eşim bi ilgili bi ilgisiz

twitii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
95
28
Kızlarrr Bi buçuk yıllık evliyim eşimlede Bi promlemimiz yok yaşayıp gidiyoruz 25yaşındayz severek evlendik...ama anlam veremediğim Bi durum var eşim Bi süre aşırı derecede ilgili oluyor aşırı derecede sarılmalar öpmeler güzel sözler Bi donem böle geçiyor sonra kavga yok sorun yok birden ilgisizleşiyor ağzından lafı bile zorla alıyorum....hep böle oluyor Bi sure aşırı ilgili Bi sure aşırı ilgisiz anlam veremiyorum bu duruma sizin yorumlarnzı merak ediyorum neden bole ??

Kafası dolu olamaz mı belli dönemlerde,
mesleği nedir bilmiyorum ama bazı dönemler iş yoğunluğu strese dayalı olabilir tavırları .
Benim eşimde kafasında işle ilgili bir problem varsa ruh gibidir, işler yolundaysa da sevgi pıtırcığı olur .
Ya da sonuçta evlilik bu her gün de mıç mıç olunmuyor aynı evin içinde .

işle ilgili sıkıntıları vardır belki.
belki de huyu, karakteri öyledir.

Yok yengeç olan benim eşim yay iş hayatı vs olabilir aklımdan geçmişti benim ona davranışım hep aynıdır ne aşırı ilgili nede aşırı ilgisiz

Kendisine bir sorsan

İşle, hayatıyla bir problem olmaya da bilir, kendi ile problemi olamaz mı dönem dönem? Ben şahsen ortada birşey yokken durgun, ilgisiz, içime kapanık olabiliyorum. Normaldir bence.. Bir nedene bağlamaya gerek yok.

Hepiniz benzer şeyleri yazdığınıza göre takılacağım Bi durum yok sanırım.yorum yapan herkese teşekkürler..:)

24 saat aşkmı düşünecek adam.. ben eşime aşıgım ama her dakika mucuklamam ...
hayatta sadece ilgiyle bitmiyoki..

Eşiniz biraz dengesiz sanırım..
Birde insanların ruh hali çok değişken oluyor..
Ama bu kadar değişkenlikte ne bilym biraz tuaf gibi..
Ortada belli başlı birşey yok sürekli ilgili olursa bu seferde ilgiden sıkılablirdiniz.
Süpelendiğiniz bır olay yada durumm var mı

şüphelndim Bi durum yok aslında

dengesizlikle alakası yok
buradaki bütün evli bayanlar sanırım böyledir. en mükemmel evlilikte bile olur bunlar..
dengesiz etiketi oturmadı bence.

Hepiniz benzer şeyleri yazdığınıza göre takılacağım Bi durum yok sanırım.yorum yapan herkese teşekkürler..:)
Evet takılacağın bir durum yok, insanların ruh halleri diyelim... Kimileri bunu fazlasıyla dışa yansıtır. Sıkma canını, evliliğinin tadını çıkar.

İnsanların her gün aynı duygulara sahip olması zaten beklenemez. Bizim de olmuyor mu zaman zaman durgunluklarımız, sebepsiz agresifliklerimiz, yada pür neşeli hallerimiz? Çok fazla takmayın kafanıza..

çok normal dertsizlikten dert mi arıyorsunuz

kendinize uğraşacak meşkaleler bulun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…