• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

Kızlar huzurluyum bugun cok,bır de bırsuru yazıyı görunce,yanımda oldugunuzu bılmek benı
daha da mutlu etti teşekkürler..
Evet söylediğiniz konuşmaları yapacağım gerekirse ki sanmıyorum bir daha bizi konusmayacagım
demıstım ,o da konuyu açmaz gerek kalmaz sanırım..Kadının ne ne öğretmenı oldugunu,ne de adını
bılıyorum maalesef bırsey yapamıyorum :( Takibim kendım yapacagım arabasını satıp yaya kaldıgı
anda neye mal olursa olsun yapacagım.Ama o anda ne yapıp nasıl davranırım bılemıyorum.
Bgnden itibaren tek yapacagım şey;bebeğimle işe girene kadar kalan kısa zamanlarımı güzel ve
kalıtelı,dolu dolu geçirmek ve dua etmek hepsi bu.. Eşim o günden beri ortada yok sevgılısıyle
rahat takılma fırsatı yasıyor herhalde:)) Başına geleceklerden habersız sekılde:) Neyse,aılesı de
en son biz görustukten sonra aradı yanı cmt aradı annesı ve arkadasının telefonunu aldı benden.
Tabı kı arkadası da söylemeyecek bırsey ama kadın hala ugrasıp aglıyor yazık:(( Ama konusamadı
herhalde ,dönüş yapmadı daha..
Kadınla kendımı kıyaslayıp üzülüyordum ama dun bır dostumla konustum ,boşverdım gıttıler.Bu
dunyada olmazsa dıgerınde hesaplasırız nasılsa bu gunah kar kalmaz yanlarına.Ahlaksız,ar namus
anlayısı olmayan ınsanlarla sevıyemı dusurmemeye, düşünmemeye karar verdım.Tabı kadın için(ben)
cok zor bır durum .Ama, bebeğinin büyürken gelişimini izlemek yerıne bır kadını tercıh eden adamdan
ne koca ne baba olmazmıs kabul ettım.Annemı cagırıp hemen degısım ıcın kuaföre gıdecegım.Artık
kendımı daha ıyı hıssedecegım ınsallah.Bıraz degısım her kadını mutlu eder,ben de yapayım bugun:)

Kızlar huzurluyum bugun cok,bır de bırsuru yazıyı görunce,yanımda oldugunuzu bılmek benı
Evet söylediğiniz konuşmaları yapacağım gerekirse ki sanmıyorum bir daha bizi konusmayacagım
demıstım ,o da konuyu açmaz gerek kalmaz sanırım..Kadının ne ne öğretmenı oldugunu,ne de adını
bılıyorum maalesef bırsey yapamıyorum :( Takibim kendım yapacagım arabasını satıp yaya kaldıgı
anda neye mal olursa olsun yapacagım.Ama o anda ne yapıp nasıl davranırım bılemıyorum.
Bgnden itibaren tek yapacagım şey;bebeğimle işe girene kadar kalan kısa zamanlarımı güzel ve
kalıtelı,dolu dolu geçirmek ve dua etmek hepsi bu.. Eşim o günden beri ortada yok sevgılısıyle
rahat takılma fırsatı yasıyor herhalde:)) Başına geleceklerden habersız sekılde:) Neyse,aılesı de
en son biz görustukten sonra aradı yanı cmt aradı annesı ve arkadasının telefonunu aldı benden.
Tabı kı arkadası da söylemeyecek bırsey ama kadın hala ugrasıp aglıyor yazık:(( Ama konusamadı
Kadınla kendımı kıyaslayıp üzülüyordum ama dun bır dostumla konustum ,boşverdım gıttıler.Bu
dunyada olmazsa dıgerınde hesaplasırız nasılsa bu gunah kar kalmaz yanlarına.Ahlaksız,ar namus
anlayısı olmayan ınsanlarla sevıyemı dusurmemeye, düşünmemeye karar verdım.Tabı kadın için(ben)
cok zor bır durum .Ama, bebeğinin büyürken gelişimini izlemek yerıne bır kadını tercıh eden adamdan
ne koca ne baba olmazmıs kabul ettım.Annemı cagırıp hemen degısım ıcın kuaföre gıdecegım.Artık
kendımı daha ıyı hıssedecegım ınsallah.Bıraz degısım her kadını mutlu eder,ben de yapayım bugun:)

Siyahbeyaz seni daha iyi görmek beni de çok mutlu etti. Daha da iyi olacaksın. Bir sabah uyanıp ne kadar mutlu ve huzurluyum dünya onsuz da güzel diyeceksin. Diyeceğiz. Benim de davam var bir dahaki hafta. Tecrübelerimi paylaşacağım seninle. Umarım seninki boşanmaya gitmeden mutlu sonuçlanır ama hayırlısı olsun hayal kırıklığı yaşamamak için en kötüsünü de düşünmek lazım.

Bence sen o konuyu açmadan açma konuşma artık o adamla. Görmesin de seni. Kızını görmeye geldiğinde de annen versin. Bak görmeyince daha da iyi oluyor insan. Ben geçende bir telefonla konuşayım dedim yine açtı ağzını beni suçlamaya başladı. Kendimi öyle kötü hissettim ki artık mesajlaşıyorum kendisiyle sadece o da kızını görme saatleriyle ilgili. Daha iyi hissediyorum kendimi. Senin de çok yıprandığını düşünüyorum. Sürekli sürekli aynı şeyleri konuşmak seni daha da yıpratır. Olabildiğince sana uzak Allah'a yakın :)

Günlük tutabilirsin, yazmak iyi gelebilir. Hem ileride kızın senin yaşlarına geldiğinde karşılıklı kahve içerken anlatmak için de süper hatırlatıcı olur :)

siyahbeyaz konunu okudum ve çok üzüldüm.Senin ayakta güçlü durman lazım kızın için.Kendini üzme olan olmuş diye düşün artık nasıl kızıma iyi anne olurum nasıl hayatımı düzene sokarım diye düşün yaşamak seninde hakkın git gez eğlen yoksa düşündükçe kendini yıpratırsın.bence de eşini arama seni görmesin merak etsin.emin ol o seni güçlü herşeyi atlatmış kendine güveni tam bana dönmez artık diye gördüğünde yaptıklarının farkına varacak.hele de biraz daha kızın büyüdüğünde yaptıkları için çok üzülmüş olacak.bence dediğin gibi git kuaföre kızınla vakit geçir iş bul eşinle de görüşme bırak o arasın.

Bu hafta eşimle iki kere görusmek zorundayım yrn dr ıcın mesaj attı gıtcez.Bir de düğün var.
Onun dısında zaten dugun bıtınce dıyecegım ''bu hafta kızını 2 kere gördun artık 2 hafta sonra
görmeye gel''dıyecegım ve annemle muhatap edecegım sonrasında.Su anda ev alısverısı,bebek
alısverısı,kıra fatura o yapacagı ıcın yrn görusunce cogunu almıs olurum .Sonra da görusmem.
Zaten hiç muhatap olmak ıstemıyorum.
CEDİSH Eminim içinden bir his ''boşanmak ıstemıyorum''demesını bekleyecektır ne kadar bılınc
altına ıtsen de..:(( Siz hıc görusmedınız mı bebek ıcın bulusmadınız mı?

Bu hafta eşimle iki kere görusmek zorundayım yrn dr ıcın mesaj attı gıtcez.Bir de düğün var.
Onun dısında zaten dugun bıtınce dıyecegım ''bu hafta kızını 2 kere gördun artık 2 hafta sonra
görmeye gel''dıyecegım ve annemle muhatap edecegım sonrasında.Su anda ev alısverısı,bebek
alısverısı,kıra fatura o yapacagı ıcın yrn görusunce cogunu almıs olurum .Sonra da görusmem.
Zaten hiç muhatap olmak ıstemıyorum.
CEDİSH Eminim içinden bir his ''boşanmak ıstemıyorum''demesını bekleyecektır ne kadar bılınc
altına ıtsen de..:(( Siz hıc görusmedınız mı bebek ıcın bulusmadınız mı?

Canım bilinç altında değil bilinç üstünde direk :) Keşke gelse boşanmaktan vazgeçtim dese ama olmayacak yani o kadar kararlı ki anlatamam. Biz de ilk zamanlar bebeği beraber doktora götürüyorduk. Sonra ben geçen ay aldım bir arkadaşı buna hiç söylemedim kendim götürdüm doktora arkadaşımla. Daha da iyi oldu. Alışverişi de kendim yapıyorum. Valla görünce ben de ona sinir oluyorum bu yaptıklarına falan boğasım geliyo bazen de biz bebeğimizi birlikte büyütebilirdik neden gitti diye hüzünleniyorum onun yanında. O yüzden seni bilmem ama benim için onu görmem hiç de iyi olmuyor :( Kendimle daha mutluyum.

canım konunu başından beri takip ediyorum 5 aylık bir kızım var benimde bu yüzden hiç yazma fırsatım olmamıştı, şunu söylemek isterim ki karakter olarak çok benziyoruz, kendimi senin yerine koyuyorum ve bende yaptıklarının aynısını yapardım seni kesinlikle suçlamıyorum ne mesaj çektiğin ne bağırdığın ne laf soktuğun için, şimdi durulma zamanı, bekleme vakti geldi, en beklemediği anda özellikle haftasonu tatilinde arabayı satar satmaz takibine başla ve içini rahatlat. şahsen bende bir kadın olduğundan şüpheleniyorum. inan o kadar çok yanında olmak ve sana destek olmak istiyorum ki anlatamam. ve şu yazıyı paylaşmak isterim seninle...

Yalnızlığı sorguladım tek başıma. Yalnız başıma. Beni yok edenleri düşündüm.Ama anladım ki edememişler. Yardım istedim kimi zaman yardım eden duyan bile olmadı. Ta içten düşünen ise hiç olmadı. Yalnızlığım ile birlikte sorguladım yalnızlığımı. Karanlık bir odanın içinde sorgularken yalnızdık yine..

Yalnızlık deyince o geldi aklıma.O bana en büyük, en derin yalnızlıkları yaşatmamış mıydı zaten? Onunla beraber yalnızlığı öğrenmemiş miydim zaten? Ama artık yalnızlığımda mutlu olmayıda öğrendim. Yalnız kadın için geceler önemlidir. Geceler bir kaçıştır. Güneş doğsun istemez yalnız kadın, istemez yalnızlığı bulunsun. Yalnızın kadının hayatı,gözkapaklarının ardında saklıdır. Binbir renk vardır dünyada olmayan.. Ama kimseler göremez..

Yalnız kadının aşkıda imkansızdır..Yalnız kadın daha bir güçlüdür.Hayata inat daha dik durmaya çalışır hayatta, yaşıtları cirit atarken piyasada yalnız kadın daha mantıklıdır.Daha içten sever,çıkarsız sever.Daha iyi niyet besler. Herkes et parçalarının peşindeyken yalnız kadın ne bunların peşindedir ne de böylelerini hayatına sokar.Yalnız kadın daha çok ağlar.Göz önünde değil kapalı kapılar ardında bağıra bağıra, hıçkıra hıçkıra ağlar..Bilmez yüreğinde ki fırtınaları tek bir insanoğlu.Yalnız kadın hep yalnızdır şikayet etmez ama yorgunluğu gözkapaklarının altında duyulmamış besteler yapar. Okunmamış şiirler yazar. Bakılmayacak güzellikte tablolar çizer. Bir cennet saklar herkesten habersiz. Paylaşmak ister de kimse anlamaZ onun dilinden. Bir kez daha yabancı kalır bir kez daha yalnız kalır...

Yalnızlık insanı daha güçlü kılar, hiç üzülme gün gelecek hem daha güçlü bir kadın olacaksın hem de ulaşılmaz.Vazgeçeceksinki Vazgeçilmez Olasın.

Son düzenleme:
İLK teşekkürler tam benı anlatmıs yazın .Valla ne dusunuyorsam yapacagım burda cok etkılenıp
yapmamaya calıstıgım seyler oldu ama artık NADAS vaktı..Zaten kendı halıne bırakacagım 2-3
hafta.Yaşasın askını doyasıya.Ne boş,ne anlamsız bır secım! Artık yanlıs tercıh yapan o ve bu
da ONUN KARARI .Yapılacak tek şey bebegımle hamılelıgımden bu zamana benı uzen zattan
kurtulmusken bebegımı keşfe çıkma vaktı geldi valla şimdi bile gelse ''hayır'' derım gıbı gelıyor.
Bugun çooook iyiyim nedense,umarım yrn ve hergun böyle devam ederım.
CEDİSH neden göturmesın cnm bırak götursun tahlıllerı yaptırsın yanında olsun hastanede
bebegıne ası yapılırken manevı destegı olsun.Böyle yaparsan butun sorumluluklardan kacmaya
ıyıce alısır zaten baba olduklarının da farkında degıller bızımkıler! Pekı senın ılıskısını bıldııgnı
bılmıyor mu bu ne cüret ,nasıl pesımızden ayrılmayan adamlar gelmıs de bıze kafa tutar
olmus anlamıyorum!Bundan sonra salladım ben de sen gibi.
Kuaförde çok magdur oldum bahtsız ben:) İşe yenı gırmıs ellerı tıtrek yaslı bır amcayla ugrasıyorum
kac saattır yanlıs boyadı,onları duzelttı,acık yaptı,cıla attı 2 kere..Off savastan gelmıs gıbı
yorgunum 4saat oldu bır boyatma ya.Neyse yrn ne kaybettıgını görsun bazı geriler:))
En azından o gıderken gurururunu namusunu serefını onurunu ruhunu haysıyetını herseyı
bırakıp gıttı ,bende fazlasıyla var onlardan içim cok rahat artık!

Son düzenleme:
İLK teşekkürler tam benı anlatmıs yazın .Valla ne dusunuyorsam yapacagım burda cok etkılenıp
yapmamaya calıstıgım seyler oldu ama artık NADAS vaktı..Zaten kendı halıne bırakacagım 2-3
hafta.Yaşasın askını doyasıya.Ne boş,ne anlamsız bır secım! Artık yanlıs tercıh yapan o ve bu
da ONUN KARARI .Yapılacak tek şey bebegımle hamılelıgımden bu zamana benı uzen zattan
kurtulmusken bebegımı keşfe çıkma vaktı geldi valla şimdi bile gelse ''hayır'' derım gıbı gelıyor.
CEDİSH neden göturmesın cnm bırak götursun tahlıllerı yaptırsın yanında olsun hastanede
bebegıne ası yapılırken manevı destegı olsun.Böyle yaparsan butun sorumluluklardan kacmaya
ıyıce alısır zaten baba olduklarının da farkında degıller bızımkıler! Pekı senın ılıskısını bıldııgnı
bılmıyor mu bu ne cüret ,nasıl pesımızden ayrılmayan adamlar gelmıs de bıze kafa tutar
Kuaförde çok magdur oldum bahtsız ben:) İşe yenı gırmıs ellerı tıtrek yaslı bır amcayla ugrasıyorum
kac saattır yanlıs boyadı,onları duzelttı,acık yaptı,cıla attı 2 kere..Off savastan gelmıs gıbı
yorgunum 4saat oldu bır boyatma ya.Neyse yrn ne kaybettıgını görsun bazı geriler:))
En azından o gıderken gurururunu namusunu serefını onurunu ruhunu haysıyetını herseyı

Bende açık gölge sonrası cilayla boğuştum ona gülüyorum :1:
En güzelini yapmışsın..Güle güle kullan saçını...
Bu arada bencede baba olduklarını unutturmamakta fayda var.. Geçenlerde benzer durumdaki bir arkadaşla konuşurken EYS diye bişeyden bahsetti...Anne baba arasındaki boşanma olayından sonra çocukta yaşanan bir nevi psikolojik problem..Açılımıda EYS = Ebeveyne Yabancılaştırma Sendromu anlamına geliyor...Detayları bence çocuk açısından da önemli...Dikkate almanı öneririm...
Bu arada bu gün çok iyiyim kısmı içinde maşallah :nazar: her geçen gün daha iyi olman dileğiyle...

Sağolun kızlar farkındayım iş bulunca geçeceğinin,ama etrafımdakı ınsanların anlayıssızlıgı,devamlı
hatırlatmaları,benım şüphelerım kafamı bozuyor.Tabı kı gececek,neler neler gecmedı kı hayatımızda.
Ama bu onu kendı oyununu oynayıp bana suc atarak gıtmesını saglamaz,onun ne cevırdıgını
kanıtlayıp öyle rahat etcem.Var bence ve bunu da herkes,aılesı dahıl bılecek.O utansın ben
hep gecen ay gıttıgınde kendımı suclamısım eşimi savunmusum salakmısım benı bıle ınandırmıs
ınsanları nasıl ınandırmasın bu sacmalıklara.Ama yook ,bunları kanıtlarım kendımı aklarım.
Hergun şükredıyorum böyle saglıklı gulec bır bebegım oldugu ıcın sonsuz mutluyum.Birçok
sey ıcın dua edıyorum ,şükredıyorum.Acımın geçici olacagını da bılıyorum.
İş konusunda ;çağrı merkezi,sekreterlik,veri giriş elemanı gibi şeyler olabilir.Bazı yerlere
kasiyerlık vs basvurdum calısma sartları cok zorlu olmayan herşey olur yani.Önceden tek
araştırma firması tecrübem var.Proje yönetıcısıydım.ama o sektör bıraz zamansız pazar calısma,
gecelere mesaıler oluyordu.O yuzden onlara cok basvurmadım.Keşke burdan birileri bi iş
önerse süper olur gercekten tanıdık olmadan iş görusmesıne bıle cagırılmadım hala:((
Allah'a sıgındım içim rahat elimden gelen herşeyi zaten o gitmeden yapmıştım,sadece bu
Ali Cegiz oyununu ortaya çıkartıp sonra da eyvallah çekeceğim.O vicdansızsa ben daha
vicdansız olurum .

ne mezunusunuz ve hangi şehirde yaşıyorsunuz bunları yazarsanız belki yardımcı olabiliriz :)

Psikologa göre benim kocamın bebeğe aşığım demesi, ilgilenmeye çalışmasının sebebi duyduğu derin vicdan azabı. Kendini o da bu şekilde avutuyor. Kaç aylık bebekle karımı bırakıp gittim diyemiyor; ben bebeğime aşığım her şekilde babasıyım onun ihtiyaçlarını gideririm hesabı. Zaman geçtikçe ilgilenmesi de azalacak öyle görünüyor. O adamın bebeğimi doktora götürüp vicdanını rahatlatmasına izin vermek istemiyorum. Kızımı bugün doktora götürdüm bakın ne kadar fedakar babayım havasına da sokmak istemiyorum. Bir de dedim ya ben onunla zaman geçirmek istemiyorum siyahbeyaz. İlişkisinden falan bahsetmedim hiç elimde delil yok zaten. Ne haltlar yiyorsa canı cehenneme diyorum ben. Senin de anlattığın gibi bu benim kocam da zamanında yandı tutuştu benim için ama elde edene kadarmış. Maymun iştahlı bu erkekler o yüzden diyorum DEĞMEZ. Sen gör bak bir iş bul hayatın bir düzene girsin çok daha iyi olacaksın. Böyle adamlar gelse n'olcak. 2 sene sonra tekrar sıkılıp farklı şeyler aramayacaklarını kim garanti edebilir. O yüzden de herşeyin hayırlısı.

Benim içimi en acıtan şey bebeğimin ilklerini paylaşamamam. Elim telefona gidiyor, bak şimdi şunu yaptı bunu yaptı demek istiyorum. Sonra da dur bakalım Cedish bu adam senin aşık olduğun adam değil diyorum. Hani yazmıştın ya parktaki mutlu aileleri görünce içim tuhaf oluyor diye. Bende de aynen öyle. Gerçi herkesin ayrı derdi var dışı beni içi onları yakıyodur eminim ki.

Bak zaman seni de tedavi etmeye başladı :) İlk yazdığın şeyleri oku bir de bugüne gel sen de kendindeki gelişmeyi gör ve mutlu ol. Daha çok da taze üstelik. Zamanla daha da mutlu olacaksın. Ben senin üç beş adım önünde gidiyorum sayılır benzer şeyler yaşıyoruz. Bana güven daha da iyi olacaksın :) Tabii ben de dua ediyorum senin için yine de sonu boşanmayla bitmez umarım akıllanır seninki.

Saçlarını da merak etmedim değil hani bir fotoğrafını ekle de bakalım diyesim geldi :)

Siyahbeyaz arkadaşım konunu okudum ve gösterdiğin gelişime kendine güvenine hayran kaldım. Bebeğinle birlikte mutlu, huzurlu bir hayatın olsun bundan sonra inşallah.
Ne kadar faydası olur bilmiyorum ama yalnız olmadığını bil olur mu? Ailen ve yakınların dışında bak bizler burada kaç kişiyiz seni düşünen. Elimizden gelecek herhangi bişi olursa haber ver olur mu? Ben özel mesaj yazamıyorum henüz ama topicten takip edeceğim.
Bir de hangi şehirdesin onu yazmış mıydın kaçırdım ama Ankara'ysa ben de bildiğim yerlere bir bakayım.
Çok çok sevgiler, bebeğine öpücükler :16::nazar:

Saçların da hayırlı olsun ayrıca :3: :)

Bak canım, her ilişkide kavgalar olabilir ancak bazen biz kadınların kavga esnasında düşüneden söylediği ağır sözler ilişkiyi bitiriyor,buna yakın çevremde rastladım. Erkekler bu konuda çok hassas oluyorlar! Kavga anında söylediklerini düşün ona daha yakın olmaya sevdiği şeyleri sıkıntı vermeden yapmaya çalış.

Aman canım Allah bozmasın hep böyle iyi ol inşallah:nazar::nazar::nazar:, ne demişler zaman herşeyin ilacıdır yeni yeni kabul etmeye başladın...
şimdi durulma zamanı sonra şut ve gooll...
bu arada istanbulda hangi semttesin belki iş konusunda yardımcı olabilirim?

Eki Görüntüle 547175

Bu resim her şeyi anlatıyor aslında.Sen zor olan dönemi atlattın şimdi o düşünsün :).Benim de bir kızım var ve canım inan dünya da ondan başkası bana yalan.O yanında her gün büyüyor bunun mutluluğu hiçbi şey de yok.Gönül isterdi ki 3 kişi devam etmeniz bu yola ama olmuyorsa yapacak bir şey yok.Kızınla çooookkkkkk mutlu bir ömür diliyorum sana

Teşekkürler desteğiniz için kızlar,onu görmezsem daha iyi atlatırım biliyorum ki..Çünki bugün
dünki huzurumu aldı götürdü giderken.Mutsuzdum.Neyse artık alışacağız.Şöyle çocuklu aile
görmesem,bir süre kış uykusuna yatsam çok kolay olur ama nafile.Düğünde düzgün davranmasını,
bilmeyen çok kişi olacağını söyledım.Şu saçma düğün de bitse de rahatlasam biraz uzakta
kalarak.
Resmimi koyamam buraya maalesef ,ama İstanbul Kağıthane tarafında oturuyorum.

ilk teşekkürler tam benı anlatmıs yazın .valla ne dusunuyorsam yapacagım burda cok etkılenıp
yapmamaya calıstıgım seyler oldu ama artık nadas vaktı..zaten kendı halıne bırakacagım 2-3
hafta.yaşasın askını doyasıya.ne boş,ne anlamsız bır secım! Artık yanlıs tercıh yapan o ve bu
da onun kararı .yapılacak tek şey bebegımle hamılelıgımden bu zamana benı uzen zattan
Cedish neden göturmesın cnm bırak götursun tahlıllerı yaptırsın yanında olsun hastanede
bebegıne ası yapılırken manevı destegı olsun.böyle yaparsan butun sorumluluklardan kacmaya
olmus anlamıyorum!bundan sonra salladım ben de sen gibi.
Kuaförde çok magdur oldum bahtsız ben:) işe yenı gırmıs ellerı tıtrek yaslı bır amcayla ugrasıyorum
kac saattır yanlıs boyadı,onları duzelttı,acık yaptı,cıla attı 2 kere..off savastan gelmıs gıbı
yorgunum 4saat oldu bır boyatma ya.neyse yrn ne kaybettıgını görsun bazı geriler:))
en azından o gıderken gurururunu namusunu serefını onurunu ruhunu haysıyetını herseyı
mesaj kutun dolu sana ulasamıyorum

Teşekkürler desteğiniz için kızlar,onu görmezsem daha iyi atlatırım biliyorum ki..Çünki bugün
dünki huzurumu aldı götürdü giderken.Mutsuzdum.Neyse artık alışacağız.Şöyle çocuklu aile
görmesem,bir süre kış uykusuna yatsam çok kolay olur ama nafile.Düğünde düzgün davranmasını,
bilmeyen çok kişi olacağını söyledım.Şu saçma düğün de bitse de rahatlasam biraz uzakta
kalarak.
Resmimi koyamam buraya maalesef ,ama İstanbul Kağıthane tarafında oturuyorum.

Canım gelgitler olacak tabii sürekli huzurlu hissedemeyebilirsin daha çok yeni ama ilk başlarda hiç hissedemiyordun. Zamanla bu ara sıra hissettiğin huzursuzluklar da bitecek. Ama bir şeye dikkatini çekmek istiyorum bak sen de söylemişsin onu görmesem daha iyi atlatırım diye. Aynen öyle. Bende de öyle oluyor siyahbeyaz. Psikoloğum da söylemişti görme hatta konuşma demişti. Şu süreçte biliyorum kalbinin bir köşesi onu görmek istiyor ya da şu kıyafetimle saçımla da görsün de sonra görmesin falan gibi saçma şeyler de düşünüyor olabilirsin benim gibi :) durdur kendini. Görmemeye konuşmamaya çalış. Zorunluluk gibi gördüğümüz şeyleri de halledebilirsin. Mesela doktora anneni falan alıp gidebilirsin (parayı al tabii ondan). Onu görmemek için ne yapabilirimi düşün bence her olayda.

Zaten ben ona son görusmemızde de söylemıstım bu 3 ay görusmek ıstemedıgımı annemle
görebılecegını bebegı de .Ben de farkındayım her geldıgımde sarsılıyorum,ama dugun ıcın
mecburen gelecek .Sonrası da dedıgım gıbı görusmemeye calısacagım.Sorumluluklarını
kendı yapsın annemle neden gıdeyım kı cnm ,cocugu hastanedeyken tabı kı yanında olacak.
Dün görusmemız ıyıydı normaldık ama ben olumsuz etkılendım sadece o yuzden öyle yazdım
kızlar.O mutlu aılelerı görunce gözlerım doldu resmen kötu oldum kızım icin tabı kı..Bir de
başkası ıcın mı kızımı bıraktı vs kafamdakı sorular benı huzursuz ettı nefretle baktım ona sanırım.
Ama dun babam yıne aramıs ve gel evıne demıs cıldıracagım.Hem benı kımse anlamıyor,
hem dınlemıyor...Dün bır mesaj atmıstı imalı yanı ben sankı hala onu sevıyorum gıbı ,o
yuzden cok kızmıstım ben de CİLLİBOMUN yazdıgı cumlelerı faceboka mesaj attım .O da bgn
söyle cevap vermiş:

ınan cok guzel yazmıssın suclu aramak anlamsız cunku ıkımızde kendımıze gore haklıyız ve sucluyuz zaten, siyahbeyaz,ben her zaman cocuguma ıyı bı baba olmak ıcın ugrasıcam merak etme,bız ıyı bırer es olamadık ama bu tutumun gercekten cok guzel cocugumuz ıcın bırbırımızı kırmadan sınırlarımızı zorlamadan bırlıkte hareket edebılmelıyız,ben her zaman soyledım bunu sen gercekten cok ıyı bı ınsansın ama anlasamadık ıste benımde eksıklerım oldu senınde,,onemlı olan kızımıza layık olanı verebılmemız,annesı babası ayrı olsada onu cok sevdıklerını hıssetmesı,ben her zaman yanınızdayım ve dusmenıze ızın bıle vermıycem,ama sunu bıl sen benım kızımın annesısın sonucta para konusunda bıraz bana karsı anlayıslı olursan sevınırım,kızımda sen de degerlısın benım ıcın ıyı eş olamasakta ıyı bırer anne baba olalım,bende bana yaşattıgın hersey ıcın tesekkur ederım,

Son msjına içim sızladı veda mektubu gibi :(:( sıyahbeyaz tüm sayfalarini yorumlarini arşivden okudum bazen sana kızdıysam da bazen de hak verdim ama şimdi diyebileceğim boşver gitsin bu dünyada olmasa öbür dünyada belki adalet yerini bulur hem daha gencsın bebeğine de sevgi dolusun guclusun şu zmnları atlatıp da belki başkası ile tekrar yuva kurabılırsın neden olmasın. Mutlu ol yeter. Bnm tavsiyem eğer ıkınız de kesin kararlıysanız boşanmayı gecıktırmesen, sen üç ay daha uzuleceksın gibi geliyor. Diğer yandan hemen kesip atmak ve kurtulmak daha iyi gibi sanki

Back