Eşim benle ilişkiye girmeyip kendi kendini tatmin ediyor

yozgat gelini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
4
4
29
Kızlar nerden başladam bilemiyorum kısaca anlatıyım bana akıl verin .
Eşimle ilişkimiz o kadar güzel ateşliyfi ki taki cocuk olana kadar hamile iken bi ara verdik eşim yapmak istemedi bebeğim orda olduğunu bilince yapamam dedi doğum yaptım gene olmadı . Şuan oğlum bir bucuk yaşınd nerdeyse 5 kere anca yaptık . Sürekli kendi kendini tatmin ediyor kıyafete boşalıyor makineye çamaşır aterken yakalıyorum . Benle neden yapmıyorsun diyorum yorgunum diyor sürekli bi bahane var . Bu bir bucuk yıl içinde 3 kere amelayt oldu sağlık sorunu oldu yoğun bi iş hayatı var . Beni aldattığını düşünmüyorum telefonu kurcalıyorum biley yok . Yanaşmaya çalışıyorum hep bi bahane öle sıkıntılı bi durum ki doğumdan sonra evimizde sorun vardı kaynanamda kaldıl ayrı odalarfa yatmak zorunda kaldık o da araya mesafe koydu suan da cocuk kücük seninle uyusun diyor o odada ben yatak odasında yatıyorum

Kesinlikle yatakları ayırmak kötü olmuş ama üzülmeyin bunu çocuktan sonra kaç kişi ile görüştüm hemen hemen her çift yaşıyor erkekler eşine anne gözü ile baktığıniçin artık eşlerine yakınlaşmakta zorlanabiliyormuş.Eşinizle bir çift terapistine gitmelisiniz siz yanaştıkça kaçıyorsa sorunu artık burdan çevirmek zor olabilir terapist işlem görüşüp daha kolay aşabilirsiniz belki umarım geriye düzelir

Çok teşekkür ederim eşim bi kere bu anne gibi görme konusunda bişeyler demişti ama geri konuyu kapatmıştı yarim ufak bi amelayat olcak böbrek de taş var sonrasında herşeyi onunla konuşcam . Malesf yatakları ayırdık aynı evde onu özlüyorum

Eşinizle en azından beraber yatmak istediğinizi söyleseniz birşeyler yaşamaktan ziyade onunla yatmayı özlediğinizi anlatsanız belki eşiniz sizinle daha rahat empati kurabilir hislerinizi eşinizden gizlemeyin ne kadar anlamazlar gibi gelse de aslında yine bizi en iyi anlayacak kişiler umarım bir an önce düzelirsiniz

Noluyo bu adamlara ne oluyo acabaa

Eşime ufak bi mektup yazdım içimdeki herşeyi birazdan ona vericem

Doğru ve sağlıklı iletişim her şeyin çözümü. Ben anne değilim hatta evli bile değilim yani bu konularda işe yarar bir fikir sunmam çok güç ama cinsel ilişkiden önce yeniden aynı yatakta yatmakla başlayın bence. Eski rutininize döndükçe bu sorunlarınız azalarak biter belki.

Ne dedi mektup sonrasi
Sizin konu cok derin ama en basitinden
Giyinip yanina gittiginizde reddettimi
Yatak ayirmaniz asiri problem gerci

Kolaya alışmış eşiniz.
İşine öyle geliyor çünkü.
Ayrıca anne olarak görüyorum seni diye kılıf da bulmjs böyle şey olabilir mi siz onun yada çocuğunun annesi olacaksınız diye evlenmediniz sonuçta.
Mektupla falan anlamaz çık karşısına dimdik konuş ki dank etsin yoksa işin zor.

Anne olarak niye goruyorlar ya erkekler Gerizekalimi
Simdi bisey yazardim da cok terbiyesiz olur diye yazmadim ne alaka anne olmasi

Anne olarak niye goruyorlar ya erkekler Gerizekalimi
Simdi bisey yazardim da cok terbiyesiz olur diye yazmadim ne alaka anne olmasi
Çocuk olana kadar kadın olarak,anne olarak görme yat kalk çocuk olunca anne oldun sen de
Alacan böyle herifi al sende baba oldun diye kopartıp Atacan

Çocuk olana kadar kadın olarak,anne olarak görme yat kalk çocuk olunca anne oldun sen de
Alacan böyle herifi al sende baba oldun diye kopartıp Atacan
Ajjajajja Aynen he kadinlarin Etinden sutunden yararlaniyorlar da hamile kalinca ne oluyor bu gerizekalilara
Farkindamisin hep biz kadinlar kosuyoruz hamileyken veya dogumdan sonra yok bebekten korkuyorum yok anne oldun
Eh cocuk olmus is bitmisse o zaman o sende duran seye de ihtiyac yok yani beyne bak
Jajajjajaja ben niye bu kadar sinirlendimki
Gaza getirdin beni cemosum

Her erkek aynı değil magni ama çoğu bu kılıfla kolaya kaçıyor işte.
Sende oku ders al öyle olmasın sonra çocuklar oldu iş bitti derse sıkıntı
Azıcık heyecan olsun bize de boşver sinirlen sen bişey olmaz

Cemos ilk basta ben korkuyordum hamilelikte sonra sen soyledin doktora sordum dedi sorun olmaz
Geri esime dedim oda korkmus manyak dedimki doktordan iyimi biliyorsun sen tipmi okudun
Sanirim cok haklisin simdi ipi biraksak konu sahibinden beter olurum Allah korusun
Dur bugun pijama degil saten gecelik giyip uyuyam
Hayir hormonlar tavan yapiyor bende burda sinitlenince esime de kiziyorum

Ben hamileyken doktor mutlaka seks yapın dedi açılma kolay olsun diye.
Hem yürüyüş hem seks öneriyorlar hatta bazı doğum yapan kadınlara hiç mi eşinizle birlikte olmadınız diye çıkıştılar duydum çok stres yaptım
Korkmayın doktor öyle dediyse bişey olmaz.
Sen arada saten geceliği giy
Bu zamanların keyfini cikart magni çocuklardan sonra halin kalmaz yüklen eşine

Simdi boyle olduysak zaten cocuklardan sonra hic dusunemiyorum cemos ya huzurevi gibi takiliriz varya
Benim doktor da ne dedi simdiden tadini cikar ucuncu trimestirda karnindan rahat edemezsin icimden diyorum tek derdimiz karnim olaydi
Gerci benim kocaya suan degil saten gecelik odun sopa lazim gece saat 1 hala oyun oynuyor ama Neyse

Bir cinnet her şeyi çözer. Alın karşınıza içinizde ne varsa dökün. Kendine gelmesini söyleyin. Çocuk büyürken siz hayatı kaçırıyorsunuz

Sigortayı kapat, modemi kapat, ya da anlaşma yap, bebekler doğana kadar seninla aynı anda yatağa girmek istiyorum, onlar doğunca çok özleyeceğiz birbirimizi, gel başbaşa olmanın keyfini çıkaralım de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…