- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-Benı hıcbır yaptıgından memnun ve mutlu olmamakla,dırdırla ,huzur vermememle sucluyor
(ama bunlar taa 2yıl öncekı yaptıklarımı anlatıyor su anda yapmadıgım ıcın bulamıyor bahane)
-Benım her hareketım ona batıyordu gıtmeden önce hep suratı asık ve kötu bakıyordu
-Ilerısı ıcın bırsey demıyor evlensem de umrunda degıl gıbı davranıyor,zaten evlenmem demıstım
-benı sevmedıgını nefret ettıgını söyledı son hafta gıttıkten sonrakı tartısmamızda mesajlarda
-tabı kı rahatsız olduklarımızı duzeltelım bırlıkte karar verelım dıye konusuyordum cocuk dogduktan
berı ama o tamam deyıp 2 gunde eskı kötu halıne gecıyordu
-baska yere tasınma sansım yok hatta buyuk ıhtımalle bekar erkek kardesım benle yasamazsa
bu evı de bosaltıp babamlara dönmemı ısteyecekler,anlamıyorlar benı su anda..
-babama gelınce anlatcam zaten .
nasıl kaybettıklerını görmesını uygulatacagım anlayamadım,tasınma sansım yok..para vermese bıle
babamlardan alacagımı zorda kalmayacagımı bılıyor,içi rahat..Aldatmayacagımı bılıyor cunkı
aılemın yanındayım..Her konuda cok rahat dedıgın gıbı ..Ve bızden sözetmemı ,eskıyı ve evlılıgı
konusmamı hıc ıstemıyor tahammul edemıyor kavga edıyor..Sadece cocuk ıcın konusalım dıyor..
Senınkı ne kadar sure ayrıldı senın cocuıgun ne kadarlıktı,sen tasınınca mı dönmek ıstedı..Bu sure
ne kadar surdu,sımdı ne yapıyor?sen calısıyor musun?
biz ocak aından itaberen ayrıyız evden çıktı gitti gidiş o gidiş
sadece kızını görmek ve kıyafetlerini almak için geliyordu ve ben her geldiğinde yalvarıyordum ona yapma diye
oda sinirleniyordu isrediğn kadar güzel ol umrumda değilsin filan diyordu
acayip özgüveni gelmişti
kızım ozaman anaokulundaydı tam önemli geçiş döneminde bıraktı hiçbirşey umurunda değildi
sonra sevgilisi olduğu ortaya çıktı 1 yıldır varmış
zaten değişiklikler vardı ama ben konduramyordum
sonra Allah yarrdım etti ve sanki birşeyler tektek gözümün önüne döküldü
o bile inanamadı nasıl bulduğuma
ben yiede yalvardım gel yapma etme kızını düşün diye(ne salakmışım)
sonra bu iyice şımardı ve mahkemeye verdi mart ayında ama ozmana kadar ne ukal ne ukala inanamıyordum
sonra dedimki'' tamam bitsin bende senden nefret ediyorum artık sesini bile duymaya tahammül edemiyorum hiçbirşey için muhatap olmak istemiyorum''
burda taşınıyorum maddi olarak ne gerekiyorsa yap kzın için dedim
çark etti hediyeler gönderiyor msjlar atıyor ama ben o aşamaya gelene kadar benlikten çıktım başka biri oldum
birdaha okadar acıyı çekmeye göze alamam haketmedim çünki
kızını bende teklifsiz bırakan adam kızını almak istedi şahit tuttu
ve göndermiyor şimdi hiçbiryere olmazmış aklı bizde kalırmış mış mış.... gel anlaşalım, bitirelim diyorum yanaşmıyor
davamıda asla çekmem
şimdi ailesiyle birlikte ve ben çalışmıyorum
bence aklını çelmek istemem ama sadece bir tahmin, eşinin hayatına biri girmiş yada biri var