- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
Cnm babanla ilgili yazdıklarını buldum.Eşinden dolayı hayal kırıklığı yaşayanlar konusunda ki yorumundan bahsediyorum.Bak kopyaladım yorumunu.
Cnm cocugun yokken ondan kurtul derım ben de ..
Benım babam da alkolıktır ve 3 kardeısz alkol aldıgında ınan gözumde o kadar
küçülür ki hiçbir dedıgını takmam,laflarımı carparım,hıc saygı duymam!!
Çunkı,alkol alınca sacmalar,boş boş konusur..Her cumleyı 10kere söyler..
Ramazanlarda oruc tutuyor dıye alkol almaz,bır gun sahurda kalksa
3 gun sonrakı ıftarda oruc acar dusun
( Ve''bana karısmayın baska ne sorunum
ne kötulugum var..O benım dostum,içerım sıze ne?''der..Annem hep bırak der
bos yere..Zaten bırakmıyor ıztemıor da bırakmak..
Ya esın kendısı ısteyecek,aılesı ıkna edecek tedavı ıcın,
ya da sız kendınızı kurtaracaksınız;esınızın (babam gıbı )
cocuklarının gözunde bır HİÇ olmasını ıstemıyorsanız,bence karar verın..
Burda yazdığın 'dediğini takmam,laflarımı çarparım,hiç saygı duymam' kısmından bahsediyorum.Yani babandan konunda bahsettiğin kadar çekiniyorsan burada ki söylediklerin fazla cesaretli.Bunu anlatmaya çalışıyorum.Ayrıca eşimin mesleğinden bahsetme demişsin istemezsen ben tekrar bahsetmem ama ben nereden bileyim eşinin mesleğini.Senin yazdıklarından okudum tatlım..Zaten herkes görüyordur sanırım.Özelden gönderdiğin msj çelişkilerimi gidermeme yardımcı oldu.Zaten demiştim sana 'belki yazdıklarını ben farklı yorumlamışımdır kafamda ki çelişkileri giderirsen sevinirim' diye..Yalnız eşim 4 milyar alıyor demişsin yine de aynı fikirdeyim.4 milyar çok büyük bir miktar.Tamam gelirinizi aşmış olabilirsiniz de yılda 1 maaşını yeni ev için harcayabilirsiniz diye düşünüyorum.Taşınma masrafı ve kiranızda ki artacak miktar için..Kişisel gel gitlerin konusunda haklısın.Kolay bi şey yaşamıyorsun.Eşini bazen seviyorum demen bazen de sevmiyorum demen,bazen boşanacam demen bazen onu özlemen normal şeyler..Unuttuğum şeyler olursa tekrar yazarım..İnşallah hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun.
Cnm cocugun yokken ondan kurtul derım ben de ..
Benım babam da alkolıktır ve 3 kardeısz alkol aldıgında ınan gözumde o kadar
küçülür ki hiçbir dedıgını takmam,laflarımı carparım,hıc saygı duymam!!
Çunkı,alkol alınca sacmalar,boş boş konusur..Her cumleyı 10kere söyler..
Ramazanlarda oruc tutuyor dıye alkol almaz,bır gun sahurda kalksa
3 gun sonrakı ıftarda oruc acar dusun
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ne kötulugum var..O benım dostum,içerım sıze ne?''der..Annem hep bırak der
bos yere..Zaten bırakmıyor ıztemıor da bırakmak..
Ya esın kendısı ısteyecek,aılesı ıkna edecek tedavı ıcın,
ya da sız kendınızı kurtaracaksınız;esınızın (babam gıbı )
cocuklarının gözunde bır HİÇ olmasını ıstemıyorsanız,bence karar verın..
Burda yazdığın 'dediğini takmam,laflarımı çarparım,hiç saygı duymam' kısmından bahsediyorum.Yani babandan konunda bahsettiğin kadar çekiniyorsan burada ki söylediklerin fazla cesaretli.Bunu anlatmaya çalışıyorum.Ayrıca eşimin mesleğinden bahsetme demişsin istemezsen ben tekrar bahsetmem ama ben nereden bileyim eşinin mesleğini.Senin yazdıklarından okudum tatlım..Zaten herkes görüyordur sanırım.Özelden gönderdiğin msj çelişkilerimi gidermeme yardımcı oldu.Zaten demiştim sana 'belki yazdıklarını ben farklı yorumlamışımdır kafamda ki çelişkileri giderirsen sevinirim' diye..Yalnız eşim 4 milyar alıyor demişsin yine de aynı fikirdeyim.4 milyar çok büyük bir miktar.Tamam gelirinizi aşmış olabilirsiniz de yılda 1 maaşını yeni ev için harcayabilirsiniz diye düşünüyorum.Taşınma masrafı ve kiranızda ki artacak miktar için..Kişisel gel gitlerin konusunda haklısın.Kolay bi şey yaşamıyorsun.Eşini bazen seviyorum demen bazen de sevmiyorum demen,bazen boşanacam demen bazen onu özlemen normal şeyler..Unuttuğum şeyler olursa tekrar yazarım..İnşallah hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun.
Son düzenleme: