eşim bi ilgili bi ilgisiz

Aynı ben :) bazen eşimle o kadar ilgiliyim ki akıllara zarar :) bazen de sanki küsmüşüz gibi sadece sorduğu şeylere cevap veririm içimden gelmez sarılıp sarılıp öpmek ilgili davranmak. Ruh halime göre değişiklik gösteriyorum yani.

Aynı ben :) bazen eşimle o kadar ilgiliyim ki akıllara zarar :) bazen de sanki küsmüşüz gibi sadece sorduğu şeylere cevap veririm içimden gelmez sarılıp sarılıp öpmek ilgili davranmak. Ruh halime göre değişiklik gösteriyorum yani.
olağan Bi durum yani altında bişey adamıyım

Kızlarrr Bi buçuk yıllık evliyim eşimlede Bi promlemimiz yok yaşayıp gidiyoruz 25yaşındayz severek evlendik...ama anlam veremediğim Bi durum var eşim Bi süre aşırı derecede ilgili oluyor aşırı derecede sarılmalar öpmeler güzel sözler Bi donem böle geçiyor sonra kavga yok sorun yok birden ilgisizleşiyor ağzından lafı bile zorla alıyorum....hep böle oluyor Bi sure aşırı ilgili Bi sure aşırı ilgisiz anlam veremiyorum bu duruma sizin yorumlarnzı merak ediyorum neden bole ??

yay burcu mu ?

Yok yengeç olan benim eşim yay iş hayatı vs olabilir aklımdan geçmişti benim ona davranışım hep aynıdır ne aşırı ilgili nede aşırı ilgisiz

inanın bunu okumadan sormuştum artık nasıl bir dengesizlikse hemen anlıyorum yaylarınki..

bu arada ben yayım eşim yengeç.

yayların ruh hali dalgalıdır öyle durumlarda üstüne gitmeyin normal davranın sorgulamayın bi süre sonra geçiyor kendimden biliyorum..

Benim eşim de benim regl dönemlerimde sinirli,gergin, ilgisiz olur. Ona ne oluyorsa:KK12: Sizinki de böyle bir şey olabilir mio_O

Hadi ya direk anladın yay olduğunu yani ilk başlarda çok soruyorum ama artık üstüne gitmiyorum zaten

regl dönemlerinde mi sadece? neden acaba benimki de öyle oluyor :-):-)
Genelde evet:) Bence onun sinirini çekeceğime o benimkini çeksin diyor çünkü ne zaman yorgun olsam o daha yorgun, ne zaman hasta olsam o daha hasta hatta ne zaman başım ağrısa onun da sinüziti azmış oluyor:KK48:

Hadi ya direk anladın yay olduğunu yani ilk başlarda çok soruyorum ama artık üstüne gitmiyorum zaten

anlarım dedim ya kendimden biliyorum eşimde ne oluyor sorun yok modun düşük diyor ara ara geliyor böyle mantıksız anlamsız ama oluyor kesinlikle sevmediğinden fln değildir o şekilde yorumlama

Genelde evet:) Bence onun sinirini çekeceğime o benimkini çeksin diyor çünkü ne zaman yorgun olsam o daha yorgun, ne zaman hasta olsam o daha hasta hatta ne zaman başım ağrısa onun da sinüziti azmış oluyor:KK48:

yok yok başka nedendendir :KK8::KK60::KK53::KK53::KK53:

anlarım dedim ya kendimden biliyorum eşimde ne oluyor sorun yok modun düşük diyor ara ara geliyor böyle mantıksız anlamsız ama oluyor kesinlikle sevmediğinden fln değildir o şekilde yorumlama
anladımm ister istemez soğuk,davranması üzüyor ama ikna oldum sanırım olumsuz Bi yorum gelmedi genel,yorumlar hep aynı teşekkür ederim iiçim rahatladı

X