• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim bipolar hastasi ve uyusturucu kullaniyor

Evet yarın gideceğim zaten.
Yakma gencligini, ilerde gecen hayatina aglarsin.
Hayat gercekten bunlari yasamak icin cok cok kisa.
Birak su adami önüne bak, daha yasin cok genctir eminim, biraz uzulursun ama bu sekilde kafayi yemekten daha iyidir. Kimler kimler cikar onune ilerde

Kocanıza acıyacağınıza kendinize acıyın önce
Hakediyormuyum ? diye sorun
Adam zaten boşanmak istiyormuş
Sanki hasta ve madde kullanan sizmişsiniz gibi davranıyorsunuz

Birgün bile bekleme git ailenin yanına bipolar bozukluk ciddi bişey ve madde kullanımıda çabası eşin bitmiş artık düzelicek yani yok kendini harcama bırak hayatına bak A Ankaraliderin

Ben senin yerinde olsam arkama bakmadan kaçarım. Ne için mücadele edeceksin? Uyuşturucuyu bırakmıyor,uyuşturucu aldığı zaman dövüyor,üstelik bir de nankör yaptığınız fedakarlıkları görmüyor. Hazır boşanmaya razı olmuşken kurtulun gitsin bu yükten. Ben mi bencilim insanlar mı garip anlayamıyorum

Ben senin yerinde olsam arkama bakmadan kaçarım. Ne için mücadele edeceksin? Uyuşturucuyu bırakmıyor,uyuşturucu aldığı zaman dövüyor,üstelik bir de nankör yaptığınız fedakarlıkları görmüyor. Hazır boşanmaya razı olmuşken kurtulun gitsin bu yükten. Ben mi bencilim insanlar mı garip anlayamıyorum
Ya zaten bipolar bozukluk tedavisi yok o sapkın dönemleri kullanıyor bu maddeyi . bunu biliyorum . işte dışardan baksanız bu çocuk yapmaz dersiniz dış görünüşü çok iyi ve makina muhendisi ole boş biride deil

En çok neyini seviyosun mesela bi anlatsana heyecanlı oluyo

Ne yapacağına gelince bir bakalım resimde ne eksikkk . ..hah evet bir çocuk eksik, korunarak hamile kal mesela, rızkını Allah verir hem belki kocan eve bağlanır mutlaka çocuk yap
konuyu okuyunca tama bu geçti aklimdan. Bencede kesinlikle çocuk herseyi düzeltir....

Merhaba arkadaşlar 1 selim evliyim esim bipolar hastasi ve damar yolu harç uyusturucu kullaniyor 2 ayda bir. o zamanlar bana kötü davranıyor yanıma yaklaş miyorr.beni evliligimizin ikinci ayı gece dışarı çıkıyorum deyince bende engel oldum beni dövdü belim catladi. 3 ay yattım evlenmeden önce bana söylemedi madde kullandigini sonra geldi Özür diledi ve madde için yaptığını söyledi. aleminde benimde başımıza kaynar su döküldü . bilmiyorduk ve bir ayy amatemde yatırdık. hergün dışarı çıkıp sigara almasın die gidip sigarasını verdim. ama suan sorsanız hicbisi yapmamışım onun için . hastaneden sonra 4 ay icmedi ama şimdi 1 at boyunca iciyor ve beni terketti bunun haricinde evde beni birkaç defa dövdü sesimi çıkarmadim hastaydı çünkü . 1 senede 10 kilo verdim yemek yiyemiyorum . ama onu seviyorum çünkü hasta diyorum . sanırım bende psikoloji bozuldu şimdi bana bosanmak istediğini söyledi ben onun için 1 yıl boyunca kendimi hirpalamama o bosancaz dior. Ben kendimi inandiramiorum. seviyor çünkü. ne yapcam bilmiyorum sizce ne yapsam aileler istemiyor artık çünkü bana zarar vermesinden korkuyor.ama kendinde ken cok iyi biri. o halini aklıma getirip onu başkasından kıskanıyorum. a
Yahu adamın durumu belli sen hala seviyorum diyip kıskanıyorum diyosun seni dövüyor ama seviyorum. çekin adamın kahrını birgün haberlerde sizide izleriz. Allah yardımcınız olsun yazmaya girmiştim bende okuduklarımın karsısında şaşkınlığımı koruyamadım. PES !

Back