- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi Ankaraliderin
Belini kırdığı yetmemiş kafanı mı kırması gerekiyor boşanman için ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belini kırdığı yetmemiş kafanı mı kırması gerekiyor boşanman için ?
Allah akıl fikir versin sana.Merhaba arkadaşlar 1 selim evliyim esim bipolar hastasi ve damar yolu harç uyusturucu kullaniyor 2 ayda bir. o zamanlar bana kötü davranıyor yanıma yaklaş miyorr.beni evliligimizin ikinci ayı gece dışarı çıkıyorum deyince bende engel oldum beni dövdü belim catladi. 3 ay yattım evlenmeden önce bana söylemedi madde kullandigini sonra geldi Özür diledi ve madde için yaptığını söyledi. aleminde benimde başımıza kaynar su döküldü . bilmiyorduk ve bir ayy amatemde yatırdık. hergün dışarı çıkıp sigara almasın die gidip sigarasını verdim. ama suan sorsanız hicbisi yapmamışım onun için . hastaneden sonra 4 ay icmedi ama şimdi 1 at boyunca iciyor ve beni terketti bunun haricinde evde beni birkaç defa dövdü sesimi çıkarmadim hastaydı çünkü . 1 senede 10 kilo verdim yemek yiyemiyorum . ama onu seviyorum çünkü hasta diyorum . sanırım bende psikoloji bozuldu şimdi bana bosanmak istediğini söyledi ben onun için 1 yıl boyunca kendimi hirpalamama o bosancaz dior. Ben kendimi inandiramiorum. seviyor çünkü. ne yapcam bilmiyorum sizce ne yapsam aileler istemiyor artık çünkü bana zarar vermesinden korkuyor.ama kendinde ken cok iyi biri. o halini aklıma getirip onu başkasından kıskanıyorum. a
fisfis hayir ben kullanmiyorum. Psikolojim bozulmustu yemek yiyemiyordum yedigimde ve o aklima geldigimde kusuyordum. Surekli bu halde oldugum icin agzimdan kan gelmeye falan baslamisti.
Uyusturucu kullanani nasil anlarim diye sormuşsunuz birazdan tecrube konusacak
Esrar kullaniyorsa goz altlari mor goz icleri kanli ve konusurken surekli kayar. Derin ve duygusal cumleler kurup el kol temasina girip normalde dusunmedikleri gibi dusunurler. Durduk yere sarki mirildanirdi hayvan bide ayik mi degil mi anlayamazsiniz alkol kullanmis gibi anlar ama cevaplari derin ve tatmin edici degildir surekli gulme halindedir. Hayati yalan oldugu icin dogru mu yalan mi soyledi bilmiyorum onu sizin test etmeniz lazim.
Digerlerini kullaniyorsa zaten illa belli eder insallah dusundugunuz gibi degildir
inşallah canım sağolasın, bizimkisi çok fazla yalan söylüyo, günlük hayatta en basit konuda bile.. bi de çok unutkan, eşyalarını heryerde unutuyo..
Çok doğru ...inanın herkesin ne demek istediğini anlıyorum .Hayır yani ben anlamıyorum sizi aileniz sorunlu insan dövsün işkence yapsın belki de bir gün öldürsün diye mi dünyaya getirdi. Bir de yazıyorsunuz derdinizi insanlar mantıklı olanı söylüyor ona da kadın olarak kocamın iyi olmasını istiyorum ne yapacağımı bilemiyorum çözüm diyorsunuz ne çözümü ne duymak istiyorsunuz siz ? Burda böyle bir insana aa bak hastaymış destek ol iyileşsin Mutlu olursunuz demelerini mi bekliyorsunuz ?
Bence lütfen önce kendinizi sevin, kendiniz kendi geleceğiniz ve sağlığınız için siz de destek alın. Bencil olun biraz ya ! Haberlerde çıkan kadın cinayetleri neden Nasıl oluyor sanıyorsunuz !
Kimse aşk acısından ölmez kardeşim !
Aşk acısı öldürmez ama şiddet öldürür!
Tabiki değil ben sizi anlıyorum .Esiniz bunca yaptiklarina ragmen size bosanalim diyorsa bence anormal olan yada hasta olan sizsiniz kusura bakmayin ama daha neyi bekliyorsunuz sizi öldürmeyi mi.?
Korudum tabiki ... net bişi yok belkide test bozuk olabilirinanmıyorum ya bebek mi şimdi de!
korunmuyor muydunuz?
Allah aşkına adam belinizi kırıyor, dövüyor, siz onunla sevişiyorsunuz üstüne bir de korunmuyorsunuz!!
benim yorumlarım şu an tükendi.
sigara bile içmeyen kocamdan çocuk yapmak için senelerdir düşünüyorum siz uyuşturucu bağımlısı eşinizden çat diye çocuk yapıyorsunuz.
tebrikler ne diyeyim
Sizi esefle kiniyorum.Bana siz daha çok hasta gibi geldiniz.
Yahu adam madde kullanıyor.
Sizi çekip vurabilir o esnalarda ,uyurken boğabilir.
Belinizi çatlatana kadar döven adam için , onu seviyorum diyen kadın kusura bakmayın bazı seyleri hakediodur.
Bence ilk sayfada ki yazdıklarınızın sonuna şuan ki fikrinizi de ekleyin. Çünkü bir çok kişi sadece ilk sayfayı okuyunca sizin hala aynı düşüncede olduğunuzu zannediyor.Tabiki değil ben sizi anlıyorum .