- 27 Ağustos 2012
- 148
- 1
- Konu Sahibi mutlucivciv
Bu adam kesın boğa burcu kesınnn
kendısı degılse bıle yükselenı boğa
balıgıda andırıyor ama boğa:)
ay canim cok güldüm..
burcu balik yükselenide tahminlerime göre odunun önde gideni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu adam kesın boğa burcu kesınnn
kendısı degılse bıle yükselenı boğa
balıgıda andırıyor ama boğa:)
iyi hoş,Allah mutluluğunuzu artırsında...
konu eşiniz sizi ne kadar seviyor,evlilikleriniz nasıl vs değil ki...
ballandıra ballandıra anlatmanın anlamı yok bu konuda,konu sahibinin kanayan yarası zaten.
niyetiniz nedir bilemem ama buradan okuyunca karşımda nispet yapan biri izlenimi oluşturdunuz.
hoş değil böyle...
konu sahibine öneride bulunacaksanız kendi ''varlıklarınızla'' değil,
genel geçer durumlarla öneride bulunun.
.....
konu sahibi acaba bir süre sende eşine onun sana davrandığı gibi davransan?
madem konuşmak birşeyi çözmedi...
bi müddet kabuğuna çekil.
o kadar ilgiden sonra illaki farkedecektir.
sorduğunda da:''senin yaptığını yapıyorum nasılmış?''dersin.
canım ben ballandırmak degil amacım.sadece eşinizin huyu böyle demek istedim yani bütün eşler öyle değil..ayrıca insanları değiştirmek bizim elimizde eşim eski sevgililerine öyleymiş ama istersek istediğimiz kişi olabiliyorlar..
ayrıca kızlar bütün kadınlar tılsımlıdır yeterki ortaya çıkaralım.imkansız değil yılmadan eşinizle uğraşın caanlar konu sahibinden ve yorum yapan arkadaşlar k.bakmasınlar amacım öyle değildi sadece çözümü var demek istedim hakkınızı helal edin
Açıkçası bende birilerinin birilerini değiştirebileceğini yada bir kadının eşine her istediğini yaptırtabileceğini düşünmüyorum.
Erkek eğer karısını seviyorsa, kadında eşini gerçekten iyi tanıyor ve neyi isteyip neyi istemediğini biliyorsa, erkek kendiside istediği
takdirde eşini kırmayabilir. Ama bu sadece bir olasılık ben etrafımda ne kadınlar gördüm inanın yapmayan adam yapmaz.
Ama dedim ya karşındakini tanımak va ona göre hareket etmek tartışmasız önemli bir husus...
ay canim cok güldüm..
burcu balik yükselenide tahminlerime göre odunun önde gideni
Konuyu okumadım ama başlığı görünce direk şu röportaj geldi aklıma...
[video=youtube;0P-3Aogz5Fo]http://www.youtube.com/watch?v=0P-3Aogz5Fo[/video]
canım bu kadını eşi kapının önüne koymuştu geçen aylarda çıktı yine tvye o riportajdan sonra adam atmış kadını, kadın ağlıyo sürekli ben öyle dedim ama demek istemedim falan diye
Kizlar merhaba,
sizde diyeceksiniz, bu kiz birtek dertlenincemi Kadinlar Kulubu aklina geliyor diye..
Cok üzgünüm, esimle bugün büyük kavgalar ettik.
Esim karakter olarak cok don bir insan.
Ben ise esime begenilmek icin elinden geleni yapan, biraz iltifat biraz simartilmayi bekleyen bir insanim.
Sanki esimin tüm hisleri, kalbi, duygulari yokmus gibi birsey.
kendiliginden seni seviyorum demez, o kadar süslenirim bir iltifat etmez, bir sürpriz yapayim gibi derdide yoktur.
yani cok tuhaf, biliyorum bi cok erkek böyle olabilir.
Ama malesef ben artik kaldiramiyorum. Esime iki senedir ögretemedim benim sicakliga ihtiyacim oldugunu, kimseyi degistiremem biliyorum, ama gercekten bunlara ihtiyacim var benim.
ben esime sarilip uyumak isterim, o ise tv seyretmeyi daha mantikli buluyor.
ve bu sabah olan oldu.. ben kizgin oldugumu söyledim, dün gece yataga gittigimde benimle gelmedigi icin, o kadar bekledim. adam tv seyretti.
sonra tartismaya basladik sabah, o da bana kizarak zibar yat dedi :2:
ben sok oldum bunu duyunca, ne yapacagimi sasirdim, cünkü bizim bu seviyede hic tartismamiz olmazdi aslinda.
sustum, sonrada agladim. suan icim icimi yiyor, bana nasil bunu diyebildi diye..
kızlar inanın çok üzüldüm sizebenim de çevremde çok kişi var öyle.)))))))))))ama benim kocam ALLH a şükür odun değil çok anlayışlı,ılımlıdır.her zaman sabah 8 de işe gitmeden oper,hoşçakal kib der AEO der ve öyle gider.her molasında arar.eve geldi mi ilk işi beni öpmek olur .seni seviyorumu ağzından eksik olmaz.hiç adımla hitap etmez hep bi iltifatla başlar.gece yanlız bazen yatarım eşim c.ertesi işten gelir pazar tatil o yüzden sabaha kadar tv izler ben masum uykum gelir alırım yastık ve battaniyemi hemen eşimin yanına kıvrılırım.eşim yatacağında kaldırır yada kucaklar uykum bölünmesin diye yatağa yatırır.hiç sarılmadan yatmaz tabi tartıştığımız ve onun haklı olduğu durumlar hariç tabi o zaman ben sırnaşırım ama kıyamaz hemen sarılır.özel bi çaba sarf etmiyorum bunlar için.bence baştan alıştırmak gerek.ben sevgiliyken bile tlfnu hiç seni seviyorum demeden ve öpmeden kapattırmazdım ve kapatmazdı.alıştırdım şimdi de öyle.bence alıştırma meselesi. bence sizde alıştırmaya bir yerden başlayın
eşinin burcu oğlak mı ?
canım bu kadını eşi kapının önüne koymuştu geçen aylarda çıktı yine tvye o riportajdan sonra adam atmış kadını, kadın ağlıyo sürekli ben öyle dedim ama demek istemedim falan diye
Hepsi orman ürünü hepsi.
1 tane normal yok