• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

ZEZEG aşimle enıstenı hıc benzetemedım dogrusu:) O olayı da yapmayacagım gıdemem olay
cıkartmamam sadece bılmek ıstıyorum.Ama esım ıckı kumar alem arkadasları vs bırı degıl,
yanı sadece saf salak ve biri kafasını celdıyse de gerı almam ben onu.O secımını yapmıs
olur ben ıc rahatlatayım umrumda degıl!.Ablanınkı de betermıs ama en akıllıca olanı yapmıs
o anda gıtmıs görmus benım gıbı 1 aydır oturup var mı yok mu dıye dusunmemıs helal
olsun ona.

CEDİSH sonra aşık olmak ıstemıyorum.Bebegımın babasıyla buyumesını ıstıyorum.Beddualarım
cok var.Hatta bunaldım anlattıgım herkesın de ''erkekler öyle,cocuk olunca bunalırlar''falan
demelerı,eşimi haklı bıle bulanlar olması bu konuda benı cıldırtıyor.Butun dunyası bebekle
degısen bızken onların bunalıp kacması ne derece normal.Gelen gıdenı aratır ben bunu
bılırım .O da sonra pısman olsa ne yazar olmasa ne yazar.Ben an'la ugrasıyorum,şu an
bılmek ve bır daha kapıyı tam kapatmak ıstıyorum.O da tum sucu bana attı,ama ben
önceden ablasıyla falan konustugum ıcın ve aılesı suclu aramayıp sadece torunlarını
dusundukleri için ayrılmamızı ıstemıyor.Ama kımseyı dınlemeyecegı kadar gözunu boyayan
o ş...z,arsız namussuzu merak edıyorum!
senın bebege kım bakıyor ıse de basladın galıba.Herşey ıcın para gerekıyor.
Annem bıle sadece 1saat bakıyor getırıyor hemen.sonra gece 2ye kadar
uyumayan bebekle ben sabahtan aksama yıne ben ..Bunaldım!

Son düzenleme:
ZEZEG aşimle enıstenı hıc benzetemedım dogrusu:) O olayı da yapmayacagım gıdemem olay
cıkartmamam sadece bılmek ıstıyorum.Ama esım ıckı kumar alem arkadasları vs bırı degıl,
yanı sadece saf salak ve biri kafasını celdıyse de gerı almam ben onu.O secımını yapmıs
olur ben ıc rahatlatayım umrumda degıl!.Ablanınkı de betermıs ama en akıllıca olanı yapmıs
o anda gıtmıs görmus benım gıbı 1 aydır oturup var mı yok mu dıye dusunmemıs helal
olsun ona.

CEDİSH sonra aşık olmak ıstemıyorum.Bebegımın babasıyla buyumesını ıstıyorum.Beddualarım
cok var.Hatta bunaldım anlattıgım herkesın de ''erkekler öyle,cocuk olunca bunalırlar''falan
demelerı,eşimi haklı bıle bulanlar olması bu konuda benı cıldırtıyor.Butun dunyası bebekle
degısen bızken onların bunalıp kacması ne derece normal.Gelen gıdenı aratır ben bunu
bılırım .O da sonra pısman olsa ne yazar olmasa ne yazar.Ben an'la ugrasıyorum,şu an
bılmek ve bır daha kapıyı tam kapatmak ıstıyorum.O da tum sucu bana attı,ama ben
önceden ablasıyla falan konustugum ıcın ve aılesı suclu aramayıp sadece torunlarını
dusundukleri için ayrılmamızı ıstemıyor.Ama kımseyı dınlemeyecegı kadar gözunu boyayan
arkadaşım hala ihtimaller üzerine konuşuyoruz burada...ama sanırım zaten daha öncede aldatmaya benzer bişeylerden şüphelenmişsin... kırmızı ile işaretlediğim cümlene gelincede onu nednese fazla savunduğunu hissettim bu mesajında ve diğer mesajlarında... eğer versa başka bir kadın , tabiki oda suçludur ama inan eşin ne saf ne salak nede cahilliğinden yapıyordur bunları.... karşı taraf ne kadar yılan, karaktersiz ne kadar ahlaksız olsa da bence suçun büyüğü evli ve yeni çocukklu erkektedir.. herşeye aklı yeten kişinin inan bunlarıda düşünememesi, bir kadının boyunduruğu altına girirp onun yüzünden evliliğini bitirmeyi göze alması zor... erkekler kararları her zaman kendileri verirler.. diğer etkenler sadece süreci hızlandırır....

Merhaba siyahbeyaz,
Konunu uzun süredir takip ediyorum. bazen noktası virgülüne kadar okurken bazen de dayanamayıp üstten üstten okudum üzüldüğüm için. Öncelikle çok iyi anlayabiliyorum ne kadar üzüldüğünü diğer kızlar gibi. ne desek boş onu da biliyorum. Ama yazamadan geçemedim. Sana sadece sunu söylemek istiyorum, bazen bir şeyler oluyorsa bizim iyiliğimiz için oluyor. yani bir şey oluyorsa bil ki sebebi var (suç anlamında değil). Olmuyorsa da olmuyor. Bırak olmasın da..Olmayan bir şeyi olduracak kadar çok istemek de iyi değil (bugune kadar yaşadıklarım bunu gösterdi bana). kısaca bazen kadercilik oyununu oynamak gerekiyor. Senin için temiz mi, iyi bir insan oldugunu mu düşünüyorsun, bırak yukarıdaki şekillendirsin hayatını. Senin için neler var ileride bilmiyorsun. seneye bu zamanlar kimbilir neler düşünecek, nelere üzüleceksin. ya da bambaşka tahmin bile edemediğin bir hayat olacak önünde.

Demişsin ya ben bebegimin babasıyla büyümesini istiyorum. kızın, yeni dogmuş bebegini düşünmeyen bir adamla büyüse ne olur büyümese ne olur. bir sürü mutsuz insan var etrafımda. kadın erkek fark etmez. ama cocukları için beraberler. bunu düşününce bile eski eşin için böyle bir cümle kurmaman gerektiğini anlaman lazım.

yasadığın süreç çok zor. ama gececek. hangi acı sabit kalıyor ki.. ve bırak da hayattaki sınavın bu olsun. Evlet acısıyla sınanma. cünkü senden cok daha beter acılar ceken insanlar var etrafta. hepimiz için geçerli bu olay. tabii ki üzül, agla, bagır çağır.. ama zamanı gelince bir dur de tüm bunlara. aslında güçlü oldugun da belli. sadece yaşadıklarının şokuyla gidip geliyorsun ki bu da cok normal. sacmalama hakkın sonuna kadar var ve istediğin kadar kullan. ama bir yere kadar. sonra dogrul çünkü bu hayata bir daha gelmeyeceksin. düşünsene başına kötü bir şey geldiğini ve elin kolun bağlı yataga mahkum oldugunu (kötü anlarımda hep bunu düşünürüm). hayatın nasıl olurdu bi düşünsene? bana diyebilrisin nie böyle saçma seyleri düşüneyim gerçek acılarım varken onu da anlarım, ama bunların gerçek olmayacağını bilemeyiz. dediğim gibi bırak da sınavın bu olsun.

yan, bit, kül ol ama küllerinden yeniden dog. bir süre sıkıntı cekeceksin maddi manevi cok belli. ama gececek. nasıl bir iş arıyorsun? bize de anlat biz de bakınalım etrafımızda. sonucta çevre işi bunlar. kendini düşün, bencil ol.. zaten bu tarz gerizekalılık yapan erkekler hep kötüyü bulur eninde sonunda. bırak da uzaktan izle. ve onu silerek en büyük cezayı ver. emin ol ki gün gelecek etrafında dolanacak. ama cool olursan.. panikleyip, bıdı bıdı yaparsan kafasında, ezik durursan o da acımaz sana. gücünle korkut, gücünle ez. o zaman saygı duyar sana ve o zaman anlamaya başşar bazı şieylerin kıymetini.

çok uzun yzadım özür dilerim. yanında bir sürü insna var onu düşün. ve kızın için güzel yaşa bu hayatı. benim burda cok sevdiğim ve hayran oldugum bir arkadaşım var. üç kız kardeşler ve babasız büyümüşler. o kızların güçlerini görmelisin. ve tabii mutlu ailelerini. baba her zaman her sey demek değil.

olsun ona.

Benim güvendiğim bir bakıcım var siyahbeyaz. Tanıdık, komşu. İşe henüz başlamadım, 1 ay sonra falan başlayacağım. İşe başlayınca daha da iyi olacak. Zaten işte yorul gel evde çocukla ilgilen derken zaman geçecek ve zaman geçtikçe yaralar iyileşecek. Ben buna inandırdım kendimi. Sen de inşallah kısa zamanda iş bulursun. Başvurulara devam et. Annen bari gündüz biraz daha fazla bakamaz mı? Sen evde film falan izlesen, ne bileyim dışarı çıksan. O da anne, konuşsan bakmaz mı daha fazla? Bunalmanı çok iyi anlıyorum. Annen haricinde bakacak samimi komşun, yakınlarda arkadaşın falan yok mu? Keşke bu konuda sana daha anlayışlı davransalar.

Ben sana aşık ol demiyorum ki canım sadece bir insanı unutabilirsin demek istiyorum. Tabii ki bebeğinin babasıyla büyümesini istersin ben de öyle isterdim ama senin elinde olmayan ve düzeltemediğin şeyler oluyorsa, o insan gidiyorsa da hayat bitti demek değil. Benim psikoloğum şöyle demişti; bir ilişki ipe benzer, iki ucundan tutar onu kadın ve erkek. Sonra biri bırakınca ötekisi o ipi ek başına tutamaz, tutsa da ona ilişki denmez. Yani, kocan ipin ucunu bıraktıysa o ucu sen tutamazsın, bu ilişki olmaz. Zorlamayla olmaz. İstemiyorsa istemiyordur. Adam sorumsuz, şu bu istediğini de, yap, et ama gitmek istiyor. Yapacak bir şey yok ki...Zorla eve bağlasan bu seni mutlu eder mi...

su cumleniz icimi burktu
Küçük genc kızlık odama mınık bebegımle gerı dönmek bana cok agır gelıyor

insallah esiniz duzelir evinin bebeginin kiymetini anlar
bu 2 ayi iyi degerlendirin onunla araniza mesafe koyun
bakimli olun makyajli suslu cocuguyla ilgilenen gerekirse cocugunuzu alip diger odada uyuyun adamin kafasi rahat etsin biraz
bi is yaptiginizda soguk bi sekilde bebegi tutarmisin deyin onu bebegiyle basbasa birakin biraz
onun yaninda baskalariyla cocugunuzla ilgili konusurken evet bu konuda babasina cekmis surasi babasina benziyo diye bebeginizi ona sevdirmege calisin
unutmayin annelik duygusu dogustan varolan bi sey babalik duygusuysa zamanla olusuyo

insallah her sey istediginiz gibi olur.

aynen bende daha bir üzüldüm o cümleyle..kendimi yerine koydum :(

Allah yardımcın olsun arkadaşım..bi arkadaş bebeği kucağına verin,aynı babası falan diyin demiş..onları uygulamak mantıklı..üzüldüm kendimi yerine koydum,gerçekten çok zor..
ama Allahtan hep hayırlısını iste bence..her şerde bi hayır vardır demişler ya,boş laf değil bu..Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

Merhaba siyahbeyaz,
Konunu uzun süredir takip ediyorum. bazen noktası virgülüne kadar okurken bazen de dayanamayıp üstten üstten okudum üzüldüğüm için. Öncelikle çok iyi anlayabiliyorum ne kadar üzüldüğünü diğer kızlar gibi. ne desek boş onu da biliyorum. Ama yazamadan geçemedim. Sana sadece sunu söylemek istiyorum, bazen bir şeyler oluyorsa bizim iyiliğimiz için oluyor. yani bir şey oluyorsa bil ki sebebi var (suç anlamında değil). Olmuyorsa da olmuyor. Bırak olmasın da..Olmayan bir şeyi olduracak kadar çok istemek de iyi değil (bugune kadar yaşadıklarım bunu gösterdi bana). kısaca bazen kadercilik oyununu oynamak gerekiyor. Senin için temiz mi, iyi bir insan oldugunu mu düşünüyorsun, bırak yukarıdaki şekillendirsin hayatını. Senin için neler var ileride bilmiyorsun. seneye bu zamanlar kimbilir neler düşünecek, nelere üzüleceksin. ya da bambaşka tahmin bile edemediğin bir hayat olacak önünde.

Demişsin ya ben bebegimin babasıyla büyümesini istiyorum. kızın, yeni dogmuş bebegini düşünmeyen bir adamla büyüse ne olur büyümese ne olur. bir sürü mutsuz insan var etrafımda. kadın erkek fark etmez. ama cocukları için beraberler. bunu düşününce bile eski eşin için böyle bir cümle kurmaman gerektiğini anlaman lazım.

yasadığın süreç çok zor. ama gececek. hangi acı sabit kalıyor ki.. ve bırak da hayattaki sınavın bu olsun. Evlet acısıyla sınanma. cünkü senden cok daha beter acılar ceken insanlar var etrafta. hepimiz için geçerli bu olay. tabii ki üzül, agla, bagır çağır.. ama zamanı gelince bir dur de tüm bunlara. aslında güçlü oldugun da belli. sadece yaşadıklarının şokuyla gidip geliyorsun ki bu da cok normal. sacmalama hakkın sonuna kadar var ve istediğin kadar kullan. ama bir yere kadar. sonra dogrul çünkü bu hayata bir daha gelmeyeceksin. düşünsene başına kötü bir şey geldiğini ve elin kolun bağlı yataga mahkum oldugunu (kötü anlarımda hep bunu düşünürüm). hayatın nasıl olurdu bi düşünsene? bana diyebilrisin nie böyle saçma seyleri düşüneyim gerçek acılarım varken onu da anlarım, ama bunların gerçek olmayacağını bilemeyiz. dediğim gibi bırak da sınavın bu olsun.

yan, bit, kül ol ama küllerinden yeniden dog. bir süre sıkıntı cekeceksin maddi manevi cok belli. ama gececek. nasıl bir iş arıyorsun? bize de anlat biz de bakınalım etrafımızda. sonucta çevre işi bunlar. kendini düşün, bencil ol.. zaten bu tarz gerizekalılık yapan erkekler hep kötüyü bulur eninde sonunda. bırak da uzaktan izle. ve onu silerek en büyük cezayı ver. emin ol ki gün gelecek etrafında dolanacak. ama cool olursan.. panikleyip, bıdı bıdı yaparsan kafasında, ezik durursan o da acımaz sana. gücünle korkut, gücünle ez. o zaman saygı duyar sana ve o zaman anlamaya başşar bazı şieylerin kıymetini.

çok uzun yzadım özür dilerim. yanında bir sürü insna var onu düşün. ve kızın için güzel yaşa bu hayatı. benim burda cok sevdiğim ve hayran oldugum bir arkadaşım var. üç kız kardeşler ve babasız büyümüşler. o kızların güçlerini görmelisin. ve tabii mutlu ailelerini. baba her zaman her sey demek değil.

"yukarıdaki şekillendirsin hayatını" güzel ve çok doğru bir söz..çok mantıklı konuşmuşssn arkadaşım

Son düzenleme:
Merhaba siyahbeyaz,

ifade tarzınıza hayran kaldım

Sağolun kızlar farkındayım iş bulunca geçeceğinin,ama etrafımdakı ınsanların anlayıssızlıgı,devamlı
hatırlatmaları,benım şüphelerım kafamı bozuyor.Tabı kı gececek,neler neler gecmedı kı hayatımızda.
Ama bu onu kendı oyununu oynayıp bana suc atarak gıtmesını saglamaz,onun ne cevırdıgını
kanıtlayıp öyle rahat etcem.Var bence ve bunu da herkes,aılesı dahıl bılecek.O utansın ben
hep gecen ay gıttıgınde kendımı suclamısım eşimi savunmusum salakmısım benı bıle ınandırmıs
ınsanları nasıl ınandırmasın bu sacmalıklara.Ama yook ,bunları kanıtlarım kendımı aklarım.
Hergun şükredıyorum böyle saglıklı gulec bır bebegım oldugu ıcın sonsuz mutluyum.Birçok
sey ıcın dua edıyorum ,şükredıyorum.Acımın geçici olacagını da bılıyorum.
İş konusunda ;çağrı merkezi,sekreterlik,veri giriş elemanı gibi şeyler olabilir.Bazı yerlere
kasiyerlık vs basvurdum calısma sartları cok zorlu olmayan herşey olur yani.Önceden tek
araştırma firması tecrübem var.Proje yönetıcısıydım.ama o sektör bıraz zamansız pazar calısma,
gecelere mesaıler oluyordu.O yuzden onlara cok basvurmadım.Keşke burdan birileri bi iş
önerse süper olur gercekten tanıdık olmadan iş görusmesıne bıle cagırılmadım hala:((
Allah'a sıgındım içim rahat elimden gelen herşeyi zaten o gitmeden yapmıştım,sadece bu
Ali Cegiz oyununu ortaya çıkartıp sonra da eyvallah çekeceğim.O vicdansızsa ben daha
vicdansız olurum .

Sağolun kızlar farkındayım iş bulunca geçeceğinin,ama etrafımdakı ınsanların anlayıssızlıgı,devamlı
hatırlatmaları,benım şüphelerım kafamı bozuyor.Tabı kı gececek,neler neler gecmedı kı hayatımızda.
Ama bu onu kendı oyununu oynayıp bana suc atarak gıtmesını saglamaz,onun ne cevırdıgını
kanıtlayıp öyle rahat etcem.Var bence ve bunu da herkes,aılesı dahıl bılecek.O utansın ben
hep gecen ay gıttıgınde kendımı suclamısım eşimi savunmusum salakmısım benı bıle ınandırmıs
ınsanları nasıl ınandırmasın bu sacmalıklara.Ama yook ,bunları kanıtlarım kendımı aklarım.
Hergun şükredıyorum böyle saglıklı gulec bır bebegım oldugu ıcın sonsuz mutluyum.Birçok
sey ıcın dua edıyorum ,şükredıyorum.Acımın geçici olacagını da bılıyorum.
İş konusunda ;çağrı merkezi,sekreterlik,veri giriş elemanı gibi şeyler olabilir.Bazı yerlere
kasiyerlık vs basvurdum calısma sartları cok zorlu olmayan herşey olur yani.Önceden tek
araştırma firması tecrübem var.Proje yönetıcısıydım.ama o sektör bıraz zamansız pazar calısma,
gecelere mesaıler oluyordu.O yuzden onlara cok basvurmadım.Keşke burdan birileri bi iş
önerse süper olur gercekten tanıdık olmadan iş görusmesıne bıle cagırılmadım hala:((
Allah'a sıgındım içim rahat elimden gelen herşeyi zaten o gitmeden yapmıştım,sadece bu
Ali Cegiz oyununu ortaya çıkartıp sonra da eyvallah çekeceğim.O vicdansızsa ben daha
vicdansız olurum .

Tekrar merhaba Siyahbeyaz,
Yukarıda yazdıklarından gücünü topladığın o anlardan birinde oldugunu hissettiriosun. cok sevindim senin adına. inan zamanla bu haller daha sık olacak diğerine nazaran.
ayrıca bu kadar çirkin bir ayrılığı hak etmediğin konusunu herkese ispatlamak isteme çabanı da cok haklı buluyorum. ama bak bu acele seni yanlışa sürükler. o yüzden sakin davranman lazım. aptalı oynamalısın ki karsındaki zaten senin anlayamayacağını düşünüp rahat hareket etsin. hataya yer bıraksın. bence bu başka kadın konsuunu dillerdirmekten vazgeç eski eşine. hatta mümkünse sanki günah çıkarırmış gibi bu konuda cok yanlış düşündüğünü söyle satır aralarında. daha dogrusu ima et. ve su saatten sonra lütfen başka kadın konusunu agzına alma. olmadı, anlıorum anlaşamadık, ben de üstüne gelmiş olabilriim zamanında, demek ki vademiz bu kadarmış de. ayrılığı kabul eden ve hatta gerçekten isteyen kadın gibi davran. bırak seni saf sansın, kandırdığını düşünsün, dünyadan haberin yokmuş gibi farzetsin.. bu ona hatayı getirir ve elinle koymuş gibi bulursun yaptıgını.. bi süre sessiz kal ve sonrasında nasıl yaparsın bilmiorum ama takip et. bi arkadaş çarşaf demiş güldüm ilk okudugumda ama işe de yarar mı acaba diye düşünmeden edemedim.
ve tekrar üstüne basa basa söylüyorum, kendini ezdirme. sen kendine acırsan, millet sana ACIMAZ. hele ki bekarlığı, sorumsuzluğu kafaya koymuş birisi hiç acımaz. o yüzden once kendine olan saygını koru ve o adama karsı dimdik dur. kesinlikle istemediğini ima et.. bak acık acık söyle demiyorum.. bu sayede arada kalsın, ne düşüneceğini bilemesin.. senin gittiğini, artık avuçlarının arasında olmadığını fark etsin bu imalarınla. eger cok keskin cümleler kurarsan kızgınlıkla kurdugunu düşünür, inandırıcı olmaz.
inş en kısa sürede toparlanırsın. ayrıca CV'ni mail atarsan ben de etrafımdaki insalara vermeye çalırşırım. sana özelden mesaj atıcam şimdi.

Günaydın kızlar,
5saatlik feci bir uykudan uyandım bebeğimle ve yenı gune miladım olarak baslıyorum
Bgn gunlugumde dun gördugum kadarıyla ''eşimin mesajını yakaladıgım o korkunc gunun''
yıldönümü.
1 yıl önce...
Bayramda misafirlikteyken eşimin elindeki telefonla paniği..
Sonra benim doğuma 3 ay kala öğrendıgım bu olayla tersine dönen dünyam..
Ve 1 yıl sonra bugün..
Muhtemelen aynı iki .... ilişkisi yüzünden biten evliliğim...
2 berbat Kasım atlatmışım fark etmeden..
Artık seneye de barıştığıma pişman oldugum bir eşim olmasını istemiyorum.
Cillibom dediğin gibi yapacağım,o rahatlasın sonra yapacağım.
Ama nasıl bitirdiğimi söylemeden ima edebilirim ben beceremem söyler misin?

Günaydın kızlar,
5saatlik feci bir uykudan uyandım bebeğimle ve yenı gune miladım olarak baslıyorum
Bgn gunlugumde dun gördugum kadarıyla ''eşimin mesajını yakaladıgım o korkunc gunun''
yıldönümü.
1 yıl önce...
Bayramda misafirlikteyken eşimin elindeki telefonla paniği..
Sonra benim doğuma 3 ay kala öğrendıgım bu olayla tersine dönen dünyam..
Ve 1 yıl sonra bugün..
Muhtemelen aynı iki .... ilişkisi yüzünden biten evliliğim...
2 berbat Kasım atlatmışım fark etmeden..
Artık seneye de barıştığıma pişman oldugum bir eşim olmasını istemiyorum.
Cillibom dediğin gibi yapacağım,o rahatlasın sonra yapacağım.
Ama nasıl bitirdiğimi söylemeden ima edebilirim ben beceremem söyler misin?

Siyahbeyazcım bir kere konuyu hiç açmamalısın bence. yani seni birisiyle görmüşler falan gibi cümleler kurmamalısın. gecen gün gayet güzel konusmuşsunuz mesela. yine öyle bir anınız olursa, yine güzel güzel konuş hiç eskilere değinmeden.. sonra dersin: ''bilio musun ilk başta cok canım yandı, sindiremedim tüm bu olanları. sürekli b,ir suçlu aradım, sebepsiz gibi geldi tüm bu yaşananlar. hatta sacmaladım bazı konularda, belki de günahına girdim özür dilerim.. Ama sonra düşününce vardır bir sebebi dedim tüm bu olanların ve kabul etmem gerektiğini anladım.. seni suçlamıyorum, yargılamıyorum. demek ki ikimiz için de olması gereken buymuş. ikimizin de sevgisi bitti sonuç olarak. kızım yanımda ve ben hayatın cok önemli değerli oldugunu düşünüyorum. yaşadığım şok da geçti ve su an dogrunun bu oldugunu düşünüyorum bilmiyorum zanmanla ne düşünürüm tabii. belki de seni döndürmeye çalışmadığım, emek vermediğim için pişman da olabilirim, kızımız beni de suclayabilir.. görücez zamanla ama birbirimizi daha fazla üzmeyelim, arkadaş olamayız ama en azından anne baba olalım bundan sonra. ben hayatıma kaldığım yerden devam etmek istiyorum.Artık kırmayalım, üzmeyelim birbirimizi. uzak duralım birbirimizden ama yine bir şey olsa destek olalım birbirimize. ben düşersem sen kaldır ve emin ol ki sen düşersen de ben seni kaldıracagım...''

yukarıda bold yaptığım cümleler, üstü kapalı olarak bu dediğime gider. eger salak kocan anlmazsa daha acık acık dersin yaa ben başka kadın vardır kesin diye düşünmüştüm ama sonra olayın baska kadın olmadıgını, sevgimizin bittiği için böyle oldugunu anladım. yani benim aklıma gelenler bunlar.. kızlar da belki baska fikri verir

seni üzmek istemiyorum ama bence kesin başka bir kadın var .çünkü eşin birden senden soğumuş .bunu çeşitli bahenelerle açıklamışsın ama ilgisi yok .hamilelik sırasında eşin bunalıma düşmüş cinsellikte yaşamadığınız için arayışlara girmiş belli .kadınla ilişkisi aile hayatından daha cazip gelmiş ve senden vazgeçmiş.başka bir kadın aklını çelmiş kısaca allah merhamet versin eşine .

cnm nasıl ınandım bgn zarf attım esıme dun bır kadınlaymıssın tebrıkler barı bosanmayı bekleseydın
dedım bır tutustu bır arıyor sorma kesın var yanı ben anlarım zaten ıcıme dogdugu gun de
aldatıldıgımı yakalamıstım bu ara da hep aklımdaydı ya zaten bırcok sey bunu kanıtlıyor ben
parçaları bırlestırdım cnm.Para almadı adam ama duayı okumayacagım merak etme cnm ınandım
ama ıcıme su serpildi vazgecmemı kolaylastırdı falan yani.Haa o kadın öğretmendı ,evlı olduguna
göre de buyuk ıhtımal o yardım edıyordur zaten 1 yıl önce dertlesıyorlardı bılıyorsanız ,şimdi
de kredı cekmıs olabılır böyle bır suru salak kadın var sankı yuva yıkınca yuva kuracak ahmak işte
eşim bgn yrn ev tutacak demek kı kredıyı kadın cektı rahat zına ıcın.Eşim yakısıklıdır,maası da iyi,
zaten ex askıymıs baksana yapar kadınlar yapaar neler yapar.
kaz gelecek yerden neden tavugu esırgesın kı o k...k

bır daha ban yemek ıstemıyorum cok dıkkatlı yazayım:))

caramello sen benım evlılıgımı veya benle esımın ılıskısını nerden bıleceksın de hala cevap verıyorsun sana sormadım!
kadın öğretmense devlette çalışıyorsa şikayet etsene .seni aldattıklarını kanıtla mahkemede .bu tür davalar var kadının imajını zedeler tazminat davası açarsın .hem kadına hem eşine .bence yap bunu .piskolokik olarak çökertmiş seni bu olay ki kimi olsa çökertir o yüzden bence hukuki yoldan hakkını ara .
avukatın yoksa başvur kadın derneklerine .bu ne yaa ne çirkin birşey bu .öğretmenmiş bide yuh diyorum .çocuklu adamla yuva kurucak terbiyesiz .şimdi birşeyler demek istiyorum ama neyse .

seni üzmek istemiyorum ama bence kesin başka bir kadın var .çünkü eşin birden senden soğumuş .bunu çeşitli bahenelerle açıklamışsın ama ilgisi yok .hamilelik sırasında eşin bunalıma düşmüş cinsellikte yaşamadığınız için arayışlara girmiş belli .kadınla ilişkisi aile hayatından daha cazip gelmiş ve senden vazgeçmiş.başka bir kadın aklını çelmiş kısaca allah merhamet versin eşine .

Bunlar dogru olabilir tabii Siyahbeyaz ama sakın bunları kendi hatanmış, kusurunmuş gibi görme.. senin kaybettiğin bir şey yok ortada. tüm bu yaşadıkların senin eksikliğinden ya da o kadının (eger varsa) sana karşı olan üstünlüğünden dolayı olduğu anlamına gelmez. sana tercih ettiği kadını seninle kıyasladığında, seni cok daha üstte görecek bir sürü erkek de var ayrıca, gerçi bu bambaşka bir konu.
olay, insanın bazı şeylerin arkasında durmasını sağlayacak ne kadar güçlü bir karaktere sahip olduğuyla alakalı. tüm yaşadıklarınıza ragmen her şekilde yanında olacak bir sürü adam var dünyada. ve seninki onlardan değil. tek konu bu. o yüzden kendini sakın eksik,çirkin ya da yenilmiş görme. biz kadınlar bunu cok yapıyoruz. karşımızdaki kadın nasıl bizden iyi olabilir, nasıl onun için beni bırakabilir diye gereksiz bir yarısa giriyoruz. ve bence cok yanlış yerlerde dolaşıyoruz.
her ne olursa olsun, kocansından uzak kalsa da, ona soguk davransa da, yanına yaklaşmasa da, bakımsız olsa da karısını yeni dogmuş bebegini bırakıp gidecek adam sayısı cok azdır. ve bi adam bunu yapabiliosa inan eksiklik sende değildir. sadece bunu düşün..

Son düzenleme:
Bunlar dogru olabilir tabii Siyahbeyaz ama sakın bunları kendi hatanmış, kusurunmuş gibi görme.. senin kaybettiğin bir şey yok ortada. tüm bu yaşadıkların senin eksikliğinden ya da o kadının (eger varsa) sana karşı olan üstünlüğünden dolayı olduğu anlamına gelmez. sana tercih ettiği kadını seninle kıyasladığında, seni cok daha üstte görecek bir sürü erkek de var ayrıca, gerçi bu bambaşka bir konu.
olay, insanın bazı şeylerin arkasında durmasını sağlayacak ne kadar güçlü bir karaktere sahip olduğuyla alakalı. tüm yaşadıklarınıza ragmen her şekilde yanında olacak bir sürü adam var dünyada. ve seninki onlardan değil. tek konu bu. o yüzden kendini sakın eksik,çirkin ya da yenilmiş görme. biz kadınlar bunu cok yapıyoruz. karşımızdaki kadın nasıl bizden iyi olabilir, nasıl onun için beni bırakabilir diye gereksiz bir yarısa giriyoruz. ve bence cok yanlış yerlerde dolaşıyoruz.
her ne olursa olsun, kocansından uzak kalsa da, ona soguk davransa da, yanına yaklaşmasa da, bakımsız olsa da karısını yeni dogmuş bebegini bırakıp gidecek adam sayısı cok azdır. ve bi adam bunu yapabiliosa inan eksiklik sende değildir. sadece bunu düşün..

evli erkekle olan kadın nasıl üstün olabilir ki zaten .bilerek yapıyor onlar kendileri mutsuz herkesin mutsuz olmasını istiyolar .piskolojik sorunlu kadınlar bunlar .kendi düzenlerinde mutlu değiller başkasının yuvasını bozarak mutlu oluyolar işte .ama özünde mutlu olmayan haset tipler .çoğuda evdeki eşten çirkin olur zaten .kendi mutlu olmayan bir kadın kimseyi mutlu edemez .bence eşi pişman olucak er geç .

ah minik bebek bilsen annenin içinde kopan fırtınaları belki biraz anlardın kadının çaresizliğini..eminim bebeğiniz ilerde size çok kızacak ayrı anne babanın çocuğu olmayı hazmedemeyecek[kendimden biliyorum)ama sabredin...çekilmez bir adamla bir ewlilik yürütmek ne kadar zordur bunu bi gün ewladınız anlayacak we size hak werecek.genede olan ne size ne o geri kocanıza olacak.olan minik yawruya olacak hep arada kalacak.içim acıyo artık boşanmasın insanlar ya şu erkekler uçkur sewdası için yuwalarını yıkmasınlar. :14::14::14:

konunu okudum daha 5 aylık evliliğim var bi an senin yerinde düşündüm kendimi güçlü ol demek zor olsa da şuan seni çok güçlü kılan bir bebeğin var yanında tüm sevgini umutlarını ona bağlayarak tutunabilirsin onunda sana verdiği en güzel hediye bebeğin diye düşünmelisin ,Ölümün acısı bile 40 gün derler zamanla içindeki küller soğuyacak şuan her ipte bir cambaz oynatabileceğini düşünen bir adam var karşında öncelikle hiç bir saldırın emin ol haklısın diye dönmeyecek en acı söz aslında karşındaki susmaya başladığı anda başlar bence sende sakin bir tavırla çıkmalısın karşına sorunu konuşmaya gerek yok sen hatalısın ben hatalıyım emin ol en büyük hatalı yine sen olursun zeytinyağı gibi olur böyle adamlar .

şuanda neyin haklı kimin suçlu olduğu konusunu tartışmak istemiyorum zaten şimdiye kadarda bi sonuç görmedik bizim huzursuzluğumuzu 2mizin dışında yansıttığımız bir bebeğimiz var artık ve ben mutsuzluğa dahil olsun istemiyorum ,iyi eşler olamadık birbirimize ama iyi bir anne baba olabiliriz .o yüzden evliliğimizi daha fazla huzursuzlukla sürdürmenin alemi yok hayat çok kısa ve ikimizide mutsuz eden bu evlilikte zorlamak bi işe yaramıyor ben anladım yaşattığın herşey adına teşekkür ederim . ve bu konuşmayı onu pişman etmek için yapma gerçekten kararlarından eminsen yap ve dönüşü olmayan bi konuşma olsun ççnkü erkeklerin karşısındaki en büyük yanlışımız söylediğimiz her sözü yiyip yutmamız ,:(:(:(

eşin nerde çalışyor birine takip ettirsen içindeki şüphe ne varsa kesinleşse
hem kafandaki gelgitleri halledersin
keşke sana yardımcı olabilsek

Siyahbeyaz varmı eşinle olan bi gelişme..
En son perşembe görüşmüştünüz dimi aradımı bidaha.
Buarada eşinin ailesi napıyor sessizliklerini koruyolarmı hala.

Back