haklısın sanırım işten yeni çıktım boş oturmaktan kafamda kuruyorum :)çok normal dertsizlikten dert mi arıyorsunuz
kendinize uğraşacak meşkaleler bulun bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın sanırım işten yeni çıktım boş oturmaktan kafamda kuruyorum :)çok normal dertsizlikten dert mi arıyorsunuz
kendinize uğraşacak meşkaleler bulun bence
olağan Bi durum yani altında bişey adamıyımAynı ben :) bazen eşimle o kadar ilgiliyim ki akıllara zarar :) bazen de sanki küsmüşüz gibi sadece sorduğu şeylere cevap veririm içimden gelmez sarılıp sarılıp öpmek ilgili davranmak. Ruh halime göre değişiklik gösteriyorum yani.
olağan Bi durum yani altında bişey adamıyım
ne çok ilgiliyim nede çok ilgisizim bensen hep ilgili misin eşine?
ne çok ilgiliyim nede çok ilgisizim ben
bende dıyorum ben bu dengesiz ruh halim neden ki diye yengeç burcundanmış demek ki :)Ben de genelde öyleyim,ruh halim sürekli değişir. Yoksa eşiniz de mi yengeç burcu?
Kızlarrr Bi buçuk yıllık evliyim eşimlede Bi promlemimiz yok yaşayıp gidiyoruz 25yaşındayz severek evlendik...ama anlam veremediğim Bi durum var eşim Bi süre aşırı derecede ilgili oluyor aşırı derecede sarılmalar öpmeler güzel sözler Bi donem böle geçiyor sonra kavga yok sorun yok birden ilgisizleşiyor ağzından lafı bile zorla alıyorum....hep böle oluyor Bi sure aşırı ilgili Bi sure aşırı ilgisiz anlam veremiyorum bu duruma sizin yorumlarnzı merak ediyorum neden bole ??
Yok yengeç olan benim eşim yay iş hayatı vs olabilir aklımdan geçmişti benim ona davranışım hep aynıdır ne aşırı ilgili nede aşırı ilgisiz
yay burcu mu ?
Benim eşim de benim regl dönemlerimde sinirli,gergin, ilgisiz olur. Ona ne oluyorsa Sizinki de böyle bir şey olabilir mi
yok relg doneminde olan bişey degilama çok güldürdün beni teşekkür ederimBenim eşim de benim regl dönemlerimde sinirli,gergin, ilgisiz olur. Ona ne oluyorsa Sizinki de böyle bir şey olabilir mi
Genelde evet:) Bence onun sinirini çekeceğime o benimkini çeksin diyor çünkü ne zaman yorgun olsam o daha yorgun, ne zaman hasta olsam o daha hasta hatta ne zaman başım ağrısa onun da sinüziti azmış oluyorregl dönemlerinde mi sadece? neden acaba benimki de öyle oluyor
Hadi ya direk anladın yay olduğunu yani ilk başlarda çok soruyorum ama artık üstüne gitmiyorum zaten
Genelde evet:) Bence onun sinirini çekeceğime o benimkini çeksin diyor çünkü ne zaman yorgun olsam o daha yorgun, ne zaman hasta olsam o daha hasta hatta ne zaman başım ağrısa onun da sinüziti azmış oluyor
Ahaha hiç aklıma gelmedi o başka neden Ama ondan değil sanki ya da belli etmiyoryok yok başka nedendendir
anlarım dedim ya kendimden biliyorum eşimde ne oluyor sorun yok modun düşük diyor ara ara geliyor böyle mantıksız anlamsız ama oluyor kesinlikle sevmediğinden fln değildir o şekilde yorumlama
anladımm ister istemez soğuk,davranması üzüyor ama ikna oldum sanırım olumsuz Bi yorum gelmedi genel,yorumlar hep aynı teşekkür ederim iiçim rahatladıanlarım dedim ya kendimden biliyorum eşimde ne oluyor sorun yok modun düşük diyor ara ara geliyor böyle mantıksız anlamsız ama oluyor kesinlikle sevmediğinden fln değildir o şekilde yorumlama