Esim bildiginiz odun!!!!!!!!

canım çoğu arkadaşın da dediği gibi genelde kocaların hepsi böyle sanırım.. bende aynı dertten muzdaripim hatta farklı seylerde var ama olmuyor gercekten düzelmiyorlar bende sürekli sevdiğini söyleyen ilgi gösteren sırnaşan biriyimdir ama eşim tam tersi sormasan ne sevdiğini söyler ne de istemesen ilgi gösterir cok nadir yani ama erken yatan bizde eşimdir... çare budldun mu dersen yok ben bulamadım onun gibi davranmaya calıstım konustum kavga ettim olmadı hatta dedim ki rabbim den tek duam senin gibi olmak dedim ilgisiz soğuk vs belkı anla dıye o da yok.. su önceden de mi öyleydi olayına gelınce bız evlendkten sonra rollerı degstık flort ederken hep o ılgi gösterırdı ben nazlanırdm sımdı tam tersı ama eşiminki naz değil bariz ilgisizlik.... bunu bu sekilde kabul et diyorlar ya onu da nalamıyorum mesela dısarı cıkıyorum etrafmda sürekli elele falan cıftler ınsanın canı cekıyor benımkınde ıse tık yok14:

kizlar benim enistem kadar odun varmi su hayatta bilmem bakalim okuyunca sok olcaksiniz birgun kardesimle carsidayiz kalabaligin icinde 2 kusur boyda adam ana dedim kardesime adam sulak yerde yetismis der demez kafama zonk etti birsey eniste vurmus aaa eniste senmiydin dedim heeee benim niyeki dedi nasilsin diyecekdim kalabalikla kayboldu ortadan neyse aksam zil caldi dedem anneannem teyzemler oturuyoruz kapi acar acmaz bu slm falan vermeden pat kut gecti tvnin karsisina oturdu dedemler sokda bu kim dediler annem kucuk gorumcemin kocasi dedi nasilsin oglum dediler bi susun mac tekrari izliyom dedi milletide susturdu hic kimseye slm verip hal hatir sormaz tam bir odun babaannemin kapisinda besledigi kopegi var o bile sevmiyor bu adami enistem gelince 18 yillik damat dusunun kopek bahceden iceri sokmuyor eniste nerde diye bakariz hep avlu tepesinde alex asagida onu bekler isirmak icin annem halam sormus kizim bunla nasil anlasiyorsun diye ahhh yenge birde bana sor lanbur lumbur o isi yapiyor ben anlayip dinleyene kadar demis yuhhhhhh yani kabaliga bak neyseki yillar gectikce halam cezalandirmis senle hicbir sey paylasmiyacam yatagi bile ayirmis bi ara veeee sonunda basarmis tam bir Istanbul bey efendisi olmus annem eser yok artik eski tugruldan dedi nasil kibar nasil kibar bir gorsen dedi sok oldum nasil dedim halan adam etmis dedi sirri ne bilmiyorum

cnm sen ki bnm eşimden bahsetmişsin oda odun hattta ben öküz derimm sevdiğini fazla söylemez güzel msj atmaz ayda yılda bi kere herşeyi denedm bende ama olmuyor artık alıştımm odun bi bakıyorum çok değişmiş bi bakıyorum aynıı öküzz

kocasına söz geçiremeyen mutsuzlar kervanına hoşgeldin :)))) napalım böle kabul etmekten baska çare yok :S

en iyisi boşvermek ben öyle yaptım ve böle yapıncada farkedıo noldu bı sorun mu var dıo bu sefer o sırnaşmaya başlıo tabı o arada uzatmamak karşılık vermek gerekio sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkılıolar sende ayda bir sevdiğini söle o zmn daha kıymetlı oluosun ztn demezsen aynı benim gibi o sölüo sen nıe bana sevdiğini sölemiosun die durum bundan ibaret ben boşverdım yanı cünkü başka hiçbir sorun yok bunuda kabul edecez :)

canım beklentilerini bir kenara koy ilk önce, çok zor olsa da, bir süre ondan birşey bekleme, böylece neden bunu yapmadı diye üzülmemeyi öğren, sonra onun sevebileceği birşey bul, puzzle olabilir kitap okumak olabilir, playstation olabilir, yemek yapmak olabilir, tavla olabilir, film izlemek olabilir (ne tarz film seviyorsa ona göre) hani biraz onun seveceği şeyleri sende öğrenmeye çalış ve birlikte zaman geçirip eğlenin, sen onun iyi yanlarını keşfetmeye çalış ki üzülme yoksa hep birşeyler bekleyip neden olmuyor dersen çok üzülür yıpranırsın

Son düzenleme:
plasytationa girmesin bence ben yaptım yaktım başımı gerçi sonra orta yolunu bulduk ama bana şu örneği bi abim vermişte onun kadar iyi anlatamam ama evlenirken neden alyans takarlar biliormusun dedi alyanların bir kaynak noktası vardır ince bir çizgi vardır onun bir tarafı senin hayatın bir tarafı onun hayatı birbirinizin tarafına geçmemeniz lazım demişti bu benm aklımda hep kalmıştır aynı şeklde eşiminde ne oluo o oyun oynadığı zmn ben ona eşlik ediorum ben dizi izlediğim zmn o bana bu şekilde hem keyifli vakit geçirioruz hemde ole senı sevıorumlara fln çok takılmıoruz tabi arada esiolar bana ama olsun o kadarcıkta olur :)

plasytatino ahhh cnm hep oynamaya gidiyor arkadaşlarıyla artık yooruldumm hep ağlıyorum inan çok sıkıldı hep oyun oynamak gidiyor bıraksam hergün gitcekkk

o zmn sende eve alacaksın öğrenmek istediği söleyeceksın ama oynarken tam bi erkek arkadası olacaksın küfür edeceksın yeri gelince bazen bn bıle ne yaptığıma şaşırıorum ztn bu fedakrlığı yapınca ısteer ıstemz azaltıo oynmyı cunku oda fedakrlık yapması gerektiğini düşünüo

kızlar inanın çok üzüldüm sizebenim de çevremde çok kişi var öyle.)))))))))))ama benim kocam ALLH a şükür odun değil çok anlayışlı,ılımlıdır.her zaman sabah 8 de işe gitmeden oper,hoşçakal kib der AEO der ve öyle gider.her molasında arar.eve geldi mi ilk işi beni öpmek olur .seni seviyorumu ağzından eksik olmaz.hiç adımla hitap etmez hep bi iltifatla başlar.gece yanlız bazen yatarım eşim c.ertesi işten gelir pazar tatil o yüzden sabaha kadar tv izler ben masum uykum gelir alırım yastık ve battaniyemi hemen eşimin yanına kıvrılırım.eşim yatacağında kaldırır yada kucaklar uykum bölünmesin diye yatağa yatırır.hiç sarılmadan yatmaz tabi tartıştığımız ve onun haklı olduğu durumlar hariç tabi o zaman ben sırnaşırım ama kıyamaz hemen sarılır.özel bi çaba sarf etmiyorum bunlar için.bence baştan alıştırmak gerek.ben sevgiliyken bile tlfnu hiç seni seviyorum demeden ve öpmeden kapattırmazdım ve kapatmazdı.alıştırdım şimdi de öyle.bence alıştırma meselesi. bence sizde alıştırmaya bir yerden başlayın

Alıştırmayla hiç alakası yok.

İnsanın içinde olmazsa olmaz.

Diğer türlüsü zoraki olur...
Zorla da güzellik olmaz...

Alıştırmayla hiç alakası yok.

İnsanın içinde olmazsa olmaz.

Diğer türlüsü zoraki olur...
Zorla da güzellik olmaz...

canım bence seni seviyorum desin eşi birşey demezse sen beni sevmiyormusun hiç demiyorsun falan desin..eşim benden önceki sevgilileriyle böyle değilmiş.askım kelimesi zor çıkarmış.ayrıca hiç msj yazmayı sevmezken benimle çıkarken takır takır yazmayı öğrettim.biraz eş de azim biraz da bizim kızlarda çaba olsun bütün odunları yontarız kızlar..kadınlardan kolay kolay birşey kaçmazzzzzzzzz

Bu adam kesın boğa burcu kesınnn
kendısı degılse bıle yükselenı boğa
balıgıda andırıyor ama boğa:)

bende alıstırmakla falan alakalı oldugunu sanmıyorum... bu istek meselesi içinden gelmesi lazım bende zorluyorum olmuyor rahat bırakıyım bende kendımı gerı cekıyım dıyorum bı bakıyorumadam daha da salmıs kendını ısten gelır gece 10 da be adam 2 cıft laf et nasılsn falan de ılk cumle ' ne yicez ben cok acıktım' sonra zaten rutindr hayatı yemktı meyveydı zerezdı art arta yenır 12 olmadan nedense benım bugun cok uykum geldı der tv karsısında uyuya kalır hep aynı... hatta eşime derim marangozluk yapıyordu kendısı daha önce o kadar oduna agaca sekıl verdınde bı kendıne veremedın senı bı prese kalıba falan sokmak lazım dıye güler...

benim sevgilim daha şimdiden odun, bu bahsettiğiniz fedakarlıkların aynısını bende yapıyorum ama sevgili olduğumuz halde bile artık gözüme batmaya başladı ki 3 yıldır görüşüyoruz.bu şekilde daha fazla süreceğini de düşünmüyorum zaten.. çünkü ben sevgiye aç biriyim, her bayan gibi bende sevdiğimden güzel sözler duymak, değer görmek isterim. ama benim zorumla olmamalı.. içinden gelmeli, içten söylemeli.. ne erkekler görüyorum ne bayanlar! görüyorum.. ama bi zamandan sonra tak ediyor, çok iyi anlıyorum seni ama görmezlikten gelip onu olduğu gibi kabullenmekten baska caren yok, su saatten sonra değişecegini düşünmüyorum.

Benim dikkatimi çeken bişey oldu.
hep böyle soğuk olduğunu söylemişsin adamın huyu buysa yapacak ne var arkadaşım bir insanı değiştirmeye çalışmak çok büyük bir yenilgi bence böyle yaparak aranızdaki ilişkiyi yıpratma.
Hem 2 yıllık evliymişsin seni sevmese sende bu durumu katlanılmaz bulsan nasıl evlenecektinizki?

biz halimize bu kadar üzülmezken bize üzülmen, ay canımmmmmmmmm

sana kk özel madalyası takıyoruz canım,
süper eş süper çift aferin sana, nasılda adam ettin adamı oysaki eski sevgililerine böyle değilken
demekki tılsım sende
biz tılsımsız kadınlarda böyle kös köösssssssss oturalım yuh bize

Son düzenleme:

iyi hoş,Allah mutluluğunuzu artırsında...
konu eşiniz sizi ne kadar seviyor,evlilikleriniz nasıl vs değil ki...
ballandıra ballandıra anlatmanın anlamı yok bu konuda,konu sahibinin kanayan yarası zaten.
niyetiniz nedir bilemem ama buradan okuyunca karşımda nispet yapan biri izlenimi oluşturdunuz.
hoş değil böyle...
konu sahibine öneride bulunacaksanız kendi ''varlıklarınızla'' değil,
genel geçer durumlarla öneride bulunun.

.....

konu sahibi acaba bir süre sende eşine onun sana davrandığı gibi davransan?
madem konuşmak birşeyi çözmedi...
bi müddet kabuğuna çekil.
o kadar ilgiden sonra illaki farkedecektir.
sorduğunda da:''senin yaptığını yapıyorum nasılmış?''dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…