eşim bilgisayarda benden bişey gizledi,çıldırıcam:((

olayı dişi köpeğin kuyruğuna da getirdik.
kocası çok iyi de çevresi kötü. ahhh ahhhh!
ya yapma, bir bayan olarak sen yapma bunu, azıcık onurun varsa deme bunu!
malesef kadın olarak bunu söylemekten utanıyorum ama malesef öyle kadınlar varki,şeytan kulağına kurşun,çok gördüm çook,oyüzden kimse bana öyle kadınları savunmasın zaman ne getirceği belli olmaz sizde evlisiniz büyük konuşmayın.....

çok haklısınız ama çocuklarımla ilgileniyorum ben,görmeden suçlamayın,onlar gündüz evde durmaz aşağıda oynuyolar,ve ben her 5dkda bir bakıyorum onlara,,sesleri duyuluyo zaten burda olmamın sebebi eşimden haber olmaması gelmemişti daha,,artık hayatımın devamını kendim yapıcam,yön vericem nasıl yaparım ne yaparım bilmiyorum ama,bişekilde bu durumdan kurtulmalıyım,psikolojim çocuklara yansımasından çok korkuyorum onlara hakkım yok bunları yaşatmaya( fikirleriniz önyargılarınız için teşekkürer,cidden yazdığım herşey yanlış anlaşılıyo devam etmesin ne ben üzüleyim nede siz sinirden patlamayıp üzülmeyin,,ne diyelim bi derdim daha kendi içime kaldı yine hüsranla bitti,kk'ya bidaha konu açmıycam diyorum ama insanın başına gelince bi yoldaş arıyor,benim burda hiç arkadaşım yok ,,varsa yoksa sizlersiniz konuştuklarım,,oyüzden derdimi anlatıp yardım istedim sağolun hepiniz,daha fazla rencide etmeden kendimi çekiliyorum,gerçekten vurun kahpeye kadar geldi olay,düşene bide biz vuralıma döndü,napalım alışkınım klasik kk dediğiniz çok doğru,,bu böylee devam ederr ,,,,
en iyisi yazdıklarınızıda görüp dahada demorelize olmadan kapatmak pcyi teşekkürler,hakkınız helal edin nolur,sizde benimle yoruldunuz....kafa yordunuz olaya((

sabahtan beri işi gücü bıraktım iş yerinde topicteyim beynim uyuştu artık evlilikten soğudum sözlüyüm nişanlanıcam yakın zamanda o kadar etkilenmişim ki yazarken yüzüğüme yüzümü ekşiterek bakmışım pes vallahi pes..trendy artık sende bırak burda zaman harcamayı laf yetiştirmeyi çocuklarınla ilgilen öldüler açlıktan garipler

konunun kapatılmasını istiyorum lütfen,ben herşeyi hallettim kafamda gerek kalmadı,,,,,

Her yazdığın mesajda daha fazla hayrete düşüyorum.

Kocan niye aldatmasınki seni?

Sende bu zihniyet varken,adam seni aldatır sonrada kadın kuyruk salladı der ,sende affedersin.

Nasıl olsa suçlu şeytan kadınlar.

Lütfen daha fazla kendinizi ve hemcinslerinizi küçültmeden kapatın şu konuyu.

Pes ......Başka söyliyecek birşey bulamıyorum.

konunun kapatılmasını istiyorum lütfen,ben herşeyi hallettim kafamda gerek kalmadı,,,,,

canım sen zaten herseyi kafanda halletmişsin ki en basından beri. neyin kafasını yasıyosun ya.. hay Allahım illa konusturcak senin fikrin bakısın hep sabittti zaten

aaa kım aldatmıs kım ıcmıs bırı bana da anlatsın ya

Tartışmanın da bir üslübu vardır.

Bel altı vurmayalım. Kendimize ayıp.

Bazı yorumları okuduğuma üzüldüm.

101 bağımlılık oyunu gerçekten..bizde sabaha kadar oynuyoruz arkadaşlarla sanal değil tabii..ancak içimizden kimse de hadi kalkalım demiyor.sıkma arkadaşım canını vakit geçirmeye çalışıyordur.son 1 aydır diyosun belki de kafasına takılan bazı sıkıntıları vardır.onlardan zaklaşmaya çalışıyordur.konuşmayı denesen?

şımdı ben bu konunun sonunu anlıyamadım

eşın herşeyı yalanladı arkadaşı yapmış
hafıza kartını kullanarak o çekmış bazı görüntülerı
eşınde kart da ne olduğunu bılmedığı ıçın sana göstermek ıstememış
onun ıçınde frıkıklerı çektık o var demış (daha masum ya :44:)

Sonra bu sabah adamın bırden 5 ay önce kı mevzusu ortaya çıkıyor
sen şıkayet etmışsın, dövdü dıye
ve bırden mektupda 5 ay hapıs cezası alacağı yazıyor..

Sonra eşın adlıyeye gıdıyor ve sen ona ulaşamıyorsun :44:

olay neydı, ne oldu...
konularda karıştı yanlış anlamamışımdır umarım...
daha da ıçınden çıkılmaz bı hal aldı
ama hıç bırımızın yapabılceğı bırşey yok galıba..

Triedy bak biz seni üzmek için daha da dibe vurmak için söylemiyoruz bunları...

Buradan çare arıyorsun tamam sözüm yok ...Ama burası sanal bir ortam ve yazdığın her şey yanlış anlaşılmaya müsait..

Psikolojin bozulduğu için de kendinle çelişiyorsun ve buradaki herkes de aymazlık yapıyor....

Onun için konunu kapattır , pc'ni de kapat çocuklarına koş...

Onlar için sen ayakta kalmalısın....

Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…