- Konu Sahibi puccakanka
hepinizin yazdıklarını okudum arkadaşlar,ama tek tek alıntı yapmak yerine hepbir ağızdan yazmak istedim,,dün çok feci şeyler oldu,fakat öyle uzunki şuan eşim uyuyo,fırsattan istifade dediklerinizi yapıcam,çok sağolun hiç aklıma gelmemişti,silinen dosyaları geri getiren prog.indirdim hemen tarattırdım fakat anlamadığım konu yüzlerce dosya buldu ama hepsi pcde olan dosyalar ve resimler yani,silinen dosyaları nasıl geri getiricek anlamadım hepsine baktım ,dünki tarihte olan yok önceside pcdeki herşey yani
ama sistem geri yükleme yapıcamdün bu saatlere alıcam geri allahım nolur onlarda geri gelsin,dua edin arkadaşlar cidden bu şüpheyle yaşayamam içim içimi yiyo hala,,
eşime dün itiraf ettirdim çok zor oldu ama,ne kadar inanılır bilmiyorum yardım edin:26:,,dediği şey şu,,çalıştığı yer büyük bi işyeri,mühendisler falan çalışıyo eşimin arkadaşlarıda mühendis çoğu,yaptıkları şey orda çalışan kadınlar var sekreterler falan,onları çekmişler frikiklerini ama,dedim çektilerse çektiler senin telde ne işi var dedim,neden görmeme izin vermeden sildin,eğer bu kadar basit bişey olsaydı yapmazdın bunu dedim,,görmeni istemediğim şeyler var üzülmeni istemiyorum anla dedi,baya zaman geçti bişey dedittiremedim,,gece sabaha karşı hala ayaktayız tabi biz,malesef o çekenlerden biride benim eşimmiiş öyle söyledi,,bunada inanmıyorum,çünkü dedim eğer sen çeksen sen görünmemişsindir ekranda ,,sonuçta bi yalanda uydurup ben değil arkadaşlar çekti falan der izlettirirdin bu kadar saf olma dedim,,ya arkadaşlar ben eşim uyanmadan sistemi geri getireyim,,dün ondan öyle bi intikam aldımki aklınız şaşar,,benim hala şaşıyoo
Farzedelim ki sistem geri yükle yaptın olmadı ,videoyu bulamadın Napacaksın ?
Eşini affedecek misin iş yerindeki kızların firiklerini çekiyormuş ,bu normal bir durum değil .