- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
gidiyorum kızlar sans dıleyın,dua edın.Tartısmadan bıtsın.
dualarım seninle hakkında en hayırlısı olur inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gidiyorum kızlar sans dıleyın,dua edın.Tartısmadan bıtsın.
Tartışmadan konuşabilmeniz güzel...hiç pişmanlık yada ara düzeltme yaklaşımı gibi hareketlerde bulunmadımı ....
ilk önce güçlü olmalısın sen bir annesin kızının babası senin sevdiğin adamda olsa hiç kimse için kendini ve bebeğini üzmeyeceksin sakın seni anlamadığımı sanma bende bebek bekliyorum son ayımdayım eşimden uzakta zorlu bir hamilelik geçiriyorum zor bir süreçten geçiyorsun seni hem kadın hemde bir evlilik ve aile danışmanı olarak çok iyi anlıyorum erkekler baba olduklarını bebeklerini kucağına aldıkları zaman anlarlar çünkü onlar bizler gibi bebeğimizin haraketlerini hissetmez bizim kadar derinden yaşamazlar bazı babalar bu dönemde adaptasyon sorunu yaşar o küçük varlığın hayatlarına bir kabus gibi çöktüğünü düşünürler ve en kolay şeyi yapar huzuru aramak için kaçarlar senin yapman gereken şey zamana bırakmak küfürleşmek ,kavga , sitem hiç bir şeyi çözmez sakın ola sakın bebeğini onun dönmesi için bir silah olarak kullanma bu onu daha çok kızdırır ve kaçırır eşine senin ihtiyacın olduğunu onu sevdiğini sorunları atlmak için çabalayacağını onunda sana yardımcı olmasını iste onsuz yaşaymayacağını ona bağımlı olduğun hissini ona asla verme unutma erkekler hele eşin gibi zayıf erkekler yanlarında güçlü kadın isterler senin onsuzda yaşayabileceğini hissetmeli eğer başka bir kadın varsa bunu açıkça sadece bir kez sor yok derse üsteleme ona zaman verdiğini istediği zaman konuşmaya ve sorunlarınızı çözmeye hazır olduğunu söyle ve birdaha arama bekle bu zor olacak zaman herşeyin ilacı değil ama zaman herşeyi netleştirirSelam kızlar ,bugün derdim öyle büyük ki derdimi anlatacak yer ararken burayı buldum...Sizlerin beni anlayabileceğine ve yardımcı olabileceğine ınandım ve yazmaya karar verdım.Çunkı derdımı kımseye anlatamıyorum ,içim dopdolu acıyla taşacak gibiyim(
Eşimle 3,5 yıldır evlıyız ve 8 aylık bır bebegımız var.Çok severek kısa sürede evlendık.Bebeğimiz doğduktan sonra sanki benden soğudu gibi yani artık onun karısı değilim de çocuğunun annesi gibi hissediyorum.Eskiden olduğu gibi davranmıyor çok değişti,hamıleyken cınsellık yasamamıstık sımdı de o yaklasmıyor,benimle ilgilenmiyor,güzel bir laf etmiyor,kıskanmıyor,umursamıyor gibi..Hatta yok gibiyim..
Ben her şekilde düzeltmeye çalıssam da 8aydır hıcbırsey duzelmıyor..
Bana göre bu hale gelışımızdekı sebepler:
1.Ailemle uzun zamandır aynı apartmanda olusumuz,
2.Doğum sonrası değişimi (babalıga adapte mı olamadı)
3.Benı kılolu bulması
4.Cinsellık yasamayısımız
5.Bebegımızın uyku sorunu
Ona göre ıse; sık sık yaptıgımız kavgaların bırıkımı ve bu durumdayken cınsellık dusunemıyormus..Bense kardes gıbı oldugumuzu,cınsellıgın önemlı oldugunu söyluyorum ama nafıle..
En son 1hafta önce konustuğumuzda ,bana ne istediğini ne hissettigini bılmedıgını,hıcbırseyden mutlu olmadıgını,içinden bırsey gelmedıgını,hayattan zevk almadıgını söyledi..Ben de ''benı sevmıyor musun'' dedım ,''sevıyorum dıyemem '' lafı benı bıtırdı ...
Anladıgım kadarıyla EŞİM; devamlı yaptıgımız kavgaların hep surecegıne ve bırlıkte olmamızın gereksız olduguna ınanıyor..
Kendıne yenı ve kafası rahat bır hayat planlıyor..Uyku sorunu olmadan, bebegı olmadan tek yasayıp kafa dınleyecegı,huzurlu
olabılecegı bır hayat..
BEN; bebegım ıcın devam etmek istiyorum,hatta aşık oldugum ıcın de ...Onsuz olmak ıstemıyorum ,cunkı özunde harıka bırıdır ve uzerımde cok emegı vardır..Böyle bırını kaybedersem bır daha kendıme gelemem,bebegıme tek basına aılemle bakamam..Kızımın gelecekte bır uvey babası-annesı olmasına dayanamam..Ama,kavgalarla onu korkutarak saygısızca da bır yere kadar gıder..Eninde sonunda o gitmeyı kafaya koymus,bense bırakmıyorum ..
O gun ben ''Benı sevmeyen ,ilgilenmeyen bırıyle ben de olamam ama bebegımızın sana da ıhtıyacı var,bu zor dönemlerını beraber atlatalım,aıleme söylemem ıcın zaman ver onları uzmek ıstemıyorum''dedım,o da kabul etti.Yani pamuk ipliğine bağlıyız ve ınsanlara rol yapacagız bırkac ay duracak,sonra da gidecek: ((
En son dunden önceki gunkı kavgada eve gelip eşyalarını alıp gideceğini söyledi,ben de ''bu evden birşey alamazsın o zaman çöpe atarım eşyalarını''dedim.Bütün gün kavga küfür mesajlastık ,bu da bahanesı oldu ''bir daha asla dönmem'' dedi;ben de ablasına anlattım
(bu arada 6 aylık hamıleyken benı evlı cocuklu lıse askıyla mesajlasarak aldatmıstı,yakaladıgımda da ayrı sehırde olduklarını ve sadece eslerını cekıstırdıklerını söylemıstı) benı aldattıgından ıtıbaren dogumdan sonrakı değişimine kadar herşeyi..O da onunla konustu ,ama maalesef ''çok sinirliyim konusmak ıstemıyorum ''deyıp kapatmış
Hala nedensiz bir umut ıcındeyım ve kaybetmek ıstemıyorum onu..(Çünki en son bayramda duzeldıgımız zaman eskısı gıbı bırıne dönusmus her dakıka benı öpen bırı olmustu) Ama ne yapabılecegımı de hıc bılmıyorum kızlar..Küçük genc kızlık odama mınık bebegımle gerı dönmek bana cok agır gelıyor,meslegım olsaydı asla durmazdım ama bulacagım ıs bebegıme yetmemı veya onunla tek yasamamı saglayamaz..Kurulu duzenımı bozmak,sevdıgım adamı ellerımle baska kadınlara teslım etmek ıstemıyorum..İntiharı bıle dusundum ,ama bebegım ıcın yasıyor,herkese mutlu rolu yapıyorum ..Kimseyle paylasamıyorum..Bana fıkır verebılır mıısnız kızlar,sız olsanız ne yapardınız?Yuva kurmak kolay,ama yıkmak cok zormus özellıke de mınık bır bebekle (
sanki bu ayrılık olmayacak gibi, inşallah da birbirinizin kıymetini anlarsınız.
neden öyle dedın canım hıc umut yoktu ki
zamana bırak canım ilişkinizi kurtarmak için yanlızca senin çaban yeterli olmaz duygularında eşine karşı açık ol ama ısrarcı olma bu onun fikrini değiştirmez sadece seni küçük düşürür eşinde eğer seni onu sevdiğin kadar seviyorsa çabalar eğer sevgi bitmişse geriye birşey kalmamış demektir sana bir şekilde dönsede bu seni mutlu edecek sağlam bir ilişki olmaz ortak bir paydanız bir çocuğunuz var ayrılsanız bile çocuğunuzu buna ne senin nede onun ortk etme hakkı var umarım sorunlarınızı en kısa sürede çözersinizfırst fredoom tesekkurler tavsıyelerınız ıcın.
bır de ben dedım kı ''lutfen ılerde bebegımı alma planları yapma''dedim.O da ''ne
ben cocugumuzu senden kopartacak kadar ne de sen bana göstermeyecek kadar
kötu ınsanlar degılız bılıyorsun kı .Onlar sınırler söyledıgımız sözlerdı''dedi.
sanki bu ayrılık olmayacak gibi, inşallah da birbirinizin kıymetini anlarsınız.
fırst fredoom tesekkurler tavsıyelerınız ıcın.
bır de ben dedım kı ''lutfen ılerde bebegımı alma planları yapma''dedim.O da ''ne
ben cocugumuzu senden kopartacak kadar ne de sen bana göstermeyecek kadar
kötu ınsanlar degılız bılıyorsun kı .Onlar sınırler söyledıgımız sözlerdı''dedi.
Yalnız kendımı cok salak hıssedıyorum su anda kızlar,bana bunları yapan adamla
hala Cem Yılmaz esprilerı yaparak konustum.Gulerken agladım,ağlarken güldürdüm.
Dengem şaştı valla salağım sanırım((
Yok canım birşey yapmadı ben ağladım biraz kızımı anlatırken o da duygulandı,''ağlıycam şimdi''falan dedi.
Genelde güldük konuşurken çok dikkatli konuştuk,o bizi hep gezdirmek istediğini,her acil ihtiyaçta yardım
edeceğini,sıkışık olduğu için bu ay böyle olduğunu,önceliğinin bebegımız olacağını,ilerde özel günlerinde
bulunacağını falan söyledi.Kararlı yani,ben de onun kararlılığı doğrultusunda kararlı konuştum.Zorluk
çıkarmayacağımı,vicdanı rahatsa kendisinin bileceğini,benim kafamda başkasıyla olduğu fikri olduğunu,
bu yüzden onu sildiğimi,bir daha dönüşü olmayacağını anlattım.Arkadaş olmak için zamana ve onunla
görüşmemeye ihtiyacım olduğunu,bu 1 ayda birbirimizi çok yıprattığımızı anlattım.İkimiz de sinirden
söylediklerimiz için özur diledik.Bakalım başkası yoksa zamanla düşünmeye başlarsa kendi bilir,varsa
da kendi seçimi.Ben iş bulayım da düzgün bittikten sonra artık önemi yok.Belki burda kalması daha
fazla sorun olurdu,böylesi daha iyi oldu.