- 9 Haziran 2019
- 471
- 885
- 33
- 30
Gitmesinden daha kötü olan şey ne biliyor musunuz? Sürekli gidecek mi diye yaşadığınız korku. O korkuyu yaşamaktansa siz bir karar verin bence. Ya çözmek için ciddi konuşun, gönül amak vs için değil. Ya da siz kurtulun kıymetinizi bilmeyenden.Geçenlerde eşimin ilgisizliğinden sıkılıp burdan sizlerden fikir istemiştim..
En son tartısmamızda eşim patşayıp boşanmak istediğinş söyledi.. Söylediği tüm bahaneler benim sucum olmayan abartılmış şeyler... Yorulduğunu boğuldugunu söylüyor..
Ameliyat oldum, bir kere gıkım cıkmadı oram buram agrıyor demediim evde yemeğinden temizlipine herseyi yaptım.. Ben hastanedryken aklım onlarda kaldı diye gelir gelmez ne istedilerse yaptım. Kavgamız yine bana olan ilgisizliğinden cıktı.. O özür dilerim dikkat edicem demek yerine kacarak bahaneler uydurmaya gitti.. Kızım 1,5 yasında ve bu sehire istanbuldan eşim için geldim bi annem var ve kimsem yok eşimi cok seviyorum yuvamın dağılmasınıda istemiyorum.. Oda beni cok severdi kıyamazdı aglamama bile ama şimdi boşancam diyip duruyor. Bunun üzerinden 1 hafta gecti ve 1 haftadır aynı evdeyiz arada yanıma yatıyor arada yatmıyor bazen mecbur konusuyor bazen beni umursamıyor gibi davranıyor...
Sabır ediyorum bi sinirle olmustır belki diye...
İstemeyen insan coktan bırakıp gitmezmiydi sizce?
Bu belirtisizlik sonunu bilmedeb yeni bi güne uyanmak beni cok yıprattı...
Geçen sene babam bizi bırakıp gitti görüşmüyorum...
Bu sene eşimden aldım bu tepkiyi cok üzgünüm psikolojik olarak yıprandım bana bi tavsiye verib lütfen nefes alamıyorum kızım cok küçük etkilenmesini istemiyorum
Okadar duygusal bakmayin aldatan adam herseyi yapar karaktersiz olunca bir hafta onla yatmis bunla yatmis ne fark eder. Cok uzucu biliyorum ama yaomaz diye bisey yok herkes yapabilir sordugunuz kisilerede cok guvenmeyin kim boyle bir durumu evet oyle bisey var diye soyleyebilirki? Bende hayatinda biri oldugunu düşündüm istemiyorsa birakin gitsin dunyanin sonu degilBunu düşünmek bile istemiyorum cünkü bu canımı cok acıtır, afedersiniz bir hafta önce sevişen adam nasıl olur bir anda soğur diye bende bunları düşündüm ama etrafında güvendiğim kime sorduysam yok dedi.. Yapmaz dediler.. Bilmiyorum ama nefes alamıyorum kendimi yiyip bitiriyorum.. Kafam cok karısık
Erkekler için sevişme sevgi gösterisi değil ki onlar sadece o zevki alsın yeter yoksa neden başka yerlere gitsinler duygusallık önemli değil.Bunu düşünmek bile istemiyorum cünkü bu canımı cok acıtır, afedersiniz bir hafta önce sevişen adam nasıl olur bir anda soğur diye bende bunları düşündüm ama etrafında güvendiğim kime sorduysam yok dedi.. Yapmaz dediler.. Bilmiyorum ama nefes alamıyorum kendimi yiyip bitiriyorum.. Kafam cok karısık
Siz naptiniz peki umarım duzelmissinizdirCocuktan sonra ne oluyor bu adamlara ne cok cocuklu bosanan var... bizdede aynı durum vardi sebebi cok bunalmış mis tek başına sorumluluk almismis acisini benden çıkarmış yatar kalkardi seni boşucam seni bosucam cocuk büyüsün velayeti alip bosucam sonra ben dava actim simdi bin pisman .sebebi oda benim dogumdan sonra 1.5 yil calismamam sanarsin dünya tasiyo beyfendi neyse .terapi deneyin cift terapisi önerin istiyorsaniz
Yok biz boşanıyoruz bizde siddet vardi gecen yil ayak parmagimi kirdi daha beter devamı geldiSiz naptiniz peki umarım duzelmissinizdir
Bunu düşünmek bile istemiyorum cünkü bu canımı cok acıtır, afedersiniz bir hafta önce sevişen adam nasıl olur bir anda soğur diye bende bunları düşündüm ama etrafında güvendiğim kime sorduysam yok dedi.. Yapmaz dediler.. Bilmiyorum ama nefes alamıyorum kendimi yiyip bitiriyorum.. Kafam cok karısık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?