- 23 Nisan 2010
- 610
- -3
Eşimle 9 senelik evliyken borsa oynaması ve beni borclandırması yüzünden ayrılma noktasına geldik sonra sözler verildi aileler çocugun için devam et dedi evliliğe aradan 6 sene gecti bu arada değişti sandım internet bankacılıgımın sifresini verdim artık kesemiz bir dedim sana güvenmek istiyorum dedim ama bizim biriktirdigimiz para 650 bin vardı onu borsa da bi daha kaybetmiş bi kaç gün trip attım bana dirlik huzur vermedi sanki haklıymıs gibi bağırdı cagırdı neyse dedim tamam tekrar para biriktirelim dedim yeniden başlayalım dedim ama nerden bileyim bu adamın benim internet bankacılığım üzerinden 500 bin borç yaptıgını bunu kartlarıma bloke konulduğunu farkedince ögrendim şok oldum. Hemen dedim seni bosucam ama cesaret edemiyorum ailelerimize söyledim bu adamın beni borca soktuğunu hemen dediler borcunu öderiz yeterki yuvanız bozulmasın dedi ama bilmiyorlarki eşimde Allah bilir ne kadar borç var kendince yapılandırmıs ama beni dibine kadar borca sokmuş ve benim haberim yoktu bunlardan. Ya üstüme basıma devlet memuru olduğum halde doğru düzgün bişi alamazken maasımı ona verdim birikim yapsın diye ama yine kandırdı beni güvenim sarsıldı 3 kere alttan aldım ama artık istemiyorum evli kalmak cünkü bana . Ben zaten mutlu değilim beni bitiren tüketen adamla evliliğimi sürdürmek istemiyorum şimdi birkaç güne aileler bizi uzlastırmaya gelecek ama ben istemiyorum manevi destek istiyorum bosansam 2 tane çocuğum var 8 ve 11 yasında oglum var. Onları tek basıma yetiştirebilir miyim tek başıma bir evi yönetebilir miyim.bosansam nasıl bir hayat bekler beni korkuyorum bana benim gibi bu durumu yaşayan var mı boşanma sonrası çok zorlandınız mı?