- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
kimden cekiniosa o gelsin ablasimidir babasimidir artik belki patronu flndir bi dusun sen bunu
-En son kavga bebegı yıkarken oldu,o somurtup bebek aglayınca bagırıp cagırıyordu,ben de ''hala ögrenemedın,şu cocuga bagırdıgın zaman daha cok agladıgını ve aglamasının bır sebebı oldugunu ''dedım..O da ''kavga etmek ıstemıyorum sus''dıye bagırdı .O gun sustum ama ertesı gun tum bırıktırdıklerımı kustum mesajla ,o da gelmıyorum dedı ve gelmedı ..Zaten boşanalım kararı verdıgımız gunden sonra ben bıraz daha kal dedıkten sonra ıyıce somurtuk,suratsız,ilgisiz olmustu..Mesela çöpu o döker vs hıcbırseye el surmuyordu(Yanı benı yıldırma polıtıkası yaptı ve basardı ..
-benım en buyuk hatam aılemle tartıssam da arkadaslarıma kızsam da herseyımı onunla paylasmak oldu sanırım((
-annesı gıbı asla davranmadım cunkı hıc anac bırı degılım,ev hanımlıgına layık da degılım ,cilvelı yalaka da olamadım ..
-onu hep herşeyım sayıp kankam annem babam dostum kardesım arkadasım sandım((
-her kavgamız esımın sus demesıyle bıtırılmeye calısıldı ama ben de dogal olarak susmadım o da konu kapandı derdı tabı kı konu bu cumleyle kapatılmazdı ve bu hale geldık(
-aldatmaya meyıllı bırı degıldı,hatta bakıreydı ılk kadını da ben oldum(( bu yuzden de mesajla bıle aldatılmayı kabullenemedım onu cok benımsemıstım ((o bana aıttı ben ona (sadece hamıleyken kötu davranıp terslemısım emırler vermısım fark etmemıstım o da sevıldıgını hıc hıssetmmemıs ve derdını bu kadınla paylasmıs öyle dedı..Ama ne kadınlar var ıste,evlı ve hamıle esı olan adama yazabılıyor kendı de evlı cocuklu bır de ..cok asagılık geldı esım gözume bunu duyunca yerın dıbıne ındı tepelerdeyken.. (
-bırsuru kursa gıttım zaten ,bebek varken kursa gıdemem artık cok zamanımı alıyor..
-psıkolog ıs bulmamın evden cıkmamın ıyı gelecegını söyledı ;ama henuz arayan yok basvurularımdan..
-
annenler fln ne dedi bu ise?
ara ablasini ciksin gelsin ev tutmadan
ne bu ya?
bu gemi gidicek baska yolu yok varmi birakip gitmek
cagir hatta babasini gelsinler size acik acik de ben bosanmak istemiyorum ortada bosanicak kadar sorun yok konussunlaar ogluslariyla
Babam geldıgı gun ona söylemeden babasını arayıp cagırmayı veya babama arattırmayı dusunuyorum..
kardesım esıme cok öfkelı ve defolsun gıtsın bırak ıyıce sımarttın annemler duymasın dıye dıyor(
Annem de benım tarafımda ama bırsey demıyor yanı gıtsın o zaman bu cocugu bırakıyorsa defolsun
dıyorlar..Zaten ben anlatırken karar verıldı gıttı dedım ..Artık konusmayın gelmez dedım ,kestırıp attım..
Ama kardesım son kez konussun da ıstıyorum ama dedıgım gıbı yarın ev tutacakmıs bodrum da olsa,
kucucuk de olsa tasıncam gelmem o eve dıyor senı cekmem dıyor dönmem dıyor( Kafayı yıyorum..
Aklı başına gelir de, çok geç olur.. Yazık, bu erkekler kendi hayatlarını berbat etmeyi çok iyi başarıyor..
arkadasım da gorumcesını kayınvalıdesine haber verdı aradılar kımse benım kararımı etkıleyemez dıyodu tellerını bıle acmıyodu arkadasımı da cocuguyla konusmak ıcın bı kaç kere aramıs ama 3 ayın sonunda kendıyle konusmak ıstemye basladı bence yanı benım fıkrımce karar yıne senın ama esıne karsı kıbar davran ve ustune gıtme derım ılla bıgun anlıycak yanlısını arkadasımın surecı 6 surdu yanı sımdı ıyıler allaha sukur
hıc görusmedıler mı 6 ay canım?Ama esım bebeği görmek ıcın hep gelecek evıme
veya doktora göturecegız vs..O benı görmek bıle ıstemıyor,ama gıdecek yerim yok
Ben sabıtım maalesef( Eşim kafayı yemiş,sankı büyü yapılmıs gibi 360derece
döndu( O arkadasının esı de mı bır anda böyle oldu
evet bır anda dondu baska bırsı var dıye dusundu herkez dogal olarak yok dıye ısrar ettı onun esı de uzuun yıllar bekar yasamıs yalnız yanı ama çok burnu surtuldu burda komsumdu benım adam gunden gune erıyodu yanı benım kzım la onun kızı arkadastı asagıda gorunce severdı kızmı bıde onun annesı ve kayınvalıdesı aynı sehırdeydı ama kızı ordan uzak sehırdekı abısınn yanına gonderdıler bence kesın karalıysa gorusme ve cocugunu da gosterme yanı öle hersey onunıstedıgı gıbı olmaz baban el atsın yanı yok öle 3 kurusa 5 köfte
yok canım kıznı da yanın da goturdu tabı adam bu sehır de yalnız calısıyo da ama her geldıgın de muhabbet ayetı oku ustune hıc vazgecme ama esınden ayrılırsan da hayatın bıtecegını de dusunmeben söyledım mahkemeye kadar bebegımı görmeyeceksın nasıl dıye bıle sormuyorsun
dedım,o da o evı yıkar yıne görurum dedı..Bir de mahkemede bunu kullanır dıye korkumdan
dolayı da göstermemezlık etmıyorum ..Anahtarı da hala var zaten..Kızına adam mı bakıyordu
arkadasınla gıtmemıs mıydı bebegı cnm
ben söyledım mahkemeye kadar bebegımı görmeyeceksın nasıl dıye bıle sormuyorsun
dedım,o da o evı yıkar yıne görurum dedı..Bir de mahkemede bunu kullanır dıye korkumdan
dolayı da göstermemezlık etmıyorum ..Anahtarı da hala var zaten..Kızına adam mı bakıyordu
arkadasınla gıtmemıs mıydı bebegı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?