• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istedi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi As3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayatında biri olabilir. Evde kalmasına , sevişmesine pek anlam yüklemeyin. Evde kalıyor eeee pat diye birden düzenini bozamaz, canı ister sevişir. O yüzden bunları önemsemeyin . Ayrıca sinirle ağızdan böyle birsey çıkmaz , demek ki böyle bioşanmayı düşünüyordu ki tartışma esnasında birden söyledi.

Kimse için de asla yapmaz demeyin, insanoğlu bu ne yapacağı hiç belli olmaz.
C Canangul133 bu yorumumun nesini beğenmediniz ? Katılmadığınız konu nedir ?

Önceki konuları bilmiyorum belki de vardır ama ben biri vardır yorumuna her zaman katılmıyorum. Evlenipte odunlaşan, hayattan tat aldırmayan, işten bunalan erkeklerde böyle oluyor. Ama siz ilgisiz bir erkeği tartışarak ,benimle ilgilen diyerek düzeltemezsiniz ki. Boşanalım dediyse belki gerçek, belki de blöf yapıp söylüyor ama durum zaten ne olursa olsun sonu öyle olacak gibi görüyor. Of puflar,beni sıkiyorsun demeler ,bu koca da böyle yıllarca çekilmez ki
Öyle pat diye düşünmeden ayrılmayı göze almıyorsanız, şimdilik üzerine düşmeyin, olursa normal sohbet ne soğuk ne de sıcak normal davranın, en azından bir süre bence farklı davrandığınızda nasıl oluyor görmüş olursunuz

Son durumunuz nedir merak ettim

• Beğen
Reactions: Cac
Geçenlerde eşimin ilgisizliğinden sıkılıp burdan sizlerden fikir istemiştim..
En son tartısmamızda eşim patşayıp boşanmak istediğinş söyledi.. Söylediği tüm bahaneler benim sucum olmayan abartılmış şeyler... Yorulduğunu boğuldugunu söylüyor..
Ameliyat oldum, bir kere gıkım cıkmadı oram buram agrıyor demediim evde yemeğinden temizlipine herseyi yaptım.. Ben hastanedryken aklım onlarda kaldı diye gelir gelmez ne istedilerse yaptım. Kavgamız yine bana olan ilgisizliğinden cıktı.. O özür dilerim dikkat edicem demek yerine kacarak bahaneler uydurmaya gitti.. Kızım 1,5 yasında ve bu sehire istanbuldan eşim için geldim bi annem var ve kimsem yok eşimi cok seviyorum yuvamın dağılmasınıda istemiyorum.. Oda beni cok severdi kıyamazdı aglamama bile ama şimdi boşancam diyip duruyor. Bunun üzerinden 1 hafta gecti ve 1 haftadır aynı evdeyiz arada yanıma yatıyor arada yatmıyor bazen mecbur konusuyor bazen beni umursamıyor gibi davranıyor...
Sabır ediyorum bi sinirle olmustır belki diye...
İstemeyen insan coktan bırakıp gitmezmiydi sizce?
Bu belirtisizlik sonunu bilmedeb yeni bi güne uyanmak beni cok yıprattı...
Geçen sene babam bizi bırakıp gitti görüşmüyorum...
Bu sene eşimden aldım bu tepkiyi cok üzgünüm psikolojik olarak yıprandım bana bi tavsiye verib lütfen nefes alamıyorum kızım cok küçük etkilenmesini istemiyorum
Sizi uzmek istemem ama akli başka birinde gibi. Inşallah oyle degildir. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Onun evdeki konforunu bozarak başlayın. Çamaşırını yıkamayın yemeğini de kendi alsın. Boşanmak isteyen adama hizmet de etmeyin. Hem evde her türlü konforu sağlansın sonra da rahat batsın, oh ne ala. Tavrınızı belli edin ve izlemede kalın. O siz yokmuşsunuz gibi davranıyorsa siz de aynısını yapın. Muhtemelen başkası var. Yakalamaya bakın. Böyle adamlar evde karılarının huzurunu kaçırıp, ondan esirgedikleri ilgiyi başkasına verirler. Çekin kendinizi. Ayrıca cinsellik bu adamlar için acıkınca yemek yemek gibi bir şey. Ona da çok anlam yüklemeyin. Konunun tarihine bakmadan yorum yazmışım. Konu sahibi de konuyu açtığı tarihte girmiş en son.

sizin acilen taktik değiştirmeniz lazım.
Sanki asıl boşanmak isteyen sizmiş gibi davranın, yüz vermeyin üstüne düşmeyin.
Dozunda da kıskandıracak şeyler yapın, bir de bunu deneyelim bakalım.
muhtemelen hayatında biri var bu en yüksek ihtimal.
ya da gerçekten artık çok sıkıldı ve kafa dinlemek istiyor, ara verin.

Back