• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

tşk kızlar fıkırlerınız ne kadar önemlı benım için,bir bilsenız..
Kızımı uyutup kendımle kalmaya calısmam bıle bu saati buluyor:((
Annem de ögrendıgınden berı geceye kadar benı yalnız bırakmıyor:((,
Dusunmeye fırsatım bıle olmuyor..
Sayenızde kafamı calıstırıyorum desem yerıdır..
O kadar pişmanım kı bu sıteyı daha erken görup de esım yanımdayken
sızlerden fıkır almamıs olmama:(((

cANIM yazdıklarını okuyunca çok etkilendim çünki bende hemen hemen detaya girmek istemiyorum ama
aynı şeyleri yaşadım.kızım 6 aylıkdı sorunlar patlak verdi..ama biz çok oldu tabi ayrılalı 10 sene nerdeyse...
ama sana söylemek fikir vermek istediğim çok şey var.öncelikle sakın boşanma...digeri ise eve bakmak zorunda
şu an hemen evi terk etti eve bakmıyor die dava açabilirsin...iligine kadarda alırsın...
bu sürecde sakın yumuşak davranma çünki sana yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil sevdigini biliyorum anlıyorum
ama sana bunları yapan birini bu kadar sevmen sence doğrumu ? ayrıca hemen kendine bakmanıda istiyorum
zayıfla bakım yap saçlarını makyajını giyinimi....yenile...ayrıca kocanı yolmak istiyorum...

Son düzenleme:
Allah seni bildiği gibi yapsın.Ne istediğim çokmu önemli soruyosun.
Öneml olsa şuan burda bizimle olurdun.
Babalık mesaj atıp bi isteğiniz varmı demekle olmuyor.
Vicdanını dinle eğer varsa.

bu şekilde atabilirsn mesaj.

Cnm arkadaş hissettiğin duygularla olaya bakmış ama bence eğer barışmayı istiyorsan böyle bi şey yazarsan ters teper..Ayrılmaksa fikrin böyle yazabilirsin.İçini dökmüş olursun...

çok ınce detay bakıyorsun dıyebılırım ..orda yazdıgım hersey farkındaysan BABAM ALKOLLUYKEN demısım,yanı
o oyleyken bu sekılde saygı duymam demek tamamen böyleyım demek degıl kı??BABAMDAN ÇEKINMIYORUM,
UZULMESINI VE GELIRKEN O HEYECANLA KAZA YAPMASINDAN KORKUYORUM :(( SÖYLEMEMI ERTELEME
SEBEBIM SADECE BU..4mılyarın araba taksıdı,dogumdan taksıt ve ögrenım katkı kredılerımızle kredı kartlarına
gıttıkten sonra elımızde bıze 15 gun ancak gecındırecek para kalıyordu..Cogu masraf cocugumuza gıdıyordu..

Ben söylemeni ertelemenden bahsetmemiştim.Babam ayrılırsam kendi evimde bile bırakmaz demiştin ya ondan bahsettim.Neyse ben sen sorduğuniçin içimden geçenleri yazdım.Hiç yazmamışım sayabilirsin..Msj ına karşı tel i kapatman iyi olmuş ama iyiyiz sen? gibi kısa hiç bi duygu hissettirmeyen bi msj da atabilirdin.

intihar kelimesi nerden turedi ya
milletin aklina sokuonuz boyle
nereyi okuyup nereye yorun yaziosun
gasteyi okuyup buraya mi yaziosun

sitah beyaz sen de adamla barismak istiosan her onusmaznizda fln ayni seyleri isitip isitip onune getirme
eskileri konusma
bakiyorum da bise olsada lafi soksam diye bakiyosun

o zaten seni aricak sorucak iyiyim de gec uzatma

bazen bana tirnaklarimi yedirtiosun
adamla uyumlu konus mdem bosanmak istemiosun
sectigin kelimelere bile dikkat etceksin

en basiti kendine bile 'sinirlenme' degil 'sakin ol' de

bun iki kelimeyi yuksek sesle soyle ne demek istedigimi anlarsin

laf sokmadım kı??

Ben söylemeni ertelemenden bahsetmemiştim.Babam ayrılırsam kendi evimde bile bırakmaz demiştin ya ondan bahsettim.Neyse ben sen sorduğuniçin içimden geçenleri yazdım.Hiç yazmamışım sayabilirsin..Msj ına karşı tel i kapatman iyi olmuş ama iyiyiz sen? gibi kısa hiç bi duygu hissettirmeyen bi msj da atabilirdin.

aynen bunu yazdım iyiyiz sen? o da bende ıyıyım yazdı aynı sanıyede..hepsı bu kadar..:((

son zamanlarda bende dahil birçok kişi böyle olaylar yaşıyor
benim merak ettiğim birşey var yada göremediğim
erkekler bu kararı veriyor karşıdaki kadın bu karar karşısında sudan çıkmış balık gibi oluyor... neyapacağını,sn sn nasıl hareket edeceğini,ne diyeceğini hesaplıyor ama erkekler neden çok rahat oluyor günlük hayatını hiçbişey olmamış gibi yaşıyor
hı illaki kadında birzaman sonra alışıyor ama zaman işte erkeler ozamana ihtiyaç bile duymuyor nasıl başarıyorlar bunu çok merak ediyorum nasıl bukadar rahatlar
sırrını bilen ,çözen varmı

erkekler bu kararı veriyor karşıdaki kadın bu karar karşısında sudan çıkmış balık gibi oluyor... neyapacağını,sn sn nasıl hareket edeceğini,ne diyeceğini hesaplıyor ama erkekler neden çok rahat oluyor günlük hayatını hiçbişey olmamış gibi yaşıyor
hı illaki kadında birzaman sonra alışıyor ama zaman işte erkeler ozamana ihtiyaç bile duymuyor nasıl başarıyorlar bunu çok merak ediyorum nasıl bukadar rahatlar

Cevap basit.. her zaman bencil oldukları için böyle durumlar onları etkilemez. Tek düşündükleri kendileri oluyor, ama bayanlar ailesini düşünür, kocasını düşünür, bebeğini düşünür, çevredekiler ne der diye düşünür, bazen bütün bunları düşünmekten kendini unutur.:41:

Sırrı çok kolay canım sen duygularınla hareket ediyorsun o nefsiyle ve şeytanla beraber hareket ediyor o yüzden ne kalbi acıyor nede mantığına ters bişey var.

hanımlar abartmayın isterseniz he ?
babalarımızda erkekti.
kadın bağımlı oluyor , erkek bağımsız en büyük açıklama bu
onlar ilk önce ahmet , sonra baba, sonra eş,sonra evlat
bizler ilk önce anne, sonra eş ,sonra evlat, en son ayşeyiz.
bağlı değil bağımlı yaşıyoruz evlilikleri.
erkek evlensede , babada olsa, kendinden vazgeçmez.
kadınlar aşırı fedakar.
en büyük sorun bu.

Çok sinirliyim çok gerginim..Gercekten neden bız alttan alması gereken taraf olmak zorundayız ki..

Çoook çok sağlam bir feminist yetıstırmeye karar verdım!

Son düzenleme:
Az önce mesaj attı esım:
''Yarın 12.30da musaıtsen gelıp alayım sızı kızımı kontrole göturelım''dedi.
Ben de:
''Musaıt degılım zaten devlet hastanesıne göturdum gerek kalmadı!
Alısverıs ıcın de karta para yatırırsan ben ıntten alırım,dolaşmaya
gerek yok''''dedim.
O da:
''Haftaya karta para yatırıp haber verırım sana.Haftaıcı bırgun dr a
göturelım demıstın dıye sordum.O zaman ben bı aksam kızımı görmeye
gelırım mesaj atarım musaıtsen gelırım''dedi..

Kızlarrrr cıldırıyorum ben yaa ne demek bır aksam görmeye gelırım ha?
Nasıl özlemezsın bu cocugu,nasıl madem dr a gıttın kızım nasıl demezsın?
Nasıl herkesle gezmeye hemen para bulursun da kızının aybasında
alınacak ıhtıyacları ıcın hala tek kurus ayarlayamazsın??
Yok yok bu adam kafayı yemıs,sankı büyü yapmıslar ya bu kadar
anıden degısemez bır ınsan cunkı:(((

Kararımı verdım; cocuk ıcın gelecekse hıc gelmesın ve anlasmalı
bosanmayı ıstıyorsa da kızıma 1000 bana da 750 tl ısteyecegım !
Nasılsa her teklıfı kabul edecektır bunu ıstıyorsa!Babalık sadece
para vermekse ve bebegımın en önemlı en guzel zamanlarını
haftada bır görerek gecırecek adama verecek sevgım,gösterecek
sabrım yok benım!!! Kızımı her gordugumde uzulup ondan daha
fazla nefret edıyorum:(((

sen çok fevrisin eşinde çok bıkkın geldi bana okurken, çokta kibar naif bi eşin var, karakterleriniz taban tabana zıt, evlenmeden önce ya da cicim aylarında bu farklılık hoş gelmiş olabilir ama zamanla bıkmış, huzur istediğinide söylemiş zaten, eşe küfür etmek zaten affı özrü olmayan bişey, eşin senden bezmiş canım bunu incitmek için söylemiyorum, çocuk için bile seninle didişmeye gücü kalmamış gibi adamın

sen çok fevrisin eşinde çok bıkkın geldi bana okurken, çokta kibar naif bi eşin var, karakterleriniz taban tabana zıt, evlenmeden önce ya da cicim aylarında bu farklılık hoş gelmiş olabilir ama zamanla bıkmış, huzur istediğinide söylemiş zaten, eşe küfür etmek zaten affı özrü olmayan bişey, eşin senden bezmiş canım bunu incitmek için söylemiyorum, çocuk için bile seninle didişmeye gücü kalmamış gibi adamın

Hiç anlamadıgın cok ortada bızı yazdıklarımdan tanıyamazsın zaten ,ama bız farklılıklarla
degıl tamamen herseyı aynı olan bır cıft oldugumuzdan evlendık..Maalesef asabı halımız
de aynı oldugundan orta yol bulmadık hepsı bu..Hıcbırseyımız ayrı degıl herseyımız
adan zye aynı en sevdıgımız,en sevmedıgımız herşey..Bizden daha uyumlu bır cıft
olamaz..Sen yenı evlısın heralde erken konusma derım ben!

Hiç anlamadıgın cok ortada bızı yazdıklarımdan tanıyamazsın zaten ,ama bız farklılıklarla
degıl tamamen herseyı aynı olan bır cıft oldugumuzdan evlendık..Maalesef asabı halımız
de aynı oldugundan orta yol bulmadık hepsı bu..Hıcbırseyımız ayrı degıl herseyımız

ne için erken konuşmayayım anlamadım?
burdaki bazı üyelerede yorum beğendiremiyoruz evli değilken yorum yapıyodum evli değilsin anlamazsın evlendim yeni evlisin anlamazsın oldum, çocuğun yok anlamazsın var bide, o zaman not düşün 20 yıllık evli en az 2 çocuğu olan ablalar yazsın sadece, çok uyumlu olduğunuz belli, şu konuda erkende olsa emin bi şekilde konuşabilirim: eşime küfür etmem.

Selam kızlar ,bugün derdim öyle büyük ki derdimi anlatacak yer ararken burayı buldum...Sizlerin beni anlayabileceğine ve yardımcı olabileceğine ınandım ve yazmaya karar verdım.Çunkı derdımı kımseye anlatamıyorum ,içim dopdolu acıyla taşacak gibiyim:((
Eşimle 3,5 yıldır evlıyız ve 8 aylık bır bebegımız var.Çok severek kısa sürede evlendık.Bebeğimiz doğduktan sonra sanki benden soğudu gibi yani artık onun karısı değilim de çocuğunun annesi gibi hissediyorum.Eskiden olduğu gibi davranmıyor çok değişti,hamıleyken cınsellık yasamamıstık sımdı de o yaklasmıyor,benimle ilgilenmiyor,güzel bir laf etmiyor,kıskanmıyor,umursamıyor gibi..Hatta yok gibiyim..

Ben her şekilde düzeltmeye çalıssam da 8aydır hıcbırsey duzelmıyor..

Bana göre bu hale gelışımızdekı sebepler:
1.Ailemle uzun zamandır aynı apartmanda olusumuz,
2.Doğum sonrası değişimi (babalıga adapte mı olamadı)
3.Benı kılolu bulması
4.Cinsellık yasamayısımız
5.Bebegımızın uyku sorunu

Ona göre ıse; sık sık yaptıgımız kavgaların bırıkımı ve bu durumdayken cınsellık dusunemıyormus..Bense kardes gıbı oldugumuzu,cınsellıgın önemlı oldugunu söyluyorum ama nafıle..

En son 1hafta önce konustuğumuzda ,bana ne istediğini ne hissettigini bılmedıgını,hıcbırseyden mutlu olmadıgını,içinden bırsey gelmedıgını,hayattan zevk almadıgını söyledi..Ben de ''benı sevmıyor musun'' dedım ,''sevıyorum dıyemem '' lafı benı bıtırdı ...
Anladıgım kadarıyla EŞİM; devamlı yaptıgımız kavgaların hep surecegıne ve bırlıkte olmamızın gereksız olduguna ınanıyor..
Kendıne yenı ve kafası rahat bır hayat planlıyor..Uyku sorunu olmadan, bebegı olmadan tek yasayıp kafa dınleyecegı,huzurlu
olabılecegı bır hayat..
BEN; bebegım ıcın devam etmek istiyorum,hatta aşık oldugum ıcın de ...Onsuz olmak ıstemıyorum ,cunkı özunde harıka bırıdır ve uzerımde cok emegı vardır..Böyle bırını kaybedersem bır daha kendıme gelemem,bebegıme tek basına aılemle bakamam..Kızımın gelecekte bır uvey babası-annesı olmasına dayanamam..Ama,kavgalarla onu korkutarak saygısızca da bır yere kadar gıder..Eninde sonunda o gitmeyı kafaya koymus,bense bırakmıyorum ..
O gun ben ''Benı sevmeyen ,ilgilenmeyen bırıyle ben de olamam ama bebegımızın sana da ıhtıyacı var,bu zor dönemlerını beraber atlatalım,aıleme söylemem ıcın zaman ver onları uzmek ıstemıyorum''dedım,o da kabul etti.Yani pamuk ipliğine bağlıyız ve ınsanlara rol yapacagız bırkac ay duracak,sonra da gidecek: ((
En son dunden önceki gunkı kavgada eve gelip eşyalarını alıp gideceğini söyledi,ben de ''bu evden birşey alamazsın o zaman çöpe atarım eşyalarını''dedim.Bütün gün kavga küfür mesajlastık ,bu da bahanesı oldu ''bir daha asla dönmem'' dedi;ben de ablasına anlattım
(bu arada 6 aylık hamıleyken benı evlı cocuklu lıse askıyla mesajlasarak aldatmıstı,yakaladıgımda da ayrı sehırde olduklarını ve sadece eslerını cekıstırdıklerını söylemıstı) benı aldattıgından ıtıbaren dogumdan sonrakı değişimine kadar herşeyi..O da onunla konustu ,ama maalesef ''çok sinirliyim konusmak ıstemıyorum ''deyıp kapatmış:(

Hala nedensiz bir umut ıcındeyım ve kaybetmek ıstemıyorum onu..(Çünki en son bayramda duzeldıgımız zaman eskısı gıbı bırıne dönusmus her dakıka benı öpen bırı olmustu) Ama ne yapabılecegımı de hıc bılmıyorum kızlar..Küçük genc kızlık odama mınık bebegımle gerı dönmek bana cok agır gelıyor,meslegım olsaydı asla durmazdım ama bulacagım ıs bebegıme yetmemı veya onunla tek yasamamı saglayamaz..Kurulu duzenımı bozmak,sevdıgım adamı ellerımle baska kadınlara teslım etmek ıstemıyorum..İntiharı bıle dusundum ,ama bebegım ıcın yasıyor,herkese mutlu rolu yapıyorum ..Kimseyle paylasamıyorum..Bana fıkır verebılır mıısnız kızlar,sız olsanız ne yapardınız?Yuva kurmak kolay,ama yıkmak cok zormus özellıke de mınık bır bebekle :((

yaşadıklarının çok benzerını yakın zamnda arkadasım yasadı aılesı baska sehırde oturuyordu kızı aılesının yanına gonderdı 2.5 yasında bı kızı gormemeyı bıle goze aldı anlasmalı ayrılalım dedı kız ben ıstemıyorum dedı ona 2 ay verdı 2 ay sonra hersey bıtecek bısanma dahıl dedı elınden gelen herseyı yaptı sonunda gıttı annesının evıne 3 ay sonra geldı adam çok pısmanım dıye sımdı aynı adam olduguna ınanamazsın çok ılgısız çocugunu bı kere bıle parka goturmus adm degıldı ama arkadasım butun ıstedıklerını saydı kabul edersen gelırım dedı eger evımıze gelırsen kurban kesıcem demıs :) bu kadar degısmıs ınsallah sızınde sonunuz ıyı olur sabret sakın ol ve esıne karsı ıyı davran derım yazdıgın mesajı da yanlıs buldum donuk ol oına karsı bence bırak kendı halıne donecektır ınsallah..

yaşadıklarının çok benzerını yakın zamnda arkadasım yasadı aılesı baska sehırde oturuyordu kızı aılesının yanına gonderdı 2.5 yasında bı kızı gormemeyı bıle goze aldı anlasmalı ayrılalım dedı kız ben ıstemıyorum dedı ona 2 ay verdı 2 ay sonra hersey bıtecek bısanma dahıl dedı elınden gelen herseyı yaptı sonunda gıttı annesının evıne 3 ay sonra geldı adam çok pısmanım dıye sımdı aynı adam olduguna ınanamazsın çok ılgısız çocugunu bı kere bıle parka goturmus adm degıldı ama arkadasım butun ıstedıklerını saydı kabul edersen gelırım dedı eger evımıze gelırsen kurban kesıcem demıs :) bu kadar degısmıs ınsallah sızınde sonunuz ıyı olur sabret sakın ol ve esıne karsı ıyı davran derım yazdıgın mesajı da yanlıs buldum donuk ol oına karsı bence bırak kendı halıne donecektır ınsallah..

2 ay sure arkadasın mı verdı adam bu dönemde ne yaptı hıc aramadı mı??
Valla ben pişman olacagına emınım ,ama ben duzenımı kurup cocugumu
buyuttukten sonra yanı 4-5 yıl sonra dönmesını asla ıstemem;o yuzden
bu cabam..cunkı cocugum mınıcık ya ben neden tek bakıyorum kı bunun
en zor dönemı gecesı zaten dıs cıkartıyor cocuk aglıyor her gece 4-5 kere
uyandırıyor..Tek olduktan sonra ben kendım de cocuk yapardım yanı:((

Malesef bazı erkekler o kadar odun o kadar bencil ve sorumsuz olabiliyo ki küfürde edersin tekme tokatta girersin.yapmam demeyin yaşayınca anlarsınız

Canım bak şöyle düşünmeye çalış belkide bu yaşadıkların ilerde evliliğiniz için olması gereken bir dönem,
Evet malesef bebeğin ve sen çok sıkıntılı yaşıyosunuz neden bunu bize yaşatıyo diye dahada kötü oluyosun ama yapacak birşey yok adam kaymış,çocuk gb görmeye çalış onuda dik duruşundan ödün verme ama kendindende uzaklaştırma,tamamen oyna döndüğünde burnundan getirirsin...

ne saniyolar boyle tipler anlayamiyorum nelerine guveniyorlar??

neyse ...

ben laf sokmaya calisma derken hani mesaj atti sana nasilsiniz diye sen de soyle mi yazsam boyle mi derken sanki oyle yapiyosun gibi geldi bana??

canim ben sana uuymlu konus fln diyorum eskileri acma diyorum da derken benim icim sizlamiyor mu

tabiki bir kadin olarak hem madur olmak hem de suclu muamelesi gormek zor is ama bu donemi atlatabilmenizin tek yolu bu

bence her evlilikte boyle donemler vardir ya da olucaktir

bide sans faktoru de var sizinki cocugunuzun enilgi duydugu ve borclarla yoruldugunuz bi doneme denk gelmis

sen istemessen bosanamassiniz zaten bi kac zaman gorusme ama biseye ihtiyacin oldugunda kendin halletme sakin

Allah korusun ayrilirsaniz fln bu durumun devam edecegini dusunebilir

sorumluluklarini bilsin

Back