Eşim ,bilgisayarı ve ilişki için çabasızlıgı.

Şöyle ki sevdiğim insanı tek yönüyle sevmediğim için , her yönüyle sevgi duydugum için, her yönüyle aklımda eleştiriyorum. Boşanmak isteyen bir sürü sebep bulunur. Boşanmak istemeyene de bir sürü sebep bulunur. Lakin bir insanı kötü huylarıyla değil sadece iyi huylarını da hatırlamak gerekiyor. Hem iyi hem kötü huylarını karsılastırmak tartmak gerekiyor. Cinsellik benim için de ilk sırada olmadi hiç bir zaman. Daha farklı seylere önem verdim ilk ben ilişkimde.Eşim için de böyleydi.Zaten soruyu soran istemezseniz cevap vermezsiniz demiş. Cok özel konu oldugu için. Ben de vermemişim. Siz neden taktınız o soruya cevap vermememe? İllah çok köti sevişmiyoruz kalkmıyor şeyi falan yazmamı mı umud ettiniz ama göremediniz öyle bir cevap diye sanırım sinir oldunuz.Eger ben o konuda sorun yasadıgımızı düşünüp konusunu açmak isteseydim bir başlık açardım bu konuyla da ilgili. Baskalarınun cinsel hayatına bu kadar kafanızı takmayın.

Sevmiyor.

katılıyorum. sevgi böyle bi şey değil. parasını vermesi falan sorumluluk almamasından. yoksa göremediğim şeye sevgi var diyemem. sevgisi varsa irdelerdi hanımefendinin küs olmasını. bakın mesela şuan bi ilişkim var yüzümün halinden ne oldugunu anlar sorar ve öğrenmeden bırakmaz. öncesinde bi ilişkim vardı karşısında ağlardım arkasını dönerdi. sizce kim seviyor? o yüzden bence aslında konu sahibi yapacağını yapmış. Ben olsam daha fazla uğraşmazdım. almışsın konuşmuşsun karşına cevap bile vermemiş, daha napabilirsin? eğer son bi konuşma yapmak istiyorsanız içinizden geliyorsa konuşun konu sahibi ama bence üstünüze düşeni yapmışsınız.

Uzun süredir konusmuyoruz eşimle biliyorsunhz ve onu gelmesini bekliyorum bu sefer konuyu acması için. onun alacagı aksiyon belirleyecek artık bir sonra ki adımı. Aksiyon almazsa da ben alacagım gereken aksiyonu. Merak ediyorum nereye kadar konusmadan durabilcek veya ne diyerek konuya baslayacak. İlla ki bir aksiyon alacaktır iyi ya da kötü. Onu görmek istiyorum öncellikle.

ama gelmezse napacaksınız? böyle bi ihtimal de var ve baya yüksek bi ihtimal gibi

Geleceğinden eminim.Bir sekilde gelip konuyu acacak. Emin olmasam beklemem zaten.O sabırlı biridir.İnatcı değildir. İnadındam değil onun gelmemesi. Bir nokta da umursayacak.
hatası olsa sabırlı demenizi kabul ederdim fakat hatalı olan o iken sabırlı olan bence burda sizsiniz. hatta baya sabırlısınız 14 gün asla sabredemez akşamında patlardım

hatası olsa sabırlı demenizi kabul ederdim fakat hatalı olan o iken sabırlı olan bence burda sizsiniz. hatta baya sabırlısınız 14 gün asla sabredemez akşamında patlardım
Eşimin genel yapısı sabırlı bir yapıdır.Demiştim ya hatta zor sinirlenir. Çok nadir onu sinirli gördüğüm anlar. Ben zaten sabırlıyım kendimin farkındayım. Ben de zor tutuyorum patlamamak ve laf carpmamak için.Ama karar verebilmem için önemli bu sürec bana göre. O yüzden ilgimi odagımı baska seylere verdim bu sürecte. Kafamı dagıtıyorum bir sekilde.

Bağımlı sevgisi

tamam, bu yazdıklarından ben zaten cevabımı aldım
aslında soruyu soranda kabahat
evdeki vatandaş seni insan yerine bile koymuyor 14 gündür tavır yapmana rağmen yanına gelip neden böylesin diye sormuyor
böyle birinde cinselliğin c'sinin olması beklenemez
cinsel ilişkiniz olsaydı o konuda sorun yok yazar geçerdin ama bunu yapmak yerine lafı dolandırmışsın
yani yazdıklarından yatak ilişkinizin de hiç olmadığını hepimiz anladık şu an
cinselliğe gelene kadar çok daha ciddi sorunlar var mesela arkadaşına koşa koşa gidip seni zerre kadar umursamaması gibi
sen de haklısın kendine göre
ama bana çok tuhaf geliyorsun
iyi ve kötü yönleriyle tartıyorum demişsin
daha kötü ne olabilir bilemedim yeterince kötüsünü yaşıyorsun zaten
kaç yaşındasın bilemedim ama evlilik böyle bir şey değil
evlilikte olması gereken hiçbir şey yok sizde, üzgünüm. cinsellik de buna dahil.
ev arkadaşı olmuşsunuz diyeceğim de o kadar bile değilsiniz maalesef.

bu arada cinselliğin önemini bilmeni ve anlamanı tavsiye ederim
çünkü yetişkin insanlarda bazen bazı şeyler iyi bir cinsellik sayesinde çözülebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…