- Konu Sahibi puccakanka
-
hepinizin yazdıklarını okudum arkadaşlar,ama tek tek alıntı yapmak yerine hepbir ağızdan yazmak istedim,,dün çok feci şeyler oldu,fakat öyle uzunki şuan eşim uyuyo,fırsattan istifade dediklerinizi yapıcam,çok sağolun hiç aklıma gelmemişti,silinen dosyaları geri getiren prog.indirdim hemen tarattırdım fakat anlamadığım konu yüzlerce dosya buldu ama hepsi pcde olan dosyalar ve resimler yani,silinen dosyaları nasıl geri getiricek anlamadım hepsine baktım ,dünki tarihte olan yok önceside pcdeki herşey yani
ama sistem geri yükleme yapıcamdün bu saatlere alıcam geri allahım nolur onlarda geri gelsin,dua edin arkadaşlar cidden bu şüpheyle yaşayamam içim içimi yiyo hala,,
eşime dün itiraf ettirdim çok zor oldu ama,ne kadar inanılır bilmiyorum yardım edin:26:,,dediği şey şu,,çalıştığı yer büyük bi işyeri,mühendisler falan çalışıyo eşimin arkadaşlarıda mühendis çoğu,yaptıkları şey orda çalışan kadınlar var sekreterler falan,onları çekmişler frikiklerini ama,dedim çektilerse çektiler senin telde ne işi var dedim,neden görmeme izin vermeden sildin,eğer bu kadar basit bişey olsaydı yapmazdın bunu dedim,,görmeni istemediğim şeyler var üzülmeni istemiyorum anla dedi,baya zaman geçti bişey dedittiremedim,,gece sabaha karşı hala ayaktayız tabi biz,malesef o çekenlerden biride benim eşimmiiş öyle söyledi,,bunada inanmıyorum,çünkü dedim eğer sen çeksen sen görünmemişsindir ekranda ,,sonuçta bi yalanda uydurup ben değil arkadaşlar çekti falan der izlettirirdin bu kadar saf olma dedim,,ya arkadaşlar ben eşim uyanmadan sistemi geri getireyim,,dün ondan öyle bi intikam aldımki aklınız şaşar,,benim hala şaşıyoo
neyse tirendy valla frikik cekekde hosdegil dogrusu..
ne demek yaaa simdi kendimi dusundum tama cok dukkat ederim kilik kiyafetim kapalidir
ama belki ne bileyim bi egildim kameraya cekildii ayyy hoss degil...
bu ne bicim bisey bence onlar firkik goruntusu degil...
intikamin ne valla merak ettim..
Arkadaş ahlak bekçisi insanların tutumuna da hastayım.Kardeşim ben islamı radikal yaşayan biriyim bana ahlaktan mı ahkam keseceksin höyt !
Allahım terbiyesiz ,densiz insanlar nerde ne konuşacaklarını bilmeyen insanlar sizi anneleriniz ne ile besledi.Daha doğrusu ne vermedide beyninize oksijen gitmiyor.
benim eşim bekarken izlemiş saklamıyo...sende kadın gibi kadın olda oyle bi erkek bull..bol şanslar.
yani ayıplamak kınamak falan değilde ortada kadına taciz olunca dayanamadım
konu sahibi adına çok üzüldüm tacizci bir kocası olduğunu öğrenmiş bana göre...
ama işin enteresan tarafı frikik çekmişler dediği vakit kocasına konu sahibinin şöyle bir şey söylemesi
böyle BASİT birşey olsa gösterirdin demesi beni benden aldı
demek ki kocası ya da arkadaşları kadınlara tacizde bulunduklarında bu basit birşey
yani bu basit bir şey mi ben bunu anlamadım.
hani arkadaşı yaparsa basit bir şey kocası yaparsa mı sorun olacak vallahi kafam çok karıştı
ya da konuyu toptan yanlış anladım inşallah yanlış anlamışımdır.
bilgisayar hafızasındaki görüntü ise geri dönüşüm kutusuna bakın olmadı geçmişi yükleyin görüntü gelecektir ...
zaten bunu yapcakmışsın ..çokta orjinal bişe söylediğimi düşünmüştüm halbukii :)
Sedefekrem senin amacın ne ? Sana kişisel bir saldırı da bulundum mu ben sataşıyorsun ? Bak rabbim öyle büyük ki bana bulunduğun bu ithafların hepsini yaşarsın da sorarsın kendi kendine ben nerde hata ettim diye.hadi canım hadi gitte aşkı memnu izle
canım tabikide hoş bişey değil bu,,inan bana onu söylediği an yıkıldım,,ben eşim yanımdayken birine yan gözle baksa çıldıran birisiyim,bide bunları ben yanında değilken hemde işyerindeki devamlı gelip geçerken gördüğü insanlara yapmış olması beni mahfetti,ama o an kendimi tuttum sırf laf almak için soğuk kanlı davrandım çünkü hala silmiş olsanda izlemek istiyorum yoksa bu böyle gitmez diyip durdum,,hani frikikse amaaan olsun ne var yani diyerek yem attım,,belki neyse eşim kızmadı izleteyim falan der dedim ama yok özel şeylermiş üzülücem şeylermiş oyüzden izletmemiş,,
bu arada arkadaşlar yazdıklarınızı okumaktan işi yapamadım bu sefer kaçar ben
Sedefekrem senin amacın ne ? Sana kişisel bir saldırı da bulundum mu ben sataşıyorsun ? Bak rabbim öyle büyük ki bana bulunduğun bu ithafların hepsini yaşarsın da sorarsın kendi kendine ben nerde hata ettim diye.
Bak arkadaşım 15 yaşın da çocuk değilim ben senin bu oyununa da gelmem.İnsan ol canımı ye.
canım tabikide hoş bişey değil bu,,inan bana onu söylediği an yıkıldım,,ben eşim yanımdayken birine yan gözle baksa çıldıran birisiyim,bide bunları ben yanında değilken hemde işyerindeki devamlı gelip geçerken gördüğü insanlara yapmış olması beni mahfetti,ama o an kendimi tuttum sırf laf almak için soğuk kanlı davrandım çünkü hala silmiş olsanda izlemek istiyorum yoksa bu böyle gitmez diyip durdum,,hani frikikse amaaan olsun ne var yani diyerek yem attım,,belki neyse eşim kızmadı izleteyim falan der dedim ama yok özel şeylermiş üzülücem şeylermiş oyüzden izletmemiş,,
bu arada arkadaşlar yazdıklarınızı okumaktan işi yapamadım bu sefer kaçar ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?