• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istedi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi As3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

As3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2019
44
53
38
27
Geçenlerde eşimin ilgisizliğinden sıkılıp burdan sizlerden fikir istemiştim..
En son tartısmamızda eşim patşayıp boşanmak istediğinş söyledi.. Söylediği tüm bahaneler benim sucum olmayan abartılmış şeyler... Yorulduğunu boğuldugunu söylüyor..
Ameliyat oldum, bir kere gıkım cıkmadı oram buram agrıyor demediim evde yemeğinden temizlipine herseyi yaptım.. Ben hastanedryken aklım onlarda kaldı diye gelir gelmez ne istedilerse yaptım. Kavgamız yine bana olan ilgisizliğinden cıktı.. O özür dilerim dikkat edicem demek yerine kacarak bahaneler uydurmaya gitti.. Kızım 1,5 yasında ve bu sehire istanbuldan eşim için geldim bi annem var ve kimsem yok eşimi cok seviyorum yuvamın dağılmasınıda istemiyorum.. Oda beni cok severdi kıyamazdı aglamama bile ama şimdi boşancam diyip duruyor. Bunun üzerinden 1 hafta gecti ve 1 haftadır aynı evdeyiz arada yanıma yatıyor arada yatmıyor bazen mecbur konusuyor bazen beni umursamıyor gibi davranıyor...
Sabır ediyorum bi sinirle olmustır belki diye...
İstemeyen insan coktan bırakıp gitmezmiydi sizce?
Bu belirtisizlik sonunu bilmedeb yeni bi güne uyanmak beni cok yıprattı...
Geçen sene babam bizi bırakıp gitti görüşmüyorum...
Bu sene eşimden aldım bu tepkiyi cok üzgünüm psikolojik olarak yıprandım bana bi tavsiye verib lütfen nefes alamıyorum kızım cok küçük etkilenmesini istemiyorum

Eski konunuza da baktım eğer hala düzelmiyorsa,üstüne bir de boşanalım dediyse demek ki artık yolun sonuna gelmişsiniz.
O evde duruyo olmasına çok anlam yüklemeyin bence. Gidecek yeri olmadığı için bile kalıyor olabilir. Boşverin mutluda değilsiniz zaten,sevildiğinizide hissetmiyorsunuz. Kızınızı da leylekler getirmedi sonuçta eşiniz sizin kadar düşünüyor olsa boşanalım demezdi.

Üzgünüm ama hayatında biri var bence. Erkekler ortada çok büyük anlaşmazlıklar, geçerli nedenler yoksa ilgisi başka birine kaydığında böyle davranıyor bildiğim kadarıyla
Bunu düşünmek bile istemiyorum cünkü bu canımı cok acıtır, afedersiniz bir hafta önce sevişen adam nasıl olur bir anda soğur diye bende bunları düşündüm ama etrafında güvendiğim kime sorduysam yok dedi.. Yapmaz dediler.. Bilmiyorum ama nefes alamıyorum kendimi yiyip bitiriyorum.. Kafam cok karısık

Bunu düşünmek bile istemiyorum cünkü bu canımı cok acıtır, afedersiniz bir hafta önce sevişen adam nasıl olur bir anda soğur diye bende bunları düşündüm ama etrafında güvendiğim kime sorduysam yok dedi.. Yapmaz dediler.. Bilmiyorum ama nefes alamıyorum kendimi yiyip bitiriyorum.. Kafam cok karısık
Bence o işler hiç belli olmaz ya. İş sevişmeye gelince itiraz etmeyip ilgi göstermeye gelince sıkıntı yaratması normal değil bence.

Senin eşin zaten pek sağlam pabuç değildi. Bence de başkasını bulmuş seni de başından atmak için bahane arıyor. Şu an yapman gereken şey hiçbir şey olmamış gibi davranıp ihanete dair kanıt toplamak. Lütfen ihanetin kanıtları toplamadan, haklarını almadan dımdızlak boşanma. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Evlen, çocuk yap, başkasını bul, ben sıkıldım diye kadını ve çocuğu başından at oh ne ala

Son düzenleme:
Bu süreçte eşinize değil kendinize ve bebeğinize odaklanın bebeğinizle plan yapın
Uykunuzu alın
Bakım yapın
Gezin
O yokmuş gibi davranın
İyiyorsa bir halt çıkar
Bunalmışsada rahatlar kendini daha iyi hisseder
Daha sağlıklı kararlar almasına imkan sağlamış olursunuz
Kolay gelsin
Güzel günler sizin ve bebeğinizin olsun

Boşanmak istiyorum demiş. Yanii artık sizinle bu hayatı paylaşmak istemiyor . Sizin isteğiniz ilgi alaka bile umrunda değil ki.. Zorla yanınızda tutamazsınız, ki tutsanız bile ne anlamı var.. Zoraki kocalık yapacaksa hiç yapmasın kendinize gelin lütfen.. Herşeye susmanız gözardı etmeniz oram buram ağrıyor demememeniz eşinizin tavrını huyunu değiştirmez. Aksine daha fazla alttan almanız gerektiğini düşündürebilir, öylede olmuş zaten. Güçlü olun olmaya çalışın. Olamıyorsanız da mış gibi yapın. Zayıf karakterli kadın duruşu sergilemeyin eşinizin karşısında sizde umursamaz davranın... Allah yardımcınız olsun..

Ya adamlar sevgilisi ile sevişip evine geliyor, bi de üstüne aynı gün karısı ile sevişiyor. Ben şahsen, Kimse için yapmaz demem. Karşısına biri çıkar, yapmayacağı ne varsa yapıverir, ağzınız açık izlersiniz.

Ama bunlara gelmeden, mutsuzsunuz, bu davranışa katlanmak zorunda değilsiniz. Eminim yeniden hayatınızı kurabilirsiniz. Karşınızdaki düzelsin diye beklerken, bi bakacaksınız ki hayat akmış gitmiş ve siz yapabilecekken yapmadıklarımıza üzüleceksiniz.

1 buçuk yıldır ilgisiz demişsiniz önceki konunuzda, bu öyle sebepsiz olacak birşey değil.
Zorlamayla da size ilgi göstermez, öyle laf olsun diye, sizi susturmak için gösterilen ilgiden ne olur ayrıca?

Eşinizin hayatında, aklında biri yoksa bile sizde yoksunuz gibi maalesef. Bu durumu kabullenip duygusal bakmayı bırakmanız lazım. Çok üzülureubuz yoksa.

Öncelikle insanoğlu herşeyi yapar. Kimse için yapmaz demeyin. Bunu düşünmek istemiyorum diye de gözlerinizi kapatmayın bi gözlemleyin bakalım neler oluyor hayatında değişik bişeyler oluyor mu, yeni arkadaşları var mı, huyları değişti mi

Geçenlerde eşimin ilgisizliğinden sıkılıp burdan sizlerden fikir istemiştim..
En son tartısmamızda eşim patşayıp boşanmak istediğinş söyledi.. Söylediği tüm bahaneler benim sucum olmayan abartılmış şeyler... Yorulduğunu boğuldugunu söylüyor..
Ameliyat oldum, bir kere gıkım cıkmadı oram buram agrıyor demediim evde yemeğinden temizlipine herseyi yaptım.. Ben hastanedryken aklım onlarda kaldı diye gelir gelmez ne istedilerse yaptım. Kavgamız yine bana olan ilgisizliğinden cıktı.. O özür dilerim dikkat edicem demek yerine kacarak bahaneler uydurmaya gitti.. Kızım 1,5 yasında ve bu sehire istanbuldan eşim için geldim bi annem var ve kimsem yok eşimi cok seviyorum yuvamın dağılmasınıda istemiyorum.. Oda beni cok severdi kıyamazdı aglamama bile ama şimdi boşancam diyip duruyor. Bunun üzerinden 1 hafta gecti ve 1 haftadır aynı evdeyiz arada yanıma yatıyor arada yatmıyor bazen mecbur konusuyor bazen beni umursamıyor gibi davranıyor...
Sabır ediyorum bi sinirle olmustır belki diye...
İstemeyen insan coktan bırakıp gitmezmiydi sizce?
Bu belirtisizlik sonunu bilmedeb yeni bi güne uyanmak beni cok yıprattı...
Geçen sene babam bizi bırakıp gitti görüşmüyorum...
Bu sene eşimden aldım bu tepkiyi cok üzgünüm psikolojik olarak yıprandım bana bi tavsiye verib lütfen nefes alamıyorum kızım cok küçük etkilenmesini istemiyorum

Bu kadar fedakarliklarin sonu hep boyle bitiyor. Ameliyat olup caninizi sokakta mi buldunuz? Adam size hizmet edecegine siz hizmet etmissiniz. Uzgunum sizi uzmek istemem ama baska biri ihtimali yuksek. evlilikte kadinin gorevi hizmet degildir. evlenirken iyi gunde kotu gunde diyoruz ama siz ameliyat olup kostur kostur hizmete devam etmissiniz. biraz caniniza kiymet verin.

Bence kendini kandırma, biri olmasa ortada bebekle boşanmak istemez.Erkekler bu kadar iyi davranan kadını algilayamaz ayari bozulur.Ameliyatli halinle niye hizmet ediyorsun mesela.Rest cek diyeceğim ama sanmıyorum, yapacağını

Canı istemiş sevişmiş, herkes sevişmeye anlam yüklemiyor ki. Seviyor anlamına gelmiyor sevişmesi. O anlık ihtiyaçmış yapmış geçmiş.

Cocuktan sonra ne oluyor bu adamlara ne cok cocuklu bosanan var... bizdede aynı durum vardi sebebi cok bunalmış mis tek başına sorumluluk almismis acisini benden çıkarmış yatar kalkardi seni boşucam seni bosucam cocuk büyüsün velayeti alip bosucam sonra ben dava actim simdi bin pisman .sebebi oda benim dogumdan sonra 1.5 yil calismamam sanarsin dünya tasiyo beyfendi neyse .terapi deneyin cift terapisi önerin istiyorsaniz

Hayatında biri olabilir. Evde kalmasına , sevişmesine pek anlam yüklemeyin. Evde kalıyor eeee pat diye birden düzenini bozamaz, canı ister sevişir. O yüzden bunları önemsemeyin . Ayrıca sinirle ağızdan böyle birsey çıkmaz , demek ki böyle bioşanmayı düşünüyordu ki tartışma esnasında birden söyledi.

Kimse için de asla yapmaz demeyin, insanoğlu bu ne yapacağı hiç belli olmaz.

Back