• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim bipolar hastasi ve uyusturucu kullaniyor

Bende dedim sevsen o adeti bırakırsın denedi aslında ama yapamıyorum diyor
O zmn yeterince sevmiyor.
Beni seviyor deme burda. Kendini kandiriyosun cok gulunc duruyor arkdasim.
" beni dovuyor ama seviyor, benden bosanmak istiyor ama seviyor, onun icin sacimi supurge etmisken hic bisey yapmdin diyor, ama seviyor o evet evet".
Yapma kendini kandirma.
Gozunu ac.
Uzuluyorum adina.

Merhaba arkadaşlar 1 selim evliyim esim bipolar hastasi ve damar yolu harç uyusturucu kullaniyor 2 ayda bir. o zamanlar bana kötü davranıyor yanıma yaklaş miyorr.beni evliligimizin ikinci ayı gece dışarı çıkıyorum deyince bende engel oldum beni dövdü belim catladi. 3 ay yattım evlenmeden önce bana söylemedi madde kullandigini sonra geldi Özür diledi ve madde için yaptığını söyledi. aleminde benimde başımıza kaynar su döküldü . bilmiyorduk ve bir ayy amatemde yatırdık. hergün dışarı çıkıp sigara almasın die gidip sigarasını verdim. ama suan sorsanız hicbisi yapmamışım onun için . hastaneden sonra 4 ay icmedi ama şimdi 1 at boyunca iciyor ve beni terketti bunun haricinde evde beni birkaç defa dövdü sesimi çıkarmadim hastaydı çünkü . 1 senede 10 kilo verdim yemek yiyemiyorum . ama onu seviyorum çünkü hasta diyorum . sanırım bende psikoloji bozuldu şimdi bana bosanmak istediğini söyledi ben onun için 1 yıl boyunca kendimi hirpalamama o bosancaz dior. Ben kendimi inandiramiorum. seviyor çünkü. ne yapcam bilmiyorum sizce ne yapsam aileler istemiyor artık çünkü bana zarar vermesinden korkuyor.ama kendinde ken cok iyi biri. o halini aklıma getirip onu başkasından kıskanıyorum. a
Canım sen elinden geleni yapmışsın sen onu hatalarıyla kabul ediyosun ama o senin açıgını arıyor .Seni dövmesi bide bu hiç bi şekikde haklı çıkarmaz insan sevdiğine kıyıpta böyle bişey yapmaz kendine yazık edersin önce kendini düşün sana yalan söylemiş daha en basında sence seni düşüyor mu ? düşünse seninle evlenmezdi sen neden kendini düşünmeyip bu adam için yıllarını yiyosun yazık degil mi başkasıyla heralde suanda düşünemezsin en son aklına gelende o olsun zamanla öyle bir alışırsın ki hatta daha önce yapsaydım dersin bence kendine yazık etme allah onunda yardımcısı olsun ama sen elinden geleni yapmışsın otur düşün gelecek için ne istiyosun hedeflerin neler

Merhaba arkadaşlar 1 selim evliyim esim bipolar hastasi ve damar yolu harç uyusturucu kullaniyor 2 ayda bir. o zamanlar bana kötü davranıyor yanıma yaklaş miyorr.beni evliligimizin ikinci ayı gece dışarı çıkıyorum deyince bende engel oldum beni dövdü belim catladi. 3 ay yattım evlenmeden önce bana söylemedi madde kullandigini sonra geldi Özür diledi ve madde için yaptığını söyledi. aleminde benimde başımıza kaynar su döküldü . bilmiyorduk ve bir ayy amatemde yatırdık. hergün dışarı çıkıp sigara almasın die gidip sigarasını verdim. ama suan sorsanız hicbisi yapmamışım onun için . hastaneden sonra 4 ay icmedi ama şimdi 1 at boyunca iciyor ve beni terketti bunun haricinde evde beni birkaç defa dövdü sesimi çıkarmadim hastaydı çünkü . 1 senede 10 kilo verdim yemek yiyemiyorum . ama onu seviyorum çünkü hasta diyorum . sanırım bende psikoloji bozuldu şimdi bana bosanmak istediğini söyledi ben onun için 1 yıl boyunca kendimi hirpalamama o bosancaz dior. Ben kendimi inandiramiorum. seviyor çünkü. ne yapcam bilmiyorum sizce ne yapsam aileler istemiyor artık çünkü bana zarar vermesinden korkuyor.ama kendinde ken cok iyi biri. o halini aklıma getirip onu başkasından kıskanıyorum. a
belinizi çatlatan gün gelir sizi öldüredebilir daha ne bekliyorsunuz ölmeyi mi

Canım sen elinden geleni yapmışsın sen onu hatalarıyla kabul ediyosun ama o senin açıgını arıyor .Seni dövmesi bide bu hiç bi şekikde haklı çıkarmaz insan sevdiğine kıyıpta böyle bişey yapmaz kendine yazık edersin önce kendini düşün sana yalan söylemiş daha en basında sence seni düşüyor mu ? düşünse seninle evlenmezdi sen neden kendini düşünmeyip bu adam için yıllarını yiyosun yazık degil mi başkasıyla heralde suanda düşünemezsin en son aklına gelende o olsun zamanla öyle bir alışırsın ki hatta daha önce yapsaydım dersin bence kendine yazık etme allah onunda yardımcısı olsun ama sen elinden geleni yapmışsın otur düşün gelecek için ne istiyosun hedeflerin neler
Haklısın en iyisi bosanmak

O zmn yeterince sevmiyor.
Beni seviyor deme burda. Kendini kandiriyosun cok gulunc duruyor arkdasim.
" beni dovuyor ama seviyor, benden bosanmak istiyor ama seviyor, onun icin sacimi supurge etmisken hic bisey yapmdin diyor, ama seviyor o evet evet".
Yapma kendini kandirma.
Gozunu ac.
Uzuluyorum adina.
Doğru ah şimdi kendime çok üzüldüm Biliyormusun hemde çok boşa yapmışım

Aslında bende bole düşünüyo dum başına gelmeyince insan anlamıyor. bosancam zaten bacim. yok hakettim keşke bu kadar uzulmesdim
Canım insan bazen kendi kaderini kendi belirler,bile bile lades der bazı şeylere...boşanmazsan zaten sonun pek iyi olcak gibi değil...selametle kal inşAllah

böyle adam sevilir mi arkana bakmadan kaç

belini çatlatmış adam ya.

kılına dokunanın belini çatlatması gerekir adamın bi de sana zarar veriyo şaka gibi

Doğru ah şimdi kendime çok üzüldüm Biliyormusun hemde çok boşa yapmışım

Annen baban hakli. Sana zarar vericek bu adam. Senelerini harcama bu adam icin.
Bipolar demek tedavi olmazsa bir gece sinirden bugazina cokebilir demek. Bide uyusturucu krizini sayarsak sen o eve her dk ölumle basbasasin. Uyan nolur. Sen aci cekmeyemi geldin bu dunyaya be kzum?
Eger ortada engeller varsa askinizla birlikte herseyin ustesinden gelirsiniz derdim. Uyusturucu illetimi yakanizda? el ele verirsiniz bas edersiniz derim. Onun uyusturucu kullandigi icin ayril demiyorum. Bipolar bi hastalugi var diye ayril demiyorum. Yarin biz ne olucaz bellimi? Ama sana sirf o kdr caba ederken herseyi hice sayan bi erkekten ayril diyorum. Seni sevmeyen bi erkekten ayril. Seven hic olmazsa caba gosterir dimi? Senin katlandiklarin neydi? Onlar hep sevgidendi. Peki o seviyor sandgin adam neye katlanmis senin icin otue bi dusun. Cunku degerin bilinmiyor. Cunku sen bi hicsin onun gozunde. Nolur bir gun yine burya bi konu ac "kizlar özgurum" diye. O gunu iple cekicem.Benide etiketle olurmu?

Annen baban hakli. Sana zarar vericek bu adam. Senelerini harcama bu adam icin.
Bipolar demek tedavi olmazsa bir gece sinirden bugazina cokebilir demek. Bide uyusturucu krizini sayarsak sen o eve her dk ölumle basbasasin. Uyan nolur. Sen aci cekmeyemi geldin bu dunyaya be kzum?
Eger ortada engeller varsa askinizla birlikte herseyin ustesinden gelirsiniz derdim. Uyusturucu illetimi yakanizda? el ele verirsiniz bas edersiniz derim. Onun uyusturucu kullandigi icin ayril demiyorum. Bipolar bi hastalugi var diye ayril demiyorum. Yarin biz ne olucaz bellimi? Ama sana sirf o kdr caba ederken herseyi hice sayan bi erkekten ayril diyorum. Seni sevmeyen bi erkekten ayril. Seven hic olmazsa caba gosterir dimi? Senin katlandiklarin neydi? Onlar hep sevgidendi. Peki o seviyor sandgin adam neye katlanmis senin icin otue bi dusun. Cunku degerin bilinmiyor. Cunku sen bi hicsin onun gozunde. Nolur bir gun yine burya bi konu ac "kizlar özgurum" diye. O gunu iple cekicem.Benide etiketle olurmu?
Haklısın doğru söylüyorsun uz

Hayatını karartma yazık etme kendine.. bu işin sonu belli sende onunla birlikte batağa saplanacaksin..

Bana birini çok hatırlattın.

O zıkkımı bırakmasının sizi sevmesiyle alakası yok,eğer kullanmıyorsa ya etrafında satıcı yoktur ya da parası.....Bu konu da buradaki tüm yorum yapanlar, sence,hissiz ve sevginin anlamını bilmeyen insanlar mı? hiç kimse seni tanımıyor ama bir uyuşturucu bağımlısının az çok neler yapabileceğini artık acı tecrübelerle biliyoruz...Tedavi sonrası düzelmeyen insan,sizin çabanızla asla düzelmez artık.....Lütfen doğabilecek sıkıntıları göze almak yerine, kendinize yeni bir hayat kurun yoksa gelecek sizin için pek parlak görünmüyor....

Tedaviden sonra 1 yıl boyunca her ay gidip tahlil yaptirma zorunluluğu yok mu ?

Devlet takibini yapıyor tekrar tekrar başlarsa en son alıyorlar onu diye biliyorum .

Neyse işin sizinle alakali kısmına gelelim , en son cumlenizden başlayacağım , onun iyi halleri aklıma geliyor ve onu başkasından kıskanıyorum demişsiniz .
Ayrildiginizi düşünün . ondan uzaklastiginizda bir süre sonra hislerinizin yoğunluğu da değişecek .
Belki de gittiğiniz ortam da rahat ve huzurlu olunca bunu daha iyi anlayacaksınız . Hele ki zaman biraz daha geçsin hayatımıza yeni aktiviteler yeni insanlar ne bileyim belki yeni kitaplar bile eklense havaniz değişecek .
Daha mantikli düşünmeye baslayacaksiniz. Bu mantık sizi suan ki duygulardan uzaklaştıracak ve onu artık bu denli dusunmeyeceksiniz .
Korkmayın . Kendinize güvenin .
pişman olma olasılığınız çok düşük .
Onunla mutlu olamamissiniz. kurtulun ondan ve mutlu olmaya bakın . .
En kötü ihtimalle mutlu olamasaniz bile en azindan sağlıklı olursunuz .
Ama o hayatinizdayken sağlık ve mutluluk çok zor . .

Almıyorlar içeri falan kullanmak serbest niş ole diyor. Tabiki bitince daha iyi olacaktır ama o süreci ilaçlarla aatlatabilirmiyin bilmiyorum yarın doktora gidicem inşallah hayatıma yeni bir yön vermeme yardımcı olur

Keşke güzel bir örnek verebilseydim size ama malesef! tanıdığım bir aileden örnek vereyim;
Kadın yıllarca eşinin bu durumunu kabullendi,hep kavga dövüş,yıllarca sürdü,eskiden maalesef korunma yöntemleriyle ilgili pek bir bilinçsizlermiş ve 4 çocuğu oldu...
2 erkek 2 kız...
Öyle fakir olarak bir hayat yaşamıyordu,gayet lüks içinde ama,
Hapishaneden başka bir yol bilmezdi.............
Kadın markete gitmek,alışveriş yapmak nedir yeni yeni öğreniyor...
2 Kızı evlendi,diğer 2 oğlu birer sene arayla vefat etti,tahmin edin neden?,
Eşi de bir yıl geçmeden, ciğerler iflas ettiği için öldü,şimdi yaşayan bir ruh..............

Keşke güzel bir örnek verebilseydim size ama malesef! tanıdığım bir aileden örnek vereyim;
Kadın yıllarca eşinin bu durumunu kabullendi,hep kavga dövüş,yıllarca sürdü,eskiden maalesef korunma yöntemleriyle ilgili pek bir bilinçsizlermiş ve 4 çocuğu oldu...
2 erkek 2 kız...
Öyle fakir olarak bir hayat yaşamıyordu,gayet lüks içinde ama,
Hapishaneden başka bir yol bilmezdi.............
Kadın markete gitmek,alışveriş yapmak nedir yeni yeni öğreniyor...
2 Kızı evlendi,diğer 2 oğlu birer sene arayla vefat etti,tahmin edin neden?,
Eşi de bir yıl geçmeden, ciğerler iflas ettiği için öldü,şimdi yaşayan bir ruh..............
Çocuk zaten örnek alır evet bunlarda fazlasıyla düşündüm haklısınız bosancam haklarımı alicagüm ama fikir değiştirip beni sıkıştırma si korkuyorum

Back