Kadın yanlız mı?İnanmadım şüpheciyim ben. Ama inanmak istedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadın yanlız mı?İnanmadım şüpheciyim ben. Ama inanmak istedim.
Bence hasta olduğunuzdan vicdan yapıyordu , aslında ayrılmak için fırsat kollayıp ama vicdanını rahat ettirme bilmek için sizdennbekliyordu . Salın ipini sizden sonrası tufan . Allah bağışlasın oğlunuz varmış , sosyalleşin gezin tozun flört edin . Yaşınızda gayet genç illa düzgün birisi olur ikinci baharınızı yaşarsınız .Evet şimdi mesaj yakalayınca ben iyi oldu böylece ayrılmak istersin artık dedi.
Ona bu kadar bağımlı olmanızdan sıkılmıştır belkiArkadaşlar şu an ne yapacağımı bilmiyorum umarım yazabilirim toparlayıp.
Buradan bilen bilir eşim uzun zamandır İlgisiz. 55 yaşında ben 45. Yaşı da var yani. Bana göre gayet sakin huzurlu 17 yaşında oğlu olan bir aileyiz. Ne beklenirdi başka. Eşim bir süredir benden her anlamda uzaktı. Ben yinede idare ediyordum. Bu gün iş seyahatine giderken konuşalım dedi. Ben ayrılmak istiyorum. Seni hiç bir şekilde mağdur etmem, başka hayat kuracağım yok ama rahat değilim yanında dedi. Ve gitti. 2 gün sonra gelir.
Kızlar benim annem teyzem vs yok. Çok yalnızım. Ms hastasıyım sinirlerim allak bullak. Ayrıca 20 yıldır her konuda hep destek oldum ben eşime. Neden benden soğudu anlamadım. Okadar üzgünüm ki yemek bile yiyemem. Ben naparim allahim. Sevdiğim emek verdiğim adam gençliğimi alıp beni tetkediyor. İnanamıyorum hâla şoktayım. Şimdi bitireyim yazıyı. Aklıma siz geldiniz. Bir bomba düştü evime yalnız nasıl kaldırırım bu manevi yükü. Napicam ben. Oğlum hep disarda arkadaşlarıyla. Ben yalnız başıma nasil yaşayacağım. Ve onun anıları. Off
Aslında bir bakıma haklı. Size seni öyle görmüyorum dediği an ayrılacaktınız. Hiç mi gücünüze gitmedi kocanızın sizi kadın olarak, karısı olarak görmemesi, çekici bulmaması? Adam size yaklaşmayı bırakınca ben böyle bir evliliği sürdüremem, ev arkadaşı istemem deyip o boşanma konuşmasını siz yapacaktınız.Efendim aldatmamis ama ayrılmak istediğini belli ediyormuş. İçi rahatmış.
Eşiniz size ilk defa mı boşanmak istediğini söyledi? Hayir.
Yıllardır aranız normal bir karı koca ilişkisinde degildi zaten. Hiçbir paylaşımınız yok.
Sizde eski sevgilinizle yazışmıştınız eşiniz görmüştü onu, sizden etkilendiğini bildiğiniz bir doktorunuza çay içelim mi diye sormuştunuz onu da görmüştü bu da daha eski bir olay.
Eşiniz de eski sevgilisine mesaj atıyordu. Sizde onu biliyorsunuz.
Sizin kağıt üstü dışında bir evliliğiniz yok yıllardır. Şuan geldiğiniz noktaya yine geldiniz, bosanma lafı ilk defa geçmiyor aranızda. Bazı şeyleri görmezden gelerek ortadan kaldıramazsınız. Eviniz varsa size kalsın çocuğunuzla, hastayım diyorsunuz, madem mağdur da etmeyeceğim diyor eşiniz ona göre bir anlaşma protokolü hazırlayıp ayrılın. Mükemmel falan da degil ayrıca esiniz. Kendiniz söyleyip inanmaya çalışıyorsunuz birde.
Ahh sorma ya bu ne değişik bir acı. Bari 10 yıl önce olsaydı 35 yaşında olurdum. Bide öyle icice geçmişkii hayatlar. Sirketi bile benim üstümde mesela. Ben her ay gelir sizi görürüm diyor. İçini rahatlatacak. Ben istememki görmek.Üzüntünüzü anlıyorum.
Benim çevremde de var; 20,25 hatta 45 yıllık evliliğini bitirmek isteyen erkekler/kadınlar.
Karşı taraf çok üzülüyor, haklı olarak.
Yılların alışkanlığı var tabii ki kolay değil.
Bence kader diyerek kabullenip kendi hayatınızı çizmelisiniz.
Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.
Bitmeyen sevgimi var. Herkes bosansinmibizim ülkemizin insanlarında ayrılmayı kabullenememe psikolojisi neden var anlam veremiyorum.
Bence eşiniz dürüst davranmış ve bunu söylemiş.
Benim de eşime sevgim bitse ben de bunu söylerim. Karşıdakinin bunu kabul etmekten başka çaresi var mı bilmiyorum ? Bir başkası ilgisini çekiyor olabilir ya da gerçekten sadece size karşı sevgisi bitmiş olabilir .. kolay değil ama bunu kabul etmekten başka çare yok gibi.
Erkeklerde hizmetimi kim yapacak, benden sonra başka erkekle birlikte olabilir korkusu; kadınlarda bana kim bakacak, eve kim para getirecek, çalışmak zorunda kalmak istemiyorum korkusu.bizim ülkemizin insanlarında ayrılmayı kabullenememe psikolojisi neden var anlam veremiyorum.
E siz de zaten sevmiyormuşsunuz. Elin adamlarıyla konuştuğunuza göre?Bitmeyen sevgimi var. Herkes bosansinmi
Tabii ki canım neden görüşeceksiniz ki?Ahh sorma ya bu ne değişik bir acı. Bari 10 yıl önce olsaydı 35 yaşında olurdum. Bide öyle icice geçmişkii hayatlar. Sirketi bile benim üstümde mesela. Ben her ay gelir sizi görürüm diyor. İçini rahatlatacak. Ben istememki görmek.
3 yıl önce de demişti. 3 yıl sonra da diyecek.Ahh sorma ya bu ne değişik bir acı. Bari 10 yıl önce olsaydı 35 yaşında olurdum. Bide öyle icice geçmişkii hayatlar. Sirketi bile benim üstümde mesela. Ben her ay gelir sizi görürüm diyor. İçini rahatlatacak. Ben istememki görmek.
erkekler o yaşlarda biraz andropoz bunalımı yaşıyorlar. Gençlik elden gidiyor gibi hissediyorlar. Bana da bir başkası var gibi geliyor. Durup dururken neden adam kurulu düzenini yıksın? Kolay mı?Diğer konumuzda demiştim. Eşiniz boşanmak istiyor ama sorumluluğu almak istemiyor diye. Benim düşüncem değişmedi. Bende başka biri var. 55 yaş cinsellik yaşanmayacak bir yaş değil
Ne okudum ben şimdi?
Başkasıyla karıştırıyor olabilir misin Tahin Helva?
Nasıl da harika ismin var!!!
Teşekkür ederimmNe okudum ben şimdi?
Başkasıyla karıştırıyor olabilir misin Tahin Helva?
Nasıl da harika ismin var!!!
Eşimin işi son 3 yilda yoluna girdi iyi kazanıyor. Ondan önce hacizler geliyordu eve ben isyeri tazminatını verdim, arabamı sattım onun için. Bunları ailemiz için gereği bu diye yaptım tabi. Şimdi emek verdik beraber ve yaşama zamanı gibi geliyorduEşiniz size ilk defa mı boşanmak istediğini söyledi? Hayir.
Yıllardır aranız normal bir karı koca ilişkisinde degildi zaten. Hiçbir paylaşımınız yok.
Sizde eski sevgilinizle yazışmıştınız eşiniz görmüştü onu, sizden etkilendiğini bildiğiniz bir doktorunuza çay içelim mi diye sormuştunuz onu da görmüştü bu da daha eski bir olay.
Eşiniz de eski sevgilisine mesaj atıyordu. Sizde onu biliyorsunuz.
Sizin kağıt üstü dışında bir evliliğiniz yok yıllardır. Şuan geldiğiniz noktaya yine geldiniz, bosanma lafı ilk defa geçmiyor aranızda. Bazı şeyleri görmezden gelerek ortadan kaldıramazsınız. Eviniz varsa size kalsın çocuğunuzla, hastayım diyorsunuz, madem mağdur da etmeyeceğim diyor eşiniz ona göre bir anlaşma protokolü hazırlayıp ayrılın. Mükemmel falan da degil ayrıca esiniz. Kendiniz söyleyip inanmaya çalışıyorsunuz birde.
Hayatina başkasi girmis sizi gözden çikarmisArkadaşlar şu an ne yapacağımı bilmiyorum umarım yazabilirim toparlayıp.
Buradan bilen bilir eşim uzun zamandır İlgisiz. 55 yaşında ben 45. Yaşı da var yani. Bana göre gayet sakin huzurlu 17 yaşında oğlu olan bir aileyiz. Ne beklenirdi başka. Eşim bir süredir benden her anlamda uzaktı. Ben yinede idare ediyordum. Bu gün iş seyahatine giderken konuşalım dedi. Ben ayrılmak istiyorum. Seni hiç bir şekilde mağdur etmem, başka hayat kuracağım yok ama rahat değilim yanında dedi. Ve gitti. 2 gün sonra gelir.
Kızlar benim annem teyzem vs yok. Çok yalnızım. Ms hastasıyım sinirlerim allak bullak. Ayrıca 20 yıldır her konuda hep destek oldum ben eşime. Neden benden soğudu anlamadım. Okadar üzgünüm ki yemek bile yiyemem. Ben naparim allahim. Sevdiğim emek verdiğim adam gençliğimi alıp beni tetkediyor. İnanamıyorum hâla şoktayım. Şimdi bitireyim yazıyı. Aklıma siz geldiniz. Bir bomba düştü evime yalnız nasıl kaldırırım bu manevi yükü. Napicam ben. Oğlum hep disarda arkadaşlarıyla. Ben yalnız başıma nasil yaşayacağım. Ve onun anıları. Off
Sizde başkası ile yazışmışsınız eşiniz de zaten birbirinize sadakat hükmünüz kalmamış niye şimdi ahlanip vahlandınız.keşke zamanında müdahale edip bu noktaya getirmeseydinizBitmeyen sevgimi var. Herkes bosansinmi