• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istedi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi As3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçenlerde eşimin ilgisizliğinden sıkılıp burdan sizlerden fikir istemiştim..
En son tartısmamızda eşim patşayıp boşanmak istediğinş söyledi.. Söylediği tüm bahaneler benim sucum olmayan abartılmış şeyler... Yorulduğunu boğuldugunu söylüyor..
Ameliyat oldum, bir kere gıkım cıkmadı oram buram agrıyor demediim evde yemeğinden temizlipine herseyi yaptım.. Ben hastanedryken aklım onlarda kaldı diye gelir gelmez ne istedilerse yaptım. Kavgamız yine bana olan ilgisizliğinden cıktı.. O özür dilerim dikkat edicem demek yerine kacarak bahaneler uydurmaya gitti.. Kızım 1,5 yasında ve bu sehire istanbuldan eşim için geldim bi annem var ve kimsem yok eşimi cok seviyorum yuvamın dağılmasınıda istemiyorum.. Oda beni cok severdi kıyamazdı aglamama bile ama şimdi boşancam diyip duruyor. Bunun üzerinden 1 hafta gecti ve 1 haftadır aynı evdeyiz arada yanıma yatıyor arada yatmıyor bazen mecbur konusuyor bazen beni umursamıyor gibi davranıyor...
Sabır ediyorum bi sinirle olmustır belki diye...
İstemeyen insan coktan bırakıp gitmezmiydi sizce?
Bu belirtisizlik sonunu bilmedeb yeni bi güne uyanmak beni cok yıprattı...
Geçen sene babam bizi bırakıp gitti görüşmüyorum...
Bu sene eşimden aldım bu tepkiyi cok üzgünüm psikolojik olarak yıprandım bana bi tavsiye verib lütfen nefes alamıyorum kızım cok küçük etkilenmesini istemiyorum
Gitmesinden daha kötü olan şey ne biliyor musunuz? Sürekli gidecek mi diye yaşadığınız korku. O korkuyu yaşamaktansa siz bir karar verin bence. Ya çözmek için ciddi konuşun, gönül amak vs için değil. Ya da siz kurtulun kıymetinizi bilmeyenden.

Önceki konunuzu bilmiyorum ama burda yazan 10 kişiden 9u biliyor demek ki hemen teşhisi koymuş ooo aldatıyor diye. Neden de hep aynı aldatıyor ne kadar yaratıcı. Ya biz kadınlar düzüz hep aynı nedene çıkıyoruz ya erkekler çok düz sadece aldatıyorsa ayrılıyor. Sonuçta bir cinsiyet düz yani.
Neyse ben olsam gidip davayı açardım seni mi çekeceğim diye o zaman anlardım blöf mü yapıyor. Blöf yapıyorsa kıvranmalarınız izler duruma bakardım. Yok blöf değilse de zaten kafaya koymuştur en az 1 sene sürecek uzatmaları, yorulmaları çekmez kurtulur ohh ucuz kurtuldum derdim.

Yapmayin kimse icin fedakarlik.
Ameliyatli halinizle neden is yapiyorsunuz bakin iste sonra ben onun icin bunlari bunlari yaptim ama o hala bosanmak istiyor oluyor.
Yaptiginiz fedakarliklar bosanmak istiyorum sozunu duymaniza engel olmadi.
Ben olsam dusunurum yani adama bak ameliyatli haliyle bana hizmet ediyor ne kadınmisim arkadas diye😅
Bırakın esiniz baksin size birazda..
Yapmaniz gereken tamam demek sartlarinizi olusturun kafanizda ne yapacaksiniz bosandiktan sonra mesela.
Oturun konusun her iki tarafta beklentilerini dile getirsin seffaf bir sekilde madem istemiyormus..
Umursamayin, uzuldugunuzu belli etmeyin, dinlenin, bakim yapin, alin kizinizi gezin biraz sasirtin yani karsı tarafı.

Boşanmayı ağzına sakız etmiş, başka biri olduğunu düşünüyorum

Önceki konunuzu bilmiyorum. Konuyu okuyunca aldatma ihtimali benim aklıma gelmedi. Düz mantık düşündüm. Gercekten sıkılmış olamaz mı? Bunu sizi suçlamak için söylemiyorum. Yani gerçekten sıkılmış olabilir, evliliğin sorumluluklarını kaldıramıyor olabilir. Uzun süredir ilgisizse ve bir de boşanmak istiyorsa bu adamdan sevgi dilenip bi tarafını kaldırmayın bence. Kendi değerinizi daha da düşürürsünüz. Boşanmayı kabul edin ama dava işiyle vs kendisi uğraşsın. Blöf mü gerçek mi anlarsınız. Eğer blöfse de sizin artık ona tahammül etmeyeceğinizi ve artik daha fazla alttan almayacağınızı anlamış olur

Boşanin size başka adammi yok?
Sizi istemeyen adamin niye peşinden koşucaksiniz.
Evli kalsaniz cocugunuz daha fazla etkilenicek

Siz alttan aldıkça üste cikms beyfendi aldatiyorsa kanıt topla boşan en azından haklarını al yok öyle ben oynamıyorum canım sikildi deyip boşanmak istemek

Boşanmak isteyen adama sebep sorulmaz, sadece "peki sen bilirsin" denilir ve rest çekilir. Gerçekten boşanmak istiyosa sözünün devamını getirir. Yok blöf yapıyosa da iyi bir ders olur, her zaman paspasın altında olmayacağını anlar, adımlarını ona göre atar bundan sonra. Sen de arafta kalmamış olursun.

Bunu düşünmek bile istemiyorum cünkü bu canımı cok acıtır, afedersiniz bir hafta önce sevişen adam nasıl olur bir anda soğur diye bende bunları düşündüm ama etrafında güvendiğim kime sorduysam yok dedi.. Yapmaz dediler.. Bilmiyorum ama nefes alamıyorum kendimi yiyip bitiriyorum.. Kafam cok karısık
Okadar duygusal bakmayin aldatan adam herseyi yapar karaktersiz olunca bir hafta onla yatmis bunla yatmis ne fark eder. Cok uzucu biliyorum ama yaomaz diye bisey yok herkes yapabilir sordugunuz kisilerede cok guvenmeyin kim boyle bir durumu evet oyle bisey var diye soyleyebilirki? Bende hayatinda biri oldugunu düşündüm istemiyorsa birakin gitsin dunyanin sonu degil

Eşinizin hayatında biri olup olmadığını araştıran insan aldatmaz diye nasıl düşünebilir,siz konduramıyorsunuz,kendinizi avutuyorsunuz gb geldi.
Çok seviyorsanız,boşanamam diyorsanız susmayı,yok saymayı,umursamamayı deneyin bu tipler bu şekilde çekilir.
İnsanın kendine yaptığını kimse yapmamış.

Eşiniz sizi aldatıyor mu bilemem. Ama iki kişiden birinin kendini mutlu hissetmediği ve bitirmek istediği bir evliliği yürütmenin bir anlamı yok bence. Bu kızınız için babasıyla farklı evlerde büyümekten daha büyük bir sorun. Eğer ayrı ayrı mutlu olacaksanız ikiniz için de daha hayırlı olabilir. Sürekli gerginlik olan kavga çıkan bir evde yaşamak daha büyük bir sıkıntı.

Bence herkesin yorumunu dinleyip ona gore hareket edin evde sizde bi kac gun üzerine gitmeyin normal hayatınıza devam edin tavır trip atmayın günlük hicbisey olmamış gibi davranın ve eşinizin davranışlarını inceleyin sakince
Sonra eğer aldatma gibi bisey yoksa gelip konuşur sinirle söylendiğini anlarsınız ama inat ederse size şüphe uyandirirsa sizde anlarsınız
Hepimiz kadınız ve hiç beklemediğimiz şeyler yaşıyoruz hayatımızda bende esimle sorun yaşadım ayrılık aşamasına geldik suan düzeldi sorun yok cok sukur ben de ilgisizliginden yakiniyodum sizde yakasını bıraktım kendi gelip sarılır öper
Sakince bi izleyin bakalım
Sinirle de söylenmiş olabilir

Bunu düşünmek bile istemiyorum cünkü bu canımı cok acıtır, afedersiniz bir hafta önce sevişen adam nasıl olur bir anda soğur diye bende bunları düşündüm ama etrafında güvendiğim kime sorduysam yok dedi.. Yapmaz dediler.. Bilmiyorum ama nefes alamıyorum kendimi yiyip bitiriyorum.. Kafam cok karısık
Erkekler için sevişme sevgi gösterisi değil ki onlar sadece o zevki alsın yeter yoksa neden başka yerlere gitsinler duygusallık önemli değil.

Eşin mesleki deformasyona uğramış gibi duruyor, o işi yapanlar genelde tabiri caizse nerde akşam orda sabah yaşarlar. Evliliği, hapis hayatı gibi düşünüyor olabilir. Kendini hiç üzme, yuvanın yıkılmaması için sen üstüne düşeni elinden geldiği kadarını yap, olmuyorsa da zorlama.

Of çok üzüldüm. Yemeğinin malını yerler demişler. Hep evliliğimde de aynı davrandım. Alttan almak fedakar olmak işleri kötüleştiriyor maalesef. Bence gitme etme demek hiçbir sorun yokmuş gibi olağan davranmaya çalışmak eşinizi daha da itebilir. Size tavsiyem aksine sorun siz olun. Tınlamayın kendi hayatınıza bakın. Spora yazılın kıyafetler alın. Hatta tatil planı yapın. Asıl o noluyor desin bi.

Cocuktan sonra ne oluyor bu adamlara ne cok cocuklu bosanan var... bizdede aynı durum vardi sebebi cok bunalmış mis tek başına sorumluluk almismis acisini benden çıkarmış yatar kalkardi seni boşucam seni bosucam cocuk büyüsün velayeti alip bosucam sonra ben dava actim simdi bin pisman .sebebi oda benim dogumdan sonra 1.5 yil calismamam sanarsin dünya tasiyo beyfendi neyse .terapi deneyin cift terapisi önerin istiyorsaniz
Siz naptiniz peki umarım duzelmissinizdir

Komik olmayın lütfen.
Birlikte oldu diye seviyor anlamı çıkarmak sizin gerçekten saf iyi niyetli olduğunuzu gösteriyor.
Seni bir kadınla gördüm diye zarf atsanız eli ayağına dolaşır gözler fildir fildir kaçar..

Back