• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim bipolar hastasi ve uyusturucu kullaniyor

Çocuk zaten örnek alır evet bunlarda fazlasıyla düşündüm haklısınız bosancam haklarımı alicagüm ama fikir değiştirip beni sıkıştırma si korkuyorum
Yaşamadan bilemezsiniz,ama nedense içimden bir his adamın da sizi rahat bırakacağını söylüyor.......
Zaten boşanmak istemesi,en azından sizin kurtulmanızı istediği için olabilir.

Merhaba arkadaşlar 1 selim evliyim esim bipolar hastasi ve damar yolu harç uyusturucu kullaniyor 2 ayda bir. o zamanlar bana kötü davranıyor yanıma yaklaş miyorr.beni evliligimizin ikinci ayı gece dışarı çıkıyorum deyince bende engel oldum beni dövdü belim catladi. 3 ay yattım evlenmeden önce bana söylemedi madde kullandigini sonra geldi Özür diledi ve madde için yaptığını söyledi. aleminde benimde başımıza kaynar su döküldü . bilmiyorduk ve bir ayy amatemde yatırdık. hergün dışarı çıkıp sigara almasın die gidip sigarasını verdim. ama suan sorsanız hicbisi yapmamışım onun için . hastaneden sonra 4 ay icmedi ama şimdi 1 at boyunca iciyor ve beni terketti bunun haricinde evde beni birkaç defa dövdü sesimi çıkarmadim hastaydı çünkü . 1 senede 10 kilo verdim yemek yiyemiyorum . ama onu seviyorum çünkü hasta diyorum . sanırım bende psikoloji bozuldu şimdi bana bosanmak istediğini söyledi ben onun için 1 yıl boyunca kendimi hirpalamama o bosancaz Ben kendimi inandiramiorum. seviyor çünkü. ne yapcam bilmiyorum sizce ne yapsam aileler istemiyor artık çünkü bana zarar vermesinden korkuyor.ama kendinde ken cok iyi biri. o halini aklıma getirip onu başkasından kıskanıyorum. a

İyi misin sen? Hem uyuşturucu kullanıyor hem dövüyor.. Belini çatlatmis 3 ay yatmışsın,10 kilo vermişsin.Sağlığından etmiş seni ve boşanmak istemiyorsun. Adam uyuşturucu kullanıyor,beyin hücreleri yok oluyor ve ne yapacağı belli olmayacak daha ileriki zamanlarda,haberlerde kadın cinayeti manşetlerinde yer almak istemezsin değil mi?Kocani seviyorsun ama kendini daha çok sevmelisin.

Ayrıca bipolar bozukluk hastalığı çok zor bir hastalıktır.Etrafındaki kişileri çıkmaza sokan bir hastalıktır. Anladığım kadarıyla içinde bulunduğu durumdan rahatsız da değil.

Hazır kocan boşanmak istiyorken boşan ve kurtul hatta boşanmayı kocan istediği ve kurtulduğun için şükür namazı kıl..

Yaşamadan bilemezsiniz,ama nedense içimden bir his adamın da sizi rahat bırakacağını söylüyor.......
Zaten boşanmak istemesi,en azından sizin kurtulmanızı istediği için olabilir.
Onun söylediği şey senin daha fazla acı çekmenı istemiyorum çünkü ben beceremiyorum demesi

İyi misin sen? Hem uyuşturucu kullanıyor hem dövüyor.. Belini çatlatmis 3 ay yatmışsın,10 kilo vermişsin.Sağlığından etmiş seni ve boşanmak istemiyorsun. Adam uyuşturucu kullanıyor,beyin hücreleri yok oluyor ve ne yapacağı belli olmayacak daha ileriki zamanlarda,haberlerde kadın cinayeti manşetlerinde yer almak istemezsin değil mi?Kocani seviyorsun ama kendini daha çok sevmelisin.

Ayrıca bipolar bozukluk hastalığı çok zor bir hastalıktır.Etrafındaki kişileri çıkmaza sokan bir hastalıktır. Anladığım kadarıyla içinde bulunduğu durumdan rahatsız da değil.

Hazır kocan boşanmak istiyorken boşan ve kurtul hatta boşanmayı kocan istediği ve kurtulduğun için şükür namazı kıl..
Evet

Bence cocuk felan olmadan bosanmalisiniz.

Normal de dayak affedilemeyecek birseyken birde uyusturucu var isin icinde. Isterse 10 yillik evli ol hicbirsey sagligindan senden daha onemli degil. Bosan kurtul.

Uyusturucu bagimlisi birini 4.5 ay cektim. Geberdim askindan kimseyi oyle sevmedim de bir daha. Sonu olmadigini elimde bitirilmis hap kutusuyla banyoda agzim burnum kan bayginken annem karsimda aglarken anladim. Ha ben mahfoldum o gununu gun etmeye devam etti gram acimadi bana. Siz kendinize ediyorsunuz suan bunun sonunda zarar goren siz olacaksiniz. Inanin bittiginde icinde oldugunuz iliski kadar acimayacak caniniz

siz de mi uyuşturucu kullanıyordunuz, o kan neden?

Keşke güzel bir örnek verebilseydim size ama malesef! tanıdığım bir aileden örnek vereyim;
Kadın yıllarca eşinin bu durumunu kabullendi,hep kavga dövüş,yıllarca sürdü,eskiden maalesef korunma yöntemleriyle ilgili pek bir bilinçsizlermiş ve 4 çocuğu oldu...
2 erkek 2 kız...
Öyle fakir olarak bir hayat yaşamıyordu,gayet lüks içinde ama,
Hapishaneden başka bir yol bilmezdi.............
Kadın markete gitmek,alışveriş yapmak nedir yeni yeni öğreniyor...
2 Kızı evlendi,diğer 2 oğlu birer sene arayla vefat etti,tahmin edin neden?,
Eşi de bir yıl geçmeden, ciğerler iflas ettiği için öldü,şimdi yaşayan bir ruh..............

uyuşturucu ciğerleri mi bitiriyor?

canım dün belini çatlatanın yarın seni öldürmeyeceğinin garantisi yok ters bir yerine vurur oracıkta kalırsın.hiç birşey ve hiç kimse canından önemli olmamalı ayrıca sadece sen değil sana bişey olsa ailende perişan olur.onları da düşünmelisin.
bu gibi durumlarda çevre de çok önemli tedavi gördü bir dönem içmedi diyorsun fakat arkadaş ortamına girdiği anda herşey başa döner.
gerçekten niyeti varsa zaten bırakabilir fakat o tercihini kullandığı zıkkımdan yana yapmış.canına yazık ayrıl!!!

birinin uyuşturucu kullandığını nasıl anlarız?
Birinden şüphe mi ediyorsun;
Bağımlıysa....
Esrar:çok konuşur,gözlerin içi kan çanağıdır,o kadar zekice çümleler kurar ki anlayamazsınız,alkol almış gibi hafif dalgalıdır kafası,yeni uyanndığında ve kullanmadığı zamanlarda agresiftir.
Eroin:Sürekli uyku halindedir(bu biraz dozuna da bağlıdır,kan da fazla ise yada azalmaya başlamışsa tepkiler değişebilir),ayılamayan sarhoş gibi gezer,normal zamanlarında sürekli ama aşırı derecede terler,alnından su boşalırcasına....Kullanmadığı zaman krize bile girebilir ve maddeyi bulamadığı zaman sa etrafına zarar verir....
İzlenimlerimden bunlar çıktı her insanda aynımıdır bilemem ama benzerdir sanırım........

Bağımlıysa....
Esrar:çok konuşur,gözlerin içi kan çanağıdır,o kadar zekice çümleler kurar ki anlayamazsınız,alkol almış gibi hafif dalgalıdır kafası,yeni uyanndığında ve kullanmadığı zamanlarda agresiftir.
Eroin:Sürekli uyku halindedir(bu biraz dozuna da bağlıdır,kan da fazla ise yada azalmaya başlamışsa tepkiler değişebilir),ayılamayan sarhoş gibi gezer,normal zamanlarında sürekli ama aşırı derecede terler,alnından su boşalırcasına....Kullanmadığı zaman krize bile girebilir ve maddeyi bulamadığı zaman sa etrafına zarar verir....
İzlenimlerimden bunlar çıktı her insanda aynımıdır bilemem ama benzerdir sanırım........
evet şüpheleniyorum, nasıl anlarız inan bilemiyorum, aileleri perişan eden bi durum, çok zor inan ki :/

evet şüpheleniyorum, nasıl anlarız inan bilemiyorum, aileleri perişan eden bi durum, çok zor inan ki :/
Damar yollarına bakın iğne izleri yoksa en azından solunum yoluyla birşeyler yapılıyordur,bunun çaresi diğerine oranla daha kolay olur....Allah yardımcınız olsun....

Damar yollarına bakın iğne izleri yoksa en azından solunum yoluyla birşeyler yapılıyordur,bunun çaresi diğerine oranla daha kolay olur....Allah yardımcınız olsun....
sağolun Allah razı olsun, solunum yolları ile olanda belirtiler neler acaba, sürekli burnunu çekiyo mesela hasta olmasa bile

Birseyler sadece senin cabalamanla oolmaz bosa ugrasiyorsun adam zaten sana soylemis bosanmak istedigini neyi diretiyosun anlamadim

sağolun Allah razı olsun, solunum yolları ile olanda belirtiler neler acaba, sürekli burnunu çekiyo mesela hasta olmasa bile
Pek farklı değil aslında ama gizliden, bir kan tahlili yaptırma şansınız olsa, aslında daha net anlaşılır sanırım!Farklı olan sadece bırakması ,yani tedavisi sanırım daha kolay...Aslında bu işin ehli insanlar varken benim yönlendirmem ne derece doğru bilmiyorum,mutlaka bir psikologa da danışın derim.......Bu arada burun çekmesi başka nedendende olabilir ama banada şüphe ettiğiniz şeyden gibi geldi...

Bağımlıysa....
bunlara ek olarak;
esrar kullanımında ağızda kuruluk sürekli sıvı tüketme isteği,tatlı krizleri,iştah artışı,gülme krizleri ve davranışları herzamankinden daha rahattır.özgüveni tavandır.hayalci ve
kokain kullanımında sürekli hareket halinde olabilir,cinsel istekte artış olabildiği gibi bazen de çok sakinlik verir sabit bir yere saatlerce bakabilir.saldırganlaşıp kavgacı bir insana dönüşebilir.sürekli burun çekme burun kaşıma huyu edinir.etkisi geçmeye başladığında halsizlik baş gösterir ses duymak istemez karanlıkta sürekli uyumak ister

bunlara ek olarak;
esrar kullanımında ağızda kuruluk sürekli sıvı tüketme isteği,tatlı krizleri,iştah artışı,gülme krizleri ve davranışları herzamankinden daha rahattır.özgüveni tavandır.hayalci ve
kokain kullanımında sürekli hareket halinde olabilir,cinsel istekte artış olabildiği gibi bazen de çok sakinlik verir sabit bir yere saatlerce bakabilir.saldırganlaşıp kavgacı bir insana dönüşebilir.sürekli burun çekme burun kaşıma huyu edinir.etkisi geçmeye başladığında halsizlik baş gösterir ses duymak istemez karanlıkta sürekli uyumak ister
Teşekkürler ,unuttuğum noktalardı,özellikle ellerinde su şişesi dolaşırlar....Eklemek istiyorum özellikle krizlerde kesinlikle cinsel olarak başarılı olamazlar.....Ve sebebini partnere bağlayıp,şiddetle sonuçlandırırlar!tabi bunlar bir maddeden diğer maddeye değişiklik gösterir.......

Merhaba arkadaşlar 1 selim evliyim esim bipolar hastasi ve damar yolu harç uyusturucu kullaniyor 2 ayda bir. o zamanlar bana kötü davranıyor yanıma yaklaş miyorr.beni evliligimizin ikinci ayı gece dışarı çıkıyorum deyince bende engel oldum beni dövdü belim catladi. 3 ay yattım evlenmeden önce bana söylemedi madde kullandigini sonra geldi Özür diledi ve madde için yaptığını söyledi. aleminde benimde başımıza kaynar su döküldü . bilmiyorduk ve bir ayy amatemde yatırdık. hergün dışarı çıkıp sigara almasın die gidip sigarasını verdim. ama suan sorsanız hicbisi yapmamışım onun için . hastaneden sonra 4 ay icmedi ama şimdi 1 at boyunca iciyor ve beni terketti bunun haricinde evde beni birkaç defa dövdü sesimi çıkarmadim hastaydı çünkü . 1 senede 10 kilo verdim yemek yiyemiyorum . ama onu seviyorum çünkü hasta diyorum . sanırım bende psikoloji bozuldu şimdi bana bosanmak istediğini söyledi ben onun için 1 yıl boyunca kendimi hirpalamama o bosancaz dior. Ben kendimi inandiramiorum. seviyor çünkü. ne yapcam bilmiyorum sizce ne yapsam aileler istemiyor artık çünkü bana zarar vermesinden korkuyor.ama kendinde ken cok iyi biri. o halini aklıma getirip onu başkasından kıskanıyorum. a

Bir de çocuk yapın isterseniz.

Sevdiğini nerden çıkardınız bu arada? Ben sevgi kırıntısı bile göremedim?

Merhaba arkadaşlar 1 selim evliyim esim bipolar hastasi ve damar yolu harç uyusturucu kullaniyor 2 ayda bir. o zamanlar bana kötü davranıyor yanıma yaklaş miyorr.beni evliligimizin ikinci ayı gece dışarı çıkıyorum deyince bende engel oldum beni dövdü belim catladi. 3 ay yattım evlenmeden önce bana söylemedi madde kullandigini sonra geldi Özür diledi ve madde için yaptığını söyledi. aleminde benimde başımıza kaynar su döküldü . bilmiyorduk ve bir ayy amatemde yatırdık. hergün dışarı çıkıp sigara almasın die gidip sigarasını verdim. ama suan sorsanız hicbisi yapmamışım onun için . hastaneden sonra 4 ay icmedi ama şimdi 1 at boyunca iciyor ve beni terketti bunun haricinde evde beni birkaç defa dövdü sesimi çıkarmadim hastaydı çünkü . 1 senede 10 kilo verdim yemek yiyemiyorum . ama onu seviyorum çünkü hasta diyorum . sanırım bende psikoloji bozuldu şimdi bana bosanmak istediğini söyledi ben onun için 1 yıl boyunca kendimi hirpalamama o bosancaz dior. Ben kendimi inandiramiorum. seviyor çünkü. ne yapcam bilmiyorum sizce ne yapsam aileler istemiyor artık çünkü bana zarar vermesinden korkuyor.ama kendinde ken cok iyi biri. o halini aklıma getirip onu başkasından kıskanıyorum. a
Kurtulduğuna sevin bence...

Back