- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
Mesaj kutun dolmuş, silersen mesaj yazacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaşlar kızın canı burnunda biraz yapıcı konuşun dan dan herşeyi söylemeyin şuanda kırıcı söylemeseniz bile alınabilir canı yanıyor biraz daha yumuşak uslüpla konuşun :26::26:
yok takıp ettırecek ama ıstekı kız arkadaslarımıza sordum bı bakın işte şüpheli
tavrı var mı dıye henuz cevap gelmedı .Ben takıp etcem de işi 2 dolmusla
gidiliyor .Bır de tanır benı .Babama ettırcem heralde böyle gıderse ama o da
eger bırsey görursem kötu olur dıyor o da olmaz!
egri oturup dogru konusalim
sen is arkadasinin mevzularini karisina soyler misin ?? kimse soylemez
iş arkadasının cevabını aktarıyorum kızlar:
CANIM MERABA,Mesajını kaç kere okudum inan bilmiyorum..beklemediğim bir msj dı.Evlilik gerçekten zor bir kurum ama sizinki her zaman beğenerek izlediğim bir evlilik oldu....... hocanın rahatsız edici ya da dikkatimi çeken bir durumu şuana kadar olmadı..... de msjı okudu oda aynı şeyleri söylüyor...bu msjı ikimiz adına yazıyorum..Evet bazen yorgun gözüküyor ama çocuğa bağlıyorum hatta dün kızınızın yürüme ayından bahsediyorduk 7. ayında tutunup yürüme hareketlerine başlamış sıpa : ) bazen senin ve kızınızı sorduğumda gayet güler yüzle anlatıyor..Giriş çıkış saatlerini sormuşsun herkesin saatleri farklı olabiliyor..... hoca hergün okulda olan biri..bence kendinide onuda üzme ,yorma al karşına yap kahveni uyut bebeğinizi konuşmayı dene derim.benim bile bazen zorlandığım birşey ama yapmak lazım evlilik kolay kurulmuyor hele sizin dünyalar tatlısı bir kızınız var.. : )) bence ... hocayla konuşmayı dene..biz onunla ilgili kötü birşey görmedik açıkçası..BU msjlaşma inan armızda kalacak kimse bilmicek için rahat olsun : )) umarım havalar soğumadan ufaklığı ziyarete getirisin ikinizide öpüyorum : )
Bu iyi fikir...Takip falan diyorsun :) Al bir gün kızını kucağına uğra eşinin iş yerine için rahatlasın bence ..
Aslında bundan şüphe etmem için birsürü neden var ve bence de var bir kadın .Zaman
geçtikçe buna iyice inandım hatta annesıne de söyledim.Ben neden arıyorum sadece,
evliliğin nasıl bitti neden bitti diyenlere eşim mesaj atıp gelmedı bıttı mı dıyeyım.En
azından gercek sebbeı bılmelıyım cunkı ben hatam olmadıgına emınım .!Cedısh belkı sen
hatanı kabul ettıgın ıcın kolay kabullendın ama ben 1,5 yıldır hatasızım ve bu yuzden de
yalanını cıkarmak ve gercegı bılmek ıstedım.
Hatta su an ne yapıyorum (annem kızımı aldı evıne)ben de evimi toplayıp temizlerken onun
kalan eşyalarını bir çöp poşetıne koyuyorum bgn geldıgı zaman vermek için ve dolapta
bosalan yere esyalarımı yerleştiriyorum!
yok takıp ettırecek ama ıstekı kız arkadaslarımıza sordum bı bakın işte şüpheli
tavrı var mı dıye henuz cevap gelmedı .Ben takıp etcem de işi 2 dolmusla
gidiliyor .Bır de tanır benı .Babama ettırcem heralde böyle gıderse ama o da
eger bırsey görursem kötu olur dıyor o da olmaz!