Kendisine bir sorsanKızlarrr Bi buçuk yıllık evliyim eşimlede Bi promlemimiz yok yaşayıp gidiyoruz 25yaşındayz severek evlendik...ama anlam veremediğim Bi durum var eşim Bi süre aşırı derecede ilgili oluyor aşırı derecede sarılmalar öpmeler güzel sözler Bi donem böle geçiyor sonra kavga yok sorun yok birden ilgisizleşiyor ağzından lafı bile zorla alıyorum....hep böle oluyor Bi sure aşırı ilgili Bi sure aşırı ilgisiz anlam veremiyorum bu duruma sizin yorumlarnzı merak ediyorum neden bole ??
sordumm iş güç yorgunum gibi şeyler ama ilgili old.donemlerdede iş varKendisine bir sorsan
Eşiniz biraz dengesiz sanırım..
Birde insanların ruh hali çok değişken oluyor..
Ama bu kadar değişkenlikte ne bilym biraz tuaf gibi..
Ortada belli başlı birşey yok sürekli ilgili olursa bu seferde ilgiden sıkılablirdiniz.
Süpelendiğiniz bır olay yada durumm var mı
şüphelndim Bi durum yok aslındaEşiniz biraz dengesiz sanırım..
Ortada belli başlı birşey yok sürekli ilgili olursa bu seferde ilgiden sıkılablirdiniz.
dengesizlikle alakası yokEşiniz biraz dengesiz sanırım..
Evet takılacağın bir durum yok, insanların ruh halleri diyelim... Kimileri bunu fazlasıyla dışa yansıtır. Sıkma canını, evliliğinin tadını çıkar.Hepiniz benzer şeyleri yazdığınıza göre takılacağım Bi durum yok sanırım.yorum yapan herkese teşekkürler..:)