Geçenlerde eşimin ilgisizliğinden sıkılıp burdan sizlerden fikir istemiştim..
En son tartısmamızda eşim patşayıp boşanmak istediğinş söyledi.. Söylediği tüm bahaneler benim sucum olmayan abartılmış şeyler... Yorulduğunu boğuldugunu söylüyor..
Ameliyat oldum, bir kere gıkım cıkmadı oram buram agrıyor demediim evde yemeğinden temizlipine herseyi yaptım.. Ben hastanedryken aklım onlarda kaldı diye gelir gelmez ne istedilerse yaptım. Kavgamız yine bana olan ilgisizliğinden cıktı.. O özür dilerim dikkat edicem demek yerine kacarak bahaneler uydurmaya gitti.. Kızım 1,5 yasında ve bu sehire istanbuldan eşim için geldim bi annem var ve kimsem yok eşimi cok seviyorum yuvamın dağılmasınıda istemiyorum.. Oda beni cok severdi kıyamazdı aglamama bile ama şimdi boşancam diyip duruyor. Bunun üzerinden 1 hafta gecti ve 1 haftadır aynı evdeyiz arada yanıma yatıyor arada yatmıyor bazen mecbur konusuyor bazen beni umursamıyor gibi davranıyor...
Sabır ediyorum bi sinirle olmustır belki diye...
İstemeyen insan coktan bırakıp gitmezmiydi sizce?
Bu belirtisizlik sonunu bilmedeb yeni bi güne uyanmak beni cok yıprattı...
Geçen sene babam bizi bırakıp gitti görüşmüyorum...
Bu sene eşimden aldım bu tepkiyi cok üzgünüm psikolojik olarak yıprandım bana bi tavsiye verib lütfen nefes alamıyorum kızım cok küçük etkilenmesini istemiyorum