- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
-
- Konu Sahibi mutlucivciv
Med çok güldüm bu cevabına :)) normal olan yok demek:)))
Aşk acısı çektiğim için erkek cinsine çok kızgınım amy
Bana göre yok
Belli tatlım anladım şimdi o yüzden yaşı da kuruyu da aynı görüyorsun:) ama inen hepsi aynı değil yaşadıkça bunu görecek ve amy haklıymış diyeceksinvar olmasına varda dengini dengine vermiyor Rabbim işte:114:umarım gönlüne göre verir Allah üzülme
Amin canım benim, amin..
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
hayır canım boğa:))))))))benim ise akrep
ayrıca ben araştırma yaptım boğa erkeği aşkına,evliliğine sahip çıkarmış.benimsermiş eşimde bütün özelikler var
benim eşim oğlak anlattıklarının aynısı benim eşim.sabah işe giderken öper.geldiğinde sarılır.sürekli der seni seviyorum diye telefonda olsun evde olsun.ama konu ailesine gelince çok düşkün.en ufak bir şey dediğimde bile kıyameti koparıyo.bizim sorunumuz aile :) katlanıyorum yapıcak bişi yok :)
Caniiiiimmm. İnan ki tek sen diilsin sanki ayyyni bizi yazmisin bende bugun cok gergin ve ofkeliyim gercekten bu yontulmamis odunlarda o inceligi aramak bosuna gibi geliyo bana cok sinir bozucu ve uUcu bi durum aslinda bazilarina onemsiz gelir belki ama cidden bi odunla yasamak zor Ne diyim kelin ilaci olsa surer kendi kafasina ooooooffffffffKizlar merhaba,
sizde diyeceksiniz, bu kiz birtek dertlenincemi Kadinlar Kulubu aklina geliyor diye..
Cok üzgünüm, esimle bugün büyük kavgalar ettik.
Esim karakter olarak cok don bir insan.
Ben ise esime begenilmek icin elinden geleni yapan, biraz iltifat biraz simartilmayi bekleyen bir insanim.
Sanki esimin tüm hisleri, kalbi, duygulari yokmus gibi birsey.
kendiliginden seni seviyorum demez, o kadar süslenirim bir iltifat etmez, bir sürpriz yapayim gibi derdide yoktur.
yani cok tuhaf, biliyorum bi cok erkek böyle olabilir.
Ama malesef ben artik kaldiramiyorum. Esime iki senedir ögretemedim benim sicakliga ihtiyacim oldugunu, kimseyi degistiremem biliyorum, ama gercekten bunlara ihtiyacim var benim.
ben esime sarilip uyumak isterim, o ise tv seyretmeyi daha mantikli buluyor.
ve bu sabah olan oldu.. ben kizgin oldugumu söyledim, dün gece yataga gittigimde benimle gelmedigi icin, o kadar bekledim. adam tv seyretti.
sonra tartismaya basladik sabah, o da bana kizarak zibar yat dedi :2:
ben sok oldum bunu duyunca, ne yapacagimi sasirdim, cünkü bizim bu seviyede hic tartismamiz olmazdi aslinda.
sustum, sonrada agladim. suan icim icimi yiyor, bana nasil bunu diyebildi diye..
11 senelik konuyu niye hortlattınız yahuDegismiyorlar odun odunlugundan vazgecmiyor
Bu adamı böyle kabul edip evlenmedin mi ?Kizlar merhaba,
sizde diyeceksiniz, bu kiz birtek dertlenincemi Kadinlar Kulubu aklina geliyor diye..
Cok üzgünüm, esimle bugün büyük kavgalar ettik.
Esim karakter olarak cok don bir insan.
Ben ise esime begenilmek icin elinden geleni yapan, biraz iltifat biraz simartilmayi bekleyen bir insanim.
Sanki esimin tüm hisleri, kalbi, duygulari yokmus gibi birsey.
kendiliginden seni seviyorum demez, o kadar süslenirim bir iltifat etmez, bir sürpriz yapayim gibi derdide yoktur.
yani cok tuhaf, biliyorum bi cok erkek böyle olabilir.
Ama malesef ben artik kaldiramiyorum. Esime iki senedir ögretemedim benim sicakliga ihtiyacim oldugunu, kimseyi degistiremem biliyorum, ama gercekten bunlara ihtiyacim var benim.
ben esime sarilip uyumak isterim, o ise tv seyretmeyi daha mantikli buluyor.
ve bu sabah olan oldu.. ben kizgin oldugumu söyledim, dün gece yataga gittigimde benimle gelmedigi icin, o kadar bekledim. adam tv seyretti.
sonra tartismaya basladik sabah, o da bana kizarak zibar yat dedi :2:
ben sok oldum bunu duyunca, ne yapacagimi sasirdim, cünkü bizim bu seviyede hic tartismamiz olmazdi aslinda.
sustum, sonrada agladim. suan icim icimi yiyor, bana nasil bunu diyebildi diye..