Kızlar eşim maalesef kimseden çekınecek,geri adım atacak biri değildir..Ortaokuldan berı
yatılı okumus,hep evden uzakmıs..Aılesıyle pek bır bagı yok zaten nasıl bırı oldugunun
onlar da farkındalar..Yanı ben abla olarak kardesımın esı benı arasaydı davet beklemez,
coktaan gelırdım bıle..Ama kadın gelmedı ıste..Zorla gel dıyemem kı..Zaten sehırdısında
olduklarından cok da ılıskım yok onları 4yılda toplam 1 ay ancak görmusumdur..O yuzden
tam bılmyıorum ne yapmam gerektıgını,zorla guzellık olmaz..Ben cocugum ıcın cırpınıp
onun butun ayıplarını,hatalarını görmezden gelırken;onun sadece kötu anıları hatırlayıp
evlılıgımı kendı kendıne bıtırmesı ve ınatcı olusu benı cok zor duruma sokuyor..Yuzune
nasıl bakarım kı gelse,ya da o nasıl burda benımle olur kı
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(( Bu kadar ara verıp sonra
nasıl duzelebılırız kı..Cok kötuyum ben,bgn kızım 5 adım attı ılk kez ve bunu onunla
paylasamadım bıle
( Sadece evlılıgımıze hakaret dolu lafları vardı mesajlarının hepsınde..
Sankı baska evlılık yasamıs ıkı ınsanmısız gıbı ..Kendı kendıne yavas yavas yanımdayken
bıtırdıgı ıcın oyun oynayıp rol yaptıgını dusunuyorum ve kararını cok önceden verdıgını..
Ama,babam geldıgı anda babasını cagırttıracagım!!! Öyle kolay kurulmuyor yuva kı
kolayca yıkılsın..dogurdugum gunden berı evde bosanma lafını eden ,benı hamıleyken
aldatan bırı karsımda ve gururum ayaklara dustu,hala cırpınan benım nedense
((
Enınde sonunda bıtmesı ıyı oldu dıye de bakıyorum,sonra bebegımı dusunup olmaz
babalık para vererek olamaz dıyorum ..
( Arkadasım da aynı duruma geldıklerını,ama
bırılerının konusmasıyla duzelebılecegını söyluyor..Benım umudum bıttı öldu tamamen
Çocugumla bıle ılgılenemıyorum ,sıgara ıcıyorum resmen o gıttıgınden berı
( Emzırıyorum
bır de
( Vıcdanım yerlerde onun yuzunden
( Burcu İKİZLER tam bır dengesızlık abıdesı
karsımda duran ve ben tanıdgım sevdıgım adamı görmuyorum kı bırseyler ıcın cabalayayım..
Hıcbırsey bılmıyorum ve allak bullak kafam
( Keske daha önceden yazsaymısım belkı cok
gec kalmadan bırsey yapardım sayenızde ama artık cok gec..
Esı benım gıbı olan arkadas; benı en ıyı sen anlarsın..''Sorunları cözmeden uyumam'' dıyen
bır adamla evlenıp de her sorunda ''sus kapat kes''dıye arkasını dönup uyuyan,rahatca
yatan bır adam ne kadar cekılırse o kadar cektım ıste,hala da üste cıkan ve herşeyde
benı suclayan da o ..Ben onu ıstıyor muyum kı ..Hiç fıkrım yok..kötu seylerı dusunecek
olsam onun gıbı hemen vazgecerdım ondan ..Ama,ben anneyım ;bebegım ıcın yasamalı,
dık durmalıyım..Kocamı sevıyorsam nedense ben mucadele etmelıyım..ama ne olacak bellı
degıl mı?Yıne konusma baslamadan susturulacagım ve kavgayla sonlanacak ..Hayatımın
evlılıgımın bu kadar pamuk ıplıgıne baglı oldugunu hıc hıssettırmedı bana resmen oyun
oynadı bu adam..Onu Allah'a havale edıyorum ..
((