- 8 Kasım 2018
- 5.722
- 13.786
Aaaa, olay cok farkliymis.Mevzu değişti, kocası acınacak durumdaymış çünkü hanımefendinin başkalarıyla vukuatları varmış. Onları yazmıyor da, sanki kocası yarı yolda bırakmış da vefasızmış gibi yazıyor nedense.
Anlasmali bosanın aylik 20 bun nafaka isteyin. Efe tüfeye gıre her yıl artıs isteyin. Malların da yarısınan fazlasını isteyin. Maddi duruma gore tazminat da isyeyin. Dimdizlak gitsin ne halt ederse etsin. Aldatiyir belli yerini yapmış. Hasta eşini birakiyor keyfine. 17 yaşinda genc var ortadaArkadaşlar şu an ne yapacağımı bilmiyorum umarım yazabilirim toparlayıp.
Buradan bilen bilir eşim uzun zamandır İlgisiz. 55 yaşında ben 45. Yaşı da var yani. Bana göre gayet sakin huzurlu 17 yaşında oğlu olan bir aileyiz. Ne beklenirdi başka. Eşim bir süredir benden her anlamda uzaktı. Ben yinede idare ediyordum. Bu gün iş seyahatine giderken konuşalım dedi. Ben ayrılmak istiyorum. Seni hiç bir şekilde mağdur etmem, başka hayat kuracağım yok ama rahat değilim yanında dedi. Ve gitti. 2 gün sonra gelir.
Kızlar benim annem teyzem vs yok. Çok yalnızım. Ms hastasıyım sinirlerim allak bullak. Ayrıca 20 yıldır her konuda hep destek oldum ben eşime. Neden benden soğudu anlamadım. Okadar üzgünüm ki yemek bile yiyemem. Ben naparim allahim. Sevdiğim emek verdiğim adam gençliğimi alıp beni tetkediyor. İnanamıyorum hâla şoktayım. Şimdi bitireyim yazıyı. Aklıma siz geldiniz. Bir bomba düştü evime yalnız nasıl kaldırırım bu manevi yükü. Napicam ben. Oğlum hep disarda arkadaşlarıyla. Ben yalnız başıma nasil yaşayacağım. Ve onun anıları. Off
Kadın emekli maaşı var 20 bin nafakaya hükmetmez mahkeme. 17 yaşında genç var biraz komik olmuş sanki 3 yaşında çocuk var der gibi.Anlasmali bosanın aylik 20 bun nafaka isteyin. Efe tüfeye gıre her yıl artıs isteyin. Malların da yarısınan fazlasını isteyin. Maddi duruma gore tazminat da isyeyin. Dimdizlak gitsin ne halt ederse etsin. Aldatiyir belli yerini yapmış. Hasta eşini birakiyor keyfine. 17 yaşinda genc var ortada
Mahkeme degil anlasmali olursa 20 bin iki taraf razı olursa neden olmasın. 17 yas bence onenli ergen bir kere . Üniversite sınavına hazırlanma yılı. Zor yaşlar yaniKadın emekli maaşı var 20 bin nafakaya hükmetmez mahkeme. 17 yaşında genç var biraz komik olmuş sanki 3 yaşında çocuk var der gibi.
Bir şey diyecem son iki konudur ne güzel kendini ifade ediyordun ne oldu da aldattığın ortaya çıkınca ık mık yapmaya tek cümlelik cevaplar vermeye başladın.Ben böyle bişey yapmadım. Yinede tsk yorumunuza
Aradığım yorumBaşkası var siz bosanirken zorluk çıkarmayın diye söylemiyor ayrıca gençliğimi verdim cümlesi bana çok itici geliyor eşlerimizde bize gençliğini veriyor sonuçta
Yani sizi aldatsa bile göz yumacak gibisiniz.Ben okadar hassas bir yapidayimki hiç kırmam ses yukeltemem. Eski kız arkadaşı doktor. O da dul. Onunla yazistiklarini görmüştüm sordum önemsiz demişti. Bundandı rahatsız oldu brlji. Keşke doylemeseydim gördüğümü.
Aaa öyle mi ben tamamen yazılana göre yorum yapmıştım okumadım henüz yeni mesajlariMevzu değişti, kocası acınacak durumdaymış çünkü hanımefendinin başkalarıyla vukuatları varmış. Onları yazmıyor da, sanki kocası yarı yolda bırakmış da vefasızmış gibi yazıyor nedense.
Sakin kalın üstüne gitmeyin.Gitmek isteyenin önünde durulmaz.Zaten ters teper.Diyebilecegim pek bir şey yok çünkü sebebini anlayamadım.Sanirim siz de bilmiyorsunuz.Rabbim yardımcınız olsun.Lutfen kendinize yüklenmeyin bunun da vardır bir hayrı inşallahArkadaşlar şu an ne yapacağımı bilmiyorum umarım yazabilirim toparlayıp.
Buradan bilen bilir eşim uzun zamandır İlgisiz. 55 yaşında ben 45. Yaşı da var yani. Bana göre gayet sakin huzurlu 17 yaşında oğlu olan bir aileyiz. Ne beklenirdi başka. Eşim bir süredir benden her anlamda uzaktı. Ben yinede idare ediyordum. Bu gün iş seyahatine giderken konuşalım dedi. Ben ayrılmak istiyorum. Seni hiç bir şekilde mağdur etmem, başka hayat kuracağım yok ama rahat değilim yanında dedi. Ve gitti. 2 gün sonra gelir.
Kızlar benim annem teyzem vs yok. Çok yalnızım. Ms hastasıyım sinirlerim allak bullak. Ayrıca 20 yıldır her konuda hep destek oldum ben eşime. Neden benden soğudu anlamadım. Okadar üzgünüm ki yemek bile yiyemem. Ben naparim allahim. Sevdiğim emek verdiğim adam gençliğimi alıp beni tetkediyor. İnanamıyorum hâla şoktayım. Şimdi bitireyim yazıyı. Aklıma siz geldiniz. Bir bomba düştü evime yalnız nasıl kaldırırım bu manevi yükü. Napicam ben. Oğlum hep disarda arkadaşlarıyla. Ben yalnız başıma nasil yaşayacağım. Ve onun anıları. Off
Koca acınacak durumda değil. Her ikisi de birbirinin aynısı. Gecenin bir yarısı müsaitsen arayayim mesaji gelmis eski sevgilisinden kocaya. Sık sık stalk yaparken yakaliyormuş konu sahibi. Yorumlaşıp mesajlaşırlarmış. Ayni sehirdelermiş, bekarmış kadın. Arada şehirdışına çıkıp hiç cevap yazmadığı da olurmuş kocanin. Senelerdir cinsellik yokmuş. Her şey ortada yani.Aaa öyle mi ben tamamen yazılana göre yorum yapmıştım okumadım henüz yeni mesajlari
Oturun konuşun.Hemen Bosanalim dedi diye bosanilmaz ki.Derdi ne adamın.Arkadaşlar şu an ne yapacağımı bilmiyorum umarım yazabilirim toparlayıp.
Nurancım baştan sona yorumları bi oku istersenOturun konuşun.Hemen Bosanalim dedi diye bosanilmaz ki.Derdi ne adamın.
Nasi vukuat?Mevzu değişti, kocası acınacak durumdaymış çünkü hanımefendinin başkalarıyla vukuatları varmış. Onları yazmıyor da, sanki kocası yarı yolda bırakmış da vefasızmış gibi yazıyor nedense.
OkumadımNurancım baştan sona yorumları bi oku istersen
derdini anlarsın
Adam kurtulsun o zaman bu kadından.Aaa öyle mi ben tamamen yazılana göre yorum yapmıştım okumadım henüz yeni mesajlari
Ablacım üşenmedim bütün konularını bir bir okudum.
Adam seni bir kere başka biriyle sexting yaparken, bir kere görüşme dediği kişiyle yazışırken, bir kere de doktorunla buluşma ayarlarken yakalamış. Hep bir tık uzakmış ama ne zaman ki sexting olayı patlamış ipler iyice kopmuş. Yine boşanmamış yanında durabildiği kadar durmuş. Sen de kalkmışsın konuna eski sevgilisine yazmış yazmışsın. He ama eski konunda 'eski sevgilisinin adını aratmış' yazmıştın. Neyse önemli değil, eski sevgilisiyle muhabbeti seni üç kere yakaladıktan sonra olmuş zaten.
Şimdi burda hanımlar konuyu okumadan adamı linçlemesin diye bunları anlattım. Senin anlattığın gibi saf bi sevgin yok bu adama karşı. Sadece yalnız kalmaktan korkuyorsun.
Kalmazsın merak etme, birini bulursun, sana da adama da yazık, sal artık adamı önünüze bakın. Adam 3 yıldır senden ayrılmaya çalışıyormuş, izin vermiyormuşsun. Sana da adama da günah değil mi?
L Lotus_034 ay bende senin gibi zannettim başta. Sonra baktım bambaşkaAbla , kaliteli bir adam değilmiş demekki !
Belki hastalığın için bahane ediyor
Çocuk da büyüdü…
Düzlüğe çıkınca mı kafasına dank etmiş adamın? Bu yaştan sonra neyi olduracak başkasıyla?
Genç insanları anlarım, ama 55 den sonra boşanmak isteyenleri anlayamıyorum
Bu düpedüz bunca yıl adam kullanmak olur…
Derdini kahrını nazını pozunu karısı çeksin, bu yaştan sonra da o mekan senin bu tatil benim yesin içsin gezsin tozsun…
Olmuyorsa olmuyordur ama bunca yıl aklı nerdeymiş yahu
Lütfen kendinizi kaybetmeyin, eşiniz sizi sömürmüş, iyiyi oynamış,sizi bunca yıl kullanmış, işi bitmiş ve çekip gidiyor…
Belki başka biri var, böyle olunca erkekler genelde vicdani olarak seni mağdur etmem diyor
(Usuluyle boşanabilmek için)
Mahkemeden Sonra umurunda bile olmuyor o verilen sözler..
Gerçekler böyle..
Destek alabilirsiniz, hayatın sonu değil.. öldüm bittim mahvoldum demeyin.
Soğumuş bir kalp yeniden ısınamıyor malesef
Bu kötü sona hazırlayın kendinizi
Sizin yureginizi cok seviyorum. An olur insan hata yapar an olur akıllanır. Bugunku derdi bambaşka... Rabbim onun da yolunu açsın yaralarini iyilestirsinPapatya Hanım , 45 yaşında yuvası dağılan bir hanımın ille baba evine gitmesi gerekmiyor. Bütçenize uygun bir yere taşının hem eşinizle ilgili hatıralardan da uzaklaşmış çabuk iyileşmiş olursunuz. Geçmişte yaptığınız hatalar olabilir herkesin içinde hatirlatilmasi oldukça canımı sıktı. Sizi savunmak gibi bir amacım yok ama eleştirmek , haysiyetinizi al aşağı etmek, ayıbınızi yüzünüze vurmak bize ne kazandırır çok rahatsız oldum. Evlilik tek taraflı yürümüyor bunu kabullenin. Sağlıklı bir şekilde boşanin. Zamana ihtiyacınız var. Her boşanan hanım gibi ilk başlarda sıkıntı yaşarsiniz ama bu kalıcı değil.