- 16 Ocak 2018
- 494
- 157
- 30
-
- Konu Sahibi Girlsbelikegirls
Şöyle ki sevdiğim insanı tek yönüyle sevmediğim için , her yönüyle sevgi duydugum için, her yönüyle aklımda eleştiriyorum. Boşanmak isteyen bir sürü sebep bulunur. Boşanmak istemeyene de bir sürü sebep bulunur. Lakin bir insanı kötü huylarıyla değil sadece iyi huylarını da hatırlamak gerekiyor. Hem iyi hem kötü huylarını karsılastırmak tartmak gerekiyor. Cinsellik benim için de ilk sırada olmadi hiç bir zaman. Daha farklı seylere önem verdim ilk ben ilişkimde.Eşim için de böyleydi.Zaten soruyu soran istemezseniz cevap vermezsiniz demiş. Cok özel konu oldugu için. Ben de vermemişim. Siz neden taktınız o soruya cevap vermememe? İllah çok köti sevişmiyoruz kalkmıyor şeyi falan yazmamı mı umud ettiniz ama göremediniz öyle bir cevap diye sanırım sinir oldunuz.Eger ben o konuda sorun yasadıgımızı düşünüp konusunu açmak isteseydim bir başlık açardım bu konuyla da ilgili. Baskalarınun cinsel hayatına bu kadar kafanızı takmayın.yatak odası nasıl diye sorulmuş cevap vermemişsiniz.
bu adamın cinsel ilişkiye girmeyi becerebildiğini düşünmüyoruz zaten o soruyu cevapsız bırakmanız isabet olmuş
ereksiyon bile olamıyordur sahiden böyle birini erkek olarak görebiliyor musunuz siz?
mastürbasyon bile yapmayı beceremiyordurkocanız sandığınız bu oğlan çocuğunun bir kadını tatmin edebilmesi imkansız.
erkek bile değil bu, siz hala boşanma konusunda kararsızsınız. böyle yaşamaya devam edin o zaman ne diyim kendinize bunu layık görüyorsanız.
yaşıtlarınız eşleriyle hayatını yaşarken, aşkın, hayatın, eğlenmenin, cinselliğin dibine vururken siz pc başından kalkmayan bir ergenle yaşlanın o zaman, ne denir ki.
Sevmiyor.Hayvanlarla ancak hasta olduklarında ilgilenir veterinere götürür getirir işten sonra falan. Mesela bugün köpekleri yürüyüşe cıkaralım demedi. Dün demişti. Ve genelde hep ben derdim. 14 gündür köpek lafını hiç acmadım. İnanır mısınız hafta sonu tatilinde köpekleri cıkartalım demedi. Babasıyla saunaya gitti geldi ve uyudu. İŞ arkadasının canı sıkkın diye aksam arkadası cagırınca ,gideyim bir kötüymüş durumu diye izin istedi benden. Git demiştim. Sonra işte benim küslük durumu baska konudan cıktı. Ama aynı cabayı ilgiyi 14 gündür bana vermediğini görmüş oldum. Ona bunu söylesem direkt özür diler. Ama ben o an degersiz hissiyatımu nasıl gecirebiliriö kendi içimde?
Ot gibi yaşam.Ben hiç yemek yapmazsam onu da yadırgamaz biliyor musun? Neden yemek yapmıyorsun falan demez hiç. Öyle biri. O yüzden yemek yapmamazlıkla da cezalandıramıyorum. Dısarıdan söyler ne bilim abur cubur yer yemek yapmadıgımda da. Hiç yemek aramaz ben yapmazsam.
katılıyorum. sevgi böyle bi şey değil. parasını vermesi falan sorumluluk almamasından. yoksa göremediğim şeye sevgi var diyemem. sevgisi varsa irdelerdi hanımefendinin küs olmasını. bakın mesela şuan bi ilişkim var yüzümün halinden ne oldugunu anlar sorar ve öğrenmeden bırakmaz. öncesinde bi ilişkim vardı karşısında ağlardım arkasını dönerdi. sizce kim seviyor? o yüzden bence aslında konu sahibi yapacağını yapmış. Ben olsam daha fazla uğraşmazdım. almışsın konuşmuşsun karşına cevap bile vermemiş, daha napabilirsin? eğer son bi konuşma yapmak istiyorsanız içinizden geliyorsa konuşun konu sahibi ama bence üstünüze düşeni yapmışsınız.kocanız demeniz çok komik olmuş, anlattıklarınıza bakılırsa erkek bile değil bu.
sıfır erkeklik yani her anlamda. evde erkek yok, yatakta erkek yok, bu kadının hayatında bir erkek yok.
artık tedavi mi olur başka bir şey mi bilemem ama pasifliğinden, işlevsizliğinden ben sinir oldum burada okudukça.
sizi seviyor demişsiniz ama arkadaşı çağırdığında koşa koşa giden vatandaş 14 gündür kendisine soğuk davranan karısına neyin var demiyor. nasıl sevmek bu?
Uzun süredir konusmuyoruz eşimle biliyorsunhz ve onu gelmesini bekliyorum bu sefer konuyu acması için. onun alacagı aksiyon belirleyecek artık bir sonra ki adımı. Aksiyon almazsa da ben alacagım gereken aksiyonu. Merak ediyorum nereye kadar konusmadan durabilcek veya ne diyerek konuya baslayacak. İlla ki bir aksiyon alacaktır iyi ya da kötü. Onu görmek istiyorum öncellikle.katılıyorum. sevgi böyle bi şey değil. parasını vermesi falan sorumluluk almamasından. yoksa göremediğim şeye sevgi var diyemem. sevgisi varsa irdelerdi hanımefendinin küs olmasını. bakın mesela şuan bi ilişkim var yüzümün halinden ne oldugunu anlar sorar ve öğrenmeden bırakmaz. öncesinde bi ilişkim vardı karşısında ağlardım arkasını dönerdi. sizce kim seviyor? o yüzden bence aslında konu sahibi yapacağını yapmış. Ben olsam daha fazla uğraşmazdım. almışsın konuşmuşsun karşına cevap bile vermemiş, daha napabilirsin? eğer son bi konuşma yapmak istiyorsanız içinizden geliyorsa konuşun konu sahibi ama bence üstünüze düşeni yapmışsınız.
ama gelmezse napacaksınız? böyle bi ihtimal de var ve baya yüksek bi ihtimal gibiUzun süredir konusmuyoruz eşimle biliyorsunhz ve onu gelmesini bekliyorum bu sefer konuyu acması için. onun alacagı aksiyon belirleyecek artık bir sonra ki adımı. Aksiyon almazsa da ben alacagım gereken aksiyonu. Merak ediyorum nereye kadar konusmadan durabilcek veya ne diyerek konuya baslayacak. İlla ki bir aksiyon alacaktır iyi ya da kötü. Onu görmek istiyorum öncellikle.
Geleceğinden eminim.Bir sekilde gelip konuyu acacak. Emin olmasam beklemem zaten.O sabırlı biridir.İnatcı değildir. İnadındam değil onun gelmemesi. Bir nokta da umursayacak.ama gelmezse napacaksınız? böyle bi ihtimal de var ve baya yüksek bi ihtimal gibi
hatası olsa sabırlı demenizi kabul ederdim fakat hatalı olan o iken sabırlı olan bence burda sizsiniz. hatta baya sabırlısınız 14 gün asla sabredemez akşamında patlardımGeleceğinden eminim.Bir sekilde gelip konuyu acacak. Emin olmasam beklemem zaten.O sabırlı biridir.İnatcı değildir. İnadındam değil onun gelmemesi. Bir nokta da umursayacak.
Eşimin genel yapısı sabırlı bir yapıdır.Demiştim ya hatta zor sinirlenir. Çok nadir onu sinirli gördüğüm anlar. Ben zaten sabırlıyım kendimin farkındayım. Ben de zor tutuyorum patlamamak ve laf carpmamak için.Ama karar verebilmem için önemli bu sürec bana göre. O yüzden ilgimi odagımı baska seylere verdim bu sürecte. Kafamı dagıtıyorum bir sekilde.hatası olsa sabırlı demenizi kabul ederdim fakat hatalı olan o iken sabırlı olan bence burda sizsiniz. hatta baya sabırlısınız 14 gün asla sabredemez akşamında patlardım
Bağımlı sevgisikocanız demeniz çok komik olmuş, anlattıklarınıza bakılırsa erkek bile değil bu.
sıfır erkeklik yani her anlamda. evde erkek yok, yatakta erkek yok, bu kadının hayatında bir erkek yok.
artık tedavi mi olur başka bir şey mi bilemem ama pasifliğinden, işlevsizliğinden ben sinir oldum burada okudukça.
sizi seviyor demişsiniz ama arkadaşı çağırdığında koşa koşa giden vatandaş 14 gündür kendisine soğuk davranan karısına neyin var demiyor. nasıl sevmek bu?
tamam, bu yazdıklarından ben zaten cevabımı aldımŞöyle ki sevdiğim insanı tek yönüyle sevmediğim için , her yönüyle sevgi duydugum için, her yönüyle aklımda eleştiriyorum. Boşanmak isteyen bir sürü sebep bulunur. Boşanmak istemeyene de bir sürü sebep bulunur. Lakin bir insanı kötü huylarıyla değil sadece iyi huylarını da hatırlamak gerekiyor. Hem iyi hem kötü huylarını karsılastırmak tartmak gerekiyor. Cinsellik benim için de ilk sırada olmadi hiç bir zaman. Daha farklı seylere önem verdim ilk ben ilişkimde.Eşim için de böyleydi.Zaten soruyu soran istemezseniz cevap vermezsiniz demiş. Cok özel konu oldugu için. Ben de vermemişim. Siz neden taktınız o soruya cevap vermememe? İllah çok köti sevişmiyoruz kalkmıyor şeyi falan yazmamı mı umud ettiniz ama göremediniz öyle bir cevap diye sanırım sinir oldunuz.Eger ben o konuda sorun yasadıgımızı düşünüp konusunu açmak isteseydim bir başlık açardım bu konuyla da ilgili. Baskalarınun cinsel hayatına bu kadar kafanızı takmayın.