Aklıma gelmedi değil. Eski konusuna baktım eşinin gözü biraz dışarıda gibi.Üzgünüm ama hayatında biri var bence. Erkekler ortada çok büyük anlaşmazlıklar, geçerli nedenler yoksa ilgisi başka birine kaydığında böyle davranıyor bildiğim kadarıyla
Aynı seyu düşünüyorum , muhtemelen hayatında biri var .Üzgünüm ama hayatında biri var bence. Erkekler ortada çok büyük anlaşmazlıklar, geçerli nedenler yoksa ilgisi başka birine kaydığında böyle davranıyor bildiğim kadarıyla
Ben eski konulara bakmadım da erkek milleti işte tahmin ettimAklıma gelmedi değil. Eski konusuna baktım eşinin gözü biraz dışarıda gibi.
Bunu düşünmek bile istemiyorum cünkü bu canımı cok acıtır, afedersiniz bir hafta önce sevişen adam nasıl olur bir anda soğur diye bende bunları düşündüm ama etrafında güvendiğim kime sorduysam yok dedi.. Yapmaz dediler.. Bilmiyorum ama nefes alamıyorum kendimi yiyip bitiriyorum.. Kafam cok karısıkÜzgünüm ama hayatında biri var bence. Erkekler ortada çok büyük anlaşmazlıklar, geçerli nedenler yoksa ilgisi başka birine kaydığında böyle davranıyor bildiğim kadarıyla
Bence o işler hiç belli olmaz ya. İş sevişmeye gelince itiraz etmeyip ilgi göstermeye gelince sıkıntı yaratması normal değil bence.Bunu düşünmek bile istemiyorum cünkü bu canımı cok acıtır, afedersiniz bir hafta önce sevişen adam nasıl olur bir anda soğur diye bende bunları düşündüm ama etrafında güvendiğim kime sorduysam yok dedi.. Yapmaz dediler.. Bilmiyorum ama nefes alamıyorum kendimi yiyip bitiriyorum.. Kafam cok karısık
Bu süreçte eşinize değil kendinize ve bebeğinize odaklanın bebeğinizle plan yapınBunu düşünmek bile istemiyorum cünkü bu canımı cok acıtır, afedersiniz bir hafta önce sevişen adam nasıl olur bir anda soğur diye bende bunları düşündüm ama etrafında güvendiğim kime sorduysam yok dedi.. Yapmaz dediler.. Bilmiyorum ama nefes alamıyorum kendimi yiyip bitiriyorum.. Kafam cok karısık
Ya adamlar sevgilisi ile sevişip evine geliyor, bi de üstüne aynı gün karısı ile sevişiyor. Ben şahsen, Kimse için yapmaz demem. Karşısına biri çıkar, yapmayacağı ne varsa yapıverir, ağzınız açık izlersiniz.Bunu düşünmek bile istemiyorum cünkü bu canımı cok acıtır, afedersiniz bir hafta önce sevişen adam nasıl olur bir anda soğur diye bende bunları düşündüm ama etrafında güvendiğim kime sorduysam yok dedi.. Yapmaz dediler.. Bilmiyorum ama nefes alamıyorum kendimi yiyip bitiriyorum.. Kafam cok karısık
Öncelikle insanoğlu herşeyi yapar. Kimse için yapmaz demeyin. Bunu düşünmek istemiyorum diye de gözlerinizi kapatmayın bi gözlemleyin bakalım neler oluyor hayatında değişik bişeyler oluyor mu, yeni arkadaşları var mı, huyları değişti miBunu düşünmek bile istemiyorum cünkü bu canımı cok acıtır, afedersiniz bir hafta önce sevişen adam nasıl olur bir anda soğur diye bende bunları düşündüm ama etrafında güvendiğim kime sorduysam yok dedi.. Yapmaz dediler.. Bilmiyorum ama nefes alamıyorum kendimi yiyip bitiriyorum.. Kafam cok karısık
Geçenlerde eşimin ilgisizliğinden sıkılıp burdan sizlerden fikir istemiştim..
En son tartısmamızda eşim patşayıp boşanmak istediğinş söyledi.. Söylediği tüm bahaneler benim sucum olmayan abartılmış şeyler... Yorulduğunu boğuldugunu söylüyor..
Ameliyat oldum, bir kere gıkım cıkmadı oram buram agrıyor demediim evde yemeğinden temizlipine herseyi yaptım.. Ben hastanedryken aklım onlarda kaldı diye gelir gelmez ne istedilerse yaptım. Kavgamız yine bana olan ilgisizliğinden cıktı.. O özür dilerim dikkat edicem demek yerine kacarak bahaneler uydurmaya gitti.. Kızım 1,5 yasında ve bu sehire istanbuldan eşim için geldim bi annem var ve kimsem yok eşimi cok seviyorum yuvamın dağılmasınıda istemiyorum.. Oda beni cok severdi kıyamazdı aglamama bile ama şimdi boşancam diyip duruyor. Bunun üzerinden 1 hafta gecti ve 1 haftadır aynı evdeyiz arada yanıma yatıyor arada yatmıyor bazen mecbur konusuyor bazen beni umursamıyor gibi davranıyor...
Sabır ediyorum bi sinirle olmustır belki diye...
İstemeyen insan coktan bırakıp gitmezmiydi sizce?
Bu belirtisizlik sonunu bilmedeb yeni bi güne uyanmak beni cok yıprattı...
Geçen sene babam bizi bırakıp gitti görüşmüyorum...
Bu sene eşimden aldım bu tepkiyi cok üzgünüm psikolojik olarak yıprandım bana bi tavsiye verib lütfen nefes alamıyorum kızım cok küçük etkilenmesini istemiyorum
Bence kendini kandırma, biri olmasa ortada bebekle boşanmak istemez.Erkekler bu kadar iyi davranan kadını algilayamaz ayari bozulur.Ameliyatli halinle niye hizmet ediyorsun mesela.Rest cek diyeceğim ama sanmıyorum, yapacağınıBunu düşünmek bile istemiyorum cünkü bu canımı cok acıtır, afedersiniz bir hafta önce sevişen adam nasıl olur bir anda soğur diye bende bunları düşündüm ama etrafında güvendiğim kime sorduysam yok dedi.. Yapmaz dediler.. Bilmiyorum ama nefes alamıyorum kendimi yiyip bitiriyorum.. Kafam cok karısık
Canı istemiş sevişmiş, herkes sevişmeye anlam yüklemiyor ki. Seviyor anlamına gelmiyor sevişmesi. O anlık ihtiyaçmış yapmış geçmiş.Bunu düşünmek bile istemiyorum cünkü bu canımı cok acıtır, afedersiniz bir hafta önce sevişen adam nasıl olur bir anda soğur diye bende bunları düşündüm ama etrafında güvendiğim kime sorduysam yok dedi.. Yapmaz dediler.. Bilmiyorum ama nefes alamıyorum kendimi yiyip bitiriyorum.. Kafam cok karısık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?