eşim bi ilgili bi ilgisiz

anladımm ister istemez soğuk,davranması üzüyor ama ikna oldum sanırım olumsuz Bi yorum gelmedi genel,yorumlar hep aynı teşekkür ederim iiçim rahatladı

Genel olarak halinde tavrinde degisiklik yoksa sevdigini hissettiriyorsa sorun yoktur bence yayliktandir o dengesiz yaylar yok mu

Genel olarak halinde tavrinde degisiklik yoksa sevdigini hissettiriyorsa sorun yoktur bence yayliktandir o dengesiz yaylar yok mu
sever sayar değer verr Bi promlem yok çok şükür..ama ara ara ufak dengesizlikleride yok degil yaylarr dengesiz olurmuş araştrmamştım öğrenmiş oldum

Erkeklerde böyle olmasi normal. Hiç takma. İlgili olduğu zaman tadini çıkar, ilgisiz olduğunda kendine vakit ayir....

bizim ilişkimizde öyle. sanırım genel ruh halimize göre değişiyor. yani yoğun yorgun ve işlerin kötü gittiği bir dönemdeysek birbirimizi görmüyoruz bile denebilir. ama hayatımızda olumlu bir gelişme olduğunda yada en azından normal bir gidişat olduğunda mınç mınç liseli sevgililer gibiyiz. bence çok normal. insan her dakika iyi bir modda olamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…