Eşim boşanmak istediğini söyledi ve kahroldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaa cok gencsiniz. O dusunsun. Erken evlendiginiz icin kendinizi yasli hissetmeyin. 43 yasindayim, 4 yasinda oglum var. Ben kendimi her anlamda gayet genc goruyorum. Siz de oylesiniz muhakkak. Cok uzuldugunuzu anlayabiliyorum. Cok zor olmali. Ama onunuzde upuzun bir hayat var. Kendinize bakin, spor yapin, yasamaya acik olun.

Anlasmali bosanın aylik 20 bun nafaka isteyin. Efe tüfeye gıre her yıl artıs isteyin. Malların da yarısınan fazlasını isteyin. Maddi duruma gore tazminat da isyeyin. Dimdizlak gitsin ne halt ederse etsin. Aldatiyir belli yerini yapmış. Hasta eşini birakiyor keyfine. 17 yaşinda genc var ortada

Kadın emekli maaşı var 20 bin nafakaya hükmetmez mahkeme. 17 yaşında genç var biraz komik olmuş sanki 3 yaşında çocuk var der gibi.

Kadın emekli maaşı var 20 bin nafakaya hükmetmez mahkeme. 17 yaşında genç var biraz komik olmuş sanki 3 yaşında çocuk var der gibi.
Mahkeme degil anlasmali olursa 20 bin iki taraf razı olursa neden olmasın. 17 yas bence onenli ergen bir kere . Üniversite sınavına hazırlanma yılı. Zor yaşlar yani

Ben böyle bişey yapmadım. Yinede tsk yorumunuza
Bir şey diyecem son iki konudur ne güzel kendini ifade ediyordun ne oldu da aldattığın ortaya çıkınca ık mık yapmaya tek cümlelik cevaplar vermeye başladın.
Yapmadım diyorsun da başka erkekle cinsellik konuşmak buluşma teklif etmek aldatma değil mi? Ayrıl işte zaten adamdan memnun değildin cinsellik yok diye. Sen seni mutlu edecek birini bul eşin de baksın hayatına. Hayır yani insan kaç kere aldatma girişiminde bulunduğu adamın çorabına bakıp neden ağlar ki.

Papatya Hanım , 45 yaşında yuvası dağılan bir hanımın ille baba evine gitmesi gerekmiyor. Bütçenize uygun bir yere taşının hem eşinizle ilgili hatıralardan da uzaklaşmış çabuk iyileşmiş olursunuz. Geçmişte yaptığınız hatalar olabilir herkesin içinde hatirlatilmasi oldukça canımı sıktı. Sizi savunmak gibi bir amacım yok ama eleştirmek , haysiyetinizi al aşağı etmek, ayıbınızi yüzünüze vurmak bize ne kazandırır çok rahatsız oldum. Evlilik tek taraflı yürümüyor bunu kabullenin. Sağlıklı bir şekilde boşanin. Zamana ihtiyacınız var. Her boşanan hanım gibi ilk başlarda sıkıntı yaşarsiniz ama bu kalıcı değil.

Aaa öyle mi ben tamamen yazılana göre yorum yapmıştım okumadım henüz yeni mesajlari

Sakin kalın üstüne gitmeyin.Gitmek isteyenin önünde durulmaz.Zaten ters teper.Diyebilecegim pek bir şey yok çünkü sebebini anlayamadım.Sanirim siz de bilmiyorsunuz.Rabbim yardımcınız olsun.Lutfen kendinize yüklenmeyin bunun da vardır bir hayrı inşallah

Aaa öyle mi ben tamamen yazılana göre yorum yapmıştım okumadım henüz yeni mesajlari
Koca acınacak durumda değil. Her ikisi de birbirinin aynısı. Gecenin bir yarısı müsaitsen arayayim mesaji gelmis eski sevgilisinden kocaya. Sık sık stalk yaparken yakaliyormuş konu sahibi. Yorumlaşıp mesajlaşırlarmış. Ayni sehirdelermiş, bekarmış kadın. Arada şehirdışına çıkıp hiç cevap yazmadığı da olurmuş kocanin. Senelerdir cinsellik yokmuş. Her şey ortada yani.

Oturun konuşun.Hemen Bosanalim dedi diye bosanilmaz ki.Derdi ne adamın.

L Lotus_034 ay bende senin gibi zannettim başta. Sonra baktım bambaşka

Sizin yureginizi cok seviyorum. An olur insan hata yapar an olur akıllanır. Bugunku derdi bambaşka... Rabbim onun da yolunu açsın yaralarini iyilestirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…