• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyorum dedi

mormenekse135

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
163
214
23
30
Merhaba arkadaşlar eski konumu hatırlayanlar olacaktır Görümceyle yurt dışı tatili
Görümcemle yurtdışı tatili diye bir konu açmıştım ve görümcem bize verdiği 50bin TL karşılığı araba istiyordu eşimden eşimde bunu vefa borcu olarak adlandırıp kabul etti dün de sadakatsiz dizisini izliyorduk bir araba gördüm dizide dedim ki vay be arabaya bak falan o sırada eşim de dedi ki ya artık ablamın şu arabayı da almamız lazım dedi ben de dedim ki kaç para istediği araba bana demez mi 130-140 bin TL ben kafamda hep 100 bin TL diye kurmuştum fakat eşimin ablası 50bin TL borca karşılık 140 bin TL lik araba istiyormuş 🙃
Bende eşime dedim ki valla keşke tefeciden alsaydık en azından borcumuzu bilirdik 50bin TL nasıl 140 bin TL ye çıktı dedim böyle bi şey olamaz dedim oda dedi ki valla bi şekilde alınacak dedi bende iyi al o zaman dedim
Sonra konu görümcemle yurtdışına gitmek istemediğime geldi eski şeyleri açtı buna benzer ablası da praga gitmek istiyordu bizimle işte ama biz eşimle Prag’a daha önce gitmiştik ben de hem bunu öne sürerek hemde baş başa olmak istediğimi söyleyerek reddetmiştim sonra ben İtalya muhabbeti Yapmıştım daha önceden ablasının yanında ablası da demişti ki ay ben daha önce italyaya gittim bidaha niye gideyim salak mıyım demişti dün de ben eşime bunu söyledim ablan Prag’a gitmek istiyo ee biz daha önce gittik biz salak mıyız tekrar Prag’a götürüyoruz ablanı dedim sonra birden bi bağırmaya başladı senden nefret ediyoruuum yarın biletini al git annenin yanına boşanmak istiyorum dedi bende hiç tepki vermeden gittim yanından sabah ta işe taksiyle gidicem diye direttim zorla beni işe bıraktı kendisi şimdi bilmiyorum ne yapmam gerekiyor sizin yorumlarınızı da merak ediyorum zaten ailemden uzak bir yere gelin geldim sırf eşimi zamanında sevdiğim güvendiğim için gördüğüm muameleye bakın 😔
Bu arada eşim ablası bekar diye bu durumu kafasına takıyormuş tek yollamak istemiyormuş tatile ablası da 40 yaşında bende dedim ki ablanın kendi tercihi bu ve daha önce tek başına bir sürü tatile gitti dedim ablanı gözünde ilah yapmışsın resmen dedim dedi ki ablam benim idolüm istediği arabayı da alırım herşeyi yaparım dedi dedim ki senin önceligin şuan bizim ailemiz değil benim lafımın hiç bir değeri yok dedim sonra konuşmadık birdaha işte

Son düzenleme:
Allah baska dert vermesin insallah

parayi bulan once arabayi sonra hatun kisiyi degisirmis olayina dönmüş

sinirden de olsa oyle konusulmaz. bir erkek bosanma lafini sakiz gibi agzina alamaz bu bir

ikincisi cok lafi edilmez para pul isleri kari koca arasinda boylr sorunlara neden olur

cok takma pragmis italyaymis

Allah baska dert vermesin insallah

parayi bulan once arabayi sonra hatun kisiyi degisirmis olayina dönmüş

sinirden de olsa oyle konusulmaz. bir erkek bosanma lafini sakiz gibi agzina alamaz bu bir

ikincisi cok lafi edilmez para pul isleri kari koca arasinda boylr sorunlara neden olur

cok takma pragmis italyaymis
İşin kötüsü elimizde birikmiş öyle bir para şuan yok

İşin kötüsü elimizde birikmiş öyle bir para şuan yok
para karsiligi araba istemek mantiksiz

borc 60binse o ödenir

arabayi kim bulmus da siz alip veriyosunuz bu zamanda ha para bolsa bisey diyemem ama yazik gunah yani

abla kocandan cok mu buyuk yasca

Eşiniz evlenme olgunluğunda biri değilmiş. Kusura bakmayın da tatili geçtim hala 60 bin borca 140 binlik araba alicam diyor. Iyi evlenmeseymiş o zaman alsaymış ablasına arabayı, ihtiyacı olur anlarım böyle bir zamanda bu tutarda bir arabayi ablama alıcam diye tutturmak düpedüz şımarıklık.

Sinirden söylemiştir , çok takılmayın ama kırıldıgınızı sessizliğinizle belli edin.
ve ilk fırsatta şu boşanma lafını ağzına alışkanlık haline getirmesin bunu konusun ve mumkunse başkaları için size bağırmasın..
bu duruma üzüldüğünüzü de belirttin ..
ayrıca 50 bin tl borç aldıysanız hadi faiz yada para değer kaybı nedeniyle 60bin 70bin ödeyin ama nakit aldınız nakit ödeyin.
140bin araba ileri de olacak 200 bin değeri ..

Eşiniz evlenme olgunluğunda biri değilmiş. Kusura bakmayın da tatili geçtim hala 60 bin borca 140 binlik araba alicam diyor. Iyi evlenmeseymiş o zaman alsaymış ablasına arabayı, ihtiyacı olur anlarım böyle bir zamanda bu tutarda bir arabayi ablama alıcam diye tutturmak düpedüz şımarıklık.
Model renk yılına kadar ısmarladı birde ablası öyle herhangi bir renk bile olamaz

Sinirden söylemiştir , çok takılmayın ama kırıldıgınızı sessizliğinizle belli edin.
ve ilk fırsatta şu boşanma lafını ağzına alışkanlık haline getirmesin bunu konusun ve mumkunse başkaları için size bağırmasın..
bu duruma üzüldüğünüzü de belirttin ..
ayrıca 50 bin tl borç aldıysanız hadi faiz yada para değer kaybı nedeniyle 60bin 70bin ödeyin ama nakit aldınız nakit ödeyin.
140bin araba ileri de olacak 200 bin değeri ..
Bana üçüncü boşanma iması bu hatta bu sefer ima değil direk söyledi daha öncelerinde bak kapı orada , istemiyorsan boşan dediği olmuştu

Bana üçüncü boşanma iması bu hatta bu sefer ima değil direk söyledi daha öncelerinde bak kapı orada , istemiyorsan boşan dediği olmuştu
3. mü muhtemelen bnu siz gitmiyorsunuz nasılsa diye diretiyor o yuzden . söyluyor çunku nasılsa siz gitmeyecekseniz. Bu sefer gidin madem o da ne yapmak istiyorsa yapsın..
bakın bizimde görumcemize 32 bin tl borcumuz var.. Borcumuz diyorum aslında eşim evlenirken abisine vermiş düğün parası. Benm değil eşimn borcu aslında ama ben bizim olarak bakıyorum olaya. buna ragmen her ay taksitle öduyoruz bi miktar. hee görumcem lafını etmıyor abisi diye maddi sıkıntıları yok ama olsun borç borçtur. görumcem gecenlerde bana sey dedi eğer zorlanıyorsanız her ay yollama dedi ( o kirada değil biz kiradayız) ama ben olsun dedim abinle aranda bu illa ödenecek olmadı sen beni karıştırma abinle konus dedim. çunku eşim bana dedi her ay bu kadr yatır diye bende tmm diyorum .. ( bana diyor cunku hesaplar bende toplanıyor)
valla bana kalırsa 32 değil 40 ödemeliyiz ama allahtan taksitleri fazla öduryoruz biraz da işine yarar kızın. . .

Back