• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim bipolar hastasi ve uyusturucu kullaniyor

En çok neyini seviyosun mesela bi anlatsana heyecanlı oluyo

Ne yapacağına gelince bir bakalım resimde ne eksikkk . ..hah evet bir çocuk eksik, korunarak hamile kal mesela, rızkını Allah verir hem belki kocan eve bağlanır mutlaka çocuk yap
Gerçekten bu adamdan cocuk yap diye fikri verirken ciddimiydiniz ?

1 seneniz boşa gidecek diye öbrünüzü feda edecek değilsiniz herhalde. Zararın neresinden dönülürse kardır, en kısa zamanda boşanın bence. Böyle bi evlilikten hayır geleceğini mi düşünüyorsunu, bmyle bi babadan çocuğunuz olmasını ister misiniz?
Gençliğinizi heba etmeyin, aşk , sevgi bunlar bi yere kadar , ilerde çok pişman olursunuz devam ettirirseniz.

Tamam diren boşanma... Çok seven bir kadın olarak evladın da olsun istersin tabi haliyle..
Bu adam kriz anında el kadar bebenin çok ağladığını falan iddia ederek dövecek onun da elini kolunu kıracak zaten madde pahalı birşey bakamayacakta size.
Tablo yu beğendin mi?
Kıskanıyor muşsun canım bu adamı hiçbir kadın iki dakika tutmaz nerde senin gibisi?
Canına mı susadın canım sen?
İntihar mı ediyorsunuz?
Hayır bu adamı evlendiren ailesine de lanet olsun.
Bu nasıl bir vurdumduymazlık bu nasıl bir bencillik...

Tamam diren boşanma... Çok seven bir kadın olarak evladın da olsun istersin tabi haliyle..
Bu adam kriz anında el kadar bebenin çok ağladığını falan iddia ederek dövecek onun da elini kolunu kıracak zaten madde pahalı birşey bakamayacakta size.
Tablo yu beğendin mi?
Kıskanıyor muşsun canım bu adamı hiçbir kadın iki dakika tutmaz nerde senin gibisi?
Canına mı susadın canım sen?
İntihar mı ediyorsunuz?
Hayır bu adamı evlendiren ailesine de lanet olsun.
Bu nasıl bir vurdumduymazlık bu nasıl bir bencillik...
Hepiniz çok ıyu bir insansınız size minnettar im beni uyandırmayı başardınız. teşekkür ediyorum

Merhaba arkadaşlar 1 selim evliyim esim bipolar hastasi ve damar yolu harç uyusturucu kullaniyor 2 ayda bir. o zamanlar bana kötü davranıyor yanıma yaklaş miyorr.beni evliligimizin ikinci ayı gece dışarı çıkıyorum deyince bende engel oldum beni dövdü belim catladi. 3 ay yattım evlenmeden önce bana söylemedi madde kullandigini sonra geldi Özür diledi ve madde için yaptığını söyledi. aleminde benimde başımıza kaynar su döküldü . bilmiyorduk ve bir ayy amatemde yatırdık. hergün dışarı çıkıp sigara almasın die gidip sigarasını verdim. ama suan sorsanız hicbisi yapmamışım onun için . hastaneden sonra 4 ay icmedi ama şimdi 1 at boyunca iciyor ve beni terketti bunun haricinde evde beni birkaç defa dövdü sesimi çıkarmadim hastaydı çünkü . 1 senede 10 kilo verdim yemek yiyemiyorum . ama onu seviyorum çünkü hasta diyorum . sanırım bende psikoloji bozuldu şimdi bana bosanmak istediğini söyledi ben onun için 1 yıl boyunca kendimi hirpalamama o bosancaz dior. Ben kendimi inandiramiorum. seviyor çünkü. ne yapcam bilmiyorum sizce ne yapsam aileler istemiyor artık çünkü bana zarar vermesinden korkuyor.ama kendinde ken cok iyi biri. o halini aklıma getirip onu başkasından kıskanıyorum. a
Arkadaşım adam sorunsuz hayatından çıkmayı teklif etmiş neyi bekliyorsun????

Ve ciddi olmadığını yani gerçek konu olmadığını düşünüyorum inanmak istiyorum....

Hepiniz çok ıyu bir insansınız size minnettar im beni uyandırmayı başardınız. teşekkür ediyorum
Uyandıysan ne mutlu biliyorum seviyorsun buradan mucize gibi bir fikir verelim herşey düzelsin istiyorsun ama aklın yolu bir. Gerçek tek.
Bak bir süre sonra ohhh diyeceksin.Sen bu döngüden çık.Bir dışardan bak.nelerden kurtulduğuna şaşıracaksın.
Olayların içinde psikolojisi bozuluyor insanın sağlıklı göremiyor.

Uyandıysan ne mutlu biliyorum seviyorsun buradan mucize gibi bir fikir verelim herşey düzelsin istiyorsun ama aklın yolu bir. Gerçek tek.
Bak bir süre sonra ohhh diyeceksin.Sen bu döngüden çık.Bir dışardan bak.nelerden kurtulduğuna şaşıracaksın.
Olayların içinde psikolojisi bozuluyor insanın sağlıklı göremiyor.
Evet aynen benim durumumu yazmışsın şu döngudennn inş kirtulucagim

Adam maddeye bagimli sen adama. Amateme mi yatirirsin kendini naparsin bilmem ama bu adamla 5 dk daha durma. Her bipolar olan karisini dovmuyor boyle.
Asiksindir nazina katlanirsin ama fazlasinin usandirmasi lazim.

Uyusturucu bagimlisi birini 4.5 ay cektim. Geberdim askindan kimseyi oyle sevmedim de bir daha. Sonu olmadigini elimde bitirilmis hap kutusuyla banyoda agzim burnum kan bayginken annem karsimda aglarken anladim. Ha ben mahfoldum o gununu gun etmeye devam etti gram acimadi bana. Siz kendinize ediyorsunuz suan bunun sonunda zarar goren siz olacaksiniz. Inanin bittiginde icinde oldugunuz iliski kadar acimayacak caniniz

Siz bipolar hastasi ve madde bagimlisi olsaydiniz. Bir kriz aninda esinize belini catlatacak kadar siddet uygulasaydiniz, esinizin hali tavri size karsi ne olurdu acaba?
Bunu hic dusundunuz mu?
Muhtemelen sizi bu kadar bile cekmez, coktaan hoscakal derdi.

Uyusturucu bagimlisi birini 4.5 ay cektim. Geberdim askindan kimseyi oyle sevmedim de bir daha. Sonu olmadigini elimde bitirilmis hap kutusuyla banyoda agzim burnum kan bayginken annem karsimda aglarken anladim. Ha ben mahfoldum o gununu gun etmeye devam etti gram acimadi bana. Siz kendinize ediyorsunuz suan bunun sonunda zarar goren siz olacaksiniz. Inanin bittiginde icinde oldugunuz iliski kadar acimayacak caniniz
bende bazen aklımdan intihar gecti ama Biliyorum ki umrumda olmayacakkkkk ben çok kötü olmuştum hastaneye yatırdı annem dedim hastanedeyim bana sadece iyi geçmiş olsun dedi ve o haldeyken bile gelmedi ....

Siz bipolar hastasi ve madde bagimlisi olsaydiniz. Bir kriz aninda esinize belini catlatacak kadar siddet uygulasaydiniz, esinizin hali tavri size karsi ne olurdu acaba?
Bunu hic dusundunuz mu?
Muhtemelen sizi bu kadar bile cekmez, coktaan hoscakal derdi.
Evet hemde bire bin katarak

Hala kendini kanitlama derdindesin.
Peki o seni seviyosa neden o kendini kanitlamiyor azda olsa? mesela bipolar icin tedavi olmayi secmiyor? mesela uyusturucu tedvisine basladgi gibi selametle bitirmeyi secmiyor?
Kacip gitmek icin 2 sebep var, cabasida seni sevmiyor bu adam.
Kendini kandirma.
Ne diyim.
Umid ediyorumki dayanma cizgini en cabuk zamanda aşsin, canini yaksin ve sen bosanma raddesine gel. insallah donulmez acilar cekmezsin yada canindan felan olmazsin. Su bel kirigi bile sana seneler sonra cok agri sizi vericek. Bel demek el ve ayaklarina bagli. Babmin kirigi birak bi bel asinmasindan dolayi bile elleri ayaklari uyusuyor tir tir titriyor.

Hala kendini kanitlama derdindesin.
Peki o seni seviyosa neden o kendini kanitlamiyor azda olsa? mesela bipolar icin tedavi olmayi secmiyor? mesela uyusturucu tedvisine basladgi gibi selametle bitirmeyi secmiyor?
Kacip gitmek icin 2 sebep var, cabasida seni sevmiyor bu adam.
Kendini kandirma.
Ne diyim.
Umid ediyorumki dayanma cizgini en cabuk zamanda aşsin, canini yaksin ve sen bosanma raddesine gel. insallah donulmez acilar cekmezsin yada canindan felan olmazsin. Su bel kirigi bile sana seneler sonra cok agri sizi vericek. Bel demek el ve ayaklarina bagli. Babmin kirigi birak bi bel asinmasindan dolayi bile elleri ayaklari uyusuyor tir tir titriyor.
Bende dedim sevsen o adeti bırakırsın denedi aslında ama yapamıyorum diyor

Back