- 21 Ağustos 2015
- 31.461
- 95.340
- 37
-
- Konu Sahibi pembezambaklar
Konu herhdlde yuvarlak masa toplantısıydı.Insan asna fısneye de bukadar plan programlı gıdemez fgkjfgjMerhaba, hemen konuya giriyorum; biraz detaylı anlaticam kusura bakmayın çok sinirliyim;
Şöyle bundan 4-5 ay öncesine kadar eşimle büyük sorunlarımız vardı, fiziksel olarak ona uzak hissetmem, onun yoğun işlerinden dolayı sürekli bana göre az istekli olması. Kendimi sürekli talep eden taraf hissetmem. Bu olaylarla ilgili büyük krizler sonrası çoğunluk kısmı değişti ben artık oluruna bırakmaya çalıştım, onun iş durumları rahatladı, istek seviyemiz eşitlendi, halimden de çok memnundum. Ta ki düne kadar.
Normalde 2 günde bir olan rutinimize 3 gün ara girdi, ikimizin farklı durumları çıkmıştı o yüzden bir türlü olmadı (normal olarak) dün gayet sakin geçirdik akşam için de plan yaptık.
Akşam oldu o geldi ben hazır bir şekilde onu bekliyordum. Beni gördüğünde güzel bir tepki vermek yerine söylediği ilk şey "hemen olmasa olur mu? Biraz dinleneyim" tepki vermemesine çok bozuldum ama neyse tamam dedim.
Onun dinlenip gelmesini bekledim o sırada da bana yorgunluk çöktü gözlerim kapadım dinleniyordum. Geldi beni öyle görünce bıkkın bir nefes verme sesiyle "uyuyacak mısın? Gündüz dedim o kadar yorgunsan iptal edelim diye, şimdi niye böyle uyuyor gibisin" ben de film orada koptu. Çünkü bu olaya kadar binbir hayalle gelip karsimdakini uykulu ve hayattan bezgin halde bulan hep bendim. İlk defa böyle bir benle karşılaştı, çünkü ben bugüne kadar hep hazırdım onu bekliyordum çünkü meraklı olan bendim. Aşırı derecede kırdı bu durum beni. Hormonel olarak da hassas bir dönemdeyi zaten.
"Hayır uykum yok sadece gözlerimi dinlendiriyorum" dedim. Sinirine hakim olmaya çalıştım çünkü bugüne kadar hep aşırı tepkilerimden haksız duruma düşmüştüm. Bu sefer hem kırgınlığın etkisi sinirden daha çoktu.
Yine bıkkın bıkkın "yorgunsan iptal edelim" dedi.
Ben de "hayır ben yorgun olunca dürüstçe söylüyorum senin gibi yorgunluğumu gözüne sokmaya gerek duymuyorum" dedim çünkü onun yaptığı hep buydu.
Sonra sustu sinirlendi muhtemelen ben de orada bayağı bi ağladım dediğim gibi duygusal bir dönemdeyim. 10dk sonra falan tamam ağlama yeter dedi teselli etmeye çalıştı sarıldı. Ben de bağırdım "nasılmış binbir hevesle gelip karşındakinin ölüden beter olması? Bugüne kadar hep ben bunu yaşadım." dedim. Neden benim gözlerimi kapamama bu kadar gıcık olduğunu ve bana trip attığını sordum. Normal bir şekilde sorduğunu iddia etti sert bir tavırla sorduğunu inkar etti. Bağırmama sinirlendi "artık duzelmezsin de, sinirini çıkaracaksın illa" gibi klasik cümleler kurdu hiç cevap vermeden kalkıp üzerimi değiştirdim o sırada o da kalktı salona gitti.
Ben geri yattım bir saat falan bekledim ağlaya ağlaya belki telafi ederiz diye ama gelmedi ben uyumuşum öyle. Bugün de kalktığından itibaren benimle konuşmadı normalde dayanamayıp illa ya o ya ben adım atarız bu sefer kırgın olduğum için adım atmak istemedim. En son yatma vakti gelince yatakta bekledim onu yine bir umut belki barisiriz diye ama geldi arkasını dönüp yattı. Aşırı sinirliyim şuan ona karşı. Resmen sadece gözümü kapattım diye saçma sapan bir muamele gördüm o bana geçmişte bunun bin katını yaşattı halbuki.
Bir gün boyunca konuşmayacak kadar hiç ilerletmezdi meseleleri. Sizce napabilirim, hata bende de ben mi göremiyorum? Aşırı saçma bir konudan olay çıktı resmen. Nasıl bir tavır tanınmalıyım çok sinirili ve kırgınım.
Süre dediğiniz 3 günAraya süre girdiği için gün içinde hep konusu oldu ama ikimizin de ufak tefek işleri olduğu için akşama sakin kafayla olsun demiştik. Normalde hep planlı değil tabi ki ama bu sefer süre girince böyle ayarlanmıştık
Cinsellik boyle iptal edilen, islerin planlandigi birsey degil ki. Yorgunluktan ölsen de iki öpücüğe bakar, cok yorgunsan kisa tutar sonuc odakli sevisirsin. Bazen uyku tutmaz sırnaşır sevisirsin. Esim bana randevu verip, islerini ayarla dese libidom düşer, randevu saati gelince odaklanamam. Bence biraz akışına bırakınHep planli olmuyor tabi ki ama bu sefer araya (bize göre) süre girdiği için ikimiz de işlerimizi ona göre ayarlayıp planlanmıştık yani görev değil de, görevleri bitirdikten sonra sonuç gibiydi ikimiz için de. Ama sonra işler değişti.
Bir evlilik nasıl bozulur temalı tavsiye için teşekkür ederizbir süre eşinizle konuşmayın. sadece yemek bulasik vs bunlarla ilgilenin soru sordugunca kisaca cevap verin ve iliski istediginde hayir diyin bir kac gun araniza mesafe koyun. sizin yerinize kendimi koyuyorumda sabahtan aksama kadar istiyorum istiyorum diyipte sonra iptal edelim dese benimde zoruma giderdi dedigim gibi bir sure mesafeli davrabin yaklasan taraf esiniz olacaktir
Bir de bayılsın isterseniz.bir süre eşinizle konuşmayın. sadece yemek bulasik vs bunlarla ilgilenin soru sordugunca kisaca cevap verin ve iliski istediginde hayir diyin bir kac gun araniza mesafe koyun. sizin yerinize kendimi koyuyorumda sabahtan aksama kadar istiyorum istiyorum diyipte sonra iptal edelim dese benimde zoruma giderdi dedigim gibi bir sure mesafeli davrabin yaklasan taraf esiniz olacaktir
Bence boşansın ama adam boşasın yemin ediyorum bu kadınları çeken adamları gorünce şok geçiriyorumbir süre eşinizle konuşmayın. sadece yemek bulasik vs bunlarla ilgilenin soru sordugunca kisaca cevap verin ve iliski istediginde hayir diyin bir kac gun araniza mesafe koyun. sizin yerinize kendimi koyuyorumda sabahtan aksama kadar istiyorum istiyorum diyipte sonra iptal edelim dese benimde zoruma giderdi dedigim gibi bir sure mesafeli davrabin yaklasan taraf esiniz olacaktir
kadın hamileymis duygusal olması normal. hamile eşini bu kadar ağlatmak yerine gonlünü alabilirdi bana vicdansiz olarak geliyor. bir op saril esinin gonlunu al yat uyu. sizin konu sahibine cok acimasiz oldugunuzu dusunuyorum kusura bakmayin hamile birini bu kadar uzmeyin. uzun sure konusmayin demedim bir kac gun trip at dedim sadece. hemen yorumumu bosanmaya cevirmek cok cirkinBence boşansın ama adam boşasın yemin ediyorum bu kadınları çeken adamları gorünce şok geçiriyorum
Merhaba, hemen konuya giriyorum; biraz detaylı anlaticam kusura bakmayın çok sinirliyim;
Şöyle bundan 4-5 ay öncesine kadar eşimle büyük sorunlarımız vardı, fiziksel olarak ona uzak hissetmem, onun yoğun işlerinden dolayı sürekli bana göre az istekli olması. Kendimi sürekli talep eden taraf hissetmem. Bu olaylarla ilgili büyük krizler sonrası çoğunluk kısmı değişti ben artık oluruna bırakmaya çalıştım, onun iş durumları rahatladı, istek seviyemiz eşitlendi, halimden de çok memnundum. Ta ki düne kadar.
Normalde 2 günde bir olan rutinimize 3 gün ara girdi, ikimizin farklı durumları çıkmıştı o yüzden bir türlü olmadı (normal olarak) dün gayet sakin geçirdik akşam için de plan yaptık.
Akşam oldu o geldi ben hazır bir şekilde onu bekliyordum. Beni gördüğünde güzel bir tepki vermek yerine söylediği ilk şey "hemen olmasa olur mu? Biraz dinleneyim" tepki vermemesine çok bozuldum ama neyse tamam dedim.
Onun dinlenip gelmesini bekledim o sırada da bana yorgunluk çöktü gözlerim kapadım dinleniyordum. Geldi beni öyle görünce bıkkın bir nefes verme sesiyle "uyuyacak mısın? Gündüz dedim o kadar yorgunsan iptal edelim diye, şimdi niye böyle uyuyor gibisin" ben de film orada koptu. Çünkü bu olaya kadar binbir hayalle gelip karsimdakini uykulu ve hayattan bezgin halde bulan hep bendim. İlk defa böyle bir benle karşılaştı, çünkü ben bugüne kadar hep hazırdım onu bekliyordum çünkü meraklı olan bendim. Aşırı derecede kırdı bu durum beni. Hormonel olarak da hassas bir dönemdeyi zaten.
"Hayır uykum yok sadece gözlerimi dinlendiriyorum" dedim. Sinirine hakim olmaya çalıştım çünkü bugüne kadar hep aşırı tepkilerimden haksız duruma düşmüştüm. Bu sefer hem kırgınlığın etkisi sinirden daha çoktu.
Ben de "hayır ben yorgun olunca dürüstçe söylüyorum senin gibi yorgunluğumu gözüne sokmaya gerek duymuyorum" dedim çünkü onun yaptığı hep buydu.
Sonra sustu sinirlendi muhtemelen ben de orada bayağı bi ağladım dediğim gibi duygusal bir dönemdeyim. 10dk sonra falan tamam ağlama yeter dedi teselli etmeye çalıştı sarıldı. Ben de bağırdım "nasılmış binbir hevesle gelip karşındakinin ölüden beter olması? Bugüne kadar hep ben bunu yaşadım." dedim. Neden benim gözlerimi kapamama bu kadar gıcık olduğunu ve bana trip attığını sordum. Normal bir şekilde sorduğunu iddia etti sert bir tavırla sorduğunu inkar etti. Bağırmama sinirlendi "artık duzelmezsin de, sinirini çıkaracaksın illa" gibi klasik cümleler kurdu hiç cevap vermeden kalkıp üzerimi değiştirdim o sırada o da kalktı salona gitti.
Ben geri yattım bir saat falan bekledim ağlaya ağlaya belki telafi ederiz diye ama gelmedi ben uyumuşum öyle. Bugün de kalktığından itibaren benimle konuşmadı normalde dayanamayıp illa ya o ya ben adım atarız bu sefer kırgın olduğum için adım atmak istemedim. En son yatma vakti gelince yatakta bekledim onu yine bir umut belki barisiriz diye ama geldi arkasını dönüp yattı. Aşırı sinirliyim şuan ona karşı. Resmen sadece gözümü kapattım diye saçma sapan bir muamele gördüm o bana geçmişte bunun bin katını yaşattı halbuki.
Bir gün boyunca konuşmayacak kadar hiç ilerletmezdi meseleleri. Sizce napabilirim, hata bende de ben mi göremiyorum? Aşırı saçma bir konudan olay çıktı resmen. Nasıl bir tavır tanınmalıyım çok sinirili ve kırgınım
Cinsellikte bir taraf daha istekli bir taraf daha isteksiz olabiliyor malesef. Bu tür duygulari ben de yasadim biraz. Ama iş bak gördün mü sen de yaşa ben de yaşadım gibi inat cümleleriyle içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Cinselliği evliligin merkezi olarak düsünmeyin bence. Sarılıp uyumak dokunmak temas etmek de yakinlastiriyor insani. Ki siz 3 gün demissiniz bu kısa bir süre bence. Nicelerini duyuyoruz 15 gün 1 ay beraber olmuyorlar. Bu da sürekli hale gelirse tabiki sıkıntı. İş temposu bu isteksizliği artıyor malesef. Biraz siz de geri durun sürekli bu konuları hayatın merkezi haline getirmeyin hatta konuşmayın bile bence. İnatlasmaya gitmeden oluruna bırakın derim.Merhaba, hemen konuya giriyorum; biraz detaylı anlaticam kusura bakmayın çok sinirliyim;
Bir gün boyunca konuşmayacak kadar hiç ilerletmezdi meseleleri. Sizce napabilirim, hata bende de ben mi göremiyorum? Aşırı saçma bir konudan olay çıktı resmen. Nasıl bir tavır tanınmalıyım çok sinirili ve kırgınım.
Hayatınızda her şey yolunda galiba ne güzel. Hiç randevunuz iptal edilmemiş hiç yemeğe çıkacakken başka bir işiniz çıkıp gidememezlik olmamış.bir süre eşinizle konuşmayın. sadece yemek bulasik vs bunlarla ilgilenin soru sordugunca kisaca cevap verin ve iliski istediginde hayir diyin bir kac gun araniza mesafe koyun. sizin yerinize kendimi koyuyorumda sabahtan aksama kadar istiyorum istiyorum diyipte sonra iptal edelim dese benimde zoruma giderdi dedigim gibi bir sure mesafeli davrabin yaklasan taraf esiniz olacaktir
Hamileliği bu kadar abartmasak mı acaba?kadın hamileymis duygusal olması normal. hamile eşini bu kadar ağlatmak yerine gonlünü alabilirdi bana vicdansiz olarak geliyor. bir op saril esinin gonlunu al yat uyu. sizin konu sahibine cok acimasiz oldugunuzu dusunuyorum kusura bakmayin hamile birini bu kadar uzmeyin. uzun sure konusmayin demedim bir kac gun trip at dedim sadece. hemen yorumumu bosanmaya cevirmek cok cirkin
Hamile birini eşi üzmesin, bize ne ayol? İki lafımıza üzülecekse üzülsün napalım artık, eğile eğile biz kırılacağız.kadın hamileymis duygusal olması normal. hamile eşini bu kadar ağlatmak yerine gonlünü alabilirdi bana vicdansiz olarak geliyor. bir op saril esinin gonlunu al yat uyu. sizin konu sahibine cok acimasiz oldugunuzu dusunuyorum kusura bakmayin hamile birini bu kadar uzmeyin. uzun sure konusmayin demedim bir kac gun trip at dedim sadece. hemen yorumumu bosanmaya cevirmek cok cirkin
Ben sekiz dokuz ay sevişmedim kocamlan. Üzgündüm, yorgundum, depresiftim. Gıkı çıkmadı yemin ederim, ben yaklaşmadan adım bile atmadı, istiyorum demedi. Sarıldı öptü sevdi, bekledi. Ben normale dönünce kaldığımız yerden devam ettik. Bu tipler olsa kocamın yerinde boşanmıştık kesin...O kadar şeye rağmen yatakta hala sevişmeyi mi beklediniz? Birakin akışına düşmeyin bu kadar üstüne adam yorgunum demiş ne var bunda yahu? İki güne illaki olacak diye kural koyan kişiler var biri de arkadasimakşama olamayacagini hissedersek gün iicinde sıkıştırıriz araya dedi halime şükrettim. Hiç mi yorgun olmuyorsunuz canınız sıkkın işinizin olduğu zaman olmuyor?hayat size güzel herhalde . Sonra böyle zincirde bozulma olunca felaket bir olaymış gibi kalakaliyorsunuz
Ne yaşadın kız 9 ay?Ben sekiz dokuz ay sevişmedim kocamlan. Üzgündüm, yorgundum, depresiftim. Gıkı çıkmadı yemin ederim, ben yaklaşmadan adım bile atmadı, istiyorum demedi. Sarıldı öptü sevdi, bekledi. Ben normale dönünce kaldığımız yerden devam ettik. Bu tipler olsa kocamın yerinde boşanmıştık kesin...