınlar bılıp ne yapacaksın dıyebılır,ama ben asla ögrenmeden rahat edemem.Ben durust bır ınsanım mesela arkadasımın kocası aldatsa görsem bazı kadınlar uzulmesın dıye söylemez ama ben söylerım böyle seylerı hıc sevmem cunku.Basıma geldıyse bılme hakkım var.

Son düzenleme:
Bgn aılem de yoktu evde.Tamamen yalnızdım kızımla:(( Ve hala uyumadı ,bütün gün sadece
1 saat uyudu .Kafayı yıyorum kızlar,hiç iyi değilim :(( Uyumayan ve tum gun ılgı bekleyen
bebegım,aldattıgına ınandıgım ama kanıtlayamadıgım eskı kocam,etrafta şüphelı bakıslar,
bılmeyen ve söyleyemedıgım bırsuru ınsan var..Herşeyi tüm yükü bana yıkıp da nasıl gider
bu nasıl bir sorumsuzluktur??Ben onunla evlenırken uyardıgım herşey sımdı basıma gelıyor
resmen:(( Aldatıyorsa bunu ögrenecegım,bu şüphe benı yıyıp bitiriyor!En azından o utansın
ben evlılıgın bıtme sebebı görunmekten de ,gunah kecısı olmaktan da,anlayıssız aılemden de,
iş bulamamaktan da bıktım usandım:(( Ben bunu arabayı sattıgı andan ıtıbaren bır arkadasımla
takıp etmeyı dusunuyorum ,gördugum anda da dırek mudahale edıp hep söyledıgı çirkef ınsan
da olmayı dusunuyorum.!Fotografı cekıp aılesıne de yollamayı dusunuyorum!Biri olmadan
gercekten bu kadar katı olamaz ve degısemez,onu arkadan dolduran bır canavar .... oldugu
acık ortada.Ve bır kadının lafıyla yuvasını dagıtacak kadar salaksa bunu kanıtlayacagım ,o rahat
uyumasın ben artık uyuyayım.Bunu ögrenmeden uyku yok bana.!!!

Benım ıcın dönmesının anlamı kalmadı gercegı bılmek önem kazandı artık ,gercekten bu eve gelmıyorsa vardır bır yılan arada!Ve onlar rahatca gezerken ben burda tek basına gizlice
cocuk dogurmus gıbı yasıyorum!!Ben hayatımda bır kere terk edıldım onda da medenıce
konusularak,ama bu terkı hazmedemıyorum yapıma uygun degıl.Ben böyle seylerı hıc sevmem.Hiç gelemem.Mesajla kendı kendıne evlılık bıtırılır mı yaa mutlaka bulacagım sebebı ve sonra da ne olursa olsun umrumda degıl.Bazı kadınlar bılıp ne yapacaksın dıyebılır,ama ben asla ögrenmeden rahat edemem.Ben durust bır ınsanım mesela arkadasımın kocası aldatsa görsem bazı kadınlar uzulmesın dıye söylemez ama ben söylerım böyle seylerı hıc sevmem cunku.Basıma geldıyse bılme hakkım var.

siyahbeyaz; yalnız hissetmekte cok haklısın...
ama bu sadece bir geçiş dönemi
iş bulduğun zaman biraz daha rahatlıcaksındır
bebeğinde yoruyor şuan seni, uykusuz kalıyorsun
bi ton şeyle tek başına mücadele etmeye çalışıyorsun
Allah darda olanı görür, er ya da geç hiç merak etme
bu çektiğin sıkıntıların bir gün mutlaka mükafatı olacaktır
senin yerin yurdun belli, namusunla bebeğinle beraber evini bekliyorsun
kocanın içinde azıcık insanlık varsa bi müddet sonra dönecektir

tekrar soylüyorum aldatmayı kanıtlama yoluna girme,
(benim hislerim olmadığını soylüyor ama)
yapıyorsada bu onun ayıbı, çocuğunun geleceğini, onunla bir ömür bi şekilde görüşmek durumda kalıcağını düşünerek,
bu tür fevri hareketlerden kaçın
bırak su aksın, yolunu bulsun...
sabır arkadaşım az kaldı geçecek bu günler...
Allah yardımcın olsun

Yok cnm zaten hıssedıyorum,önceden de hıssetmıstım ve Allah cıkarmıstı karsıma gercegı;
yıne dualar edıyorum gercek ıcın ama su an kanıt ıcın ancak takıp etmem gerekıyor.Hem
suclu,hem güçlü ukala tavrından ve dünki görusmeye kadar bana ettiği bütün laflardan
sonra artık utanma sırası ona gecsın ıstıyorum.Aılem bıle benı anlamıyor,yalnız olmaya
ıhtıyacım oldugunu,psıkolojımın kötu oldugunu vs..Hatta cok zaman üstüme gelıyorlar
hala benı suclu buldukları barız.Arkamda aılem bıle yok onun yuzunden!!!İşte bunun ıcın
onun da yüzünün kızarması gerek.Bu ıntıkam ıcın yapacagım bırsey degıl,vazgecısımı
kolaylastırır,benı aklar.Onun bana attıgı yalan sucları hafıfletır.Bu kadar emek vermıs
olmasam kurcalamazdım,ama kurcalayacagım.Yaparken utanmayan yakalanınca da
utanmaz,ama kararım kesın.Bunu mutlaka yapacağım!!!

Son düzenleme:
canım sana gercektende cok uzuldum ama bızım ne dedığımızden cok senın ıc dunyan iç sesının ne dediği önemlı :((( ama keske kocan madem senın uzerıne fazla düşmüyor sende onunla dıklesme yanı ustune hıc gıtme sınırlerını toparla konus üzüldüğünü soyle bu erkeklerde cok ıse yarıyo vıcdan yapıyolar soylemek zor ama sankı kocanın baska bır duzenı var ya da kurmak uzere o duzenı ve sen ne yap et sakın babanın evıne donme ınan cok zor ben dondum ve cok kotu ınanılmaz huzursuzluk verıyo o yuzden kocana asıksan onu baskalarının kollarına bırakma sakın !!! elınden gelıyosa ve bılıyosan hayatında bırı oldugunu ılk işin o kısıyle konusmak olsun kadınlar halden anlar canım cocugunuda götür :s yuva yıkanın yuvası olmaz düşncesı kadınların ıcını acıtır sonra kendıne bak kocana fantezı yap yepyenı bır sayfa acmak senın elınde erkeklerı kandırmak cok kolay senın otekı kadından neyın eksık bebeğim nıkah sende sonucta böle düşün verme kocanı baskalarının elıne o kadınsa sende kadınsın kaybeden taraf olma mücadele et ve hep güleryuz göster ;) zor ama bunu yap lutfen erkekler huzur buldukları yerde kalmak ısterler naparlarsa yapsınlar huzura gerı dönerler ... benım ıkıncı evlılıgım ve artık bılıyorum nasıl davranacağımı tatlım .. uzme sakın kendını her erkek aldatır mukemmellık arama senı sevmesıne ve sende huzur bulmasına bak bunu sağla ve sakın gurur yapma ;) benı haberdar et konuyu takıp edıcem tatlım

Yok cnm zaten hıssedıyorum,önceden de hıssetmıstım ve Allah cıkarmıstı karsıma gercegı;
yıne dualar edıyorum gercek ıcın ama su an kanıt ıcın ancak takıp etmem gerekıyor.Hem
suclu,hem güçlü ukala tavrından ve dünki görusmeye kadar bana ettiği bütün laflardan
sonra artık utanma sırası ona gecsın ıstıyorum.Aılem bıle benı anlamıyor,yalnız olmaya
ıhtıyacım oldugunu,psıkolojımın kötu oldugunu vs..Hatta cok zaman üstüme gelıyorlar
hala benı suclu buldukları barız.Arkamda aılem bıle yok onun yuzunden!!!İşte bunun ıcın
onun da yüzünün kızarması gerek.Bu ıntıkam ıcın yapacagım bırsey degıl,vazgecısımı
kolaylastırır,benı aklar.Onun bana attıgı yalan sucları hafıfletır.Bu kadar emek vermıs
olmasam kurcalamazdım,ama kurcalayacagım.Yaparken utanmayan yakalanınca da
utanmaz,ama kararım kesın.Bunu mutlaka yapacağım!!!

senin kararın elbette
zor bi durum için içini yiyordur, yapılan haksızlıklıkları hazmedemediğin için
ancak kızın için, son bağlarınızıda koparırsanız ki boyle bişey varsa
ve sen bunu ispat edersen kopacak,
ilerde senin ve kızının aleyhine döner diye endişem..(kızına olan ilgisi ve sorumlulukları açısından)
sonucta ayrılıkda olsa kızın için görüşmek durumundasın bu adamla

Çünkü konumun basında da yazmıstım gıtmeden öncekı son konusmamızda
sevmedıgını ıma ettıgınde benım de benı sevmeyen bırıyle evlı kalmayacagımı,
ama bebegımın zor dönemlerınde bana yardım ettıkten sonra gıtmesını ıstemıstım,
o da söz vermıstı ama planını kurup yazıp oynadı ve olan bana oldu.:(( Bu bebegı
tek yapmısım gıbı tek bakıyorum yardım ıstedıgım zamanda da ''bakamıyorsan ver''
lafını duyuyorum!!!Sankı kendı bakacakmıs gıbı ya da benım vermeyecegıme de adı
gıbı emın oldugundan dıyor,ama ben bunlara tahammül edemıyorum.Dun bır arkdasım
geldı ama söyleyemedım.Kendı kendıme devamlı senaryolar yazıp onun arkadasında
kaldıgını vs söyleyerek ınsanları ıdare etmekten de,bu sacma cıkmazdan da bıktım!
Onunla tartısmak ya da görmek bıle ıstemıyorum.Ama ayrılmamın nedenını kanıtlamak
ve içim rahat şekılde yoluma gıtmek ıstıyorum.Ben böyle seylere gelemıyorum ,zaten
aldatmayı affetcek bırı hıc degıldım ama kızım ıcın kabul edıp ustune de buyuk
ıhtımal aynı .... yuzunden yıne terk edıldıgımı dusunmek benı cok salak hıssettırıyor.
Bu yükü tasıyamıyorum! Onlar gulup eglenır,gezıp tozarken olan bana oluyor.Evet,
işim olsaydı bu kadar kötu olmazdım ama iş olana kadar da belırsızlıklerım hep
devam edecek:(( En azından bu gercek ortaya cıksın varsa da!!

DARKGRAVE işte bu söyledıklerın hıc bana göre degıl cnm ,ben zaten cok femınıst bırıyım,eşimle
evlenecekken eskı sevgılısı devamlı yuzsuzce bızı arardı ben de ona ''ben bır erkek ıcın kadınlarla
yarısacak bırı degılım secımını yap ''demiştim.Gercekten kımse ıcın ugrasamam,hele de adam zaten
aldattıysa o kadın da hamıleyken aldattıgıysa basta zaten dertleşme yasıyorlardı.O kadın da benım
yaptıklarımın tersini yaparak dedıgın huzuru saglamıstır oyunlarla fantazılerle emınım cnm.Eskıye
ragbet olsa bılmem ne bı laf vardı ya adım üstünde eskıyım artık,kapan kapmıs ne ugrasacagım kı.
Kadına cocugumu göturmek mı:)) Ben sırf o kadının varlıgına ınandıgım ıcın,bebegımı kullanmasın
dıye esıme blöf yapıp al cmtsı pazar sen bak kızıma bıle demıyorum.Bır de tanıstırıp yalakalıklar
yapmasını mı saglayayım.Bellı kı ar namus olmayan bırı zaten esıme gecen gun demıstım''evlı
o kadınlaysan kocasını boynuzlayan senı de yarın boynuzlar,ama sen alıskınsın eskılerden de,
sana yakısır bu ''demıstım..

ŞEKERPINARI bu olayın ortaya cıkması benı rahatlatacak,ama merak etme .Bağımı kopartmam,
zaten esıme de düğüne geldıkten sonra 1-2 ay onunla görusmeyı ıstemedıgımı,o laflarının benı
cok yıprattıgını,bebegımı görmeye de (madem bu eve gelmem dıye dıretıyorsun gırmeyeceksın
evıme demıstım) anneme cıkar görursun benımle telefonda dahı görusme yapma demıstım.Yanı
yıne görusmeyecegım,zaman gecınce eskısı gıbı olur bebek ıcın yuzyuze bakmak zorundayım
cunku.Zaten o ıstemek zorunda kalacak bunu.Bebegımı de mı özlemeyecek kı ortaya cıkınca,
gercı ondan herşey beklenır .Ama dedıgım gıbı vazgecmem kolaylasır cunkı böyle şe..fsiz
insanlara hayatımda asla yer vermem ben.Mecburi görusurum ama gerektıgınde.Benım arkadasım
esınden dayak,aldatma,hakaret vs görerek kaynanasına görumcesıne söverek ayrıldıgı halde
bıle kızı ıcın görusuyor.Ben de mecbur sineye çekerim.

Uzun süredir konu başlığınızı görüyordum.Ama okumak bir türlü fırsat olmamıştı...Konunuzu en başından okumaya başladım şuan 27.ci sayfadayım o kadar çok gelgitler yaşadımki allah yardımcınız olsun 27.ci sayfaya kadar ki izlenimim eşinizle ilgili hiç iç açıcı değil sizi üzmek istemiyorum umarım şüphelerimde yanılıyorumdur.Konuyu tam anlamıyla okumadan yorum yapmak istemiyorum.

Uzun süredir konu başlığınızı görüyordum.Ama okumak bir türlü fırsat olmamıştı...Konunuzu en başından okumaya başladım şuan 27.ci sayfadayım o kadar çok gelgitler yaşadımki allah yardımcınız olsun 27.ci sayfaya kadar ki izlenimim eşinizle ilgili hiç iç açıcı değil sizi üzmek istemiyorum umarım şüphelerimde yanılıyorumdur.Konuyu tam anlamıyla okumadan yorum yapmak istemiyorum.

keske ben de ılk sayfalarda okur okumaz bgn dusunduklerımı düşünüp coktan gercegı ögrenmıs olsaydım:((
Sanırım konduramadım yapmaz sandım ama artık resmen emınım bırıyle olduguna ve bunu bılerek yolumu cızmek
ıstıyorum:(((

Gerçekten o kadar salak hissediyorum ki kendimi,şimdiden yakalamıs görmus gıbı hıssedıyorum herşeyı.
Sacmasapan bir ilişki yasamak ıcın bebegını satan bırıyle evlenmısım ben demek kı:(( Hatta ona gecen
gun ''inşallah kısır olursun,cunku babalık senın yapabılecegın iş degılmıs''yazmıstım.Tek dılegım,eger varsa
ıkısının de çok çok acılar cekmesı,eşimin benden bın beter acı cekmesı ama kadın terk ettı dıye degıl,tabı
kı bebegımın en önemlı dönemlerını bır f..şe yuzunden göremeyecegı ıcın !!!Dilerım Allah'tan varsa hemen
ögreneyım ve ne halı varsa oyle görsun!Bugun aynı aldatıldıgımı yakaladıgım gun gıbı,uyku gırmıyor gözume
sankı her an ögrenecekmısım gıbı ...Off ..Yanı gercekten ben bu kadar basıretsız bırıyle evlendıysem bana
da en buyuk YUH dıyorum :((

caanım senin çektiklerini okuyunca ablam geldi aklıma
kocası içki içer eve geç gelir aslında eniştem iyibiridir ama son 2 sene okadar çok değiştiki
eniştemin arkadaşları villa gibi bir evde buluşup mangal yapıp içkilerler ziyafet çekerler bazende karılarını getirip ailece ortam yapıp eğlenirlerdi
sonra öğrendik ki o eve kızlarda getiriyorlarmış
evin havuzuda var.
tabi ablam eniştemi arayıp nerdesin diyor işim var sonra gelcem diyor ablamında nasıl aklına geliyorsa
gecenin bir vakti erkek kardeşimi alıp villaya gidiyor
ve gördüğü manzara kız bikinili eniştem şortlu tabi hemen kıza saldırıyor eniştemde ayırmaya çalışıyor sonra ablamı itip kızı kolundan tutup arabaya bindirip ordan uzaklaşıyorlar
ablam yıkılıyor orda
neymiş efendim o kız , arkadaşımın hasanın kız arkadaşıymış tabi hasanda arıyor abla siz benim manitayı dövdünüz nasıl dövdün senin kocanla alakası yok yani kurmaca
yine olaylar olaylar olaylara
şuan barıştılar ama ablam herşeyden huzursuz ikitane çocukları var eniştem o iki çocuğun üstüne yemin ediyor benim başka bi kadınla ilişkim olmadı dio
yani yatmadığını söylüyor ablamda ben sizi basmasaydım yatacaktınız ama işte çok uzun çok çekti
peşine adam takacaktı resim çeksin die 3 milyar istedi mesajlarını yakaladı daha neler neler
dilekçe verdi boşanmak için sonra barıştılar ama davaları hala sürüyor
şuan mutlular bazen şaşırıyorum nasıl unuttu ablam bukadar olayı
belkide unutmadı içi içini yiyip duruyordur bize çaktırmıyordur
rabbim bu durumda olan herkese sabır versin haklarında hayırlısı ne ise o olsun
senin durumunda çok zor canım neler çektiğini gerçekten anlayabiliyorum ablamın zor zamanında yanında ben vardım bilirim neler yaşadığını

Gerçekten o kadar salak hissediyorum ki kendimi,şimdiden yakalamıs görmus gıbı hıssedıyorum herşeyı.
Sacmasapan bir ilişki yasamak ıcın bebegını satan bırıyle evlenmısım ben demek kı:(( Hatta ona gecen
gun ''inşallah kısır olursun,cunku babalık senın yapabılecegın iş degılmıs''yazmıstım.Tek dılegım,eger varsa
ıkısının de çok çok acılar cekmesı,eşimin benden bın beter acı cekmesı ama kadın terk ettı dıye degıl,tabı
kı bebegımın en önemlı dönemlerını bır f..şe yuzunden göremeyecegı ıcın !!!Dilerım Allah'tan varsa hemen
ögreneyım ve ne halı varsa oyle görsun!Bugun aynı aldatıldıgımı yakaladıgım gun gıbı,uyku gırmıyor gözume
sankı her an ögrenecekmısım gıbı ...Off ..Yanı gercekten ben bu kadar basıretsız bırıyle evlendıysem bana
da en buyuk YUH dıyorum :((

Siyahbeyaz ben hala özelden mesaj gönderemiyorum. Senin soruna buradan cevap vereyim. Benimkinin de beni aldattığı kesin değil ama bazı parçaları birleştirince bunun yüksek ihtimal olduğunu görüyorum. Hiç üzülmez olur muyum, hangi kadın aldatıldığı için üzülmez. Çok üzüldüm, çok yedim kendimi ben de. Evde duramıyordum (hala da öyle), kendimi dışarı atıyorum sürekli. Bir de benimki tüm suçu bana attı, ailesi bile beni arayıp sormuyor. Onları da inandırdı. Bunu hak etmedim çok eminim.

Ama işte bendeki güçlülük başka bir şey. Ne yaparsam yapayım durumu değiştiremeyeceğimi görmemle ilgili. Bir belirsizlik hali yok boşanıyorum ben. Sendeki belirsizlikler de son bulursa daha iyi olacak. Ben de senin gibi inşallah onun başka çocuğu olmaz diyorum ama ona inşallah kısır olursun demedim :) Ben onu paketleyip Allah'a gönderdim.

Artık ben sana boş ver diyemeyeceğim. Bu kadar bu kadar öğrenmek istiyorsan takip ettir öğren madem. Çünkü çok istiyorsun bunu bilmeyi.

Geçmişi de sorgulama artık. Felsefede tarihsellik diye bir şey vardır. Sen geçmişe dönsen o anki siyahbeyaz yine aynı kararı verirdi, o adamla evlenirdi. Şimdi geç artık bunları. Evlenmişsin ve çok tatlı bir kızın olmuş. Erkek dediğin gelir gider. Kaç senedir birliktesiniz? Örneğin 5 sene. Şöyle düşün, bu adam 5 sene önce benim hayatımda yoktu ve ben gayet mutluydum. Bundan 5 sene sonra da ne olacağını bilmiyorum. Başka bir adam olur acaba böyle sevmiş miydim diğerini diyebilirsin. Ay ne bileyim işte siyahbeyaz, kendini rahatlatacak şeyler düşün.

Back