- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
- Konu Sahibi puccakanka
-
ayy evvettkesinlikleevlilikten soğuttular
malesef kadın olarak bunu söylemekten utanıyorum ama malesef öyle kadınlar varki,şeytan kulağına kurşun,çok gördüm çook,oyüzden kimse bana öyle kadınları savunmasın zaman ne getirceği belli olmaz sizde evlisiniz büyük konuşmayın.....olayı dişi köpeğin kuyruğuna da getirdik.
kocası çok iyi de çevresi kötü. ahhh ahhhh!
ya yapma, bir bayan olarak sen yapma bunu, azıcık onurun varsa deme bunu!
Eşi 5 ay ceza evine girecek bir bayanın buradaki kişilere
cevap yetiştirmesi çok saçma....
Kaldı ki 2 çocuğum var diyorsunuz gidin onlarla ilgilenin arkadaşım...
Onların psikolojisi buradaki bayanların psikolojisinden yada sizin psikolojinizden çok mu önemli!
inanmazsanız zorlayamam kusura bakmayın ama,eşimden herşeyi beklerim beni aldattığını beklemem,,eşimi tanıyorum,,biz öyle basit kadınlara basit erkeklere taviz vericek aldatıcak kadar aciz değiliiz,buna inanıyorum,hani derlerya erkelerin hiçmi sucu yok,dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek ona bakmaz tarzında bilafvardır,,sonuna kadar katılıyorum,bende kuyruk sallasam bakmıycak erkek tanımıyorum,kadın bu konuda şeytandır,öyle kadınlar varki,allahım onları benden uzak tutsun,,erkektir nefsine hakim olan çok az erkek vardır,kadınlar istemese hiçbi erkek yaklaşamaz,ama niyetleri ortada bazıl kadınların yuva yıkmak,,ama eşime bu konuda güvenim sonsuz,beni aldatmadı aldatmazda,ben çok dedim varsa öyle biniyetin ayrılalım ne yaparsan yap ben senin karınken bunu bana yaşatırsan 2elim yakanda olur,,ee bunları benimsemiş olsa gerek....
konunun kapatılmasını istiyorum lütfen,ben herşeyi hallettim kafamda gerek kalmadı,,,,,
konunun kapatılmasını istiyorum lütfen,ben herşeyi hallettim kafamda gerek kalmadı,,,,,
101 bağımlılık oyunu gerçekten..bizde sabaha kadar oynuyoruz arkadaşlarla sanal değil tabii..ancak içimizden kimse de hadi kalkalım demiyor.sıkma arkadaşım canını vakit geçirmeye çalışıyordur.son 1 aydır diyosun belki de kafasına takılan bazı sıkıntıları vardır.onlardan zaklaşmaya çalışıyordur.konuşmayı denesen?sağool cnm beeniim yaa hiç sorma eşim
şu 101 okey oyunu hastası olmuş şuan kızım bugün tam 3 aylık oldu
ve 2 yıllık evliym eşim sürekli pc başında oyun oynuyor 1 aydır ayrı yatakta sahura kadar pcde
sahurdan sonrasıda gidip uyuyo hergün aynı şeyler ben bunu nasıl sohutacam bilmiyorum hergece hergece ağlıyorum artk dayanamıyorum bende
bak işte bu noktada sana katılıyoruz
malesef kadın olarak bunu söylemekten utanıyorum ama malesef öyle kadınlar varki,şeytan kulağına kurşun,çok gördüm çook,oyüzden kimse bana öyle kadınları savunmasın zaman ne getirceği belli olmaz sizde evlisiniz büyük konuşmayın.....
çok haklısınız ama çocuklarımla ilgileniyorum ben,görmeden suçlamayın,onlar gündüz evde durmaz aşağıda oynuyolar,ve ben her 5dkda bir bakıyorum onlara,,sesleri duyuluyo zatenburda olmamın sebebi eşimden haber olmaması gelmemişti daha,,artık hayatımın devamını kendim yapıcam,yön vericem nasıl yaparım ne yaparım bilmiyorum ama,bişekilde bu durumdan kurtulmalıyım,psikolojim çocuklara yansımasından çok korkuyorum onlara hakkım yok bunları yaşatmaya ( fikirleriniz önyargılarınız için teşekkürer,cidden yazdığım herşey yanlış anlaşılıyo devam etmesin ne ben üzüleyim nede siz sinirden patlamayıp üzülmeyin,,ne diyelim bi derdim daha kendi içime kaldı yine hüsranla bitti,kk'ya bidaha konu açmıycam diyorum ama insanın başına gelince bi yoldaş arıyor,benim burda hiç arkadaşım yok ,,varsa yoksa sizlersiniz konuştuklarım,,oyüzden derdimi anlatıp yardım istedim sağolun hepiniz,daha fazla rencide etmeden kendimi çekiliyorum,gerçekten vurun kahpeye kadar geldi olay,düşene bide biz vuralıma döndü,napalım alışkınım klasik kk dediğiniz çok doğru,,bu böylee devam ederr ,,,,
en iyisi yazdıklarınızıda görüp dahada demorelize olmadan kapatmak pcyi teşekkürler,hakkınız helal edin nolur,sizde benimle yoruldunuz....kafa yordunuz olaya((
Tartışmanın da bir üslübu vardır.
Bel altı vurmayalım. Kendimize ayıp.
Bazı yorumları okuduğuma üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?