30 yaşındayım 21yaşın da evlendim 9 yıllık evliyim de 10 diye yanlış yazmışım
Kararlımıyım hala bilemiyorum kafam o kadar karışık kiVarsa ver canım neden buraya yazdın ki?
Yazabilirsin tabii fikir almak istedin ama fikre ihtiyacın bence yok , açık da değilsin. Kararın net.
Bizden ne istiyorsun ?Seviyorum eşimi her insan bir şansı hakkı vardır
Ben de öyle düşünüyorum hala bakalım ailem çok tepki gösterecek eğer bı şans daha verirsem eşime ne yapacağımı bilmiyorumcift terapisine gitme sartiyla kiziniz icin bir sans daha verebilirsiniz bence
Cinsel problemi olduğu izlenimi aldım. Normal bir erkek bu şekilde yatakları ayırmaz.Kararlımıyım hala bilemiyorum kafam o kadar karışık ki
Derdimi kimseye anlatamıyorum buraya yazayım dedimBizden ne istiyorsun ?
Canım bu adam şu an kiminle yaşıyor? Yemeğini utusunu kim yapıyor? Geri dönüp pişman olursan bu sefer aile desteğini kaybetme ihtimalin var biliyorsun değil mi?Derdimi kimseye anlatamıyorum buraya yazayım dedim
Niye ne kadar olacağına neye göre karar veriyoruz ?O kadar da değil abartmayın
Ailesiyle yaşıyor çok haklısın bu konuda ailemle konuşup rızalarını alıcam da hala düşünüyorum bakalımCanım bu adam şu an kiminle yaşıyor? Yemeğini utusunu kim yapıyor? Geri dönüp pişman olursan bu sefer aile desteğini kaybetme ihtimalin var biliyorsun değil mi?
Çok kararsızım kafam çok karışıkNiye ne kadar olacağına neye göre karar veriyoruz ?
Demek ki çocuk aklıyla hareket etmek doğru değil. Siz de çocuk için değil de kendiniz için istiyorsunuz. Sizinle aynı yatağa girmeye ,iki çift sohbete gerek görmeyen adama dönmek istiyorsanız dönün tabi.
Çok kararsızım kafam çok karışık çocuk aklıyla tabi ki de karar verilmez
7 yaşında daCocuk kac yasinda?
Kendi ayakları üzerinde durmak yerine kendine baktırmak için ailesine dönmüş yani.Ailesiyle yaşıyor çok haklısın bu konuda ailemle konuşup rızalarını alıcam da hala düşünüyorum bakalım
Yani 7 yildir yataklariniz ayri mi? Cocuktan sonra degisti demissiniz?7 yaşında da
he valla doğru daKendi ayakları üzerinde durmak yerine kendine baktırmak için ailesine dönmüş yani.Bence yapma. Değmez. Hiç kimse değişmez. Mış gibi yaparlar o kadar.
3 yıldır ayrıydı yataklYani 7 yildir yataklariniz ayri mi? Cocuktan sonra degisti demissiniz?
3 yıldır ayrı yatıyorduk ama sonra aynı odada kalmaya devam ettik yataklar birleştiYani 7 yildir yataklariniz ayri mi? Cocuktan sonra degisti demissiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?