Eşim ,bilgisayarı ve ilişki için çabasızlıgı.

Şu görmezden gelinme ve degersiz hissetme duygusu beni cok öfkeli bir insana çevirdi. Tahammülüm kalması hemen sinirlenen insana dönüştüm. Ve bir yanım eşime benzedi. Resmen eşimin aynısı oldum. Hissizleştim ve umursamaz oldugumu farkettim bir süre sonra. Ama sadece eşime karşı öyle oldugumu farkettim. Çünkü öfkeliyim ona

BU yüzden 14 gündür konusmuyorum. Önceden 3 günden kendi kendime sinirim geçince konusmaya baslardım. Ama bu sefer öyle yapmayacagım. Nereye kadar ve nasıl gideceğini ne yapacagını görmek istiyorum.Ona göre bir konusma yapacagım kendisiyle

Çok sevindim toparlamıssınız. Eşim allahtan yemeğe gelmemezlik yapmıyor ama yemekten sonra hemen oyuna atlıyor. Depresyonda oldugunu düşünmüyorum pek. İş arkadaslarıyla arası iyi. İşini seviyor musun memnun musun dediğimde evet diyor. Hatta işinde yükselme planları yapıyor.Sertifkalarını almaya calısıyor falan.

Çok iyi anlıyorum.Hep beni suçladı tahammülüm kalmadığı için.Benim bide eşime değil genel hayata tahammülüm hevesim vs kalmamıştı içim ölmüstü

Belkide bahaneydi bilmiyorum.Niye oynuyorsun bu kadar diye sorardım içimden geliyor bana zevk veriyor vs derdi çok zoruma giderdi resmen beni istemiyor diye düşünürdüm içten içe.Bu arada hangi oyunu oynuyor

Çok iyi anlıyorum.Hep beni suçladı tahammülüm kalmadığı için.Benim bide eşime değil genel hayata tahammülüm hevesim vs kalmamıştı içim ölmüstü
Sizin eşiniz bir de tartısıyormuş sizinle sanırım. Benim eşim benle hiç tartısmıyor bile. Sessizce beni dinliyor. Hatta genelde oyun oynamaya devam ediyor dinlerken. Tartısmaya dahil olmuyor. Hep sessiz.

Ya gerçekten okuduklarıma inanamıyorum. Bi de eve gelip bu adama yemek yapıyor ve yediği için memnun oluyorsunuz. Anne olmuşsunuz.

Belkide bahaneydi bilmiyorum.Niye oynuyorsun bu kadar diye sorardım içimden geliyor bana zevk veriyor vs derdi çok zoruma giderdi resmen beni istemiyor diye düşünürdüm içten içe.Bu arada hangi oyunu oynuyor
Valla steam de ki oyunları oynuyor. Bir sürü var hesabında. Bilmiyorum ki hangisi. Bana da eşim diyor ki stresimi kafamı dagıtıyorun oynayarak. Bazen iştrn gelince yalnız kalmak istiyorum diyor. Zaten yalnız gibi yasıyor daha ne istiyor anlamadım

Hanımlar şöyle söyleyeyim ben de çocuk yaşlarımdan beri oyun oynarım saatlerimi oyun oynamakla harcarım. Evet bu asosyal ve zararlı bir alışkanlık. Sizin eşleriniz de yıllardır oyun oynuyorsa bu alışkanlıklarından kopmaları maalesef mümkün değil. Girdikleri oyuna bağlı olarak lig, kademe veya kupa, maç kazanma gibi şeyler için uğraşıyorlar. Böyle oyunlar insanın günlük olarak en az 2 saatini yiyor çünkü her maç en az 20 dakika sürüyor, o maç bitti bir maça daha gireyim öyle öyle zaman bitiyor.
Size yeterince vakit ayırdıktan sonra artık ben oyun oynayacağım diyerek kendi köşelerine çekilseler bu kadar göze batmazlar. Bekar hayatı yaşıyor gibi davranıyorsun, bana zaman ayır sonra istediğini yap diyebilirsiniz.

Çoğul eki kullandığına göre en az 2serden 4 yavrunuz var. Tek başına onların sorumluluklarını yerine getirebiliyor musun ?

Ve bu adamdan olmaz. Net.

Sizin eşiniz bir de tartısıyormuş sizinle sanırım. Benim eşim benle hiç tartısmıyor bile. Sessizce beni dinliyor. Hatta genelde oyun oynamaya devam ediyor dinlerken. Tartısmaya dahil olmuyor. Hep sessiz.
Yok yartismazdi.Aslinda içten içe biliyormuş vicdan azabı falan cekiyormus ama işte bunları hep sonradan söyledi.Bahane ya bunlar benimki de hep aynı seyleri söylerdi stresini atıyorum diye sanki bana dünyayı yonetiyor.Bunlar hep ağız kapatma.Hep derdim bir gün bu evde seni ve bilgisayarını yalnız birakacagim diye öyle de yaptım.Hatta beni aradığında niye uzuluyorsun istediğin hayyat bu değil mi bilgisayarına sana mutluluklar diyip yüzüne kapamistim

Köpekler kediler ve eşinizin kölesi gibi olmuşunuz. Konuşacak sohbet edecek kimse yok hayatınızda bunların hepsi hizmet bekliyor, yemekleri hazırlanacak temizlkleri yapılacak vs vs. İnsanın kendisine yaptığı eziyeti kimse yapmıyor. Eşinizin arkadaşları var sosyal hayatı var onun keyfi yerinde. Hayatınızı kendi kontrolünüze alın kendinize uzaktan bakın.

Tam da anlattıgınız gibi düşünüyor ve hissediyorum.bir de ben gurbetteyim. Çevrem yok hala. Arkadaslarım yok burada.Eşim de böyle olunca daha da yalnızlastım.Hele bir de üstüne tartısma cözülsün diye caba göstermediği zaman daha da kötü hissetmeye basladım. Tabi ki baska zoruna giden konular da var degersiz hissettiren. Zaman için de birikimi var içimde birikti hepsi. O dönemlerde de onu karsıma alıp davranıslarından dolayı ne hissettiğimi anlatmıstım. Dayanamauyıp aglamıstım hatta.

ben de çok oyun oynarım ama şu da var mesela, oyun oynarken yanındaki kişiyi de katabilirsin bi süre. ben mesela yanımdaki arkadaşlarıma diyorum gel kız iki tur sen uçur şunu vs diye. oturtuyorum. ya da iletişim kurabiliyorum oynarken. millet yayın açıp para kazanıyor sonuçta. full odak da gerektirmiyor. bu olaydaki erkek kişisi film açtığında bile çağırmıyormuş ki karısını.
benimle bırak sevgilim ortalama yakınlıktaki biri bile 14 gün konuşmasa en azından yoklarim.

üzgünüm konu sahibi. keşke iyi şeyler söyleyebilsem size.

Ben de düşünüyorum mesela işi gücü oyunla ilgili olsa para kazanıyor olsa ordan gelir saglıyor olsa neyse derim belki. Ben oynamasına karsı değilim. Ama dozunda olmalı.hatta ben sıkan bir kadın da değilim. İstediğinde erkek arkadaslarıyla görüşüp bir yerlerd ebir sey içebiliyor.Saygı duyarım. Eger ben cıksam dısarı o da saygı duyar alanıma. Ama bunlar dozunda olmalı sonucya bekar değil artık. Ve düşünüyorum eger bana surat asan eşim olsaydı. Ben 14 günü bırak 2. Gününde baktım hala bir sey yolunda değil giderim üstelerim konusırum çözmeye calısırım sorunu. Ben yapabilirsem eger hala, o neden yapmıyor diye durup düşünüyorum. Ve aklıma bir tek, benim kadar deger vermediğini düşünüyorum.Bu değer verme durumu düzelir mi geri gelir mi? Bilmiyorum. Ona sorsam beni seviyor deger veriyor. Ve ona sorsam ilişkimiz de hiç sorun yok hersey yolunda taa ki ben bu hissettiklerimi ona söyleyene kadar.Zamanın da ben de onunla oyun oynamayı denedim. Ama oyun oynamak benlik değil.Önceden film izlerdik birlikte evde bile olsak.Neden benimle kınusnaya gelmiyorsub tartısma sonrasu diye sordugumda. Eşim benim hala sinirli göründüğümü söylüyor bu yüzden gelmiyormuş konusmaya.Hatta işten sonra stresini oyunla attıgını kafasını dagıttıgını söylüyor. Bazen de yalnız kalmak istediğini söylüyor işten sonra. Gecen gün iş arkadasınun iş hakkında canı sıkkındı dışarı cagırdı gitti arkadasını teselliye konusmaya. Ama ben 14 gündür konusmuyorum hiç gelip sorun nedir diye çözmüyor. Bu cok agrıma gidiyor. Bu arada ilişki de baskın taraf ben oldum hep. Anlamadın konusmaya mı korkuyor. Ne geciyor aklından ne hissediyor. Ona hep güzelce diyorun, ne düşünüyorsan,hissediyorsan bana söyle içinde tutma diyorum. Bana içindeki leri tam söyleyemiyor gibi geliyor. Tartısamıyoruz bile. Hep sessiz duvar gibi ben tartısırken tek basıma tartısıyorum.Keske tartıssa içindekileri söylese diyorum kendi kendime. Bu kadar cıkmaza düşmezdim o zaman.

Konu sahibi özel olacak ama cevaplamazsan da saygı duyarım. Bu arada yatak odası muhabbetiniz nasıl? Yani bu adam karısını özlemiyor mu yani bir erkek hiç değilse sevişmek uğruna şirinlikler yapar, gönlünü yapmaya çalışır hiç değilse o günü ve geceyi kurtarmak için. Eğer o kısımda yoksa geçmiş olsun yol yakınken kendi yolunuza bakın derim.

değer vermemek budur evet diyemem ben size. ancak şunu söyleyebilirim ki size karşı kendi işine nasıl geliyorsa davranıyor. işine gelmiyor gönlünüzü almak uğraşmak bu yüzden mantıklı görünen bahaneler sıralıyor.

bilmiyorum, burada bi söz vardır, yerinde olan bir cinnetin çözemeyeceği iş yok derler.

ve hayır sizden korkmuyor. ayrıca hayır, baskın olan da siz değilsiniz. baskın tarafin düzenine uyulur. siz ona kıyasla daha iş bitirici birisiniz.

Ayni seyi yasasam bilgisayari kaldirirdim
O zaman tepkisi ne olacak bana nasil davranacak gorurdum
Erkekler ilgisiz kalinca onemsemez ama biz kadinlar ilgisizlige yok sayilmaya boyle saygisizliga gelemiyoruz
En guzel cozum bilgisayari kaldirip iletisime gecmesini sağlamak
Tepki verir kesinlikle ama bagimliligini ortadan kaldirmak icin oyunu bitirmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…