- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.465
- 373
- Konu Sahibi puccakanka
-
canım tabikide hoş bişey değil bu,,inan bana onu söylediği an yıkıldım,,ben eşim yanımdayken birine yan gözle baksa çıldıran birisiyim,bide bunları ben yanında değilken hemde işyerindeki devamlı gelip geçerken gördüğü insanlara yapmış olması beni mahfetti,ama o an kendimi tuttum sırf laf almak için soğuk kanlı davrandım çünkü hala silmiş olsanda izlemek istiyorum yoksa bu böyle gitmez diyip durdum,,hani frikikse amaaan olsun ne var yani diyerek yem attım,,belki neyse eşim kızmadı izleteyim falan der dedim ama yok özel şeylermiş üzülücem şeylermiş oyüzden izletmemiş,,
bu arada arkadaşlar yazdıklarınızı okumaktan işi yapamadım bu sefer kaçar ben
Yazıldı mı bilmiyorum ama bilgisayarı bir kaç gün öncesine alırsanız belki dosya ortaya çıkabilir. Ama nasıl yapıldığını unuttum internette yazıyordur. Umarım kötü birşey çıkmazda sadece pokemondur.
ya gözünüzü seveyim kimse cevap vermesin şu sedefekrem e
bir geldim kaç sayfa şey yazılmış sırf onun yüzünden. burda herkes konu sahibini merak ediyor
mecbur muyuz biz sağa sola sataşan insanların yorumunu görmeye ya
ay canım vallahi içim çok rahatladı şu anda
gerçekten önemsiz gördüğünü falan sandım bende:44:
ama emın mısın bak gerçekten öğrenmek istediğine ucundan inşallah kötü şeyler çıkmazda böyle bir durumda bir de bunu sineye çekmek zorunda bırakabilirsin kendini, onun için iyi düşün ben pek de öğrenmen taraftarı değilim
adam ya öyle kendisi de yaptıysa ne yapcaksın unutup hayatına devam edebilecek misin?
al bi yaralı daha....akrabamsınız siz
ay canım vallahi içim çok rahatladı şu anda
gerçekten önemsiz gördüğünü falan sandım bende:44:
ama emın mısın bak gerçekten öğrenmek istediğine ucundan inşallah kötü şeyler çıkmazda böyle bir durumda bir de bunu sineye çekmek zorunda bırakabilirsin kendini, onun için iyi düşün ben pek de öğrenmen taraftarı değilim
adam ya öyle kendisi de yaptıysa ne yapcaksın unutup hayatına devam edebilecek misin?
ben bir laf ederdim de sana şimdi ablam yaşındasın şu mübarek günde ağzımı açmayayım...
Onu ben de sordum cevap alamadımBüyük ihtimal herşeyi sineye çekecek gibi .Umarım yanılıyorumdur
Böylesi firikleri çeken bir insan ,ilerde neler yapar kimbilir.
Bende bundan sonra iş yerimde oturuşuma ,kalkışıma on kat daha dikkat ediceğim .İş yerlerinde neler dönüyormuş da haberimiz yokmuş
küçüğüm sen git derslerine calış bekar bi kızın ne işi var ewli bayanların sitesinde...akide ablandan tecrübemi öğreniyosun yoksa:)öyleyse öğrenme hayat boyu ağlarsın
yok canım çıktı netten onun için cevap yazamadı artık sineye çeker mi çekmez mi bilemeyiz ama
inşallah öyle bir şey yoktur da yıkılmaz
çok zor evlenip çocuklar yaptığın adamın öyle çıkması ...
yalnız pokemona karşı bakış açım değişti
nerden aklına geldi acaba konu sahibinin
küçüğüm sen git derslerine calış bekar bi kızın ne işi var ewli bayanların sitesinde...akide ablandan tecrübemi öğreniyosun yoksa:)öyleyse öğrenme hayat boyu ağlarsın
Dünde pokemon oynuyorumdum yani gerçekten pokemondüşününce ilginç geliyor ama karı koca arasında en iyi konuşulacak hali böyle bence
Kim demiş evli bayanların sitesi diye tapulu malınız mı ? Evli bayanlar için mi yazıyor ? Bekarlara yasak mı ? Komiksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?