Esim bildiginiz odun!!!!!!!!

Aşk acısı çektiğim için erkek cinsine çok kızgınım amy
Bana göre yok

Belli tatlım anladım şimdi o yüzden yaşı da kuruyu da aynı görüyorsun:) ama inen hepsi aynı değil yaşadıkça bunu görecek ve amy haklıymış diyeceksinvar olmasına varda dengini dengine vermiyor Rabbim işte:114:umarım gönlüne göre verir Allah üzülme

Amin canım benim, amin..
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Amin canım benim, amin..
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

allah gönlünüze göre DEĞİL HAYIRLISINI VERSİN

zira ben gönlümdekiyle evlensem şimdiye itten rezildim

bazen gönlünüzdeki aslında hayırlı değildir ve allah yolunuzu ayırırki karşınıza sizin için daha hayırlısını çıkarsın

hayır canım boğa:))))))))benim ise akrep
ayrıca ben araştırma yaptım boğa erkeği aşkına,evliliğine sahip çıkarmış.benimsermiş eşimde bütün özelikler var

benim eşim oğlak anlattıklarının aynısı benim eşim.sabah işe giderken öper.geldiğinde sarılır.sürekli der seni seviyorum diye telefonda olsun evde olsun.ama konu ailesine gelince çok düşkün.en ufak bir şey dediğimde bile kıyameti koparıyo.bizim sorunumuz aile :) katlanıyorum yapıcak bişi yok :)

Diziler ve filmlerdeki kadın erkek ilişkileri adı üzerinde kurgudur. Normalde olmayan şeyler. Çok fazla takmana gerek yok canım.
Erkekler analog cihazlar gibidir. Kendi kendine bir şey yapmasını beklemek hata.
Onlar köprüyü geçene kadar felsefesine göre kurulmuşlar.
Bende kızdım bağırdım çığırdım delirdim ne oldu. ahanda koltukta ligtv karşısında horulduyor. Zamanla alışıyorsun sende odunlaşıyorsun zaten.

yok biz de pek aile sorunu yok..tabi ailesini atıp beni tutmaz ama orta yol bulur.annesine düşkündür ama annesi bana kötü birşey diyemez bile tabi kv pamuk gibidir ama kötü olsaydı eğer eşim eve asla katmazdı..aile değilde yengesi ufaktan bi laf sokmaya çalıştı ona bile hemen resti çekti.aile ile ara bulmayı iyi biliyor..
çok mutlu oldum sizinde aynı huylara sahip eşler bulduğumuz için:)))))))herkese bizim eşler gibi iyi huylu eş nasip etsin ALLAH.
(YİNE BALLANDIRMAK DEĞİL AMA DOĞRU SÖYLEYİP BİZİM SAHİP OLDUĞUMUZ EŞLERİMİZİ ANLATTIĞIMIZ YORUM BALLANDIRMAK OLMUYOR.TAMAM SİZLERİN EŞİ BÖYLE OLMAYA BİLİR AMA OLANIDA KISKANIP BALLANDIRMAK OLARAK ALGILAMAYIN BİZ SADECE HER ERKEK ODUN DEĞİL DEMEK İSTİYORUZ)

15 yıllık evliyim birgün tatlı bir söz bir bakış görmedim.İnsanlar konuşa konuşa anlaşır düşüncesiyle içimdeki isteklerimi anlattım banamısın demedi. Konuşmama rağmen hiç tepki vermedi demek ki bilerek yapıyor diye düşünüyorum ve bu beni ondan dahada uzaklaştırıyor.Bilmiyorum bazı erkekler neden böyle üstelik konuşup derdini anlatmak da çare değilse nereye kadar....Ben 15 yıl içinde kimseye göstermediğim sabrı ve toleransı gösterdim ama ....olmuyor işte sadece sinir sistemim bozuldu.Sadece şans diyorum başka da söyleyecek bir şey bulamıyorum

Caniiiiimmm. İnan ki tek sen diilsin sanki ayyyni bizi yazmisin bende bugun cok gergin ve ofkeliyim gercekten bu yontulmamis odunlarda o inceligi aramak bosuna gibi geliyo bana cok sinir bozucu ve uUcu bi durum aslinda bazilarina onemsiz gelir belki ama cidden bi odunla yasamak zor Ne diyim kelin ilaci olsa surer kendi kafasina ooooooffffffff

ben de benim oduna boşanma davası açıp 200tl bayıldım.bana sadece para boşa gidecek dedi:))e tabi 4 yaşında kızım bir de 1 ay sonra doğacak 2.kızım var.ben de boşanmazsan evden giderim dedim.sana 3 ay mühlet,ya birazcık daha duyarlı bir eş ve baba olursun ya da ben hayatından çıkar giderim.herkes istediği hayatı istediği kişilerle yaşar,keyfine bakar dedim.gözü epey korktu sanırım değişim başladı:) ancak ben bunları asla gözdağı vermek için yapmadım.5 yıllık evliyim ve 3 yılı boşanmayı düşünmekle geçtiği için niyetimde gayet ciddiyim.adam çocuklarını görmeden yapabilecek ya da parasız bırakacak biri de olmadığından buna çabuk karar verdim.3 ayı değerlendireceğim artık.beyefendiyi zor günler bekliyor.bizi yemeğe götürmeler,kzııyla oynaşmalar,kızının nazını çekmeler başladı bile... tabi sonuç önemli arkadaşlar,bakalım böyle devam edecek mi? ya da daha ne zaman 200tl daha yatıracağım mahkemeye? Allah yardımcımız olsun kadınlar...

Benim eşimde sizin eşiniz gibi
Ben konuşmasam o zaten konuşmuyor, ben susuncada ne oldu ki? Niye sustun konuşmuyosun der

Yanı bende sizin demeniz gibi susup dursam e o da konuşmuyor zaten nasıl olacak bu iş?

Ben kocamın güleryüzüne bile hasret kalıyorum! Bende artık konuşmuyorum kendimi üzmüyorum ama kesinlikle inanıyorum dünyada Odun olmayan erkeklerde vardır eminim!

Şans işte!

Bu adamı böyle kabul edip evlenmedin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…